Bernardo Manuel pladevalse RM 305
1.866 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse RM 610
3.263 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse HR 300
1.622 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse HRM 2050
19.032 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse HRM 610
9.666 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse HRM 1250
13.969 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse RM 1300
8.532 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse RM 1300 x 1,5 Pro
17.691 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pladevalse RM 1000
4.304 kr.
Mere info
HRM 610 Pladevalse Bernardo
11.599 kr.
Mere info
Pladevalse HM model TTE
26.125 kr.
Mere info
MBR 1270x1,2 Scantool pladevalse
23.838 kr.
Mere info
EBR 1050x3,0 Scantool motoriseret pladevalse
52.106 kr.
Mere info
MBR 1000x0,8 Scantool pladevalse manuel
9.925 kr.
Mere info
RM 1000 Bernardo pladevalse
5.185 kr.
Mere info
RM 1300 Valse Bernardo
10.238 kr.
Mere info
Pladevalse Bernardo HRM 1000
15.041 kr.
Mere info
RM 305 pladevalse Bernardo
2.239 kr.
Mere info
EBR 1050x1,5 Scantool motoriseret pladevalse
42.344 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed i de store byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af pladevalse.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot pladevalse.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige pladevalse fra webshop til webshop. Nogle har fokus på de bedste priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af pladevalse online.
De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og dermed har du mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at undgå fragten, og sågar skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
Diverse niche netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du bestiller pladevalse online på deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det formår de at yde super konstruktiv vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i netop pladevalse.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
pladevalse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

pladevalse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pladevalse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

pladevalse silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en klar dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din plan.
2Potentielt kan det vise sig afgørende at have de nødvendige byggematerialer indkøbt forud for at du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og så efterse listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Du skal aldrig glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som sikring mod hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
4Du vil aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig af stor betydning at du har det disponibelt når du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i byggeriets budget.
5Længe før du opstarter arbejdet kan det blive temmelig meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således kan du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
7Du bør tænke over om du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Såfremt du ønsker assistance fra en professionel anbefales det at søge en pris fra forskellige håndværkere.
8Man kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen påvirker planeten.
9Du har adgang til mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder overvældende meget konstruktiv information, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
10Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
11Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst ift. store ombygninger. Enkelte ombygninger behøver flere mennesker. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant at være flere om det.
12Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være sundt at nedskrive samtlige poster, og bagefter gennemgå beløbet for hver eneste af dem.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Masser af e-firmaer giver nu til dags en række forskellige billige former for fragt til pladevalse. Den mest anvendte er nu om dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ret så ligetil, samt ofte ydermere den billigste leveringsmanér.

Du kunne derudover afveje for og imod at få produkterne leveret hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er i mange tilfælde et hak dyrere, men ligeledes rigtig fleksibel ift. pladevalse online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du er i nærheden af online virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på pladevalse er selvfølgelig ultra væsentlig forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og med det formål er det rimelig essentielt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for pladevalse. Temmelig mange byggecentre – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, hvilket forudsætter at ordren laves forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsendt forinden medarbejderne har fri.

Nogle få online webshops garanterer gratis levering på pladevalse online, men undertiden er det betinget af at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers skulle man snuppe den mest betalelige leveringsversion, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

De største netbutikker udlover afhentning hvor du køber billig pladevalse derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på pladevalse i følgende byer:

Skive, Vordingborg, Middelfart, Birkerød, Ikast, Værløse, København, Greve, Stenløse, Skanderborg, Nærum, Rudersdal, Kalundborg, Thisted, Horsens, Ølstykke, Holbæk, Nykøbing Falster, Næstved, Køge, Ishøj, Hørsholm, Nørresundby, Søborg, Farum, Frederikshavn, Allerød, Hillerød, Silkeborg, Roskilde, Hjørring, Brøndby, Aabenraa, Helsingør, Hobro, Charlottenlund, Åbyhøj, Rødovre, Virum, Odense, Højbjerg, Aalborg, Slagelse, Aarhus, Haderslev, Sønderborg, Hedensted, Nakskov, Valby, Vallensbæk, Rønne, Fredericia, Taastrup, Odder, Frederikssund, Gentofte, Herning, Haslev, Ballerup, Grenaa, Brønshøj, Holstebro, Lillerød, Nyborg, Esbjerg, Jyllinge, Kolding, Lyngby, Risskov, Dragør, Ringsted, Struer, Kokkedal, Vejle, Gladsaxe, Vanløse, Tårnby, Glostrup, Frederiksværk, Hvidovre, Korsør, Hedehusene, Varde, Solrød Strand, Brønderslev, Lystrup, Svendborg, Randers, Viborg, Frederiksberg, Brabrand, Albertslund, Tilst, og Herlev, .

Klik-og-hent af pladevalse er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i data står det klart, at folk ofte søger fx billig pladevalse og pladevalse online. Derudover ser vi som regel netshoppere søge blandt andet køb pladevalse, pladevalse priser samt pladevalse tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på pladevalse

Det har vist sig at være vældig problemfrit for købere at sammenligne tilbud på billige pladevalse online på flere e-handler, og på grund af dette har flere internet outlets set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på pladevalse voldsomt, og derudover love fragt uden beregning.

Men det kan immervæk vise sig gavnligt at tjekke enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på pladevalse online før du bestiller, så du er skudsikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Man skal bare ikke undervurdere, at ifald en internet forhandler markedsfører billige pladevalse online til en salgspris som er helt ekstremt billig, så bør det undertiden være en indikator for en uoprigtig internet forhandler. Handler med kort er trods alt en del af en regel, som beskytter folk imod falske e-butikker.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil betale omkostningerne til pladevalse ude i fremtiden. Det fås ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere som regel søger eksempelvis køb pladevalse og pladevalse tilbud. Man ser desuden mange gange netshoppere søge efter bl.a. billig pladevalse, pladevalse online og pladevalse priser.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot forærer dig aldeles anstændige muligheder for at efterforske en stor portion tidligere konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du tager et kig på online forhandlerens ratings forinden du bestiller billige pladevalse online.

Facebook medfører for øvrigt fuldkommen gode muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Desuden er der en del online forretninger som gør det muligt at frembringe en omtale af deres køb, som ligeledes kan bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige pladevalse online på en butik behøver man i reglen sætte sig ind i netshoppens betingelser, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt, specielt på de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, siden det typisk er en erklæring om at internet forretningen accepterer de danske regler, udover at e-butikken tit tilses af sagkyndige som kender vilkårene.

Dette er en god anledning til bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af pladevalse. Tilmed er det smart at kunden er på vagt for de mest basale retningslinjer der har betydning for købet af pladevalse online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden benytter.

I den relation er det ydermere afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, således man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af pladevalse, uafhængig af om man har bestilt fra Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4 eller Bauhaus.

Ole R gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Søren N gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Erik Kristensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Christian S gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket ofte er et billede på at internet virksomheden anerkender de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet undertiden gennemses af eksperter som er meget bekendte med de gældende regulativer. Forinden nogen shopper billige pladevalse på en netshop burde de altid bese forhandlerens betingelser.
2Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere prisen over tid.
3Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du har bopæl tæt på e-forretningens hjemsted. Den løsning kan i nogle tilfælde være ret så vital såfremt du har brug for pladevalse om kort tid. Alternativt så yder nogle få netbutikker portofri levering, men typisk kun såfremt du bestiller for en bestemt sum.
4Før folk shopper billige pladevalse på en online webshop burde man i virkeligheden gennemløbe netshoppens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig morsomt. Tilmed rekommanderer vi at køber er sat ind i de fundamentale forhold der har betydning for købet af billige pladevalse online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken har.
5Fragttiden er naturligvis temmelig essentiel når du har brug for dine nye varer omgående, så med det formål er det sandelig fornuftigt at du checker det forventede leveringstidspunkt på pladevalse. Temmelig mange butikker på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen gennemføres tidligere end et givent tidspunkt.
6Det er temmelig ligetil for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige pladevalse på forskellige e-shops, og af den grund yder utallige online webshops portofri levering. Det kan til hver en tid blive indbringende at studere et par forskellige webshops efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
7Enkelte internet varehuse præsterer portofri levering på pladevalse, men i mange tilfælde kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Desuden burde man udse dig den mest prisbevidste fragttype, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Løsningen bliver som oftest desuden meget problemfri. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
8Trustpilot fører til regulære fortræffelige muligheder for at sondere en lang række eksisterende kunders observationer og på grund af dette tilråder vi, at du gennemsøger webbutikkens bedømmelser før du handler billige pladevalse online. Facebook fremskaffer lige så vel immervæk pålidelige genveje til at få kendskab til netshoppens kundefokus.
9En masse internet virksomheder foreslår nu til dags et stort udvalg af billige muligheder for levering til pladevalse. Den mest moderne er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig yderst problemfri, og endda desuden den mest letkøbte leveringsversion.