Makita PLADESAKS 1,0MM 18V
2.105 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Offset Venstre
195 kr.
Mere info
Teng Tools Pladesaks højre 190 mm
155 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Offset Lige
195 kr.
Mere info
Makita Pladesaks 1,6mm
2.895 kr.
Mere info
Makita Pladesaks 2,5mm
2.605 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Metal Venstre
135 kr.
Mere info
Bosch AKKU-PLADESAKS GSC 18V-16 2X5,0AH L-boxx
6.810 kr.
Mere info
Bosch PLADESAKS GSC 75-16
4.260 kr.
Mere info
Teng Tools Pladesaks venstre m/udveksling
196 kr.
Mere info
Milwaukee M18 BMS20-0 Pladesaks
2.240 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Metal Lige
135 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Lang Offset
220 kr.
Mere info
Bosch AKKU-PLADESAKS GSC 12V-13 SOLO
3.385 kr.
Mere info
Bosch Pladesaks GSC 2,8
5.920 kr.
Mere info
Makita Pladesaks
3.399 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Metal højre
135 kr.
Mere info
Makita Pladesaks 1,6MM 18V
1.795 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Offset Højre
195 kr.
Mere info
Teng Tools Pladesaks højre m/udveksling
196 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Sæt 3 Dele
405 kr.
Mere info
Milwaukee Pladesaks Langt Snit, Lige
185 kr.
Mere info
TBS650 PRO Pladesaks Holzmann
7.499 kr.
Mere info
TBS1050 PRO Pladesaks Holzmann
12.798 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann HS 200
1.499 kr.
Mere info
Motoriseret pladesaks HM JBS 1250/4
155.000 kr.
Mere info
TBS 1320 Pladesaks stationær Holzmann
17.299 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann PSS 22
5.199 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann TBS 1250E3 Elektronisk - skærelængde 1250mm
65.624 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann HS 250
1.799 kr.
Mere info
Pladesaks Scantool 1250-30S
92.375 kr.
Mere info
Pladesaks SL 2000 HM
28.744 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann TBS2000 stationær
24.799 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann PSS 16
3.599 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann HS 300
1.999 kr.
Mere info
HS 8 Pladesaks Bernardo 200mm
1.688 kr.
Mere info
AT200 pladesaks og bukker
1.598 kr.
Mere info
Pladesaks Holzmann HS 100FLEX
1.374 kr.
Mere info
ERDI pladesaks ED-15 180mm
209 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af varer, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare pladesaks.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af pladesaks.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke webshoppens betingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige pladesaks hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste priser, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige leverandører, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af pladesaks online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder finder du overalt i landet, og som følge af det har man tilbuddet om at bestille online og hente produkterne personligt. I kraft af det kan du overveje at spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Således bør du få ekstra konstruktiv sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop pladesaks.
Hovedparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller pladesaks online fra deres webshop.

akku, elektrisk, hydraulisk, lille, trykluft, Bahco, Bosch, Dewalt, Irwin, Knipex, Makita, Milwaukee, Staco, Stanley, 2 meter, udveksling

Danmarks største byggecentre
pladesaks silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

pladesaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pladesaks harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

pladesaks jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag over 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at få hjælp til projektet, navnlig når det kommer til omfattende byggeprojekter. Omfattende projekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Der præsenterer sig typisk pludselige problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, således at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
3Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan være fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgift, og så gennemgå billige priser på dem én og én.
4Ved projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor skal du løbende se vejrvarslen i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
5Før du påbegynder byggeriet må det være højst betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en klar dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk idet du laver strategien.
7Glem ikke at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
8Der er alverdens hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder gavnlig oplysning, specielt såfremt du kigger på engelsk.
9Du vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har grejet ved hånden når du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at skaffe professionel hjælp til områder af projektet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
11Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig imod mulige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
12Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du starter byggeprocessen. Du kan sammensætte en hurtig huskeliste som samler alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har styr på det.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Mange byggeforretninger tildeler i vore dage flere billige fragtformer til pladesaks. En der er meget populær er for nærværende pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo ultra fleksibel, og mange gange også den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kan endvidere påtænke at vælge afsending hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver for det meste en tand mindre billig, men til gengæld super uproblematisk ved køb af pladesaks online. Den billigste type af levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig nærved netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på pladesaks kan vise sig at være temmelig udslagsgivende når man står og skal bruge produktet om få sekunder, så derfor er det selvfølgelig passende at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på pladesaks. En del online firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men vær på vagt da det kræver at handlen laves før et angivent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne afsted inden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online firmaer byder på portofri fragt på pladesaks online, men typisk kun såfremt du køber for en fastsat sum. Desuden må man udvælge den mest betalelige metode til levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Flere webshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig pladesaks hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tildeler bl.a. click-and-collect på pladesaks i følgende områder:

København, Nakskov, Ringsted, Frederikssund, Brabrand, Silkeborg, Søborg, Vordingborg, Tårnby, Hjørring, Glostrup, Vejle, Køge, Nærum, Struer, Kolding, Aabenraa, Fredericia, Gentofte, Hedensted, Højbjerg, Vanløse, Rønne, Nørresundby, Svendborg, Slagelse, Skanderborg, Farum, Lystrup, Valby, Herlev, Tilst, Lyngby, Kokkedal, Birkerød, Værløse, Aarhus, Sønderborg, Charlottenlund, Thisted, Middelfart, Greve, Haderslev, Hillerød, Holstebro, Gladsaxe, Frederikshavn, Odense, Hobro, Randers, Horsens, Virum, Esbjerg, Dragør, Holbæk, Frederiksberg, Rødovre, Frederiksværk, Viborg, Varde, Hørsholm, Grenaa, Jyllinge, Brøndby, Nyborg, Risskov, Vallensbæk, Hvidovre, Rudersdal, Herning, Haslev, Ballerup, Ølstykke, Solrød Strand, Korsør, Allerød, Ishøj, Stenløse, Brønderslev, Roskilde, Odder, Skive, Åbyhøj, Hedehusene, Taastrup, Helsingør, Kalundborg, Nykøbing Falster, Aalborg, Lillerød, Næstved, Brønshøj, Ikast, og Albertslund, .

Klik-og-hent for pladesaks er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene er det markant, at netshoppere som regel leder efter bl.a. pladesaks online og pladesaks priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere lede efter fx køb pladesaks, pladesaks tilbud samt billig pladesaks, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Rabat på pladesaks

Det er yderst ukompliceret for enhver at finde frem til tilbud på billige pladesaks online hos diverse forhandlere på nettet, og med det motiv har en lang række e-forretninger fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på pladesaks enormt, og derudover love levering uden gebyr.

Men det kan immervæk vise sig rentabelt at inspicere nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på pladesaks online forinden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en e-shop markedsfører billige pladesaks online for en tilbudspris som anses for kolossalt overkommelig, så bør det for det meste være en varsel om en fup e-shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en orden, som assisterer folk imod falske netshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil godtgøre regningen på pladesaks over et længere tidsrum. Dette fås ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at mennesker ofte kigger efter bl.a. pladesaks online og billig pladesaks. Man ser derudover jævnligt folk søge fx køb pladesaks, pladesaks priser samt pladesaks tilbud.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot bringer dig tilpas troværdige chancer for at tyde mange forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor går vi ind for, at du verificerer internet butikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige pladesaks online.

Facebook præsterer tillige regulære sikre muligheder for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Herinde ses faktisk online butikker hvor man kan sammensætte en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed bør benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige pladesaks online på en netbutik burde man principielt studere netshoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave, især med de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, som generelt er en angivelse af at e-forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, og at virksomheden nu og da revurderes af sagkyndige som er meget bekendte med retningslinjerne.

Det giver dig genvej til at blive assisteret, ifald du udsættes for vanskeligheder i processen med dit køb af pladesaks. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de grundlæggende vedtægter der har indflydelse på købet af pladesaks online, til eksempel den returpolitik e-butikken tilbyder.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne påvise købet af pladesaks, hvad end man har handlet fra Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Niels gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lone gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Else gav 4 stjerner

god service

9 tips til når du køber online
1Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du bor tæt på webshoppens lager. Den leveringstype er selvfølgelig særligt afgørende ifald vi har behov for pladesaks øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse netbutikker portofri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man bestiller for en bestemt sum.
2Leveringshastigheden kan være særdeles aktuel når man har behov for din pakke om kort tid, og herved er det relativt aktuelt at vi finder leveringstiden ved pladesaks. Adskillige e-butikker i Danmark giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær obs på at det antager at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt.
3En hel del internet varehuse yder i dag et bredt udvalg af billige løsninger til levering til pladesaks. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter pakken når du har tid. Denne er jo ekstremt bekvem, og typisk desuden den mest prisbevidste leveringstype.
4Det er efterhånden særligt gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige pladesaks i blandt diverse e-firmaer, og følgelig frembyder flertallet af outlets på nettet gratis fragt. Dog kan det stadigvæk være gunstigt at prøve nogle online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
5En hel del forretninger på nettet tilbyder fragt uden gebyr på pladesaks, men undertiden er det betinget af at man indkøber for en præcis sum. Derudover burde man udvælge den mest billige leveringsløsning, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver typisk desuden særdeles ligetil. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at du selv henter pakken.
6Før folk handler billige pladesaks på en netbutik behøver de i reglen gennemse deres forretningsaftale, det er dog normalt et omfattende arbejde. Derudover er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de vigtigste forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige pladesaks online, som for eksempel den ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.
7Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en lovbestemmelse, der passer på kunden imod uærlige internet foretagender. Som en anden løsning kunne du anvende et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil klare prisen over flere uger.
8Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, da det bør være en forsikring om at online shoppen overholder de danske regler, samt at hjemmesiden hyppigt overvåges af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige pladesaks på en forhandler på nettet kunne de faktisk løbe igennem netshoppens handelsvilkår.
9Trustpilot tilbyder flere fordelagtige muligheder for at efterforske forskellige øvrige kunders kritik og derved er det at foretrække, at du beser e-handlens kritik forinden du bestiller billige pladesaks online. Facebook fremskaffer ydermere nogle værdifulde muligheder for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed.