Byghjem.dk

Plademaskine

Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1060 Profi
15.207 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760 Profi
10.425 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 200
1.866 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1320 S
12.629 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305 Profi
5.072 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760
5.644 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305
3.132 kr.
Mere info
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1016
8.279 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige plademaskine fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have de bedste priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man læse virksomhedens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot plademaskine.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring plademaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra talrige leverandører, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af plademaskine online.
De store byggecentre finder du overalt i landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og hente varerne selv. Som følge af det kan du undvære fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Forskellige nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du modtage ekstra indsigtsfuld rådgivning fra folk som er specialister i netop plademaskine.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du bestiller plademaskine online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

plademaskine bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

plademaskine silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

plademaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

plademaskine jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det viser sig fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind før du tager fat på dit arbejde. Du bør nedskrive en simpel liste med hver eneste ting der skal bruges, og så eftergå hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
2Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver meget udbytterig information, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
3Det er vigtigt at have et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det vil være sundt at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør indsamle ens omkostning ved dem hver især.
4Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdssko som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
5Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en klar handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
6Forinden du iværksætter byggeprocessen er det temmelig meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Husk at regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagperson til dele af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at hente forslag fra flere virksomheder.
8Du vil aldrig undvære grej. Tit vil det vise sig en fordel at du har udstyret ved hånden akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tage højde for de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
10Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig ift. store byggeprocesser. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere folk. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Nogle gange kan man søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
12Der kommer altid overraskende problemstillinger når det kommer til store byggeprojekter, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En lang række online outlets giver i vore dage flere billige fragtformer til plademaskine. En favorit er lige nu pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig temmelig fleksibel, og tit derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan tillige prøve at få pakken sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver desværre en tand dyrere, men samtidig vældig fleksibel for plademaskine online. Den billigste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket betinges af at du opholder dig i nærheden af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på plademaskine kan være rigtig vigtig hvis vi behøver dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det helt meningsfuldt at vi efterser tidshorisonten for levering på plademaskine. Masser af netbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre online, som trods alt kræver at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen pakket forud for at pakkepersonalet får fri.

Flere online webshops yder gratis fragt på plademaskine online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man aftager for en bestemt sum. Desuden skal man snuppe den mest betalelige form for fragt, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggecentre foreslår afhentning hvor man køber billig plademaskine online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af plademaskine i disse områder:

Aarhus, Ikast, Køge, Struer, Herlev, Vordingborg, Sønderborg, Rødovre, Brønshøj, Hobro, Vallensbæk, Thisted, Brøndby, Taastrup, Silkeborg, Valby, Søborg, Holstebro, Frederikshavn, Charlottenlund, Farum, Rønne, Lystrup, Viborg, Nykøbing Falster, Brønderslev, Aabenraa, Virum, Risskov, Middelfart, Frederiksberg, Skanderborg, Vejle, Slagelse, Korsør, Varde, Vanløse, Tårnby, Helsingør, Jyllinge, Brabrand, Herning, Esbjerg, Ølstykke, Skive, Kalundborg, Tilst, Næstved, Greve, Rudersdal, Solrød Strand, Albertslund, Nærum, Birkerød, Gladsaxe, Lillerød, Haslev, Dragør, Odder, Odense, Nyborg, Ishøj, Gentofte, Frederiksværk, Hedensted, Grenaa, Glostrup, Nørresundby, Horsens, Allerød, Kokkedal, Kolding, Nakskov, Ballerup, Holbæk, Ringsted, Hørsholm, Aalborg, Haderslev, Hedehusene, Hjørring, Værløse, Stenløse, Frederikssund, Svendborg, Lyngby, Højbjerg, Hvidovre, Roskilde, Åbyhøj, Randers, Hillerød, København, og Fredericia, .

Click-and-collect for plademaskine er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ved kig i data bliver det klart, at folk ofte leder efter eksempelvis køb plademaskine og plademaskine tilbud. Derudover ser vi som regel folk søge efter blandt andet plademaskine priser, plademaskine online samt billig plademaskine, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Den bedste pris på plademaskine

Det er i dag virkelig nemt for folk at prissammenligne på billige plademaskine online fra forskellige internet handler, og følgelig har de fleste internet shops fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på plademaskine betragteligt, og ydermere garantere fri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønsomt at udforske flere internet foretagender efter tilbud og udsalg på plademaskine online forud for at du bestiller, så man er sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Man må alligevel ikke glemme, at når en netshop udbyder billige plademaskine online for en pris som kan virke uhørt attraktiv, bør det ofte være en varsel om en uærlig e-butik. Handler med kort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, som assisterer kunden overfor snydagtige online firmaer.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage omkostningerne til plademaskine ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når man ser på tallene bliver det klart, at online shoppere mange gange efterspørger fx billig plademaskine og plademaskine tilbud. Vi ser desuden ofte mennesker lede efter blandt andet køb plademaskine, plademaskine online samt plademaskine priser.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot indebærer rigtig stabile genveje til at eftergå flere andre kunders erfaringer og derfor kan det anbefales, at du iagttager internet webshoppens omtaler før du bestiller billige plademaskine online.

Facebook giver dig lige så vel altid fantastiske chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Tilmed ses mange firmaer på nettet hvor kunder kan notere en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige plademaskine online hos en e-forhandler burde de i princippet kigge på dens forretningsbetingelser, men det er ofte en tidskrævende opgave, specielt ved de store byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, siden det generelt er en sikring om at internet virksomheden imødekommer de opstillede regler, foruden at internet webshoppen en gang i mellem tilses af specialister som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, ifald du bliver udsat for problemer i processen med din shopping med plademaskine. Tilmed rekommanderer vi at man er opmærksom på de primære forhold der er gældende for købet af plademaskine online, for eksempel den returpolitik virksomheden kører med.

I relation til det er det tilmed afgørende, at man stadigvæk bevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af plademaskine, hvad end man har bestilt fra Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

Michael gav 5 stjerner

SUPER

Helle R gav 4 stjerner

Bestilte online

Anna L gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne Knudsen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til din online shopping
1Adskillige shops på nettet yder efterhånden en hel del forskellige billige former for fragt til plademaskine. En af de mest anvendte er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv henter ordren når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig vældig ukompliceret, samt tit ligeledes den billigste leveringsmetode.
2En række online butikker garanterer levering uden betaling på plademaskine, men typisk forudsætter det at man shopper for et fastsat beløb. Ellers skulle man vælge den mest betalelige fragtmetode, der mange gange vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver som regel derudover ultra simpel. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
3Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en bestemmelse, som redder dig som kunde overfor uægte internet selskaber. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil honorere betalingen over en periode.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt udslagsgivende såfremt man har brug for varerne øjeblikkeligt, og herved er det fuldkommen vigtigt at man besigtiger den anslåede leveringstid på plademaskine. De fleste online butikker lover billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre, men det påkræver at bestillingen indsendes før et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en erklæring om at e-forretningen følger den officielle danske lovgivning, og at e-butikken en gang i mellem undersøges af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene. Inden folk handler billige plademaskine i en forhandler på nettet kan de principielt sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser.
6Trustpilot yder altid pålidelige genveje til at gøre dig bekendt med flere andre kunders reflektioner og derfor er det en hjælp, at du gransker internet firmaets ratings forinden du køber billige plademaskine online. Facebook byder på for øvrigt evigt fantastiske muligheder for at få en idé om webshoppens popularitet.
7Før folk bestiller billige plademaskine hos en e-handler burde de for at være sikker studere virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog normalt et omfattende projekt. Yderligere tilråder vi at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante reglementer der er gældende for shopping af billige plademaskine online, fx hvilken byttepolitik netshoppen benytter.
8Den billigste fragtform vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du er lige ved online butikkens adresse. Den løsning til levering er usædvanlig udslagsgivende ifald du skal bruge plademaskine øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer flere e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men undertiden er det forudsat at du shopper for et bestemt beløb.
9Det er jo rigtig smart for os alle at vurdere prisniveauet online på billige plademaskine fra flere netbutikker, og på grund af dette garanterer adskillige forretninger på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det immervæk vise sig tiden værd at prøve en række online forretninger efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.