Byghjem.dk

Pladebearbejdningsmaskine

3 i 1 pladebearbejdningsmaskine 305mm
3.758 kr.
Mere info
3 in 1 - 1320mm universal pladebearbejdningsmaskine
15.154 kr.
Mere info
UBM760 3 i 1 plade maskine Holzmann
5.498 kr.
Mere info
Pladebearbejdningsmaskine 3 i 1 Bernardo - 760mm
6.773 kr.
Mere info
Universal plade bearbejdningsmaskine Holzmann UBM 1070
9.999 kr.
Mere info
UBM 1400 Multi pladebearbejdningsmaskine Holzmann
14.799 kr.
Mere info
3 i 1 Bernardo pladebearbejdningsmskine - 1016mm
9.934 kr.
Mere info
Universal pladebearbejdningsmaskine Holzmann UBM 305
3.999 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Det er især et alternativ hos de store byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige pladebearbejdningsmaskine alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder billige priser, imens øvrige giver en høj grad af service. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du handle hos en netbutik, som kan give gode råd til valg af pladebearbejdningsmaskine.
Du skal vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse webshoppens regler.
Nogle byggekæder sælger et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare pladebearbejdningsmaskine.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og i kraft af det har flertallet valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Derigennem har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt sågar hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af pladebearbejdningsmaskine online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Alverdens nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber pladebearbejdningsmaskine online hos dem.
De fleste små butikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund får du formentlig super gavnlig rådgivning fra personale der er eksperter i netop pladebearbejdningsmaskine.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

pladebearbejdningsmaskine harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

pladebearbejdningsmaskine jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pladebearbejdningsmaskine silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

pladebearbejdningsmaskine bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at indhente hjælp til projektet, navnlig såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Krævende opgaver kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdssko som beskytter dig med henblik på hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
3Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
4Før du påbegynder arbejdet kan det vise sig meget afgørende at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Det er vigtigt at have et budget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kan finde frem til ens købspris for dem hver især.
6Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte betinges altså af at ombygningen har betydning for planeten.
7Du skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har udstyret klar forinden du begynder på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets budget.
8Der præsenterer sig uden tvivl utidige udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det afgørende at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, så man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
9Du bør vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du burde have hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at notere tilbud fra forskellige entreprenører.
10Det bliver fundamentalt at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt forinden du starter din byggeproces. Du bør udarbejde en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og som det næste granske oversigten, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
11Der kan findes alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig info, specielt når du søger på engelsk.
12Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette kan du jævnligt se vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En lang række online butikker tilbyder nu alverdens billige fragttyper til pladebearbejdningsmaskine. Det mest populære er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når det passer dig. Fragtmuligheden er jo yderst ligetil, og oftest endvidere den billigste leveringstype.

Du burde derudover planlægge at få produkterne bragt til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver i mange tilfælde en kende mere omkostningsfuld, men også i høj grad let ift. pladebearbejdningsmaskine online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på pladebearbejdningsmaskine er selvfølgelig temmelig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge dine nye varer omgående, så derfor er det fuldt ud passende at du tjekker leveringstidspunktet for pladebearbejdningsmaskine. Adskillige online virksomheder – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, der dog er forudsat at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få de nye varer ekspederet inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte internet webshops lover fragt uden omkostninger på pladebearbejdningsmaskine online, men typisk under forudsætning af at du handler for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du udse dig den mindst kostelige metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

En del netshops foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig pladebearbejdningsmaskine på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på pladebearbejdningsmaskine i følgende områder:

Ikast, Jyllinge, Ringsted, Middelfart, Thisted, Nørresundby, Holbæk, Frederikssund, Vanløse, Odder, Søborg, Esbjerg, Værløse, Stenløse, Hvidovre, Birkerød, København, Haderslev, Rudersdal, Aalborg, Højbjerg, Farum, Charlottenlund, Helsingør, Sønderborg, Herlev, Herning, Hørsholm, Hedensted, Svendborg, Odense, Silkeborg, Roskilde, Vejle, Struer, Køge, Aarhus, Hjørring, Rødovre, Nyborg, Brabrand, Fredericia, Brønderslev, Ishøj, Frederikshavn, Korsør, Tårnby, Lystrup, Solrød Strand, Kalundborg, Rønne, Risskov, Glostrup, Nærum, Valby, Holstebro, Brøndby, Brønshøj, Hedehusene, Ballerup, Nakskov, Skanderborg, Ølstykke, Albertslund, Gladsaxe, Horsens, Hillerød, Vordingborg, Aabenraa, Viborg, Åbyhøj, Lillerød, Hobro, Dragør, Frederiksværk, Allerød, Varde, Haslev, Lyngby, Skive, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Slagelse, Vallensbæk, Næstved, Gentofte, Virum, Greve, Randers, Grenaa, Tilst, Kokkedal, Taastrup, og Kolding, .

Click-and-collect af pladebearbejdningsmaskine er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet køb pladebearbejdningsmaskine og billig pladebearbejdningsmaskine. Foruden dette ser vi typisk folk søge blandt andet pladebearbejdningsmaskine tilbud, pladebearbejdningsmaskine priser og pladebearbejdningsmaskine online, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på pladebearbejdningsmaskine

Det er jo efterhånden vældig bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige pladebearbejdningsmaskine online på forskellige online outlets, og på grund af dette har utallige internet forhandlere ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på pladebearbejdningsmaskine betragteligt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk være tiden værd at undersøge visse forretninger på nettet efter billige priser på pladebearbejdningsmaskine online forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Man skal alligevel være opmærksom på, at hvis en butik på nettet udbyder billige pladebearbejdningsmaskine online til en salgspris der er uendeligt beskeden, kunne det tit være et faresignal om en uoprigtig online webshop. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en lovbestemmelse, der begunstiger en imod snydagtige online forretninger.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre pengene til pladebearbejdningsmaskine over en længere periode. Det foreslåes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. pladebearbejdningsmaskine tilbud og pladebearbejdningsmaskine priser. Man ser derudover ofte netshoppere søge efter bl.a. billig pladebearbejdningsmaskine, pladebearbejdningsmaskine online samt køb pladebearbejdningsmaskine.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fører til temmelig værdifulde chancer for at blive klogere på ret mange aktuelle forbrugeres betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemgår online webshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige pladebearbejdningsmaskine online.

Facebook giver dig også regulære habile chancer for at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Desuden ses endda online selskaber i Danmark hvor det er muligt at publicere en kritik af deres køb, hvilket ydermere kan benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige pladebearbejdningsmaskine online på en e-butik bør man altid gennemlæse webbutikkens handelsaftale, det er dog oftest ikke videre interessant, især med de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og 10-4.

En nem løsning kan være at kontrollere om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det er et signal om at e-shoppen imødekommer dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet nu og da ses til af jurister som kender til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, hvis du udsættes for besvær ved dit indkøb af pladebearbejdningsmaskine. Tilmed rekommanderer vi at køber er opmærksom på de mest vedkommende vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af pladebearbejdningsmaskine online, for eksempel den bytteret netbutikken garanterer.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man altid beholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne vidne om sin bestilling af pladebearbejdningsmaskine, ligegyldig om man køber hos Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Stark.

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Inger Petersen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Louise gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lone F gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til internetshopping
1Enkelte firmaer på nettet præsterer billig fragt på pladebearbejdningsmaskine, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat sum. Ellers kan man gribe den mest betalelige leveringsmåde, som mange gange vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Løsningen bliver i mange tilfælde ligeledes yderst ukompliceret. Den mest billige fragtløsning er utvivlsomt selv at hente varerne.
2Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en lov, som støtter os overfor uoprigtige forhandlere på nettet. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale betalingen ude i fremtiden.
3Trustpilot leverer absolut belejlige løsninger til at iagttage mange forhenværende forbrugeres domme og af den grund er det klogt, at du eftergår netbutikkens ratings før du shopper billige pladebearbejdningsmaskine online. Facebook forærer dig ligeledes relativt fornemme chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus.
4Antal dages levering er jo vældig væsentlig ifald du mangler varen lige om lidt, så af den grund er det rimelig klogt at vi undersøger leveringstiden ved pladebearbejdningsmaskine. En lang række online forhandlere stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, som er påkrævet at transaktionen realiseres før et besluttet tidspunkt.
5Før nogen handler billige pladebearbejdningsmaskine i en shop kan de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt. Endvidere er det en hjælp at man er opmærksom på de mest essentielle reglementer der kan have betydning for handlen med billige pladebearbejdningsmaskine online, for eksempel den byttepolitik online forhandleren tilsikrer.
6Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en påvisning af at online forhandleren opretholder de opstillede regler, samt at e-forhandleren regelmæssigt overvåges af fagfolk der har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige pladebearbejdningsmaskine på en internet butik burde de uden tvivl se på forhandlerens forretningsvilkår.
7Adskillige internet selskaber foreslår nu til dags diverse billige metoder til levering til pladebearbejdningsmaskine. En sikker vinder er efterhånden afhentningssteder, og så kan du blot hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo særdeles gnidningsløs, samt mange gange endvidere den mest betalelige leveringsform.
8Det er jo i høj grad ligetil for os alle at sammenligne priser online på billige pladebearbejdningsmaskine fra diverse internet forretninger, og af den grund yder mange internet foretagender billig levering. Men det kan immervæk være tiden værd at se nærmere på en række netshops efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at man er velinformeret til at få den laveste pris.
9Den mest betalelige form for fragt vil altid være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du er i nærheden af e-butikkens hjemsted. Den leveringsmåde er temmelig afgørende forudsat du behøver pladebearbejdningsmaskine om et øjeblik. Alternativt så lover flere online varehuse fri fragt, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man indkøber for en fastsat pris.