Byghjem.dk

Pizzaovn

Firebox Pizzaovn
499 kr.
Mere info
Amalfi pizzaovn komplet inkl. pizzaspade
9.999 kr.
Mere info
Stel Til Maximus Prime Pizza Steovn
5.495 kr.
Mere info
Pronto Pizzaria Pizzaovn til gas
1.499 kr.
Mere info
Pizzaovn Maximus Til Brænde
5.495 kr.
Mere info
Aduro Prisma, pizzaovn
4.995 kr.
Mere info
Uuni-Ooni Koda Pizzaovn på gas
1.999 kr.
Mere info
Aduro Prisma, base
2.195 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot pizzaovn.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved bør du købe fra en netbutik, som giver sparring omkring pizzaovn.
Der er variationer i prisen på billige pizzaovn hos de forskellige online byggecentre. En del vil have lave priser, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne adgang til at handle online og køre varerne på egen hånd. Derved er det muligt at spare leveringsgebyret, og endda få produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra flere producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af pizzaovn online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Mange nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler pizzaovn online på deres hjemmeside.
Diverse nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette formår de at yde ekstra brugbar rådgivning fra folk som er eksperter i netop pizzaovn.
De største byggecentre i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

pizzaovn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pizzaovn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

pizzaovn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

pizzaovn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil være nøglen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv agenda, som dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din handlingsplan.
2Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ret værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som hjælper dig mod mulige skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
4Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
5Det er en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig ift. vigtige byggeprocesser. Krævende ombygninger behøver mere end en person. Ydermere bør det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Du bør regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at notere tilbud fra diverse selskaber.
7Det kan blive væsentligt at have de fornødne byggematerialer parat i god tid før du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe listen, således at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
8Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det parat forinden du begynder på byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Der er en verden af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til temmelig meget konstruktiv viden, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
10Der viser sig utvivlsomt utidige udfordringer når det kommer til større projekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan være forstandigt at nedskrive alle poster, hvorefter man bør indsamle omkostningen ved dem én og én.
12For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en stor rolle. Derfor bør du løbende holde øje med meldingerne om vejret lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at vælte ned når du netop er i fuld gang med dit vigtige projekt.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragttype skal du vælge?

De fleste byggecentre giver til alt held mange forskellige billige løsninger til levering til pizzaovn. En af de mest moderne er i vore dage levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså yderst nem, samt tit ydermere den mest prisbevidste fragttype.

Du bør omvendt tænke over at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen bliver for det meste en smule mere bekostelig, men lige så vel super ukompliceret ift. pizzaovn online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du lever nær internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på pizzaovn er ultra betydningsfuld når man har behov for ordren øjeblikkeligt, så med det formål er det aldeles væsentligt at du kigger nærmere på leveringstiden på pizzaovn. Størstedelen af online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på deres primære varer online, som trods alt nødvendiggør at bestillingen placeres inden et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen pakket inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle e-butikker yder gratis levering på pizzaovn online, men i mange tilfælde påkræves det at der shoppes for en fastsat sum. I øvrigt kan du overveje den billigste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del kæder udlover click-and-collect hvor du køber billig pizzaovn hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på pizzaovn i følgende byer:

Hobro, Haslev, Lillerød, Birkerød, Brøndby, Holbæk, Rønne, Gentofte, Kokkedal, Kalundborg, Greve, Lyngby, Allerød, Rødovre, Silkeborg, Vordingborg, Lystrup, Glostrup, Helsingør, Virum, Næstved, Middelfart, Slagelse, Hedensted, Skanderborg, Grenaa, Taastrup, Stenløse, Nakskov, Tårnby, Farum, Korsør, Randers, Albertslund, Hvidovre, Brønderslev, Nyborg, Aalborg, Højbjerg, Tilst, Nærum, Holstebro, Brabrand, Horsens, Nykøbing Falster, Aabenraa, Skive, Valby, Thisted, Ikast, Jyllinge, Solrød Strand, Aarhus, Viborg, Charlottenlund, Risskov, Ringsted, Gladsaxe, Svendborg, Værløse, Varde, Frederiksberg, Roskilde, Fredericia, Ishøj, Frederiksværk, Rudersdal, Åbyhøj, Vallensbæk, Odder, Køge, Kolding, Hillerød, Herning, Odense, Haderslev, Søborg, Hørsholm, Dragør, Vejle, Hjørring, Esbjerg, Frederikshavn, Frederikssund, Ølstykke, København, Brønshøj, Nørresundby, Herlev, Sønderborg, Ballerup, Vanløse, Struer, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for pizzaovn er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på data bliver det markant, at internet shoppere ofte søger blandt andet køb pizzaovn og pizzaovn online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter fx billig pizzaovn, pizzaovn tilbud samt pizzaovn priser, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Find den bedste pris på pizzaovn

Det er temmelig ukompliceret for alle og enhver at sammenholde priser på billige pizzaovn online i blandt diverse forretninger på nettet, og til tak har masser af online butikker været presset til at at stampe udsalgspriserne på pizzaovn drastisk, og i øvrigt sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig rentabelt at efterse visse internet selskaber efter tilbud og rabatter på pizzaovn online inden du handler, sådan at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Du skal bare være opmærksom på, at ifald en internet virksomhed afhænder billige pizzaovn online på tilbud til en pris der anses for besynderligt gunstig, så er det tit være et kendetegn på en svindel e-forretning. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af et lovbud, der bistår en imod falske online outlets.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre beløbet til pizzaovn senere. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at folk tit efterspørger eksempelvis køb pizzaovn og billig pizzaovn. Foruden dette ser vi ofte netshoppere kigge efter blandt andet pizzaovn tilbud, pizzaovn priser og pizzaovn online.

Læs eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot forærer dig altid gavnlige løsninger til at besigtige ret mange nuværende køberes reflektioner og derved stiller vi forslag om, at du udforsker e-forhandlerens kritik før du placerer din ordre på billige pizzaovn online.

Facebook indebærer på samme måde en lang række hæderlige genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed ser vi faktisk webbutikker som giver kunderne mulighed for at meddele en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed må udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige pizzaovn online i en e-shop bør man sådan set gennemse e-shoppens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag kan derfor være at tjekke om e-butikken er tilsluttet e-mærket, som bør være en indikation om at online butikken efterkommer dansk lovgivning, foruden at netbutikken en gang i mellem gennemses af sagkyndige der forstår lovgivningen.

Derudover tilbydes du anledning til bistand, for så vidt du udsættes for udfordringer som følge af dit køb af pizzaovn. Udover dette er det smart at køberen er opmærksom på de mest vitale forhold i forbindelse med købet af pizzaovn online, f.eks. den returpolitik internet firmaet kører med.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid beholder sin faktura e-mail, så man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af pizzaovn, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Lars D gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Morten V gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anna gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Søren G gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online shopping
1Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket forsvarer folk overfor bedrageriske e-forhandlere. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil klare omkostningerne over en længere periode.
2Masser af internet selskaber foreslår til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til pizzaovn. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt nem, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmodel.
3Antal dages levering er naturligvis ret så essentiel når man har behov for dine nye varer med det samme, så derfor er det i sandhed passende at vi efterser den forventede leveringsdato ved pizzaovn. En række online webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men glem ikke at det står og falder med at ordren lægges tidligere end et fast klokkeslæt.
4Inden folk bestiller billige pizzaovn hos en butik kan de til hver en tid studere virksomhedens betingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle vedtægter der kan have betydning for handlen med billige pizzaovn online, som for eksempel hvilken returneringsret netshoppen kører med.
5Trustpilot indebærer faktisk fine løsninger til at iagttage en stor portion andre køberes tanker og derfor er det smart, at du gennemsøger e-firmaets kritik forinden du bestiller billige pizzaovn online. Facebook genererer tillige visse passelige chancer for at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.
6Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en garanti for at internet forretningen følger gældende dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet løbende besigtiges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende love. Forinden folk bestiller billige pizzaovn på en e-butik kunne man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsaftale.
7Den mest letkøbte fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af online forretningens adresse. Den fragtmetode er naturligvis ret afgørende ifald man absolut skal bruge pizzaovn lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle internet shops levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der shoppes for et fastsat beløb.
8Det er efterhånden ultra gnidningsløst for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige pizzaovn i blandt flere webbutikker, og til gengæld garanterer de fleste internet outlets fragt uden gebyr. Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at kigge forbi forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at indhente den billigste pris.
9En række online forhandlere frembyder fragtfri levering på pizzaovn, men tit er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ burde du snuppe den mest billige leveringsversion, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver beklageligvis på den anden side usædvanlig gnidningsløs. Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.