Pinotex træbeskyttelse: Førende i Europa

Pinotex træbeskyttelse er et førende mærker i Europa, siden det blev etableret i 1959. Indtil slutningen af 1950’erne blev træværk ofte behandlet med traditionelle, heldækkende oliemalinger. For at fremhæve træets udseende, blev der brugt tjæreoliebaseret træbeskyttelse, som beskyttede mod svampeangreb, men havde ulemper som afskalning og mangel på vejrbestandighed og hurtig blegning.

Pinotex træbeskyttelse revolutionerede markedet

I slutningen af 1950’erne revolutionerede Sadolin & Holmblad markedet for træbeskyttelse, da de udviklede Pinotex træbeskyttelse, som løste disse traditionelle problemer. Denne moderne træbeskyttelse bevarede og fremhævede træets struktur, og løste problemet med afskalning, samtidig med at den gav en fremragende beskyttelse mod råd og svamp. Pinotex var også modstandsdygtig overfor vejrpåvirkninger og mistede ikke vedhæftningen.

Pinotex: Den bedste beskyttelse til dit træ

I 1980’erne var Pinotex igen med til at skubbe grænserne for træbeskyttelse med Pinotex Superdec; en heldækkende træbeskyttelse, der kommer i alle regnbuens farver. Pinotex træbeskyttelse er specifikt designet til at give træet den bedst mulige beskyttelse, men det er også nemt at anvende og har en god dækkeevne. Du kan både finde Pinotex træbeskyttelse, der vil bevare og fremhæve træets naturlige farver og udseende, og heldækkende træbeskyttelse, der ser ud som maling, men har alle de vigtige egenskaber fra træbeskyttelsen.

Pinotex træbeskyttelse kan bruges over alt

Pinotex træbeskyttelse er et produkt, der anvendes til at beskytte træoverflader mod skader fra vejr og vind. Det er ofte et oliebaseret produkt, der trænger ind i træet for at beskytte det mod udtørring, råd og svamp, samtidig med at det lader træet ånde. Pinotex træbeskyttelse kan bruges på en række forskellige træoverflader, herunder:

  • Havemøbler og terrasser
  • Hegn og stakit
  • Facader, vinduer og døre
  • Paneler og bjælker
  • og andre udendørs trækonstruktioner

Det er dog vigtigt at nævne, at det er afgørende at undersøge produktspecifikationer, farveprøver og læse brugsvejledningen for at sikre, at træbeskyttelsen er egnet til dit projekt og har de ønskede egenskaber.