Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålsted til belægning til sti til bede til haven til gårdsplads

Mængder: 500 liter 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter 1 m3 800 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1 ton 15 kg 25 kg 20 kg

Levering: i sække i bigbag i løs vægt vognlæs trailer i poser hent selv afhentning løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring pigsten.
Du vil finde forskelle i prisen på billige pigsten fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare pigsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har mange valget om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Dermed har du chancen for at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra alverdens leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af pigsten online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du modtage endnu mere brugbar rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis pigsten.
De fleste nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe pigsten online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
pigsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, især såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at ombygningen påvirker miljøet.
3Det er afgørende at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det vil blive forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde omkostningen ved dem én og én.
4Planlægning vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
5Der præsenterer sig ofte overraskende vanskeligheder i forbindelse med omfattende opgaver, og på grund af det kan det vise sig afgørende at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
6For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund bør du ofte kigge på vejrvarslen i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
7Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig oplysning, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
8Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer klar til brug forud for at du går i gang med eksekveringen. Du kan med fordel lave en punktforms indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og bagefter gennemgå listen, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Længe før du starter byggeriet kan det være rimeligt vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde anskaffe professionel hjælp til områder af det. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge forslag fra forskellige entreprenører.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til projektet, ikke mindst når det er omfattende projekter. Nogle byggerier stiller krav om flere personer. I øvrigt bliver det bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Man skal under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Tit vil det være betydningsfuldt at have udstyret klar før du iværksætter byggeriet. Det er desuden godt at medtage de her udgifter i dit udgiftsbudget.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er virkelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål til pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvilken mulighed for fragt er bedst?

  En del online webshops udlover nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til pigsten. Den mest moderne er i øjeblikket pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig særligt smart, og mange gange ydermere den billigste leveringsmanér.

  Du kunne ydermere forsøge at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne er for det meste lidt dyrere, men på den anden side ualmindeligt ligetil for pigsten online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved internet selskabets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på pigsten er selvfølgelig vældig bestemmende hvis man behøver varerne inden for kort tid, og herved er det selvfølgelig vigtigt at du studerer tidshorisonten for levering på pigsten. Temmelig mange internet forretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på flere produkter online, der dog betinges af at orden realiseres forud for et angivent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produktet ordnet inden pakkemedarbejderne har fri.

  Flere internet varehuse yder portofri fragt på pigsten online, men tit påkræves det at du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt skulle du overveje den mest prisbevidste fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  En hel del byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig pigsten online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4. De udlover fx klik-og-hent på pigsten i disse områder:

  Silkeborg, Herlev, Ringsted, Tilst, Ishøj, Struer, Solrød Strand, Nakskov, Gentofte, Risskov, Frederikshavn, Tårnby, Brønderslev, Hvidovre, Sønderborg, Fredericia, Brøndby, Højbjerg, Brabrand, Skive, Charlottenlund, Virum, Odder, Nærum, Lillerød, Frederiksberg, Viborg, Ikast, Kokkedal, Hobro, Vanløse, Aabenraa, Odense, Aalborg, Frederikssund, Brønshøj, Thisted, Roskilde, Rudersdal, Valby, Holbæk, Dragør, Vordingborg, Vallensbæk, Aarhus, Allerød, Hedehusene, Jyllinge, Nørresundby, Korsør, Lystrup, Næstved, Albertslund, Svendborg, Ballerup, Esbjerg, Ølstykke, Hørsholm, Haderslev, Vejle, Hillerød, Grenaa, Taastrup, Gladsaxe, Kalundborg, Herning, Hedensted, Randers, Værløse, Skanderborg, Rønne, Nyborg, Køge, Greve, Stenløse, København, Holstebro, Farum, Frederiksværk, Kolding, Hjørring, Nykøbing Falster, Haslev, Glostrup, Helsingør, Rødovre, Søborg, Lyngby, Horsens, Slagelse, Birkerød, Middelfart, Varde, og Åbyhøj, .

  Afhentning ift. pigsten er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Bornholm).

  Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter for eksempel pigsten tilbud og pigsten priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge for eksempel billig pigsten, køb pigsten samt pigsten online, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Bygma.

  Gode tilbud på pigsten

  Det har vist sig at være ualmindeligt fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige pigsten online fra forskellige internet selskaber, og på grund af dette har adskillige forretninger på nettet set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på pigsten helt i bund, og endda sikre gratis levering.

  Men det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at analysere diverse e-handler efter udsalg og tilbud på pigsten online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

  Man må trods alt ikke overse, at ifald en e-forretning frembyder billige pigsten online til en salgspris der kan virke uforståeligt billig, er det ofte være et tegn på en uoprigtig e-forhandler. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, der hjælper folk overfor uægte internet foretagender.

  Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne til pigsten ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet pigsten priser og køb pigsten. Vi ser desuden typisk folk efterspørge fx pigsten online, pigsten tilbud samt billig pigsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til sti til haven til bålsted til belægning til gårdsplads

  Mængder: 10 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 500 liter 15 kg 500 kg

  Levering: løst leveret trailer hent selv vognlæs i sække i poser afhentning i løs vægt i bigbag

  Undersøg andre menneskers meninger

  Trustpilot medfører rigtig hensigtsmæssige chancer for at se nærmere på en længere række tidligere forbrugeres iagttagelser og derfor foreslåes det, at du ser nærmere på internet webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige pigsten online.

  Facebook fremskaffer endvidere ultra ønskværdige genveje til at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle internet webshops som tilbyder kunderne at afgive en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige pigsten online i en e-forretning behøver de altid betragte deres regler, men det er mange gange ikke særlig sjovt, særligt hos de store byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Et alternativ kan derfor være at granske hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, hvilket ofte er en garanti for at online forhandleren tilslutter sig de danske regler, samt at e-butikken lejlighedsvis ses til af eksperter som er inde i lovene på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du skulle få problemer ved dit indkøb af pigsten. Dertil kan det anbefales at køber er på vagt for de mest vitale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af pigsten online, som fx den ombytningsret e-forretningen kører med.

  Derfor er det tillige afgørende, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af pigsten, uagtet om man bestiller ved XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Else Pedersen gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Christian Poulsen gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Mette M gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Jesper gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Pigsten på e-shops

  Trustpilot præsterer sådan set uafhængige chancer for at besigtige en stor portion aktuelle konsumenters synspunkter med køb af pigsten og derfor er det klogt, at du sonderer e-butikkens anmeldelser forud for at du køber pigsten på nettet.

  Facebook forærer dig tilsvarende fuldt ud fordelagtige løsninger til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Desuden er der en del firmaer på nettet hvor kunder kan nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser ved bestilling af pigsten.

  Forinden man bestiller pigsten online

  Forud for at nogen bestiller pigsten hos en webshop kan de uden tvivl have øje for webbutikkens handelsaftale, det er dog bare en tidskrævende opgave.

  Et alternativt forslag kan være at se om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som længe har været en tilkendegivelse af at online firmaet retter sig efter de danske love, foruden at e-forhandleren fra tid til anden overvåges af jurister som har indsigt i vilkårene for salg af pigsten via webshops.

  Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, hvis du bliver udsat for besvær i processen med din handel. Ligeledes er det godt at køberen er vidende om de væsentligste vilkår der har indflydelse på handlen.

  Fragt af pigsten

  En stor portion shops på nettet frembyder i vore dage alverdens leveringsmodeller. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv står for afhentning af pigstenene, men den løsning stiller krav om at du er tæt på e-shoppens arbejdslager.

  Leveringstidspunktet er naturligvis ualmindeligt central såfremt man mangler pigstenene inden for få dage, så derfor er det øjensynligt på sin plads at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved pigsten – der dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et angivent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produkterne ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte webshops frembyder fragt uden betaling på pigsten, men typisk påkræves det at du shopper for et konkret beløb.

  Tilbudene der findes i den her samling er søgt frem af websitets shopping-robot. Søgemotoren har nemlig gennemsøgt et utal af varer med det formål at kunne præsentere de varer der har mest mulig relation til pigsten, og som algoritmen derfor estimerer er mest relevante for dig.

  Foruden søgeforespørgslen du gav Google har algoritmen desuden indregnet søgeforespørgsler, som data viser at andre folk med stor sandsynlighed indtaster i den forbindelse, eksempelvis pigsten til cement og pigsten leveret foruden søgefraser som pigsten til bede og pigsten til cement.

  Den information bruger algoritmen som yderligere inspiration til at kunne præsentere de mest aktuelle produkter. Vores data viser også at andre eksempelvis leder efter pigsten til cement, pigsten til cement og pigsten afhentning. Den data har robot-søgeren også benyttet for, at finde vej igennem en stor mængde varer.

  Desuden kan det ses i data, at søgefraserne pigsten til gårdsplads, pigsten salg og bedste pigsten er ekstremt anvendte, og som følge heraf er disse ligeledes taget med af robotten foruden søgningerne pigsten til gårdsplads, pigsten afhentning og pigsten til gårdsplads. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, idet at minimum ét af disse fangede din interesse.

  Pigsten fås ved folkekære internet shops, som fx Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles pigsten til…

  Sjælland: Greve, Vordingborg, Køge, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Maribo, Nakskov, Korsør, Sorø, Ringsted, Skælskør, Næstved, Slagelse, Holbæk, Fensmark, Herfølge, Haslev, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Tune, Jyllinge

  Hovedstaden: Dyssegård, Gentofte, Lyngby, Birkerød, Høje Taastrup, Kokkedal, Herlev, Fredensborg, Taastrup, Glostrup, Charlottenlund, Vanløse, Virum, Nærum, Ølstykke, Frederikssund, Hillerød, Slangerup, Lillerød, København, Smørumnedre, Nivå, Snekkersten, Holte, Rødovre, Helsinge, Rudersdal, Brøndby, Roskilde, Hørsholm, Humlebæk, Vallensbæk, Hellebæk, Farum, Hvidovre, Stenløse, Måløv, Frederiksværk, Dragør, Helsingør, Albertslund, Tårnby, Brønshøj, Allerød, Valby, Frederiksberg, Rønne, Hedehusene, Søborg, Hundested, Gladsaxe, Gilleleje, Ballerup, Espergærde, Hellerup, Værløse, Ishøj

  Midtjylland: Horsens, Hørning, Vejle, Bjerringbro, Mårslet, Galten, Viborg, Hadsten, Hedensted, Holstebro, Brabrand, Løsning, Kjellerup, Beder, Åbyhøj, Grenaa, Hasselager, Hornslet, Skive, Randers, Skjern, Aarhus, Ebeltoft, Herning, Ringkøbing, Risskov, Ry, Hinnerup, Skanderborg, Lemvig, Lystrup, Odder, Højbjerg, Silkeborg, Malling, Tilst, Brande, Egå, Hammel, Ikast, Skødstrup, Løgten, Struer

  Nordjylland: Brønderslev, Aars, Nørresundby, Aalborg, Nykøbing Mors, Aabybro, Nibe, Hobro, Thisted, Hjørring, Støvring, Frederikshavn, Hirtshals, Svenstrup, Sæby, Skagen, Hadsund

  Syddanmark: Kerteminde, Sønderborg, Varde, Kolding, Ribe, Esbjerg, Fredericia, Ringe, Vojens, Odense, Faaborg, Haderslev, Munkebo, Otterup, Svendborg, Billund, Vejen, Bramming, Middelfart, Rødekro, Assens, Nordborg, Nyborg, Grindsted, Tønder, Aabenraa, Børkop

  9 tips til når du køber online
  1Visse online varehuse tilbyder billig fragt på pigsten, men oftest er det forudsat at man shopper for en fastsat pris. Desuden bør man tage den mindst kostelige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Muligheden er i regelen også yderst overkommelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
  2Trustpilot genererer adskillige værdifulde genveje til at bese mange andre kunders ratings og af den grund er det smart, at du evaluerer netbutikkens bedømmelser forud for at du køber billige pigsten online. Facebook genererer derudover en del uafhængige løsninger til at få kendskab til netbutikkens kundefokus.
  3Temmelig mange netshops udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsudgaver til pigsten. Det mest almindelige er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Denne er jo rigtig let gængelig, og endda tillige den billigste leveringsmulighed.
  4Det har vist sig at være vældig smart for os alle at tjekke tilbud online på billige pigsten på flere internet butikker i Danmark, og derfor frembyder en lang række firmaer på nettet portofri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå nogle få butikker på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at få den bedste pris.
  5Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper folk overfor snydagtige e-shops. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale betalingen over et længere tidsrum.
  6Fragtperioden er temmelig bestemmende såfremt man mangler varerne fluks, og herved er det tydeligvis passende at man checker den estimerede leveringsdato på pigsten. En række butikker på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, men vær påpasselig da det afhænger af at transaktionen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
  7Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, hvilket kan være et signal om at internet selskabet lever op til gældende dansk lovgivning, samt at forretningen en gang i mellem revurderes af specialister der mestrer de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige pigsten hos en internet webshop burde man til hver en tid se på e-shoppens handelsaftale.
  8Forinden nogen køber billige pigsten på en butik på nettet behøver de i reglen gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, dog er det tit ikke specielt ophidsende. Herudover tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser der er gældende for købet af billige pigsten online, for eksempel den ombytningspolitik internet forretningen kører med.
  9Den prisbilligste form for levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed kræver at du lever i nærheden af internet firmaets hjemsted. Den fragtform kan være yderst central når vi har brug for pigsten lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online selskaber billig fragt, men tit kun ifald du shopper for et konkret beløb.