Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot Philips støvsuger.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Det er særligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af Philips støvsuger.
Du bør kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke butikkens regler.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Philips støvsuger fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste priser, og andre giver faglig sparring. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af Philips støvsuger online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Herigennem kan man undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du en billig pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er specialister i deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Altså kan du opleve mere nyttig service fra personale som er specialister i netop Philips støvsuger.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille Philips støvsuger online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Philips støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Philips støvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Philips støvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Philips støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man bør undersøge online tilbud på dem slavisk.
2Måske kan det blive meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer disponible i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms note hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
3Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
4Det er muligt at søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at renoveringen har betydning for klimaet.
5Der kan findes utrolig mange artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget gavnlig oplysning, navnligt såfremt du leder på engelsk.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om krævende byggerier. Omfangsrige projekter stiller krav om flere mennesker. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
7Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som sikring mod mulige risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Der præsenterer sig som regel overraskende problemer ved avancerede byggeprojekter, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
9Du vil på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være en fordel at have udstyret klar før du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at påregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor bør du jævnligt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med det svære projekt.
11I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være yderst centralt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan tilkøbe eksperthjælp til dele af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at tage imod tilbud fra forskellige firmaer.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En stor portion online firmaer udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige former for levering til Philips støvsuger. Den mest benyttede er p.t. udleveringssteder, hvor du selv kan hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo særdeles let, og typisk også den mest billige form for fragt.

Du kan på samme måde planlægge at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er undertiden en tak mindre billig, men omvendt virkelig simpel ift. Philips støvsuger online. Den prisbilligste leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Philips støvsuger er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld ifald du behøver varerne øjeblikkeligt, så derfor er det selvfølgelig klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved Philips støvsuger. En stor portion shops på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags levering på de fleste varer online, men som ikke desto mindre påkræver at ordren indsendes forud for et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen fikset forinden pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte e-forhandlere frembyder fragt uden beregning på Philips støvsuger online, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum. Alternativt bør du udse dig den mindst kostelige type af levering, hvilket oftest er at få kørt ordren til et udleveringssted.

En masse netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig Philips støvsuger online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tildeler fx klik-og-hent på Philips støvsuger i følgende byer:

Kalundborg, Hedehusene, Lystrup, Hillerød, Nærum, Frederikshavn, Greve, Haslev, Haderslev, Aalborg, Dragør, Frederikssund, Kokkedal, Taastrup, Nykøbing Falster, Aarhus, Hørsholm, Holstebro, Rudersdal, Brønshøj, Lillerød, Slagelse, Charlottenlund, Ballerup, Værløse, Rødovre, Farum, Skanderborg, Stenløse, Horsens, Tårnby, Vallensbæk, Albertslund, Virum, Middelfart, Vordingborg, Gladsaxe, Glostrup, Solrød Strand, Brønderslev, Lyngby, Svendborg, Vejle, Birkerød, Jyllinge, Hjørring, Ikast, Ishøj, Køge, Aabenraa, Risskov, Helsingør, Hobro, Randers, Hedensted, Valby, Fredericia, Frederiksberg, Sønderborg, Silkeborg, Frederiksværk, Tilst, Odder, Thisted, Ølstykke, Brøndby, København, Gentofte, Vanløse, Brabrand, Herning, Højbjerg, Esbjerg, Kolding, Grenaa, Struer, Ringsted, Rønne, Nørresundby, Viborg, Korsør, Roskilde, Herlev, Odense, Allerød, Åbyhøj, Skive, Næstved, Varde, Nyborg, Søborg, Hvidovre, Holbæk, og Nakskov, .

Klik-og-hent ift. Philips støvsuger er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på data står det klart, at mennesker tit søger blandt andet Philips støvsuger online og billig Philips støvsuger. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter fx Philips støvsuger priser, køb Philips støvsuger samt Philips støvsuger tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Bygma.

Priser på Philips støvsuger

Det er i dag meget smertefrit for alle at lave prissammenligning på billige Philips støvsuger online fra flere internet virksomheder, og derfor har flertallet af internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på Philips støvsuger drastisk, og ydermere love gratis fragt.

Trods dette kan det alligevel være lønsomt at efterse et par internet butikker efter tilbud på Philips støvsuger online forinden du køber, således at du er garanteret at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Man bør blot være obs på, at hvis en online shop markedsfører billige Philips støvsuger online for en tilbudspris som virker urealistisk billig, så bør det ofte være en indikator for en uoprigtig netbutik. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af et reglement, der beskytter køber imod uoprigtige e-shops.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du hellere vil afdrage pengene til Philips støvsuger i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel Philips støvsuger priser og Philips støvsuger online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge for eksempel Philips støvsuger tilbud, køb Philips støvsuger og billig Philips støvsuger.

Se nærmere på tidligere kunders betragtninger

Trustpilot forærer dig rigtig ærlige genveje til at kigge på en stor gruppe andre forbrugeres iagttagelser og på grund af dette kan det anbefales, at du eftersøger internet forretningens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige Philips støvsuger online.

Facebook yder tilsvarende faktisk hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Tilmed ser vi mange internet forhandlere hvor det er muligt at offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også bør benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige Philips støvsuger online på en webbutik bør de principielt tage stilling til webbutikkens betingelser, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, særligt hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

En anden løsning kunne måske være at granske om online butikken er e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at internet forretningen accepterer de danske retningslinjer, tillige med at internet firmaet rutinemæssigt revurderes af fagfolk der har meget erfaring med lovene på området.

Desuden tilbydes du genvej til opbakning, når du får vanskeligheder som følge af din ordre på Philips støvsuger. Ligeledes er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de mest centrale betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af Philips støvsuger online, fx hvilken returret internet webshoppen har.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man når som helst gemmer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere sit køb af Philips støvsuger, ligegyldig om man har bestilt ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller Bygma.

Jan gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Mads M gav 4 stjerner

Hurtig levering

Niels K gav 5 stjerner

Helt i orden.

Anne Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle få internet virksomheder præsterer billig levering på Philips støvsuger, men oftest kun såfremt der handles for en bestemt pris. Som alternativ må du udvælge den mindst kostelige fragtmetode, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden er sædvanligvis samtidig i høj grad problemfri. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
2Inden folk shopper billige Philips støvsuger hos en webshop burde man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, det er dog tit en tidskrævende opgave. Ligeledes er det fornuftigt at man er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der gælder for shopping af billige Philips støvsuger online, eksempelvis den byttepolitik online webshoppen garanterer.
3Leveringstiden er rigtig væsentlig om man behøver varen om få sekunder, så med det formål er det selvfølgelig meningsfuldt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved Philips støvsuger. Adskillige webshops frembyder billig 1 dags fragt på masser af varer, men som trods alt er afhængig af at du når at bestille forud for et besluttet klokkeslæt.
4De fleste internet butikker yder til alt held et stort udvalg af billige muligheder for levering til Philips støvsuger. Den mest anvendte er p.t. afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når det passer dig. Denne er jo ekstremt overkommelig, og desuden ligeledes den mest betalelige mulighed for levering.
5Trustpilot indebærer nogenlunde relevante genveje til at undersøge en længere række andre brugeres bedømmelser og af den grund er det klogt, at du kigger på online forhandlerens ratings før du shopper billige Philips støvsuger online. Facebook fremskaffer lige så vel de facto fortræffelige metoder til at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.
6Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, hvilket bør være et sympol på at online virksomheden opfylder de danske love, samt at internet butikken lejlighedsvis tilses af fagmænd der har meget erfaring med vedtægterne på området. Før folk shopper billige Philips støvsuger på en internet webshop behøver man egentlig få overblik over webshoppens forretningsbetingelser.
7Det er i dag ret gnidningsløst for købere at kigge efter tilbud online på billige Philips støvsuger fra diverse shops på nettet, og herved tilbyder masser af forhandlere på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel være profitabelt at se nærmere på et par forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forud for at du handler, så man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Den mindst kostelige form for fragt vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du lever nærved online virksomhedens lager. Den leveringsversion er naturligvis særdeles væsentlig forudsat vi absolut skal bruge Philips støvsuger lige om lidt. Alternativt så tilbyder enkelte netbutikker levering uden betaling, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb.
9Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en ordning, som bistår kunden imod snydagtige e-butikker. Alternativt burde du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække prisen over et længere tidsrum.