Er du på udkig efter pejsebrænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk bøg blandet løvtræ eg lufttørret dansk ask ovntørret

Mængder: 1 m3 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter

Levering: i bigbag på palle til døren i netsække i poser i løs vægt i sække

Brands: Greenwood Midtjysk Rosager Nordstrøm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot pejsebrænde.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du lede andre steder.
Der kan være forskel på prisen på billige pejsebrænde fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du skal beslutte hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som tilbyder tips og tricks til valg af pejsebrænde.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har folk valget om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Hermed er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente varerne straks.
De udbredte byggecentre køber varer fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af pejsebrænde online.

Nichewebshop

Mange niche webshops har en stor passion for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du forvente super kyndig assistance fra mennesker der er eksperter i netop pejsebrænde.
Majoriteten af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
En masse nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler pejsebrænde online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en klar agenda, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder oversigten.
2Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at du har udstyret ved hånden når du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet.
3Der præsenterer sig ofte overraskende hovedpiner når det gælder omfangsrige projekter, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, således at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
4Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive fornuftigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
5I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
6Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du påbegynder byggeriet. Du bør forfatte en overskuelig huskeliste indeholdende hver eneste ting du har brug for, og som det næste granske hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Flere projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles centralt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør tænke over om projektet kan klares alene, eller du bør sikre dig professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at hente tilbud fra diverse entreprenører.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
11For projekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Således kan du tit lægge mærke til vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne absolut lige når du er midt i det store byggeprojekt.
12Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med store mængder udbytterig oplysning, især ifald man benytter engelske søgeord.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Masser af forretninger på nettet tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmetoder til pejsebrænde. En favorit iblandt mange er lige nu udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Den er nemlig virkelig uproblematisk, og endda derudover den mest prisbevidste slags levering.

Du kunne lige så vel vælge at bestille levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig undertiden en lille smule mindre billig, men tillige meget smart ved køb af pejsebrænde online. Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på pejsebrænde kan vise sig at være temmelig aktuel når vi står og skal bruge varerne nu og her, så med det formål er det rimelig centralt at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato for pejsebrænde. Flere webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men vær obs på at det står og falder med at ordren køres igennem forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen afsendt forinden personalet får fri.

Indtil flere internet butikker sikrer levering uden omkostninger på pejsebrænde online, men i reglen er det forbeholdt når der shoppes for en fastsat sum. Alternativt kan man gribe den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Temmelig mange webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig pejsebrænde online men afhenter i butikken. For eksempel Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. De foreslår eksempelvis click-and-collect på pejsebrænde i følgende områder:

Lystrup, Tilst, Vordingborg, Haderslev, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Thisted, Skive, Rudersdal, København, Glostrup, Gladsaxe, Brønderslev, Varde, Korsør, Brabrand, Brøndby, Roskilde, Frederiksværk, Charlottenlund, Søborg, Frederikssund, Virum, Ringsted, Hobro, Rødovre, Hillerød, Holbæk, Esbjerg, Odder, Ishøj, Greve, Valby, Birkerød, Næstved, Hjørring, Farum, Aabenraa, Slagelse, Taastrup, Værløse, Højbjerg, Lyngby, Sønderborg, Aarhus, Ølstykke, Grenaa, Vallensbæk, Lillerød, Holstebro, Risskov, Horsens, Hedehusene, Solrød Strand, Middelfart, Fredericia, Brønshøj, Odense, Ikast, Hvidovre, Randers, Skanderborg, Frederiksberg, Nærum, Nørresundby, Frederikshavn, Hørsholm, Køge, Nakskov, Haslev, Kokkedal, Tårnby, Hedensted, Allerød, Albertslund, Dragør, Helsingør, Herning, Kolding, Ballerup, Herlev, Svendborg, Aalborg, Struer, Kalundborg, Silkeborg, Stenløse, Gentofte, Nyborg, Rønne, Vanløse, Viborg, Jyllinge, og Vejle, .

Click-and-collect for pejsebrænde er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. pejsebrænde tilbud og pejsebrænde online. Derudover oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis pejsebrænde priser, køb pejsebrænde samt billig pejsebrænde, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og XL-Byg.

Gode priser på pejsebrænde

Det er i dag rigtig uproblematisk for os alle at søge sig frem til priser på billige pejsebrænde online fra diverse outlets på nettet, og til gengæld har utallige online firmaer fundet det uundgåeligt at trykke prisen på pejsebrænde enormt, og derudover frembyde fri fragt.

Men det kan alligevel blive lønnende at efterse et par internet selskaber efter tilbud på pejsebrænde online forinden du shopper, så du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Man skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed tilbyder billige pejsebrænde online til salg for en udsalgspris som er helt fantastisk billig, så bør det mange gange være et faresignal om en uoprigtig internet butik. Kortbetalinger er dog omsluttet af en anordning, der assisterer dig som kunde imod falske online outlets.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at dække regningen på pejsebrænde over tid. Dette foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene står det markant, at online shoppere mange gange søger blandt andet pejsebrænde online og pejsebrænde priser. Derudover oplever vi tit online shoppere lede efter for eksempel pejsebrænde tilbud, billig pejsebrænde samt køb pejsebrænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: bøg birk ovntørret dansk ask lufttørret eg blandet løvtræ

Mængder: 1 kubikmeter 1 rummeter 1 palle 1 m3

Levering: i poser i sække i løs vægt til døren på palle i netsække i bigbag

Brands: Midtjysk Nordstrøm Greenwood Rosager

Kig på andre menneskers anmeldelser

Trustpilot medfører en lang række passelige muligheder for at kigge nærmere på adskillige nuværende forbrugeres domme og herved anbefaler vi, at du undersøger webshoppens vurderinger forinden du handler billige pejsebrænde online.

Facebook indebærer tilsvarende visse sikre løsninger til at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle internet handler hvor kunder kan ytre en vurdering af ordreforløbet, som desuden må anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige pejsebrænde online på en webshop kan de sådan set tage stilling til forhandlerens vilkår, men det er typisk ikke videre interessant, specielt med de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en sikkerhed for at webshoppen føjer de officielle regler, udover at online forretningen nu og da monitoreres af specialister der kender vilkårene.

Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din handel med pejsebrænde. Foruden dette støtter vi at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af pejsebrænde online, som eksempelvis den returrettighed internet selskabet benytter.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man altid gemmer ens kvitteringsmail, så man altid kan vidne om sin bestilling af pejsebrænde, uanset om man har købt fra Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Hanne Møller gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Karen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Mette Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Mette T gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Mange online forretninger tildeler heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til pejsebrænde. En af de mest populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså særdeles simpel, og typisk endvidere den billigste leveringstype.
2Det er jo efterhånden super ligetil for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige pejsebrænde fra flere online outlets, og følgelig frembyder adskillige online forhandlere fragtfri levering. Derfor kan det immervæk være lønnende at efterprøve nogle e-shops efter rabat og tilbud inden du køber, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
3Den mest letkøbte leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette kræver at du befinder dig lige ved e-butikkens adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være ultra vital når du behøver pejsebrænde nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere e-forhandlere levering uden omkostninger, men i reglen er det forudsat at der handles for et bestemt beløb.
4Forinden folk køber billige pejsebrænde i en internet shop kunne de reelt tyde forhandlerens handelsaftale, det er dog tit ikke super interessant. Desuden er det smart at køber er klar over de fundamentale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige pejsebrænde online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet shoppen har.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en lov, der hjælper dig overfor svindlende webshops. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil betale omkostningerne i flere bidder.
6En hel del outlets på nettet præsterer fragtfri levering på pejsebrænde, men i de fleste tilfælde afkræver det at du aftager for en konkret sum. I øvrigt skulle du gribe den mindst kostelige fragtløsning, der gerne vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop. Fragtløsningen er somme tider ligeledes særdeles smart. Den mest billige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
7Generelt tilråder vi at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at internet selskabet lever op til de officielle danske regler, og at online forhandleren regelmæssigt besøges af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området. Før folk handler billige pejsebrænde i en shop på nettet bør man for at være sikker løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser.
8Trustpilot fører til fuldkommen strålende chancer for at verificere mange andre forbrugeres oplevelser og derved foreslår vi, at du udforsker e-butikkens kritik forud for at du shopper billige pejsebrænde online. Facebook fremskaffer derudover visse fortræffelige løsninger til at få en idé om netshoppens popularitet.
9Leveringshastigheden er vældig udslagsgivende i tilfælde af at du behøver produkterne med det samme, så derfor er det komplet aktuelt at vi tjekker den anslåede leveringstid ved pejsebrænde. Størstedelen af internet forhandlere udlover billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat tidspunkt.