Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare Parkside limpistol.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige Parkside limpistol hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder billige priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regler.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af Parkside limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens producenter, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af Parkside limpistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og hermed har du tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. Som følge af det har man valget om at blive fri for fragten, samt endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund formår de at yde en høj grad af kompetent assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Parkside limpistol.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber Parkside limpistol online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
Parkside limpistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Parkside limpistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Parkside limpistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Parkside limpistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
2Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til projektet, navnlig ift. omfattende arbejdsopgaver. Flere opgaver gør krav på mere end en person. Dertil vil det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
3Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du må have en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din dagsorden.
4Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund skal du løbende undersøge udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du lige står midt i det komplekse projekt.
5Du bør tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige virksomheder.
6I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for planeten.
7Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at gennemgå samtlige omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til den billigste pris på dem alle sammen.
8Potentielt kan det vise sig vigtigt at have samtlige materialer parat forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms oversigt som samler det du skal bruge, og efterfølgende eftergå punkterne, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
9Inden du indleder byggeprocessen må det være ret fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Man bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at du har det til rådighed idet du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
11Der præsenterer sig ofte pludselige hovedpiner ved omfangsrige projekter, og herved viser det sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i kalenderen, som bidrager til at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
12Der findes utallige artikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube giver store mængder brugbar info, navnligt når du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

De fleste netbutikker i Danmark tildeler i vore dage en hel del forskellige billige fragtformer til Parkside limpistol. Den mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ualmindeligt ukompliceret, samt endda ligeledes den mest betalelige leveringsversion.

Du kunne alternativt udse dig at vælge udbringning til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver almindeligvis en tand dyrere, men på den anden side temmelig gnidningsløs ift. Parkside limpistol online. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl at hente pakken selv, som dog kræver at du opholder dig tæt på internet webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Parkside limpistol kan vise sig at være rigtig afgørende såfremt man har brug for pakken lige om lidt, så med det formål er det bestemt væsentligt at man ser det forventede leveringstidspunkt ved Parkside limpistol. En stor portion shops på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på de fleste varer online, men husk at det påkræver at handlen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne ekspederet inden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet selskaber yder levering uden omkostninger på Parkside limpistol online, men tit kun hvis du shopper for en fastsat pris. Derudover skal man beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

Store webbutikker udlover click-and-collect hvor man køber billig Parkside limpistol online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på Parkside limpistol i følgende områder:

Risskov, Herning, Fredericia, Hillerød, Nykøbing Falster, Herlev, Hørsholm, Ishøj, Solrød Strand, Varde, Nyborg, Taastrup, Tilst, Greve, Grenaa, Nakskov, Aalborg, Kalundborg, Kokkedal, Slagelse, Helsingør, Lystrup, Søborg, Korsør, Skanderborg, Stenløse, Birkerød, Værløse, Aarhus, Svendborg, Thisted, Højbjerg, Vanløse, København, Frederikssund, Frederikshavn, Ringsted, Glostrup, Nørresundby, Ballerup, Hjørring, Vejle, Hobro, Ikast, Næstved, Silkeborg, Brøndby, Albertslund, Hedensted, Randers, Haderslev, Åbyhøj, Brabrand, Dragør, Virum, Køge, Frederiksberg, Struer, Lyngby, Tårnby, Rønne, Odense, Jyllinge, Sønderborg, Haslev, Kolding, Valby, Horsens, Brønderslev, Nærum, Middelfart, Vordingborg, Skive, Charlottenlund, Hedehusene, Farum, Rudersdal, Roskilde, Aabenraa, Brønshøj, Gentofte, Holbæk, Gladsaxe, Odder, Lillerød, Allerød, Holstebro, Frederiksværk, Esbjerg, Rødovre, Vallensbæk, Ølstykke, Viborg, og Hvidovre, .

Click-and-collect af Parkside limpistol er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

Når vi ser på data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger for eksempel Parkside limpistol priser og køb Parkside limpistol. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter blandt andet billig Parkside limpistol, Parkside limpistol tilbud samt Parkside limpistol online, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

Find den bedste pris på Parkside limpistol

Det har vist sig at være ultra problemfrit for alle at kigge efter tilbud på billige Parkside limpistol online i blandt flere e-shops, og følgelig har utallige internet forretninger i Danmark været presset til at at nedbringe udsalgspriserne på Parkside limpistol kolossalt, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig lønsomt at inspicere forskellige butikker på nettet efter billige priser på Parkside limpistol online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Man skal imidlertid ikke glemme, at ifald en e-butik afsætter billige Parkside limpistol online til en pris som virker mystisk fremragende, kan det for det meste være et symbol på en bedragerisk internet butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af et regelsæt, hvilket bistår kunden overfor falske internet forhandlere.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage prisen på Parkside limpistol over flere uger. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i søgedata står det klart, at mennesker som regel søger efter bl.a. køb Parkside limpistol og Parkside limpistol priser. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge for eksempel billig Parkside limpistol, Parkside limpistol tilbud og Parkside limpistol online.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot fremskaffer regulære hæderlige chancer for at fortolke adskillige eksisterende konsumenters meninger og herved rekommanderer vi, at du tager et kig på internet shoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige Parkside limpistol online.

Facebook genererer for øvrigt altid hæderlige chancer for at få kendskab til e-firmaets pålidelighed. I øvrigt ses en del internet butikker som giver folk mulighed for at notere en vurdering af deres køb, hvilket også må bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige Parkside limpistol online i en internet butik bør man i virkeligheden gennemløbe e-shoppens vilkår, men det er i reglen ikke super interessant, specielt med de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

En nem løsning er at kigge om internet firmaet er verificeret af e-mærket, som generelt er en garanti for at online shoppen forsvarer de danske love, foruden at online forretningen en gang i mellem monitoreres af jurister der behersker reglementet på området.

Derudover giver det dig anledning til at få assistance, når du oplever udfordringer i forbindelse med dit indkøb af Parkside limpistol. Derudover anbefales det at køber er sat ind i de væsentligste forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Parkside limpistol online, som fx den returret online forretningen kører med.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man permanent beholder ens faktura, således man altid kan påvise købet af Parkside limpistol, uagtet om man handler hos XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Inger G gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Henrik Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Morten S gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Bente J gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt vigtig forudsat du absolut skal bruge produkterne omgående, så med det formål er det komplet afgørende at vi undersøger leveringstidspunktet for Parkside limpistol. En masse internet forhandlere stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre, som er påkrævet at bestillingen laves før et fast tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en indikation om at internet forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, udover at den ofte kigges til af jurister som forstår reglerne på området. Før nogen køber billige Parkside limpistol i en internet forhandler behøver man egentlig granske forhandlerens forretningsbetingelser.
3Visse netshops lover portofri levering på Parkside limpistol, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du bestiller for en bestemt sum. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest billige form for fragt, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver som regel desuden særligt let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Det er jo efterhånden super praktisk for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige Parkside limpistol i blandt forskellige firmaer på nettet, og ergo yder adskillige internet firmaer levering uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre være lønnende at kontrollere nogle forskellige butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at man er sikker på at få fat i den billigste pris.
5Trustpilot frembringer sådan set stabile løsninger til at analysere en stor gruppe nuværende forbrugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår online virksomhedens anmeldelser før du bestiller billige Parkside limpistol online. Facebook resulterer i tillige stort set strålende løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
6Før nogen shopper billige Parkside limpistol hos en internet butik behøver de de facto læse e-butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig interessant. Ligeså er det at foretrække at du er vaks omkring de mest basale retningslinjer der gælder for bestillingen af billige Parkside limpistol online, fx den returpolitik online forhandleren tilsikrer.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i et lovbud, hvilket værner dig som køber imod fup online firmaer. Alternativt kan du overveje en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale pengene i flere bidder.
8En del internet varehuse udlover nu om dage en række forskellige billige leveringstyper til Parkside limpistol. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter når det passer dig. Muligheden er nemlig virkelig let, og ofte endda den billigste leveringsudgave.
9Den mindst kostelige leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den leveringsmåde er naturligvis ekstremt væsentlig ifald man står og skal bruge Parkside limpistol lige om lidt. Alternativt så lover indtil flere internet shops billig levering, men undertiden er det forbeholdt når du handler for en bestemt sum.