Byghjem.dk

Park Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot Park fliserenser.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende forretningens handelsbetingelser.
For en del er byggeri lig med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af Park fliserenser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige Park fliserenser hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har mange adgang til at handle online og køre byggematerialerne personligt. Derigennem har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og endda få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggecentre forhandler varer fra mange forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af Park fliserenser online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig vil du få en høj grad af kyndig assistance fra personale med specialistviden i netop Park fliserenser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er små firmaer, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Park fliserenser online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark
Park fliserenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Park fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Park fliserenser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Park fliserenser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig uden tvivl uforudsete problematikker i tilfælde med store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
2Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan kortlægge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
3Planlægning vil være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør have en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
4Du bør på ingen måde undvære udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har det klar til brug før du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at påregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
5Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv sko og hjelm der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
6Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det ubeskriveligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du starter arbejdet. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og så gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
8Det er muligt at søge offentlig støtte til ombygninger. Det gives såfremt renoveringen er CO2-besparende. Tilskudet er altså betinget af at projektet influerer positivt på naturen.
9Der er stribevis af artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder overvældende meget gavnlig oplysning, specielt såfremt du leder på engelsk.
10Det kan overvejes at søge hjælp til projektet, specielt når det er væsentlige ombygninger. Store byggeprojekter behøver flere folk. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
11Måske du burde regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
12For projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag bør du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne når du netop arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

En stor portion e-forretninger tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtløsninger til Park fliserenser. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo rigtig smart, og endda ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du burde omvendt vælge at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men omvendt ekstremt ligetil for Park fliserenser online. Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du bor nærved e-handlens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Park fliserenser er selvfølgelig særdeles betydningsfuld om man behøver produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det skam passende at man checker den estimerede leveringstid på Park fliserenser. Adskillige byggeforretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men det er betinget af at ordren laves før et fastsat klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken distribueret før de logistikansatte får fri.

Visse internet outlets frembyder gebyrfri levering på Park fliserenser online, men oftest er det så præmissen at man indkøber for en præcis sum. Ellers kan du overveje den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder yder afhentning hvor du køber billig Park fliserenser hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på Park fliserenser i disse områder:

Hvidovre, Haderslev, København, Skive, Stenløse, Tårnby, Gladsaxe, Kalundborg, Rudersdal, Tilst, Frederiksberg, Risskov, Haslev, Frederiksværk, Roskilde, Hillerød, Hobro, Odense, Ballerup, Horsens, Holstebro, Grenaa, Højbjerg, Holbæk, Esbjerg, Thisted, Lillerød, Hedehusene, Charlottenlund, Nakskov, Lystrup, Vejle, Brabrand, Taastrup, Åbyhøj, Aabenraa, Vallensbæk, Frederikssund, Brøndby, Vordingborg, Søborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Struer, Herning, Randers, Odder, Ikast, Sønderborg, Hørsholm, Jyllinge, Solrød Strand, Hedensted, Viborg, Farum, Værløse, Skanderborg, Vanløse, Brønderslev, Ishøj, Rønne, Middelfart, Nyborg, Næstved, Glostrup, Lyngby, Ølstykke, Silkeborg, Slagelse, Køge, Kolding, Hjørring, Aarhus, Dragør, Fredericia, Albertslund, Brønshøj, Kokkedal, Aalborg, Korsør, Herlev, Varde, Nærum, Greve, Nørresundby, Gentofte, Valby, Ringsted, Svendborg, Birkerød, Allerød, Rødovre, Helsingør, og Virum, .

Klik-og-hent for Park fliserenser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet Park fliserenser priser og Park fliserenser online. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter fx billig Park fliserenser, Park fliserenser tilbud og køb Park fliserenser, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode priser på Park fliserenser

Det er jo usædvanlig gnidningsløst for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige Park fliserenser online på diverse internet handler, og følgelig har flere e-firmaer været tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på Park fliserenser drastisk, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Det kan imidlertid blive indbringende at prøve nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg på Park fliserenser online inden du bestiller, således at du er tryg ved at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Du må alligevel huske på, at i tilfælde af at en e-forretning frembyder billige Park fliserenser online for en tilbudspris som anses for helt ekstremt letkøbt, er det for det meste være et fingerpeg om en uærlig e-butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre omsluttet af en regel, som støtter os imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre pengene til Park fliserenser over en periode. Dette fås typisk hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Silvan.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk typisk søger efter bl.a. Park fliserenser tilbud og Park fliserenser priser. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter bl.a. billig Park fliserenser, Park fliserenser online og køb Park fliserenser.

Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot bringer dig rigtig gode genveje til at blive klogere på mange eksisterende brugeres erfaringer og af den grund støtter vi, at du tager et kig på online virksomhedens bedømmelser forinden du køber billige Park fliserenser online.

Facebook fremskaffer også forholdsvis gunstige genveje til at få et kig ind i e-butikkens popularitet. Herinde ses endda internet forretninger som giver kunderne mulighed for at levere en anmeldelse af deres køb, som ligeledes burde bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige Park fliserenser online hos en shop kunne de egentlig studere webbutikkens forretningsaftale, det er dog ofte ikke særlig sjovt, særligt hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Stark.

En anden løsning kunne måske være at tjekke om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en forsikring om at internet shoppen respekterer dansk lovgivning, tillige med at netshoppen lejlighedsvis besøges af sagkyndige der forstår vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for assistance, hvis du får problemstillinger ved din bestilling af Park fliserenser. Udover dette støtter vi at man er klar over de mest aktuelle forhold i forbindelse med købet af Park fliserenser online, f.eks. hvilken returpolitik shoppen tilsikrer.

Her er det tillige vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af Park fliserenser, uanset om man shopper hos Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

Karen K gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Louise Olsen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Camilla gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hanne gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot genererer faktisk nyttige løsninger til at efterforske adskillige tidligere kunders tanker og derfor kan det anbefales, at du analyserer online forretningens kritik inden du bestiller billige Park fliserenser online. Facebook bringer dig på samme måde sådan set relevante metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus.
2Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket garanterer en overfor fup online varehuse. Alternativt bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil finansiere pengene af flere omgange.
3Antal dages levering er jo særligt essentiel om vi mangler produktet øjeblikkeligt, og derfor er det naturligvis relevant at man checker den forventede leveringstid ved Park fliserenser. Adskillige netbutikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men som trods alt er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
4Det er efterhånden i høj grad bekvemt for enhver at tjekke tilbud online på billige Park fliserenser fra diverse shops på nettet, og altså lover masser af online varehuse levering uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at tjekke nogle få online forhandlere efter tilbud før du handler, således at du er skudsikker på at få fat i den billigste pris.
5Før folk bestiller billige Park fliserenser hos en online shop behøver man de facto gennemse deres handelsbetingelser, men det er for det meste ikke super interessant. Foruden dette stiller vi forslag om at man er vidende om de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med købet af billige Park fliserenser online, fx den ombytningsret hjemmesiden tilsikrer.
6Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men dette er betinget af at du er i nærheden af online forretningens arbejdslager. Den mulighed for fragt er ret vigtig i tilfælde af at man har behov for Park fliserenser om et øjeblik. Alternativt så lover en hel del butikker på nettet billig fragt, men for det meste kun hvis der indkøbes for en konkret sum.
7Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at e-shoppen efterkommer de danske regler, udover at online forretningen lejlighedsvis revurderes af specialister der er meget bekendte med de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige Park fliserenser hos en e-butik kunne man for at være sikker gennemløbe e-shoppens betingelser.
8Nogle enkelte online varehuse garanterer billig fragt på Park fliserenser, men typisk forudsætter det at man køber for en konkret sum. I øvrigt kan man snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt til gengæld yderst simpel. Den prisbilligste mulighed for levering er dog at du selv henter pakken.
9Adskillige netbutikker i Danmark frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmetoder til Park fliserenser. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtformen er nemlig ret gnidningsløs, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmetode.