Papegøjetang Knipex 8722 - 250 Quickset
269 kr.
Mere info
Papegøjetang Knipex 8721/8722
256 kr.
Mere info
Papegøjetang Teng Tools MB481-10Q
224 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du får gode råd til valg af papegøjetang.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige papegøjetang hos de forskellige online byggecentre. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare papegøjetang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra diverse nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af papegøjetang online.
De udbredte byggemarkeder finder du i de større byer, og herigennem har kunderne mulighed for at købe online og hente materialerne selv. Som følge af det kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, og endda hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er specialister i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du få super informativ sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis papegøjetang.
Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få bedre priser.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, som typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber papegøjetang online fra deres webshop.

lille, mini, stor, Bahco, Knipex

De største byggecentre i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

papegøjetang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

papegøjetang jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

papegøjetang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

papegøjetang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive vigtigt at du har de nødvendige materialer klar forinden du kaster dig over eksekveringen. Du får god gavn af at notere en punktforms liste med det som er nødvendige, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med øje for at du er sikker på at du har husket det hele.
2Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at byggeriet påvirker klimaet.
3I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det er rationelt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne finde frem til eventuelle tilbud på hver enkelt.
4Planlægning er kilden til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder planen.
5Der præsenterer sig stort set altid uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og følgelig vil det være afgørende at der er afsat god nok plads i planen, således at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Man bør aldrig mangle udstyr. Tit kan det være erstatteligt at du har værktøjet til rådighed idet du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
7Du bør vurdere om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Når du ønsker hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere firmaer.
8Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den grund kan du løbende tjekke prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det uden varsel begynder at stå ned i stænger når du netop er midt i dit vigtige projekt.
9Du finder en verden af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig ret så meget udbytterig viden, ikke mindst ifald man bruger engelske søgeord.
10Du skal nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, især hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. vigtige byggeprocesser. Krævende ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Dertil er det bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive vildt meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Temmelig mange internet shops foreslår heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmodeller til papegøjetang. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når der er tid til det. Denne er nemlig ultra bekvem, samt typisk derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

Du bør også forsøge at bestille ordren til levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Denne bliver typisk en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side særdeles enkel ved køb af papegøjetang online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl lige ved online webshoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på papegøjetang kan vise sig at være ultra betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge varen inden for få dage, så i det øjemed er det skam relevant at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på papegøjetang. En masse online virksomheder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, hvilket er påkrævet at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt på posthuset inden pakkepersonalet har fri.

Indtil flere shops på nettet lover portofri fragt på papegøjetang online, men for det meste er det under betingelse af at du handler for en konkret sum. Alternativt må du gribe den mest billige mulighed for levering, der gerne er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

De største netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig papegøjetang online og selv henter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på papegøjetang i følgende områder:

Dragør, Grenaa, Ishøj, Farum, Højbjerg, Kalundborg, Esbjerg, Helsingør, Nakskov, Skanderborg, Ølstykke, Frederiksværk, Lyngby, Gladsaxe, Åbyhøj, Varde, Svendborg, Korsør, Nærum, Horsens, Brønderslev, Ballerup, Valby, Viborg, Taastrup, Haderslev, Sønderborg, Kolding, Lystrup, Værløse, Roskilde, Fredericia, Slagelse, Hørsholm, Solrød Strand, Struer, Rødovre, Herning, Lillerød, Frederiksberg, Stenløse, Aalborg, Glostrup, Hvidovre, Risskov, Ringsted, Silkeborg, Thisted, Næstved, Hobro, Vejle, Odense, Nyborg, Vanløse, Odder, Charlottenlund, Vallensbæk, Jyllinge, København, Herlev, Brabrand, Randers, Vordingborg, Hjørring, Aabenraa, Hedensted, Søborg, Holbæk, Greve, Aarhus, Middelfart, Frederikssund, Gentofte, Hillerød, Tårnby, Nykøbing Falster, Nørresundby, Virum, Brønshøj, Skive, Kokkedal, Rønne, Allerød, Ikast, Hedehusene, Birkerød, Holstebro, Frederikshavn, Brøndby, Rudersdal, Tilst, Køge, Haslev, og Albertslund, .

Click-and-collect ift. papegøjetang er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ved kig i tendenserne er det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis papegøjetang priser og papegøjetang tilbud. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel papegøjetang online, billig papegøjetang samt køb papegøjetang, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

Få den bedste pris på papegøjetang

Det er efterhånden særdeles ukompliceret for internetbrugere at vurdere tilbud på billige papegøjetang online på tværs af internet virksomheder, og af den grund har langt de fleste internet forhandlere set sig tvunget til at presse prisen på papegøjetang drastisk, og endda love levering uden beregning.

Det kan dog trods alt blive rentabelt at udforske visse webbutikker efter tilbud på papegøjetang online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Man bør blot være årvågen med, at ifald en butik på nettet udbyder billige papegøjetang online til en salgspris som anses for usædvanlig attraktiv, så bør det ofte være et faresignal om en uærlig internet shop. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af et lovbud, som værner køber imod fup butikker på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at betale pengene til papegøjetang ude i fremtiden. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på data fremstår det markant, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis papegøjetang priser og papegøjetang online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge blandt andet billig papegøjetang, papegøjetang tilbud og køb papegøjetang.

Undersøg folks ratings

Trustpilot frembyder helt gavnlige muligheder for at besigtige diverse øvrige konsumenters evalueringer og af den grund er det klogt, at du evaluerer online forretningens vurderinger inden du placerer din ordre på billige papegøjetang online.

Facebook frembyder lige så vel en række nyttige muligheder for at få kendskab til e-butikkens pålidelighed. Herinde ses endda forretninger på nettet som gør det muligt at sammensætte en evaluering af ordreforløbet, som ydermere burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige papegøjetang online i en internet handler behøver de de facto tyde webshoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, særligt med de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Et nemt alternativ kan være at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er et signal om at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at internet butikken lejlighedsvis evalueres af fagmænd der forstår lovgivningen.

Dette er en god mulighed for hjælpende service, såfremt du skulle få dilemmaer i processen med din bestilling af papegøjetang. Herudover er det smart at køber er vaks omkring de mest centrale forhold i forbindelse med købet af papegøjetang online, som fx hvilken returpolitik online butikken garanterer.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man altid kan vidne om sin bestilling af papegøjetang, uafhængig af om man bestiller fra Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg eller Bygma.

Jette Christiansen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Niels gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hanne Mortensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Poul Johansen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til når du køber online
1Den billigste fragtform vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men dette er betinget af at du har bopæl nærved online forhandlerens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ultra essentiel forudsat man har behov for papegøjetang lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.
2Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, som kan være en garanti for at online virksomheden anerkender de danske regler, samt at webshoppen løbende vurderes af sagkyndige som behersker lovene på området. Før nogen handler billige papegøjetang i en online butik kan man faktisk tage stilling til dens betingelser.
3Trustpilot resulterer i rigtig anstændige chancer for at efterse diverse forhenværende brugeres domme og herved rekommanderer vi, at du tjekker netshoppens vurderinger inden du shopper billige papegøjetang online. Facebook fremskaffer desuden visse strålende chancer for at få kendskab til online webshoppens popularitet.
4Antal dages levering er naturligvis vældig essentiel hvis man behøver dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det øjensynligt afgørende at vi tjekker den forventede leveringstid ved papegøjetang. De fleste internet butikker giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forinden et givent klokkeslæt.
5Forud for at nogen køber billige papegøjetang hos en internet forhandler kunne de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde. Derudover foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på shopping af billige papegøjetang online, fx hvilken bytteret butikken benytter.
6Det er efterhånden temmelig ligetil for os alle at finde information om priser online på billige papegøjetang fra diverse online selskaber, og til tak præsterer en lang række e-forretninger gratis levering. Det kan stadigvæk blive rentabelt at efterse flere internet outlets efter billige priser før du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Indtil flere online outlets sikrer gratis fragt på papegøjetang, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du bestiller for et bestemt beløb. Ellers må du udse dig den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig til tider omvendt super praktisk. Den mindst kostelige fragtløsning er utvivlsomt at hente varerne selv.
8Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, hvilket bistår kunden overfor fup internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at finansiere prisen ude i fremtiden.
9En masse online forretninger foreslår nu om stunder en hel del forskellige billige fragtformer til papegøjetang. Den mest populære er p.t. afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså rigtig simpel, samt ofte endda den prisbilligste leveringstype.