Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 12 Fag
8.089 kr.
Mere info
Låge F/panelhegn M/deko X Galv. 80 Cm
1.399 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke Tillægsmodul
479 kr.
Mere info
Låge F/ Panelhegn 1030x1180 Mm Grå
1.399 kr.
Mere info
Låge F/ Panelhegn 1030x1180 Mm Grøn
1.399 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke 12 Fag
7.399 kr.
Mere info
Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 4 Fag
3.629 kr.
Mere info
Panelhegn 1000x2000 Mm Grå
369 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke 8 Fag
5.449 kr.
Mere info
Panelhegn M/deko X Galvaniseret 80 Cm
379 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 12 Fag
7.399 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 4 Fag
3.499 kr.
Mere info
Panelhegn 1000x2000 Mm Grøn
369 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke Tillægsmodul
479 kr.
Mere info
Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 8 Fag
5.859 kr.
Mere info
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 8 Fag
5.449 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggekæder sælger et bredt varesortiment, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare panelhegn.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige panelhegn fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på gode priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du købe fra en online byggeshop, som giver sparring omkring panelhegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og herigennem har mange valget om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af panelhegn online.
De store byggecentre er populære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en skarpere pris.
De fleste nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du modtage endnu mere informativ hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis panelhegn.
Hovedparten af små butikker er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber panelhegn online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
panelhegn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

panelhegn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af over 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

panelhegn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

panelhegn silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til ens byggeprojekt, især såfremt det er omfangsrige ombygninger. Større ombygninger bør udføres af flere personer. I øvrigt bør det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Du skal ikke negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som hjælp mod hændelige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
3Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med din byggeproces. Du bør lave en klar dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter tidsplanen.
4Potentielt kan det blive afgørende at have de relevante materialer indkøbt på forhånd inden du starter din byggeproces. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig note hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og dernæst efterse materialerne, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
5Du burde måske tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Forudsat at du køber professionel hjælp kan det godt betale sig at hente tilbud fra flere leverandører.
6Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være fornuftigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde online tilbud på dem en ad gangen.
7Man bør for alt i verden ikke gå ned på grej. Det kan vise sig at være vigtigt at have udstyret disponibelt forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
8For udendørs opgaver har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund bør du jævnligt tage et kig på vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit store projekt.
9Der viser sig næsten altid pludselige udfordringer ved store projekter, og følgelig er det væsentligt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Der findes utrolig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med vældig meget udbytterig viden, især såfremt man benytter den engelske version.
11I visse tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet har en positiv effekt på planeten.
12I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det blive ufatteligt essentielt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ultra flot. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En hel del shops på nettet giver i dag diverse billige løsninger til levering til panelhegn. En der er meget populær er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Denne er nemlig særdeles bekvem, samt i mange tilfælde desuden den billigste leveringstype.

Du kan derudover vælge at få ordren leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Denne er gennemsnitligt en tand mindre billig, men omvendt temmelig simpel for panelhegn online. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du lever i kort afstand af webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på panelhegn er selvfølgelig ret så essentiel om du behøver dine nye varer omgående, så af den grund er det ret fornuftigt at du finder den forventede leveringsdato for panelhegn. De fleste forretninger på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag levering på mange varer online, som tager udgangspunkt i at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer afsendt forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle online forhandlere garanterer levering uden beregning på panelhegn online, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for en præcis sum. Derudover kan du overveje den mest letkøbte leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du handler billig panelhegn online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af panelhegn i disse byer:

Roskilde, Ishøj, Rudersdal, Frederiksberg, Tårnby, Risskov, Valby, Solrød Strand, Silkeborg, Thisted, Esbjerg, Brønshøj, Horsens, Hedehusene, Lystrup, Nyborg, Vejle, Vallensbæk, Skanderborg, Aalborg, København, Brønderslev, Hjørring, Åbyhøj, Lillerød, Haderslev, Sønderborg, Herning, Greve, Struer, Albertslund, Gentofte, Vordingborg, Birkerød, Haslev, Kokkedal, Herlev, Køge, Allerød, Frederiksværk, Nakskov, Højbjerg, Aabenraa, Frederikssund, Tilst, Hørsholm, Dragør, Brøndby, Odder, Taastrup, Middelfart, Søborg, Næstved, Hobro, Randers, Gladsaxe, Hillerød, Stenløse, Hedensted, Rødovre, Jyllinge, Hvidovre, Holstebro, Værløse, Nørresundby, Korsør, Farum, Viborg, Ølstykke, Rønne, Glostrup, Varde, Frederikshavn, Ringsted, Skive, Ikast, Svendborg, Fredericia, Slagelse, Kolding, Grenaa, Ballerup, Vanløse, Kalundborg, Nykøbing Falster, Odense, Lyngby, Virum, Nærum, Helsingør, Holbæk, Brabrand, Charlottenlund, og Aarhus, .

Afhentning for panelhegn er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere ofte søger fx billig panelhegn og panelhegn online. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel køb panelhegn, panelhegn priser og panelhegn tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Find den bedste pris på panelhegn

Det er jo efterhånden rigtig praktisk for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige panelhegn online fra forskellige internet webshops, og følgelig har mange e-shops fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på panelhegn betydeligt, og ovenikøbet frembyde billig fragt.

Trods dette kan det stadigvæk være rentabelt at sammenholde et par e-forretninger efter rabatter og tilbud på panelhegn online forinden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Man skal bare huske på, at såfremt en internet shop reklamerer billige panelhegn online til en udsalgspris som virker usædvanlig billig, så burde det tit være et faresignal om en bedragerisk internet shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side dækket ind under en lovbestemmelse, som værner dig som køber imod uoprigtige outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afbetale regningen på panelhegn over en længere periode. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet panelhegn online og køb panelhegn. Foruden dette ser man tit online shoppere lede efter eksempelvis panelhegn tilbud, billig panelhegn samt panelhegn priser.

Se nærmere på andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembringer fuldstændig pæne muligheder for at gennemsøge en hel del øvrige kunders erfaringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du gennemgår e-handlens bedømmelser inden du shopper billige panelhegn online.

Facebook frembringer på samme måde temmelig fornemme chancer for at få et kig ind i webshoppens popularitet. Derudover ses mange internet forhandlere hvor du kan sammensætte en omtale af virksomhedens service, som også bør udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige panelhegn online på en netbutik behøver man for at være sikker gennemgå e-shoppens vilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde, specielt på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden løsning kunne derfor være at granske om online butikken er verificeret af e-mærket, hvilket bør være en indikation om at online shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet lejlighedsvis gennemses af eksperter som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for støtte, ifald du oplever problemer i processen med din handel med panelhegn. Foruden dette støtter vi at du er obs på de elementære vedtægter der har betydning for købet af panelhegn online, som fx hvilken returpolitik e-forretningen tilbyder.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man altid bibeholder sin faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise købet af panelhegn, ligegyldig om man har handlet hos Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma eller Davidsen.

Susanne gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Morten V gav 4 stjerner

Hurtig levering

Kim Pedersen gav 5 stjerner

Det var godt !

Hanne K gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Inden folk handler billige panelhegn hos en internet butik burde de når alt kommer til alt gennemgå e-butikkens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Ligeså stiller vi forslag om at du er vidende om de mest vedkommende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige panelhegn online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen benytter.
2De fleste internet varehuse giver heldigvis en lang række forskellige billige fragtmuligheder til panelhegn. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad problemfri, og typisk tillige den prisbilligste leveringsløsning.
3Trustpilot forærer dig super gode genveje til at bese en stor gruppe aktuelle forbrugeres kritik og på grund af dette er det fornuftigt, at du efterforsker internet webshoppens vurderinger før du bestiller billige panelhegn online. Facebook medfører også adskillige anstændige chancer for at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
4Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du er tæt på internet virksomhedens tilholdssted. Den løsning til levering er temmelig vigtig forudsat vi behøver panelhegn fluks. Alternativt så tilbyder flere internet shops fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man aftager for et fastsat beløb.
5Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et reglement, som passer på dig som køber imod svindlende e-shops. Som et alternativ bør du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre regningen ude i fremtiden.
6Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en angivelse af at online butikken opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at internet firmaet en gang i mellem revideres af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige panelhegn i en shop bør man principielt skimme shoppens vilkår.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være særdeles aktuel om du har behov for produktet inden for få dage, og derfor er det selvfølgelig væsentligt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved panelhegn. Mange internet butikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre, men vær opmærksom på at det påkræver at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt.
8Det er jo efterhånden ekstremt let for os alle at vurdere prisniveauet online på billige panelhegn hos flere e-firmaer, og til gengæld frembyder mange online firmaer gratis levering. Derfor kan det immervæk blive tiden værd at kontrollere et par online outlets efter tilbud og rabat forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
9Nogle enkelte internet varehuse frembyder gratis fragt på panelhegn, men i de fleste tilfælde kun ifald du bestiller for en fastsat sum. Desuden burde du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen bliver almindeligvis ydermere super simpel. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.