Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,1
71.916 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 1,6
26.297 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 1,5
65.504 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,5
74.110 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 2,5
11.475 kr.
Mere info
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1500 - 1,6
10.716 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 2,5
23.907 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 3,0
27.066 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 3,0
29.363 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 1,6
23.054 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 2,8
70.669 kr.
Mere info
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 2,5
28.116 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du finde et andet.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige pallestabler fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af pallestabler.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden blot pallestabler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og som følge af det har folk adgang til at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få varerne straks.
De gængse byggekæder køber varer fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af pallestabler online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du opleve super kompetent sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis pallestabler.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber pallestabler online på deres webshop.
Alverdens niche webshops er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pallestabler silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

pallestabler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

pallestabler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

pallestabler bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver essentielt at du har de fornødne materialer til disposition på forhånd inden du iværksætter byggeriet. Du kunne udfærdige en overskuelig note som samler hver eneste ting der skal bruges, og som det næste efterse oversigten, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Det er meningsfuldt at have et regnskab for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive sundt at tage noter til samtlige poster, og så undersøge beløbet for dem enkeltvis.
3Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at forfatte en struktureret tidsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du laver din tidsplan.
4Man må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at du har udstyret til rådighed inden du tager fat på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
5Husk at reflektere over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må få assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du anskaffer professionel hjælp er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
6For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette bør du tit undersøge vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
7Der kommer stort set altid utidige hovedpiner når det kommer til avancerede byggeprojekter, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, således at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
8I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig vildt afgørende med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Der ligger alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med store mængder anvendelig info, især ifald du søger på engelsk.
10Det anbefales at søge assistance til projektet, ikke mindst når det kommer til krævende byggeopgaver. Omfattende projekter gør krav på mere end en person. Endvidere må det blive bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
12Du bør unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som sikrer dig mod hændelige risici. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke får professionel hjælp.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er yderst flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er bedst?

De fleste internet firmaer frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragttyper til pallestabler. Den mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er jo usædvanlig simpel, og ofte endvidere den mest letkøbte fragttype.

Du burde også afveje for og imod at få pakken sendt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er i regelen en smule dyrere, men samtidig rigtig let ift. pallestabler online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du opholder dig tæt på internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på pallestabler er jo vældig væsentlig om vi har brug for dine nye varer inden for få dage, så derfor er det helt essentielt at vi efterser den estimerede leveringstid på pallestabler. En lang række webbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne afsted forinden de pakkeansatte tager hjem.

En række online firmaer lover levering uden omkostninger på pallestabler online, men typisk under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb. Som alternativ kunne du gribe den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig pallestabler online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på pallestabler i følgende områder:

Charlottenlund, Albertslund, Lyngby, Højbjerg, Frederikssund, Odense, Roskilde, Herning, Hvidovre, Hedehusene, Hillerød, Esbjerg, Grenaa, Frederikshavn, Nørresundby, Nærum, Næstved, Greve, Ølstykke, Søborg, Tilst, Thisted, Odder, Solrød Strand, Hobro, Rudersdal, Frederiksberg, Køge, Aalborg, Dragør, Ikast, Sønderborg, Vanløse, Gentofte, Fredericia, Viborg, Hørsholm, Ballerup, Herlev, Brønderslev, Svendborg, Holbæk, Kolding, Værløse, Tårnby, Risskov, Skive, København, Rødovre, Allerød, Åbyhøj, Holstebro, Kokkedal, Virum, Jyllinge, Skanderborg, Silkeborg, Vallensbæk, Ishøj, Horsens, Stenløse, Valby, Brøndby, Haderslev, Gladsaxe, Rønne, Brønshøj, Varde, Korsør, Hedensted, Vordingborg, Nyborg, Lystrup, Randers, Nakskov, Brabrand, Hjørring, Aabenraa, Kalundborg, Nykøbing Falster, Birkerød, Ringsted, Struer, Taastrup, Slagelse, Frederiksværk, Haslev, Vejle, Aarhus, Lillerød, Helsingør, Middelfart, Farum, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. pallestabler er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis pallestabler online og billig pallestabler. Man ser derudover ofte online shoppere efterspørge bl.a. pallestabler priser, pallestabler tilbud og køb pallestabler, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Tilbud på pallestabler

Det er i dag temmelig ligetil for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige pallestabler online hos diverse firmaer på nettet, og følgelig har en hel del online firmaer været nødt til at nedsætte prisen på pallestabler voldsomt, og i øvrigt frembyde billig levering.

Men det kan trods alt vise sig rentabelt at sammenligne forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på pallestabler online inden du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Man bør bare være omhyggelig med, at ifald en internet forhandler annoncerer billige pallestabler online på tilbud til en pris der anses for kolossalt overkommelig, så burde det undertiden være et bevis på en uærlig internet shop. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en foranstaltning, hvilket redder kunden overfor snydagtige internet butikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil afdrage prisen på pallestabler over en længere periode. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet pallestabler online og pallestabler tilbud. Vi ser derudover mange gange netshoppere efterspørge blandt andet køb pallestabler, billig pallestabler og pallestabler priser.

Læs tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot frembringer visse udmærkede genveje til at gøre dig bekendt med en række forhenværende kunders erfaringer og herved kan det være til hjælp, at du tjekker e-butikkens kritik inden du bestiller billige pallestabler online.

Facebook fremskaffer ligeledes visse fordelagtige chancer for at få et kig ind i internet selskabets troværdighed. Tilmed ses en del webshops hvor man kan nedfælde en kritik af deres køb, hvilket også burde bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige pallestabler online på en shop kan man altid have øje for webshoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærket, fordi det skulle være et fingerpeg om at webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at netshoppen af og til besøges af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Desuden får du genvej til assistance, ifald du forvoldes vanskeligheder med din shopping med pallestabler. Herudover er det prisværdigt at man er opmærksom på de elementære bestemmelser der gælder for bestillingen af pallestabler online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden har.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man altid kan bevidne sin bestilling af pallestabler, hvad end man har bestilt fra Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

Inge C gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anna H gav 4 stjerner

Fremragende service

Helle H gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Tina S gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til køb på nettet
1En masse shops på nettet frembyder i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til pallestabler. En af de populære er i dag pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig ualmindeligt bekvem, og i mange tilfælde også den mest prisbevidste metode til levering.
2Nogle internet varehuse sikrer fragt uden betaling på pallestabler, men oftest stiller det krav om at du bestiller for en fastsat sum. Desuden skulle du udse dig den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket typisk er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver ofte også virkelig let gængelig. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
3Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en bestemmelse, som hjælper en imod svindlende online virksomheder. Som et alternativ burde du benytte et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere pengene over flere uger.
4Den mindst kostelige leveringsudgave vil altid være selv at hente pakken, som dog afhænger af at du bor tæt på e-butikkens hjemsted. Den leveringsudgave kan være virkelig central forudsat man mangler pallestabler nu og her. Alternativt så garanterer nogle netbutikker fri fragt, men ofte kun når der købes for et fastslået beløb.
5Trustpilot frembringer visse værdifulde løsninger til at blive klogere på en hel del tidligere konsumenters erfaringer og derved er det prisværdigt, at du sonderer online firmaets vurderinger forinden du shopper billige pallestabler online. Facebook tilbyder dig derudover egentlig gavnlige muligheder for at få indsigt i online firmaets pålidelighed.
6Antal dages levering kan vise sig at være ret så essentiel i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter fluks, og herved er det altså meningsfuldt at du efterser leveringstidspunktet ved pallestabler. Størstedelen af webbutikker frembyder billig 1 dags fragt på en hel del varer, som alligevel er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt.
7Vi anbefaler at tjekke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er en tryghed om at internet webshoppen overholder de officielle regler, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden overværes af sagkyndige der har megen viden om vilkårene. Inden folk shopper billige pallestabler på en webshop kunne de i virkeligheden granske netshoppens betingelser.
8Forinden nogen handler billige pallestabler på en internet virksomhed kan man for at være på den sikre side betragte webshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre spændende. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de mest vedkommende vilkår gældende for shopping af billige pallestabler online, f.eks. hvilken returneringsret butikken tilsikrer.
9Det har vist sig at være super ukompliceret for folk at sammenholde priser online på billige pallestabler hos flere e-forhandlere, og så lover de fleste online shops gratis levering. Men det kan immervæk blive udbytterigt at studere nogle få netshops efter udsalg og tilbud inden du køber, sådan at man er sikret at få den mindst kostelige pris.