Byghjem.dk

Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Mere info
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Mere info
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring palleløfter.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige palleløfter fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder billige priser, imens nogle satser på kompetent sparring. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke netbutikkens betingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Dette er i høj grad en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder forhandler varer fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af palleløfter online.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og herigennem har man mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Derfor har man valget om at undgå fragtgebyret, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du få super informativ vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop palleløfter.
Forskellige nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe palleløfter online fra deres webshop.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på disse nichewebshops online får du skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

palleløfter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

palleløfter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

palleløfter silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig uden tvivl utidige bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og altså vurderes det af stor betydning at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå i mål.
2Inden du går i gang med byggeprocessen kan det være temmelig centralt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være sundt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kan dokumentere ens købspris for dem én efter én.
4Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt i tilfælde af vigtige ombygninger. Større projekter bør udføres af mere end en person. Desuden vil det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer indkøbt forinden du går i gang med din byggeproces. Du har god gavn af at notere en hurtig indkøbsseddel med alt det der bliver brug for, og dernæst gennemgå punkterne, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
6For udendørs opgaver har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette kan du med jævne mellemrum lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned når du lige er midt i dit svære projekt.
7Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at liste en velovervejet strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver oversigten.
8Husk at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet har betydning for naturen.
9Der kan findes utallige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder anvendelig information, specielt såfremt man benytter den engelske version.
10Husk at tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert er det en god idé at notere en pris fra flere virksomheder.
11Du skal ikke gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have udstyret til disposition før du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at medtage de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
12Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Masser af e-forretninger udlover heldigvis en lang række forskellige billige leveringstyper til palleløfter. En af dem der er mest populær er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ret praktisk, og tit tillige den billigste form for levering.

Du bør også udse dig at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Denne bliver desværre en kende dyrere, men også ret gnidningsløs med palleløfter online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på palleløfter kan vise sig at være meget central såfremt man mangler varerne straks, og derfor er det relativt relevant at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for palleløfter. En hel del e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på en masse varer online, men det beroer på at ordren lægges forinden et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at medarbejderne drager hjemad.

Nogle få netbutikker yder fragt uden gebyr på palleløfter online, men i de fleste tilfælde kun hvis man handler for et konkret beløb. Desuden må du gribe den billigste leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige netshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig palleløfter online og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på palleløfter i disse områder:

Lillerød, Hillerød, Ishøj, Herning, Sønderborg, Varde, Vejle, Struer, Køge, Aalborg, Virum, Silkeborg, Risskov, Brøndby, Jyllinge, Brabrand, Birkerød, Kalundborg, Frederikshavn, Ølstykke, Gladsaxe, Randers, Gentofte, Hobro, Holstebro, Brønshøj, Værløse, Fredericia, Viborg, Odder, Rudersdal, Lystrup, Middelfart, Rønne, Frederiksværk, Roskilde, Hedensted, Stenløse, Vallensbæk, Åbyhøj, Allerød, Solrød Strand, Hedehusene, Nykøbing Falster, Frederikssund, Kokkedal, Aabenraa, København, Brønderslev, Søborg, Hørsholm, Aarhus, Dragør, Thisted, Lyngby, Frederiksberg, Ringsted, Odense, Højbjerg, Nakskov, Valby, Albertslund, Slagelse, Nørresundby, Greve, Tårnby, Ballerup, Haslev, Skive, Farum, Svendborg, Charlottenlund, Horsens, Ikast, Helsingør, Skanderborg, Korsør, Tilst, Hjørring, Herlev, Nyborg, Vanløse, Næstved, Nærum, Hvidovre, Haderslev, Rødovre, Grenaa, Kolding, Glostrup, Vordingborg, Esbjerg, Holbæk, og Taastrup, .

Afhentning af palleløfter er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ses der på data bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis køb palleløfter og billig palleløfter. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge efter fx palleløfter tilbud, palleløfter online og palleløfter priser, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

elektrisk, hydraulisk, lang, lille, mini, rustfri, selvkørende, terrængående, KGK, NH, Stihl, gummihjul, motor, el, traktor, trapper

Spar penge på palleløfter

Det er efterhånden virkelig fleksibelt for forbrugerne at analysere tilbud på billige palleløfter online på forskellige online outlets, og derved har flertallet af online varehuse været nødt til at stampe udsalgspriserne på palleløfter kolossalt, og ovenikøbet yde portofri levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at eftergå nogle e-forhandlere efter rabatter og tilbud på palleløfter online inden du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Man bør trods alt være opmærksom på, at hvis en online virksomhed tilbyder billige palleløfter online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende beskeden, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en fup online forretning. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, som sikrer kunden imod fup e-butikker.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere prisen på palleløfter i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men ikke de store byggekæder som fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Ved kig i data står det klart, at folk som regel søger efter for eksempel palleløfter online og køb palleløfter. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge eksempelvis billig palleløfter, palleløfter tilbud samt palleløfter priser.

Kig på andre menneskers meninger

Trustpilot genererer en lang række ærlige løsninger til at finde ud af en række nuværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det at foretrække, at du efterforsker internet shoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige palleløfter online.

Facebook genererer derudover sådan set uafhængige metoder til at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Her møder vi endda e-shops som giver folk mulighed for at publicere en kritik af ordreforløbet, som på samme måde bør tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige palleløfter online i en e-forretning behøver de utvivlsomt se på webshoppens betingelser, dog er det oftest ikke super spændende, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Alternativet kan være at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, da det længe har været et kendetegn for at internet selskabet lever op til de danske love, udover at online forhandleren løbende efterses af fagmænd der kender lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, såfremt du udsættes for dilemmaer i processen med dit køb af palleløfter. Yderligere rekommanderer vi at køber er påpasselig med de fundamentale vilkår gældende for bestillingen af palleløfter online, for eksempel den byttepolitik e-forretningen kører med.

I den relation er det også essesentielt, at man når som helst bevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevidne sit køb af palleløfter, uafhængig af om man shopper hos Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Niels F gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Ole H gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mette L gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Helle Johansen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo ekstremt nemt for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige palleløfter i blandt flere e-forretninger, og for det lover adskillige online forhandlere gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at sammenligne en række internet forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
2Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket værner kunden imod falske internet outlets. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale regningen over et længere tidsrum.
3Trustpilot leverer nogenlunde fantastiske genveje til at gennemgå en hel del nuværende konsumenters erfaringer og herved kan det være til hjælp, at du vurderer online virksomhedens ratings forud for at du bestiller billige palleløfter online. Facebook giver dig for øvrigt relativt uafhængige metoder til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
4En hel del webshops i Danmark yder i øjeblikket en lang række forskellige billige metoder til levering til palleløfter. En af de mest moderne er for øjeblikket pakkeshops, hvor det er muligt at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ekstremt ukompliceret, og ofte også den billigste leveringsversion.
5Generelt foreslår vi at tjekke om e-shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en sikkerhed for at e-butikken efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at e-forhandleren ofte overvåges af specialister der har ekspertise inden for reglementet på området. Før folk køber billige palleløfter på en e-shop burde man helt sikkert bese webshoppens handelsbetingelser.
6Forud for at nogen shopper billige palleløfter på en shop på nettet kan man til hver en tid studere e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Derudover er det at foretrække at køberen er vaks omkring de fundamentale forhold der har indflydelse på handlen med billige palleløfter online, til eksempel den bytteret internet webshoppen garanterer.
7Fragttiden kan vise sig at være særdeles aktuel forudsat man behøver produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det rimelig essentielt at du undersøger tidshorisonten for levering for palleløfter. Masser af internet firmaer lover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som betinges af at bestillingen anbringes forud for et aftalt tidspunkt.
8Den mindst kostelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som jo beroer på at du opholder dig tæt på e-butikkens arbejdslager. Den fragtløsning kan være yderst betydningsfuld såfremt vi har behov for palleløfter straks. Alternativt så sikrer enkelte internet shops portofri fragt, men typisk kun hvis der aftages for en konkret pris.
9Nogle få e-forretninger i Danmark yder fragt uden omkostninger på palleløfter, men i reglen kun såfremt der købes for et fastslået beløb. I øvrigt bør man vælge den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket gerne er at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden er mange gange omvendt yderst let gængelig. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.