Pakkevægt digital lem7-5
1.992 kr.
Mere info
Pakkevægt dig. lpw-4 150 kg
4.986 kr.
Mere info
30 kg/5g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.284 kr.
Mere info
Pakkevægt digital lem7-0,5
596 kr.
Mere info
Pakkevægt dig. lpw-2 60 kg
4.759 kr.
Mere info
Pakkevægt digital fcw-150
2.069 kr.
Mere info
15 kg/2g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.036 kr.
Mere info
Pakkevægt Limit LE2-30
3.113 kr.
Mere info
Pakkevægt digital fcw-60
2.075 kr.
Mere info
Pakkevægt dig le4-300 35041
6.082 kr.
Mere info
Pakkevægt kc-3 8 kg
2.120 kr.
Mere info
120 kg/50g Pakkevægt Platform 380 x 300 mm
2.248 kr.
Mere info
Pakkevægt dig.lpw-8 600 kg
13.589 kr.
Mere info
Pakkevægt Limit LE2-150
3.113 kr.
Mere info
Pakkevægt dig.lpw-6 300 kg
7.298 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de store byggecentre.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på priserne på billige pakkevægt fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder lave priser, imens nogle vil have service. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge en netbutik, hvor du kan modtage information omkring pakkevægt.
Flere byggemarkeder har et enormt produktudvalg, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot pakkevægt.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af pakkevægt online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og pga. det har folk mulighed for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler pakkevægt online på deres webshop.
Størstedelen af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du modtage ekstremt brugbar sparring fra folk som er eksperter i lige præcis pakkevægt.
De 10 største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pakkevægt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

pakkevægt jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pakkevægt silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pakkevægt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig som regel ubelejlige bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at der afsættes god plads i planen, med det formål at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
2Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive en god idé at gennemgå hver enkelt udgift, og efterfølgende søge sig frem til ens udgift ved dem én og én.
3Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan få professionel assistance til noget af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
4Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at lave en klar dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din handlingsplan.
5Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er større projekter. Omfattende byggerier behøver mere end en person. Derudover må det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen har positiv betydning for planeten.
7Ved udendørs projekter har vejret meget at sige. På grund af dette kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned bedst som du er gået i gang med det vigtige byggeprojekt.
8Du skal nødig forsømme dit eget helbred, så husk beklædning som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse mod mulige uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
9Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være aldeles fornuftigt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Du bør ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har grejet klar til brug forinden du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgifter i økonomien.
11Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget nyttig info, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
12Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har samtlige byggematerialer parat forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en enkel huskeliste med alle de ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Temmelig mange online butikker frembyder i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til pakkevægt. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ret ukompliceret, samt mange gange tillige den mest billige leveringsversion.

Du burde omvendt foretrække at få ordren bragt til din privatbolig eller til når du er på job. Fragttypen er mange gange en tand mere bekostelig, men endvidere rigtig overkommelig ift. pakkevægt online. Den mest billige løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du er i kort afstand af e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på pakkevægt er selvfølgelig temmelig afgørende ifald du behøver produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det helt aktuelt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved pakkevægt. Flere e-forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varer online, men det betinges af at bestillingen køres igennem forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted inden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet foretagender præsterer fragt uden omkostninger på pakkevægt online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ kan du udvælge den mest prisbevidste mulighed for levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

De fleste webshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig pakkevægt på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på pakkevægt i disse områder:

Svendborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Hjørring, Køge, Varde, Holstebro, Helsingør, Esbjerg, Charlottenlund, Valby, Kalundborg, Jyllinge, Aalborg, Aarhus, Nakskov, Greve, Lyngby, Gentofte, Skanderborg, Vordingborg, Åbyhøj, Skive, Sønderborg, Hedensted, Slagelse, Dragør, Haderslev, Thisted, Brønderslev, Vallensbæk, Næstved, Nørresundby, Silkeborg, Glostrup, Herning, Frederiksværk, Middelfart, Rudersdal, Tilst, Birkerød, Hobro, Solrød Strand, Herlev, Frederiksberg, Ishøj, Virum, Holbæk, Viborg, Allerød, Hillerød, Albertslund, Taastrup, Risskov, Hørsholm, Værløse, Stenløse, Brabrand, Fredericia, Ringsted, Gladsaxe, Farum, Odder, Korsør, Struer, Ikast, Frederikshavn, Aabenraa, Rønne, Rødovre, Roskilde, Kokkedal, Horsens, Hvidovre, Frederikssund, Nærum, Søborg, Lillerød, Hedehusene, Højbjerg, Ballerup, Randers, Odense, Vejle, Brønshøj, Kolding, Vanløse, Haslev, Brøndby, Grenaa, Lystrup, Ølstykke, Nyborg, og København, .

Afhentning for pakkevægt er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm).

Ved kig i tallene er det klart, at folk typisk kigger efter for eksempel pakkevægt online og pakkevægt tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker lede efter eksempelvis pakkevægt priser, billig pakkevægt samt køb pakkevægt, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan.

Få rabat på pakkevægt

Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for os alle at prissammenligne på billige pakkevægt online på tværs af internet outlets, og til tak har en hel del netshops været presset til at at nedskære priserne på pakkevægt kolossalt, og i øvrigt love levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at checke flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på pakkevægt online før du færdiggør din shopping, så du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Man må lige meget hvad være obs på, at når en e-shop markedsfører billige pakkevægt online til en pris der virker usædvanlig gunstig, så kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uægte e-handler. Betalinger med kort er dog dækket ind under en regel, der værner dig som køber overfor svindlende internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage beløbet til pakkevægt over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger bl.a. pakkevægt online og pakkevægt priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere søge efter fx køb pakkevægt, billig pakkevægt samt pakkevægt tilbud.

Analyser nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer adskillige fremragende genveje til at beskue ret mange øvrige konsumenters meninger og derfor går vi ind for, at du studerer online shoppens ratings før du placerer din ordre på billige pakkevægt online.

Facebook indebærer lignende immervæk relevante chancer for at få indblik i internet firmaets troværdighed. Tilmed møder vi nogle online webshops hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige pakkevægt online hos en shop kunne de i og for sig betragte webbutikkens regler, dog er det almindeligvis ikke videre spændende, især ved de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at e-shoppen retter sig efter de officielle regler, samt at internet webshoppen af og til kigges til af fagfolk der har meget erfaring med reglerne.

Desuden tilbydes du chance for assistance, ifald du udsættes for udfordringer som følge af dit indkøb af pakkevægt. Foruden dette anbefaler vi at du er obs på de mest betydningsfulde bestemmelser der influerer på bestillingen af pakkevægt online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.

Derfor er det også essesentielt, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af pakkevægt, ligegyldig om man køber hos Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma eller Silvan.

Peter Olsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Tina gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Ole gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jan T gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til online indkøb
1Vi tilråder at kigge om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er et bevis på at online firmaet efterlever de gældende danske regler, foruden at online forretningen undertiden evalueres af fagfolk der kender til vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige pakkevægt på en online webshop burde de for at være sikker kigge på e-shoppens handelsvilkår.
2En masse shops på nettet yder efterhånden diverse billige muligheder for fragt til pakkevægt. En favorit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig super smertefri, og desuden ligeledes den billigste leveringsmulighed.
3Det er jo særligt fremkommeligt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige pakkevægt i blandt forskellige butikker på nettet, og herved yder en lang række internet virksomheder gratis levering. Det kan dog imidlertid blive tiden værd at undersøge diverse internet selskaber efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, så man er sikker på at modtage den laveste pris.
4Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en ordning, som bistår en imod falske internet forretninger. Som alternativ bør du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre beløbet over en længere periode.
5Den billigste form for fragt vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du lever med kort afstand til internet firmaets arbejdslager. Den mulighed for fragt kan være særligt relevant såfremt vi skal bruge pakkevægt om kort tid. Alternativt så lover nogle få webshops fri fragt, men oftest er det så præmissen at der købes for et bestemt beløb.
6Antal dages levering er naturligvis vældig aktuel hvis man absolut skal bruge varen fluks, og i det øjemed er det rimelig meningsfuldt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for pakkevægt. Temmelig mange internet handler stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, men glem ikke at det er forudsat at ordren indsendes tidligere end et fast tidspunkt.
7Enkelte internet shops tilbyder fragt uden gebyr på pakkevægt, men ofte kun når du køber for en fastsat pris. Derudover skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, som typisk vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen bliver somme tider derudover rigtig praktisk. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
8Trustpilot indebærer fuldt ud fantastiske løsninger til at dechifrere adskillige nuværende kunders evalueringer og derved er det at foretrække, at du kigger på e-handlens kritik forinden du bestiller billige pakkevægt online. Facebook giver dig for øvrigt fuldstændig hæderlige løsninger til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
9Forud for at folk handler billige pakkevægt på en internet virksomhed kunne de i virkeligheden gennemløbe webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig morsomt. Tilsvarende støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale regler der kan have indflydelse på købet af billige pakkevægt online, fx hvilken byttepolitik e-forhandleren har.