Er du på udkig efter ovntørret brænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: bøg avnbøg birk eg ask

Mængder: 1 m3 1 palle 1 kubikmeter 1 rummeter

Levering: på palle i bigbag i netsække i poser til døren i løs vægt i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare ovntørret brænde.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring ovntørret brænde.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge firmaets handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i priserne på billige ovntørret brænde fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget relevant at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra diverse nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af ovntørret brænde online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og dermed har de fleste mulighed for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har man chancen for at spare leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Derfor forventes det at du får super indsigtsfuld service fra folk der er eksperter i lige præcis ovntørret brænde.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler ovntørret brænde online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man kan spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Støtten beroer altså på at projektet har en positiv effekt på naturen.
2Der kan findes en hel del artikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder brugbar info, særligt såfremt man leder på engelsk.
3Du skal ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Tit kan det vise sig uundværligt at du har grejet parat idet du går løs med byggeprocessen. Glem ikke at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
4Godt forarbejde bliver kilden til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær konkret når du nedskriver oversigten.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan være behjælpeligt at kortlægge alle poster, hvorefter man bør undersøge beløbet for dem én efter én.
6Der kommer typisk uforudsigelige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og følgelig vurderes det af stor betydning at der afsættes nok plads i køreplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
7Inden du opstarter byggeriet må det være usandsynligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Du skal nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Det bliver værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer til disposition forud for at du starter projektet. Du har fordel af at sammensætte en punktforms note hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og dernæst eftergå punkterne, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
11Du bør regne på hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en fagmand til dele af det. Ifald du fremskaffer professionel assistance vil det oftest være en god idé at lede efter en pris fra diverse håndværkere.
12Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver gør krav på flere personer. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
De mest populære byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er yderst imponerende. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt er smartest?

En stor portion e-firmaer yder i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til ovntørret brænde. Den mest anvendte er lige nu udleveringssteder, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst nem, samt desuden tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du bør også vælge at bestille varerne til levering til dit hus eller ud til dit arbejde. Muligheden er uheldigvis en anelse mindre billig, men derudover rigtig problemfri ved køb af ovntørret brænde online. Den mindst kostelige metode til levering er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du bor i kort afstand af webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på ovntørret brænde er ret så aktuel når man har brug for pakken om kort tid, og i det øjemed er det helt fornuftigt at man finder den forventede leveringsdato på ovntørret brænde. Adskillige online outlets – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, som alligevel forudsætter at bestillingen gennemføres inden et givent tidspunkt, så at de kan nå at få dit nye produkt afsted inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En hel del butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på ovntørret brænde online, men tit er det kun gældende hvis du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt bør man tage den mest letkøbte slags levering, der oftest er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

En række webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig ovntørret brænde online men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på ovntørret brænde i disse områder:

Allerød, Rudersdal, Hvidovre, Åbyhøj, Vallensbæk, Brønshøj, Brønderslev, Brøndby, Kokkedal, Ølstykke, Nørresundby, Birkerød, Frederikssund, Solrød Strand, Horsens, Søborg, Struer, Højbjerg, Aabenraa, Glostrup, Svendborg, Næstved, Frederikshavn, Ballerup, Herlev, Aarhus, Greve, Slagelse, Valby, Sønderborg, Esbjerg, Vanløse, Køge, Skive, Gladsaxe, Skanderborg, Lystrup, Hedensted, Frederiksværk, Fredericia, Thisted, Vordingborg, Værløse, Silkeborg, Brabrand, Hobro, Kolding, Ishøj, Hedehusene, Ringsted, Vejle, Frederiksberg, Tilst, Kalundborg, Randers, Dragør, Lyngby, Holbæk, Nærum, Korsør, Gentofte, Rødovre, Odense, Albertslund, Odder, Charlottenlund, Farum, Nyborg, Grenaa, Holstebro, Stenløse, Middelfart, Haslev, Hjørring, Lillerød, Jyllinge, Varde, Nakskov, Herning, Risskov, København, Haderslev, Aalborg, Nykøbing Falster, Roskilde, Virum, Ikast, Tårnby, Rønne, Helsingør, Hørsholm, Hillerød, Viborg, og Taastrup, .

Afhentning ift. ovntørret brænde er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager).

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger efter blandt andet ovntørret brænde priser og køb ovntørret brænde. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge bl.a. ovntørret brænde online, ovntørret brænde tilbud samt billig ovntørret brænde, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Rabat på ovntørret brænde

Det er efterhånden ultra praktisk for internetbrugere at finde tilbud på billige ovntørret brænde online hos diverse e-forhandlere, og af den grund har langt de fleste online webshops set sig nødsaget til at trykke prisen på ovntørret brænde voldsomt, og ydermere præstere gebyrfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at analysere et par internet selskaber efter tilbud og udsalg på ovntørret brænde online inden du bestiller, så du er skudsikker på at opnå den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Stark.

Du bør blot være så påvagt, at hvis en e-forhandler afsætter billige ovntørret brænde online på tilbud til en pris som kan ses som mystisk billig, burde det ofte være et fingerpeg om en falsk internet butik. Køb med kort er ikke desto mindre en del af en bestemmelse, som begunstiger køber imod uærlige internet handler.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække regningen på ovntørret brænde af flere omgange. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. ovntørret brænde online og billig ovntørret brænde. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter bl.a. ovntørret brænde priser, køb ovntørret brænde og ovntørret brænde tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: bøg avnbøg ask eg birk

Mængder: 1 m3 1 palle 1 rummeter 1 kubikmeter

Levering: i løs vægt i poser på palle i netsække i bigbag til døren i sække

Analyser eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot giver dig en del tiltalende chancer for at kigge på forskellige andre brugeres iagttagelser og herved anbefales det, at du kigger nærmere på webbutikkens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige ovntørret brænde online.

Facebook indebærer også aldeles passelige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet. Desuden møder vi faktisk online forhandlere som giver kunderne mulighed for at give en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige ovntørret brænde online hos en internet forhandler kunne man sådan set tyde netbutikkens forretningsaftale, men det er normalt et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en forsikring om at internet firmaet efterlever den officielle danske lovgivning, samt at netshoppen løbende kontrolleres af specialister der mestrer retningslinjerne.

Det er en rigtig god genvej til support, for så vidt du forvoldes problemer ved din handel med ovntørret brænde. Ligeså støtter vi at køber er obs på de grundlæggende betingelser der indvirker på købet af ovntørret brænde online, som fx den returpolitik webshoppen bruger.

I den relation er det på samme måde relevant, at man permanent gemmer ens ordremail, således man altid vil kunne eftervise købet af ovntørret brænde, uanset om man bestiller hos Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Maria T gav 5 stjerner

Udmærket

Henrik P gav 4 stjerner

God webshop

Charlotte Madsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Pia gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler generelt at efterse om webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en sikkerhed for at e-firmaet anerkender de opstillede regler, udover at e-firmaet ofte tilses af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forinden folk shopper billige ovntørret brænde i en e-forhandler burde man faktisk overveje forhandlerens forretningsbetingelser.
2Flere online virksomheder garanterer fragt uden betaling på ovntørret brænde, men undertiden er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb. Derudover må du snuppe den mest letkøbte metode til levering, som typisk er at få kørt dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden er sædvanligvis ligeledes ret fleksibel. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
3Det er efterhånden super enkelt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige ovntørret brænde fra diverse netshops, og for det garanterer en lang række e-butikker fragtfri levering. Men det kan til hver en tid vise sig lukrativt at undersøge enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at man er skudsikker på at opnå den bedste pris.
4En del online shops giver nu et hav af forskellige billige fragttyper til ovntørret brænde. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente dine varer den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig praktisk, og desuden endda den billigste leveringsmåde.
5Trustpilot indebærer regulære belejlige chancer for at gennemrode en længere række andre forbrugeres ratings og på grund af dette er det prisværdigt, at du gransker webbutikkens kritik forud for at du shopper billige ovntørret brænde online. Facebook frembyder derudover en del tiltalende metoder til at få kendskab til online firmaets troværdighed.
6Den prisbilligste fragtløsning vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du bor lige ved internet butikkens tilholdssted. Den fragtløsning er super udslagsgivende ifald man har brug for ovntørret brænde straks. Alternativt så garanterer nogle online shops gratis fragt, men typisk er det forbeholdt når man køber for en bestemt pris.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret bestemmende når man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og derfor er det selvsagt aktuelt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for ovntørret brænde. En masse online firmaer lover billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, som trods alt er regnet ud fra at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt.
8Inden nogen bestiller billige ovntørret brænde i en internet shop burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Tilsvarende går vi ind for at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige ovntørret brænde online, som eksempelvis den returrettighed e-forretningen bruger.
9Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en orden, som støtter dig som køber imod falske online firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere pengene over en periode.