Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets regler.
Der findes forskelle i prisen på billige oscillerende varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne personligt. Det er specielt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af oscillerende varmeblæser.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot oscillerende varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre finder du i hele landet, og af den grund har man valget om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed få varerne nu og her.
De kendte byggekæder udbyder varer fra alverdens producenter, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af oscillerende varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle oscillerende varmeblæser online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på nettet har en enorm viden om de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således formår de at yde mere indsigtsfuld assistance fra ansatte der er eksperter i netop oscillerende varmeblæser.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online får du billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

oscillerende varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

oscillerende varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

oscillerende varmeblæser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

oscillerende varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke køber assistance fra en fagmand.
2Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør skaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige firmaer.
3Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have alle materialer til rådighed forinden du begynder din byggeproces. Du får god gavn af at notere en simpel liste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og som det næste tjekke materialerne, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør have en effektiv agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
5For projekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Derfor må du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne når du lige er godt i gang med dit store projekt.
6I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes ifald renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
7Du må på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være smart at du har udstyret til disposition før du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet.
8Det er afgørende at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være en fordel at nedskrive alle poster, og bagefter finde frem til udgiften ved dem hver især.
9Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget gavnlig info, særligt såfremt man bruger den engelske version.
10Der præsenterer sig typisk uforudsete problematikker ved omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, således at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
11Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ekstremt centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det er en god idé at søge hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. væsentlige ombygninger. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Dertil er det mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Temmelig mange online forretninger tilbyder efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til oscillerende varmeblæser. En favorit iblandt mange er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken når der er mulighed for det. Metoden er altså super nem, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige type af levering.

Du kan endvidere påtænke at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Den bliver som regel en tand mere bekostelig, men omvendt rigtig bekvem ved køb af oscillerende varmeblæser online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du lever i nærheden af online firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på oscillerende varmeblæser er jo rigtig væsentlig når man absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og herved er det temmelig essentielt at vi studerer den estimerede leveringsdato på oscillerende varmeblæser. En række internet outlets – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men vær vagtsom da det kræver at ordren gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer afsendt før personalet holder fyraften.

Nogle enkelte netbutikker yder levering uden beregning på oscillerende varmeblæser online, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret pris. Ellers kunne du udvælge den billigste leveringsmåde, der tit er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

En masse netshops giver afhentning hvor man bestiller billig oscillerende varmeblæser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på oscillerende varmeblæser i disse områder:

Søborg, Charlottenlund, Brønderslev, Vejle, Hobro, Ølstykke, Vanløse, Frederikshavn, Værløse, Odder, Slagelse, Taastrup, Odense, Jyllinge, Ballerup, Kalundborg, Tilst, Åbyhøj, Nærum, Skanderborg, Aalborg, Aabenraa, Haderslev, Hvidovre, Aarhus, Hillerød, Frederiksberg, Helsingør, Viborg, Nørresundby, Herlev, København, Brønshøj, Gentofte, Højbjerg, Roskilde, Thisted, Glostrup, Hedensted, Esbjerg, Vordingborg, Sønderborg, Lyngby, Lillerød, Struer, Vallensbæk, Silkeborg, Ishøj, Gladsaxe, Korsør, Fredericia, Rudersdal, Randers, Solrød Strand, Stenløse, Allerød, Birkerød, Skive, Frederiksværk, Nyborg, Brøndby, Rødovre, Rønne, Greve, Kolding, Virum, Brabrand, Haslev, Nakskov, Risskov, Horsens, Valby, Ringsted, Næstved, Køge, Grenaa, Middelfart, Frederikssund, Holbæk, Svendborg, Lystrup, Kokkedal, Nykøbing Falster, Tårnby, Hørsholm, Hjørring, Hedehusene, Herning, Holstebro, Farum, Varde, Dragør, Albertslund, og Ikast, .

Klik-og-hent af oscillerende varmeblæser er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland).

Når vi ser på tallene er det klart, at folk jævnligt kigger efter bl.a. køb oscillerende varmeblæser og oscillerende varmeblæser online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter for eksempel oscillerende varmeblæser priser, oscillerende varmeblæser tilbud og billig oscillerende varmeblæser, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Få rabat på oscillerende varmeblæser

Det er yderst let gængeligt for os alle at analysere priser på billige oscillerende varmeblæser online i blandt diverse webbutikker, og herved har massevis af e-handler været presset til at at trykke udsalgspriserne på oscillerende varmeblæser drastisk, og derudover præstere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig rentabelt at inspicere visse netbutikker efter tilbud på oscillerende varmeblæser online før du handler, således at du er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Man bør alligevel ikke glemme, at hvis en butik på nettet sælger billige oscillerende varmeblæser online til salg for en pris som kan ses som enormt overkommelig, så kan det ofte være en varsel om en uærlig internet butik. Køb med kort er på den anden side en del af en regel, der bistår kunden overfor snydagtige e-shops.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at godtgøre omkostningerne til oscillerende varmeblæser over flere uger. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Ved kig i tallene står det klart, at online shoppere tit kigger efter for eksempel billig oscillerende varmeblæser og oscillerende varmeblæser online. Man ser desuden ofte folk efterspørge for eksempel køb oscillerende varmeblæser, oscillerende varmeblæser priser samt oscillerende varmeblæser tilbud.

Undersøg tidligere køberes ratings

Trustpilot byder på forholdsvis stabile genveje til at inspicere en stor portion nuværende forbrugeres anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du beser internet forretningens bedømmelser inden du køber billige oscillerende varmeblæser online.

Facebook byder på derudover stort set stabile muligheder for at få en idé om online virksomhedens troværdighed. I øvrigt møder vi mange online varehuse i Danmark hvor man kan skrive en vurdering af virksomhedens service, som desuden kan udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige oscillerende varmeblæser online hos en webbutik behøver man utvivlsomt gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det normalt et omfattende projekt, særligt ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på om webshoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være en erklæring om at internet virksomheden efterlever de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet ofte overvåges af fagfolk som forstår bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, hvis du møder besvær i processen med dit indkøb af oscillerende varmeblæser. Herudover går vi ind for at køber er hensynstagende til de mest aktuelle vilkår der har indflydelse på bestillingen af oscillerende varmeblæser online, f.eks. den ombytningspolitik netshoppen har.

I den relation er det også essesentielt, at man når som helst bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan eftervise købet af oscillerende varmeblæser, hvad end man har bestilt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Karen J gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inge gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Erik V gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Susanne Mortensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Temmelig mange internet webshops tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringstyper til oscillerende varmeblæser. En favorit er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ret så ligetil, og mange gange endvidere den mest betalelige leveringsudgave.
2Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig som køber imod bedrageriske e-handler. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere omkostningerne over en længere periode.
3Leveringstiden er jo ualmindeligt central ifald du står og skal bruge dine nye varer nu og her, så med det formål er det ganske aktuelt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på oscillerende varmeblæser. En stor portion webbutikker stiller garanti om billig 1 dags levering på deres favorit produkter, men som trods alt stiller krav om at bestillingen realiseres forinden et konkret klokkeslæt.
4Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, som generelt er en garanti for at internet forhandleren opfylder de officielle danske regler, foruden at internet forretningen ofte evalueres af specialister der er meget bekendte med retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige oscillerende varmeblæser på en netbutik bør man faktisk tyde netbutikkens handelsbetingelser.
5Det er jo efterhånden særdeles fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige oscillerende varmeblæser hos diverse forretninger på nettet, og med det motiv præsterer flere internet firmaer fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel blive gunstigt at checke enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
6Før folk bestiller billige oscillerende varmeblæser i en e-butik burde de helt sikkert gennemlæse virksomhedens vilkår, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Endvidere støtter vi at kunden er hensynstagende til de primære vedtægter der influerer på bestillingen af billige oscillerende varmeblæser online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet butikken kører med.
7Den billigste løsning er dog at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være særligt central hvis man mangler oscillerende varmeblæser med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte firmaer på nettet portofri fragt, men oftest kun såfremt man aftager for et konkret beløb.
8Nogle få shops på nettet byder på fragt uden omkostninger på oscillerende varmeblæser, men undertiden påkræves det at der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man udse dig den prisbilligste fragtmulighed, som mange gange vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Muligheden viser sig mange gange derudover særdeles smertefri. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
9Trustpilot tilbyder dig helt gode løsninger til at eftergå en stor gruppe tidligere kunders domme og derfor er det at foretrække, at du læser internet forretningens kritik inden du køber billige oscillerende varmeblæser online. Facebook frembringer desuden altid belejlige muligheder for at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed.