Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot oscillerende båndpudser.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man kende forretningens regler.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige oscillerende båndpudser fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste priser, imens nogle tilbyder service. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du vælge en webshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af oscillerende båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og pga. det har du mulighed for at købe online og køre byggematerialerne selv. Som følge af det kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne straks.
De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af oscillerende båndpudser online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få skarpere priser.
Alverdens nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at handle oscillerende båndpudser online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det får du formentlig ekstra kyndig rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis oscillerende båndpudser.
Danmarks største byggekæder
oscillerende båndpudser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

oscillerende båndpudser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

oscillerende båndpudser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

oscillerende båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det viser sig aktuelt at have de påkrævede materialer disponible før du iværksætter dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og derefter granske hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
2Du skal aldrig stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være uundværligt at du har værktøjet til rådighed forinden du påbegynder arbejdet. Det er desuden afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Der kommer som regel uventede hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
4Måske burde det overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal få eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at hente en pris fra flere foretagender.
5Du kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget betinger at projektet har betydning for naturen.
6Det bør overvejes at søge assistance til byggeprojektet, navnlig når der er tale om vigtige byggeprocesser. Flere ting stiller krav om flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
7Godt forarbejde er vejen til succes med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet agenda, som fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
8Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i dagene før byggeprojektet, så det ikke uventet begynder at vælte ned bedst som du er midt i det omfattende projekt.
9Ofte vil det være fornuftigt at lave et regnskab for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det vil være rationelt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge ens købspris for dem enkeltvis.
10Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk beskyttelse inklusiv arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
11Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer via nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder ekstremt meget brugbar info, ikke mindst hvis du bruger den engelske version.
12Længe før du optager byggeprocessen er det ganske afgørende med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er rigtig imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En hel del e-shops foreslår nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til oscillerende båndpudser. En af dem der er mest anvendt er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er jo særdeles uproblematisk, samt mange gange tilmed den billigste fragtløsning.

Du burde omvendt tænke over at vælge at få leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men lige så vel særligt let gængelig ved køb af oscillerende båndpudser online. Den prisbilligste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du er nær e-handlens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på oscillerende båndpudser kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital ifald du skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det forholdsvis aktuelt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved oscillerende båndpudser. En del webbutikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre online, hvilket dog forudsætter at orden realiseres inden et angivent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren forud for at personalet har fri.

Enkelte internet forhandlere frembyder fragt uden beregning på oscillerende båndpudser online, men ofte kræver det at man handler for en fastsat pris. Desuden kunne man beslutte sig for den prisbilligste leveringsform, hvilket ofte vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

Masser af webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig oscillerende båndpudser online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på oscillerende båndpudser i følgende områder:

Ballerup, Højbjerg, Varde, Holbæk, København, Nakskov, Ringsted, Korsør, Nærum, Holstebro, Herlev, Gentofte, Hillerød, Tilst, Haslev, Lystrup, Aabenraa, Vejle, Odder, Ikast, Charlottenlund, Odense, Jyllinge, Hobro, Rudersdal, Brønderslev, Nykøbing Falster, Lyngby, Roskilde, Horsens, Hørsholm, Vordingborg, Silkeborg, Hedensted, Grenaa, Stenløse, Frederikssund, Allerød, Nyborg, Solrød Strand, Åbyhøj, Aarhus, Sønderborg, Albertslund, Rødovre, Middelfart, Brønshøj, Ishøj, Frederiksberg, Viborg, Vallensbæk, Rønne, Skive, Farum, Frederikshavn, Svendborg, Dragør, Søborg, Randers, Aalborg, Kolding, Køge, Herning, Hvidovre, Risskov, Ølstykke, Esbjerg, Kokkedal, Fredericia, Hedehusene, Næstved, Gladsaxe, Frederiksværk, Værløse, Brabrand, Glostrup, Helsingør, Thisted, Greve, Kalundborg, Struer, Virum, Vanløse, Haderslev, Hjørring, Taastrup, Skanderborg, Nørresundby, Tårnby, Slagelse, Birkerød, Valby, Lillerød, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. oscillerende båndpudser er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig oscillerende båndpudser og oscillerende båndpudser online. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge fx oscillerende båndpudser priser, oscillerende båndpudser tilbud og køb oscillerende båndpudser, plus de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Tilbud på oscillerende båndpudser

Det er efterhånden særdeles let for os alle at sammenligne priser på billige oscillerende båndpudser online på diverse netbutikker, og på grund af dette har flertallet af e-firmaer været tvunget til at tvinge priserne på oscillerende båndpudser eftertrykkeligt, og endda tilbyde fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre være udbytterigt at tjekke et par forskellige webshops efter tilbud på oscillerende båndpudser online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Du skal dog være obs på, at hvis en forhandler på nettet afsætter billige oscillerende båndpudser online for en udsalgspris som kan ses som ufattelig tiltalende, så kunne det undertiden være en indikation på en svindel internet forhandler. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en lov, hvilket assisterer dig imod svindlende webbutikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at honorere pengene til oscillerende båndpudser i flere bidder. Det foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne står det klart, at internetbrugere typisk kigger efter fx oscillerende båndpudser priser og oscillerende båndpudser online. Derudover ser vi typisk online shoppere søge blandt andet billig oscillerende båndpudser, oscillerende båndpudser tilbud og køb oscillerende båndpudser.

Undersøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder altid fine løsninger til at undersøge en række eksisterende kunders bedømmelser og derved kan det anbefales, at du gransker e-firmaets vurderinger forinden du køber billige oscillerende båndpudser online.

Facebook medfører også immervæk belejlige muligheder for at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Derudover ser vi mange internet varehuse hvor det er muligt at formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden kan anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige oscillerende båndpudser online hos en butik kan de for at være på den sikre side bese netshoppens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge om e-firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en indikation om at internet virksomheden forstår de opstillede regler, og at shoppen en gang i mellem revideres af specialister der er meget fortrolige reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du oplever problemstillinger med dit indkøb af oscillerende båndpudser. Herudover stiller vi forslag om at køberen er klar over de væsentligste forhold der gælder for bestillingen af oscillerende båndpudser online, til eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden tilbyder.

I den relation er det samtidig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan bekræfte købet af oscillerende båndpudser, uafhængig af om man har handlet fra Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller 10-4.

Jesper Jensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Marianne Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Erik M gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Anders Møller gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til internetshopping
1Adskillige webshops i Danmark tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsmodeller til oscillerende båndpudser. En der er meget anvendt er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså usædvanlig uproblematisk, samt tit tillige den mest betalelige metode til levering.
2Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en anordning, der værner os overfor fup internet handler. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at finansiere beløbet ude i fremtiden.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis super betydningsfuld forudsat man skal bruge dine nye produkter med det samme, så derfor er det fuldkommen fornuftigt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på oscillerende båndpudser. En stor portion forhandlere på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men som imidlertid betinges af at du når at bestille inden et fast tidspunkt.
4Trustpilot indebærer fuldkommen gavnlige muligheder for at eksaminere en lang række tidligere forbrugeres kritik og herved slår vi et slag for, at du evaluerer internet butikkens anmeldelser forud for at du handler billige oscillerende båndpudser online. Facebook medfører lignende evigt uafhængige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed.
5Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at hente ordren selv, men dette forudsætter at du bor lige ved e-forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for levering kan være rigtig vigtig ifald man har behov for oscillerende båndpudser med det samme. Alternativt så lover nogle internet forretninger fragtfri levering, men for det meste kun såfremt der handles for et bestemt beløb.
6Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online webshoppen overholder de danske retningslinjer, udover at internet selskabet ofte overværes af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forinden nogen bestiller billige oscillerende båndpudser på en netshop bør man egentlig overveje shoppens vilkår.
7Det er i dag i høj grad ukompliceret for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige oscillerende båndpudser på flere e-forretninger, og ergo lover en lang række shops på nettet fragt uden betaling. Men det kan til hver en tid vise sig nyttigt at sammenligne flere forretninger på nettet efter tilbud og rabat før du handler, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.
8Før nogen køber billige oscillerende båndpudser på en forretning på nettet burde de helt sikkert kigge på webshoppens regler, dog er det normalt et tidskrævende projekt. Ydermere er det godt at køber er klar over de primære forhold der kan have betydning for handlen med billige oscillerende båndpudser online, eksempelvis hvilken bytteret forretningen har.
9Nogle e-shops i Danmark yder gratis levering på oscillerende båndpudser, men oftest kun ifald man shopper for en fastsat pris. Som alternativ kunne man udse dig den mest letkøbte fragtløsning, der mange gange vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig undertiden på den anden side meget gnidningsløs. Den mest betalelige form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.