Byghjem.dk

Opsamlerkasse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af opsamlerkasse.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare opsamlerkasse.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse webshoppens betingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Der er forskel på salgspriserne på billige opsamlerkasse fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, imens andre giver en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler produkter fra diverse leverandører, så du kan shoppe fra et stort udvalg af opsamlerkasse online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og køre produkterne selv. Som følge af det har du chancen for at undgå fragtgebyret, samt sågar få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Alverdens nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe opsamlerkasse online fra deres webshop.
Hovedparten af nicheforhandlere er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du modtage super god rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis opsamlerkasse.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

opsamlerkasse harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

opsamlerkasse silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

opsamlerkasse jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

opsamlerkasse bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan være sundt at tage noter til alle udgiftsposter, og efterfølgende notere ens udgift ved dem én efter én.
2I god tid inden at du starter dit byggeprojekt er det temmelig centralt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det viser sig vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter projektet. Du kunne med fordel notere en simpel indkøbsliste med hver eneste ting du skal bruge, og derefter efterse hver enkelt ting, så du er sikker på at du har husket det hele.
4For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund må du ofte holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at piske ned når du netop vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til rigelig anvendelig viden, især ifald du kigger i hele verden.
6Det anbefales at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere er det mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
7Du bør på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig imod potentielle risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
8Man må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig en fordel at du har værktøjet til rådighed når du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at medregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
9I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har betydning for planeten.
10Der kommer ofte overraskende udfordringer i tilfælde med større opgaver, og altså vurderes det værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en klar køreplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din strategi.
12Det kan vurderes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Såfremt du søger hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Adskillige internet firmaer tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige fragtmetoder til opsamlerkasse. Den mest moderne er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret så gnidningsløs, og typisk endda den prisbilligste fragtform.

Du kan på samme måde udse dig at bestille pakken til levering til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen bliver somme tider en lille smule mere bekostelig, men derudover ret så overkommelig ift. opsamlerkasse online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på opsamlerkasse er naturligvis vældig udslagsgivende forudsat man behøver ordren straks, så med det formål er det forholdsvis meningsfuldt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved opsamlerkasse. En stor portion online selskaber – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men vær vagtsom da det betinges af at ordren aflægges forinden et bestemt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ekspederet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle e-handler i Danmark præsterer fri fragt på opsamlerkasse online, men typisk afkræver det at der erhverves for en præcis sum. Som alternativ kunne du vælge den billigste løsning til levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

De største webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig opsamlerkasse på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på opsamlerkasse i disse byer:

Sønderborg, Haslev, Nakskov, Højbjerg, Søborg, Silkeborg, Vejle, Gentofte, Ikast, Struer, Allerød, Grenaa, Nørresundby, Hobro, Fredericia, Valby, Nyborg, Frederikssund, Lillerød, Tårnby, Nykøbing Falster, Kokkedal, Brøndby, Thisted, Middelfart, Kalundborg, Varde, Haderslev, Hvidovre, Brønderslev, Brabrand, Lyngby, Jyllinge, Kolding, Virum, Aabenraa, Farum, Hørsholm, Odense, Randers, Glostrup, Frederiksværk, Dragør, Odder, København, Aarhus, Holstebro, Rønne, Hedehusene, Hillerød, Esbjerg, Hedensted, Skive, Rødovre, Værløse, Ballerup, Tilst, Birkerød, Svendborg, Slagelse, Næstved, Herning, Vanløse, Taastrup, Risskov, Hjørring, Horsens, Gladsaxe, Viborg, Frederiksberg, Roskilde, Stenløse, Køge, Vallensbæk, Helsingør, Aalborg, Albertslund, Herlev, Nærum, Korsør, Holbæk, Vordingborg, Frederikshavn, Åbyhøj, Ølstykke, Lystrup, Charlottenlund, Rudersdal, Ringsted, Brønshøj, Greve, Skanderborg, Ishøj, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent ift. opsamlerkasse er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at folk mange gange leder efter blandt andet opsamlerkasse priser og opsamlerkasse tilbud. Man ser derudover mange gange mennesker søge efter fx opsamlerkasse online, køb opsamlerkasse samt billig opsamlerkasse, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Tilbud på opsamlerkasse

Det har vist sig at være yderst ligetil for alle og enhver at prissammenligne på billige opsamlerkasse online på forskellige internet foretagender, og så har mange online varehuse ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på opsamlerkasse drastisk, og ydermere frembyde gratis fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at efterprøve indtil flere internet virksomheder i Danmark efter billige priser på opsamlerkasse online forud for at du shopper, sådan at du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at når en forretning på nettet frembyder billige opsamlerkasse online på tilbud til en tilbudspris der er himmelråbende gunstig, kan det mange gange være en indikator for en snydagtig webbutik. Køb med betalingskort er imidlertid omfavnet af en retningslinje, som forsvarer dig som kunde overfor falske internet shops.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at klare betalingen af opsamlerkasse over flere uger. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. køb opsamlerkasse og billig opsamlerkasse. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge efter fx opsamlerkasse online, opsamlerkasse priser og opsamlerkasse tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot præsterer rigtig belejlige chancer for at vurdere en længere række andre køberes anmeldelser og herved tilråder vi, at du gransker online webshoppens kritik inden du køber billige opsamlerkasse online.

Facebook giver dig tillige nogenlunde uafhængige løsninger til at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Her ses faktisk e-shops hvor det er muligt at offentliggøre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ydermere bør drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige opsamlerkasse online hos en netshop kan de når alt kommer til alt gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig sjovt, specielt hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Et nemmere alternativ er at se om internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en erklæring om at online forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som er indført i de gældende regulativer.

Det giver dig chance for at få bistand, ifald du skulle få besvær i processen med din shopping med opsamlerkasse. Foruden dette er det fornuftigt at man er sat ind i de fundamentale reglementer der gælder for købet af opsamlerkasse online, som for eksempel hvilken returpolitik internet shoppen tilbyder.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man permanent bibeholder ens kvittering, således man senere kan eftervise købet af opsamlerkasse, hvad end man køber hos Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

Lene K gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan T gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Jens Knudsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Maria Jensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til når du køber online
1Inden folk bestiller billige opsamlerkasse på en internet handler behøver man ideelt set sætte sig ind i deres forretningsbetingelser, det er dog typisk en tidskrævende opgave. Dertil anbefales det at kunden er obs på de væsentligste reglementer der har betydning for handlen med billige opsamlerkasse online, for eksempel den bytteret internet firmaet lover.
2Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en ordning, hvilket værner dig som kunde imod snydagtige online forhandlere. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere beløbet i flere bidder.
3Enkelte internet handler sikrer billig fragt på opsamlerkasse, men tit kun når der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt skal du overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, der tit er at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen bliver som oftest tillige særdeles enkel. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig at du selv henter varerne.
4Vi tilråder at kontrollere om netshoppen er medlem af e-mærket, hvilket er en antydning af at internet butikken efterlever gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren jævnligt føres tilsyn med af jurister som har indsigt i de gældende love. Forinden nogen handler billige opsamlerkasse i en internet shop bør man i og for sig se på deres forretningsvilkår.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig super vital når du skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det utvivlsomt passende at du ser nærmere på leveringstiden ved opsamlerkasse. Temmelig mange internet virksomheder lover billig dag-til-dag levering på deres primære varer, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt.
6Den mest prisbevidste fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets bopæl. Den leveringsudgave er jo vældig væsentlig i tilfælde af at man har brug for opsamlerkasse inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del forhandlere på nettet levering uden beregning, men ofte er det under forudsætning af at du køber for et konkret beløb.
7En stor portion internet butikker frembyder nu til dags en lang række forskellige billige fragtløsninger til opsamlerkasse. Den mest moderne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså ualmindeligt enkel, samt ofte endvidere den mest betalelige type af levering.
8Det er i høj grad nemt for enhver at sammenligne priser online på billige opsamlerkasse hos diverse webbutikker, og ergo yder adskillige online firmaer portofri fragt. Derfor kan det stadigvæk være lukrativt at efterse flere internet firmaer efter tilbud og rabat forud for at du køber, sådan at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
9Trustpilot medfører absolut stabile muligheder for at efterse forskellige andre forbrugeres evalueringer og derfor er det prisværdigt, at du bliver klogere på netshoppens omtaler forinden du shopper billige opsamlerkasse online. Facebook fører til for øvrigt de facto udmærkede genveje til at få indsigt i internet firmaets kundefokus.