Byghjem.dk

Opmærkersnor

Opmærkersnor extra lang rl 50
843 kr.
Mere info
Opmærkersnor hhsk30 (30m/blå)
144 kr.
Mere info
Opmærkersnor Hultafors CLP30
256 kr.
Mere info
Opmærkersnor pw 30m 0-47-460
102 kr.
Mere info
Opmærkersnor opp 30m 0-47-443
69 kr.
Mere info
Opmærkersnor-display Hultafors CLP30 Display
1.429 kr.
Mere info
Opmærkersnor al 30
216 kr.
Mere info
Opmærkersnor pw 30m 0-47-465
113 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af opmærkersnor.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige opmærkersnor hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder har et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot opmærkersnor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, som kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder køber varer fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af opmærkersnor online.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og derfor har du mulighed for at handle online og køre varerne personligt. Derigennem kan man undgå fragten, og endda have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du modtage ekstremt kompetent rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis opmærkersnor.
En masse nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du køber opmærkersnor online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

opmærkersnor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

opmærkersnor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

opmærkersnor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

opmærkersnor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det vil vise sig meningsgivende at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
2Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning såsom arbejdssko der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
3Du bør på ingen måde undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har det klar til brug forinden du indleder arbejdet. Det er desuden afgørende at tillægge disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
4Der kommer stort set altid ubelejlige problemer ved krævende byggeprojekter, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
5Typisk vil det være afgørende at have en budgetoversigt for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter nedfælde den billigste pris på dem en ad gangen.
6Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er større projekter. Store byggeprojekter kræver flere personer. Derudover må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
7Det kan vurderes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Når du tager imod assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra forskellige virksomheder.
8Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en klar agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af agendaen.
9Ved byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det avancerede projekt.
10Glem ikke at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald renoveringen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
11Inden du opstarter arbejdet kan det være vildt meningsfuldt at have styr på, at projektet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Du finder en hel række instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder enorme mængder anvendelig oplysning, navnligt ifald du søger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Flere e-forhandlere giver nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til opmærkersnor. Den mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter produkterne når det passer dig. Fragttypen er nemlig i høj grad problemfri, samt desuden også den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne tillige foretrække at få pakken sendt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er beklageligvis et hak dyrere, men lige så vel super overkommelig for opmærkersnor online. Den mest billige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det betinges af at du bor nær online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på opmærkersnor kan i nogle tilfælde være virkelig central forudsat man har behov for produkterne omgående, så derfor er det rigtig relevant at man kontrollerer tidshorisonten for levering for opmærkersnor. Temmelig mange butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på massevis af varer online, som alligevel afhænger af at ordren køres igennem tidligere end et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsted forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle firmaer på nettet tilbyder fri fragt på opmærkersnor online, men typisk er det så præmissen at man bestiller for et konkret beløb. Derudover skal du udvælge den billigste form for levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du køber billig opmærkersnor online men afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene tildeler for eksempel click-and-collect på opmærkersnor i disse byer:

Aabenraa, Vallensbæk, Ishøj, Skive, Nørresundby, Herning, Ballerup, Kalundborg, Horsens, Svendborg, Frederiksberg, Glostrup, Aalborg, Gladsaxe, Struer, Skanderborg, Risskov, Stenløse, Hobro, Frederikssund, Sønderborg, Hvidovre, Frederikshavn, Brabrand, Allerød, Brøndby, Hedehusene, Albertslund, Haslev, Hørsholm, Fredericia, Helsingør, Korsør, Tårnby, Charlottenlund, Jyllinge, Brønshøj, Dragør, Nyborg, Viborg, Værløse, Nakskov, Køge, Kokkedal, Esbjerg, Nærum, Hedensted, Holstebro, Rudersdal, Grenaa, Middelfart, Solrød Strand, Silkeborg, Ringsted, Randers, Tilst, Roskilde, Ikast, Odder, Lystrup, Vordingborg, Greve, Haderslev, Højbjerg, Lillerød, Vanløse, Åbyhøj, Taastrup, Frederiksværk, Hillerød, Birkerød, Farum, Virum, Vejle, Varde, Gentofte, Brønderslev, Rønne, Valby, Slagelse, Næstved, Odense, Herlev, Aarhus, Kolding, København, Lyngby, Søborg, Thisted, Nykøbing Falster, Hjørring, Rødovre, Holbæk, og Ølstykke, .

Klik-og-hent af opmærkersnor er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. billig opmærkersnor og opmærkersnor priser. Foruden dette ser man mange gange mennesker lede efter fx køb opmærkersnor, opmærkersnor online samt opmærkersnor tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Spar penge på opmærkersnor

Det har vist sig at være særdeles let for folk at finde de laveste priser på billige opmærkersnor online hos diverse outlets på nettet, og følgelig har en lang række internet varehuse fundet det nødvendigt at nedskære priserne på opmærkersnor en hel del, og ovenikøbet byde på gratis levering.

Det kan dog imidlertid være fordelagtigt at prøve nogle forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på opmærkersnor online før du køber, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Du må trods alt huske på, at såfremt en webbutik afhænder billige opmærkersnor online til en tilbudspris som kan ses som usædvanlig billig, kan det tit være et karakteristika der viser en fup internet shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, der garanterer os overfor bedrageriske butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare omkostningerne til opmærkersnor ude i fremtiden. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker tit leder efter eksempelvis billig opmærkersnor og opmærkersnor online. Foruden dette ser vi ofte folk søge fx opmærkersnor priser, opmærkersnor tilbud og køb opmærkersnor.

Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot bringer dig altid ønskværdige genveje til at iagttage en længere række andre kunders betragtninger og derved er det godt, at du besigtiger internet webshoppens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige opmærkersnor online.

Facebook forærer dig ydermere ganske passende muligheder for at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Derudover ser vi mange webbutikker hvor det er muligt at registrere en kritik af deres køb, hvilket ligeledes må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige opmærkersnor online hos en webshop burde man for at være på den sikre side kigge på netshoppens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke super spændende, særligt med de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en angivelse af at e-forhandleren efterlever de danske regler, tillige med at den løbende tilses af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, hvis du udsættes for problemer med din shopping med opmærkersnor. Yderligere går vi ind for at man er sat ind i de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af opmærkersnor online, f.eks. hvilken returpolitik netshoppen tilsikrer.

I den relation er det også relevant, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan dokumentere købet af opmærkersnor, uagtet om man har handlet fra Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Anna gav 5 stjerner

Alt ok

Peter D gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Hans Larsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Anne Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til online indkøb
1Nogle netbutikker tilbyder levering uden betaling på opmærkersnor, men i de fleste tilfælde kræves det at der handles for et præcist beløb. Som alternativ skal man foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, som mange gange er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig ofte endvidere ekstremt enkel. Den mest billige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
2Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige opmærkersnor i blandt flere shops på nettet, og på grund af dette garanterer massevis af online selskaber levering uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at tjekke en række online firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
3Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af Indsigelsesordningen, der hjælper dig som køber overfor uoprigtige online webshops. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre prisen af flere omgange.
4Trustpilot indebærer ret så gavnlige genveje til at betragte ret mange aktuelle forbrugeres meninger og derfor er det prisværdigt, at du verificerer internet butikkens kritik før du bestiller billige opmærkersnor online. Facebook byder på for øvrigt rigtig fine chancer for at få en idé om webshoppens troværdighed.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt væsentlig hvis du mangler produktet med det samme, så af den grund er det skam aktuelt at vi gransker den estimerede leveringsdato for opmærkersnor. Adskillige forhandlere på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer, som imidlertid står og falder med at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt.
6Generelt tilråder vi at efterse om internet selskabet er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et fingerpeg om at internet shoppen respekterer de danske retningslinjer, udover at butikken løbende vurderes af fagfolk der har meget erfaring med de gældende love. Før nogen bestiller billige opmærkersnor hos en forretning på nettet kan de når alt kommer til alt granske webbutikkens forretningsvilkår.
7Den billigste fragttype vil altid være at du selv henter varerne, men det beroer på at du lever nær internet butikkens hjemsted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være rigtig relevant i tilfælde af at du har behov for opmærkersnor inden for kort tid. Alternativt så sikrer enkelte e-handler i Danmark gratis fragt, men oftest er det forudsat at man køber for et præcist beløb.
8En række online webshops tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmuligheder til opmærkersnor. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket pakkeshops, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er nemlig usædvanlig enkel, samt mange gange endvidere den billigste metode til levering.
9Forud for at nogen bestiller billige opmærkersnor på en e-forretning behøver man reelt skimme webbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig spændende. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige opmærkersnor online, som for eksempel hvilken returpolitik online forhandleren anvender.