Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare opladelig varmeblæser.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge netbutikkens regler.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af opladelig varmeblæser.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige opladelig varmeblæser fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, imens nogle giver et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i hele landet, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Derfor kan du slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.
De velkendte byggekæder samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af opladelig varmeblæser online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller opladelig varmeblæser online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du få ekstremt konstruktiv service fra personale med ekspertviden i lige præcis opladelig varmeblæser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
opladelig varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

opladelig varmeblæser silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag over 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

opladelig varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

opladelig varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der findes endeløse vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ret så meget udbytterig oplysning, specielt såfremt du kigger på engelsk.
2Man skal nødig mangle grej. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har det klar til brug når du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
3Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette bør du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i dagene op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at regne når du lige er startet på det omfattende byggeprojekt.
5Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din strategi.
6Du kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt renoveringen er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at byggeriet har betydning for naturen.
7Der kommer stort set altid uventede problematikker i forbindelse med omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig vigtigt at man afsætter nok plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
8Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer klar i god tid før du går til værks med din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel huskeliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til ens udgift ved hver enkelt.
10Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ultra værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du burde fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Når du får professionel hjælp kan du spare penge ved at at få en pris fra diverse håndværkere.
12Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det er krævende byggerier. Større byggerier gør krav på flere folk. Desuden viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af internet outlets giver i vore dage diverse billige fragtløsninger til opladelig varmeblæser. En der er meget populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye varer når du har lyst. Leveringstypen er altså usædvanlig enkel, og typisk endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du bør omvendt planlægge at vælge afsending til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver for det meste en tand dyrere, men ligeledes virkelig smart med opladelig varmeblæser online. Den billigste leveringsform vil dog altid være at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du bor nær internet forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på opladelig varmeblæser er naturligvis ualmindeligt vigtig ifald du har behov for varerne omgående, og af den grund er det altså passende at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved opladelig varmeblæser. En del internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren aflægges forinden et givent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få de nye varer betjent forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Visse e-firmaer sikrer levering uden omkostninger på opladelig varmeblæser online, men oftest er det kun gældende hvis du bestiller for et konkret beløb. Ellers bør du udse dig den prisbilligste fragtmetode, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig opladelig varmeblæser online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på opladelig varmeblæser i følgende områder:

Lystrup, Brønshøj, Korsør, Rønne, Frederiksværk, Ølstykke, Nørresundby, Dragør, Køge, Kolding, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Hørsholm, Tilst, Hvidovre, Stenløse, Værløse, Aalborg, Søborg, Virum, Nakskov, Nyborg, Lyngby, Haderslev, Birkerød, Ballerup, Glostrup, Randers, Ringsted, Rødovre, Brabrand, Charlottenlund, Gladsaxe, Esbjerg, Haslev, Allerød, Nærum, Brøndby, Jyllinge, Tårnby, Silkeborg, København, Varde, Aabenraa, Højbjerg, Farum, Brønderslev, Vejle, Åbyhøj, Risskov, Horsens, Sønderborg, Rudersdal, Kalundborg, Vordingborg, Middelfart, Greve, Ishøj, Næstved, Fredericia, Hedehusene, Holstebro, Frederiksberg, Skive, Odense, Hedensted, Valby, Hobro, Grenaa, Lillerød, Frederikshavn, Hjørring, Viborg, Gentofte, Herning, Aarhus, Vanløse, Kokkedal, Skanderborg, Holbæk, Herlev, Hillerød, Solrød Strand, Odder, Svendborg, Albertslund, Roskilde, Struer, Ikast, Slagelse, Taastrup, Helsingør, Frederikssund, og Thisted, .

Click-and-collect af opladelig varmeblæser er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at folk typisk efterspørger fx opladelig varmeblæser tilbud og billig opladelig varmeblæser. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter eksempelvis opladelig varmeblæser priser, opladelig varmeblæser online samt køb opladelig varmeblæser, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Få rabat på opladelig varmeblæser

Det er jo efterhånden yderst smart for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige opladelig varmeblæser online på diverse netbutikker, og så har flere outlets på nettet været presset til at at stampe prisniveauet på opladelig varmeblæser voldsomt, og derudover præstere levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at studere nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på opladelig varmeblæser online forud for at du køber, således at man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Man bør dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet handler reklamerer billige opladelig varmeblæser online for en pris som anses for overordentlig billig, kunne det undertiden være en indikation på en uægte internet shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en retningslinje, hvilket passer på dig imod fup online firmaer.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale prisen på opladelig varmeblæser over flere uger. Dette fås typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis opladelig varmeblæser online og opladelig varmeblæser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter blandt andet billig opladelig varmeblæser, opladelig varmeblæser priser og køb opladelig varmeblæser.

Analyser nuværende kunders ratings

Trustpilot leverer ganske udmærkede chancer for at inspicere flere tidligere kunders observationer og herved tilrådes det, at du evaluerer e-shoppens omtaler forinden du bestiller billige opladelig varmeblæser online.

Facebook præsterer også stort set habile muligheder for at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden ses en række online virksomheder som giver kunderne mulighed for at formulere en omtale af deres køb, hvilket ydermere må udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige opladelig varmeblæser online hos en internet handler behøver de til hver en tid få overblik over dens regler, dog er det bare ikke videre spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, da det skulle være en indikator for at e-forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren nu og da kigges til af specialister som kender til reglerne.

Dette er desuden en god chance for assistance, når du møder dilemmaer i forbindelse med din bestilling af opladelig varmeblæser. Herudover stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på bestillingen af opladelig varmeblæser online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online butikken kører med.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man permanent bibeholder ens faktura, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af opladelig varmeblæser, hvad end man køber fra XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark eller Bygma.

Helle gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Martin E gav 4 stjerner

Alt ok

Karen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Louise E gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Det er i dag i høj grad fremkommeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige opladelig varmeblæser hos forskellige internet butikker i Danmark, og altså tilbyder utallige online outlets levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk blive udbytterigt at tjekke nogle internet foretagender efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
2Temmelig mange e-firmaer frembyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til opladelig varmeblæser. En af dem der er mest populær er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er altså særligt bekvem, samt tit tilmed den billigste fragtmetode.
3Trustpilot yder fuldkommen hæderlige løsninger til at vurdere en længere række eksisterende køberes domme og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemgår internet shoppens bedømmelser forud for at du køber billige opladelig varmeblæser online. Facebook frembyder ydermere i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at få indblik i internet butikkens troværdighed.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget væsentlig når man behøver ordren lige om lidt, og herved er det temmelig afgørende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på opladelig varmeblæser. En del webshops lover billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, som dog er afhængig af at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi foreslår generelt at undersøge om internet forhandleren er e-mærke godkendt, siden det er et fingerpeg om at internet forhandleren respekterer de danske love, tillige med at internet forretningen en gang i mellem besigtiges af specialister der er inde i vilkårene. Før folk køber billige opladelig varmeblæser hos en forretning på nettet kunne man ideelt set gennemløbe webbutikkens vilkår.
6Den mest letkøbte løsning vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens lager. Den leveringstype kan vise sig at være ret så væsentlig i tilfælde af at du skal bruge opladelig varmeblæser øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse internet forhandlere levering uden gebyr, men for det meste er det betinget af at der handles for en bestemt sum.
7Forud for at nogen shopper billige opladelig varmeblæser hos en online webshop bør man egentlig bese dens forretningsaftale, men det er normalt et omfattende arbejde. Derudover tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest basale vilkår i forbindelse med handlen med billige opladelig varmeblæser online, til eksempel den returneringsret internet butikken garanterer.
8Nogle online varehuse garanterer gratis levering på opladelig varmeblæser, men i de fleste tilfælde kun hvis man aftager for et fastsat beløb. Ellers kunne du overveje den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden er typisk endvidere ekstremt let gængelig. Den mest letkøbte form for levering er unægtelig at hente produkterne selv.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket begunstiger folk imod snydagtige webshops. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at honorere regningen over et længere tidsrum.