Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige opladelig loddekolbe fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode priser, imens øvrige giver service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder har et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot opladelig loddekolbe.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke butikkens betingelser.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af opladelig loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og takket være dette har du chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder køber varer fra flere leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af opladelig loddekolbe online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved forventes det at du får ekstremt kompetent assistance fra ansatte som er eksperter i netop opladelig loddekolbe.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er små firmaer, der tit er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler opladelig loddekolbe online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

opladelig loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

opladelig loddekolbe jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

opladelig loddekolbe bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

opladelig loddekolbe silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse er nøglen til et godt forløb med projektet. Du må liste en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
2Forud for at du starter byggeriet er det ekstremt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod potentielle uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
4Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af krævende byggerier. Større projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Man skal for alt i verden ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det være meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug forinden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Der viser sig næsten altid overraskende problemer når det gælder avancerede opgaver, og derfor vil det være væsentligt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at have professionel hjælp til dele af projektet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et budget for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være økonomisk at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for dem én efter én.
9Husk at du kan få offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du ofte tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at vælte ned netop som du vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
11Der ligger en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt du benytter den engelske version.
12Det kan blive meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du begynder håndværket. Du bør nedskrive en enkel oversigt med det der bliver brug for, og som det næste efterse materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Masser af online shops frembyder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtmuligheder til opladelig loddekolbe. En sikker vinder er nu om dage pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ret så ukompliceret, samt desuden tilmed den mest betalelige leveringsmåde.

Du burde tillige planlægge at få pakken leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er jævnligt et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel ualmindeligt let ved køb af opladelig loddekolbe online. Den billigste fragtmulighed er dog at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du bor nær internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på opladelig loddekolbe kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det jo afgørende at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved opladelig loddekolbe. Masser af internet shops – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men det er forudsat at handlen laves forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden lagerpersonalet har fri.

Nogle outlets på nettet yder portofri levering på opladelig loddekolbe online, men oftest er det under betingelse af at der erhverves for en præcis sum. Ellers bør du gribe den billigste leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

Mange netshops yder click-and-collect hvor man handler billig opladelig loddekolbe hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af opladelig loddekolbe i følgende områder:

Frederikshavn, Vejle, Roskilde, Ringsted, Højbjerg, Lyngby, Holstebro, Vanløse, Vallensbæk, Ikast, Herning, Grenaa, Allerød, Køge, Gentofte, Slagelse, Svendborg, Hobro, Holbæk, Viborg, Kalundborg, Hørsholm, Albertslund, Odder, Rønne, Åbyhøj, Frederiksberg, Stenløse, Helsingør, Glostrup, Nakskov, Ballerup, Værløse, Korsør, Thisted, Ishøj, Virum, Søborg, Aarhus, Frederiksværk, Odense, Struer, Aalborg, Kolding, Sønderborg, Brøndby, Hedensted, Brønshøj, Skanderborg, Vordingborg, Valby, Næstved, Taastrup, Frederikssund, Nyborg, Horsens, Rudersdal, Herlev, Hillerød, Hjørring, Risskov, Greve, Kokkedal, Tårnby, Jyllinge, Esbjerg, Hvidovre, Tilst, Brønderslev, Charlottenlund, Lystrup, Nykøbing Falster, Ølstykke, Silkeborg, Brabrand, Rødovre, Fredericia, Solrød Strand, Aabenraa, Randers, Lillerød, Birkerød, Gladsaxe, Skive, Middelfart, Hedehusene, Haderslev, Dragør, Farum, Varde, Haslev, København, Nærum, og Nørresundby, .

Click-and-collect ift. opladelig loddekolbe er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når man kigger i data står det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis opladelig loddekolbe tilbud og opladelig loddekolbe priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis billig opladelig loddekolbe, opladelig loddekolbe online og køb opladelig loddekolbe, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på opladelig loddekolbe

Det er efterhånden særligt bekvemt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige opladelig loddekolbe online hos forskellige internet virksomheder, og så har mange netshops ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på opladelig loddekolbe helt i bund, og endda sikre portofri levering.

Det kan dog imidlertid vise sig smart at kigge forbi nogle få outlets på nettet efter rabatter og tilbud på opladelig loddekolbe online forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør lige meget hvad være klar over, at hvis en butik på nettet reklamerer billige opladelig loddekolbe online til en salgspris som virker uforståeligt fordelagtig, kan det undertiden være et karakteristika der viser en falsk e-forretning. Shopping med kort er dog en del af en anordning, der begunstiger dig som køber imod uægte forhandlere på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække omkostningerne til opladelig loddekolbe senere. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel søger fx opladelig loddekolbe priser og køb opladelig loddekolbe. Man ser derudover ofte internet shoppere søge for eksempel opladelig loddekolbe online, billig opladelig loddekolbe og opladelig loddekolbe tilbud.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot forærer dig helt anstændige chancer for at bese en stor gruppe eksisterende brugeres anmeldelser og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-firmaets anmeldelser før du placerer din ordre på billige opladelig loddekolbe online.

Facebook yder ydermere nogenlunde fordelagtige metoder til at få indsigt i e-forhandlerens pålidelighed. Desuden ser vi faktisk internet shops som giver folk mulighed for at ytre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige opladelig loddekolbe online i en webbutik burde man faktisk overveje netbutikkens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke videre interessant, især på de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kan være at finde ud af hvorvidt e-firmaet er e-mærket, fordi det er en tilkendegivelse af at internet firmaet følger de officielle regler, udover at online forretningen en gang i mellem overværes af specialister der behersker reglerne på området.

Desuden får du lejlighed til hjælpende service, ifald du forvoldes problemer med din handel med opladelig loddekolbe. For øvrigt er det klogt at du er vaks omkring de primære bestemmelser der har betydning for bestillingen af opladelig loddekolbe online, fx den returrettighed online webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, således man en anden gang kan bevise sit køb af opladelig loddekolbe, ligegyldig om man har handlet hos 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix eller Silvan.

Ole gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Anne O gav 4 stjerner

Alt var i orden

Tina Olsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Anne Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til når du køber online
1Den prisbilligste fragtform er unægtelig selv at hente pakken, som dog beroer på at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den leveringsmåde er ualmindeligt væsentlig ifald man mangler opladelig loddekolbe med det samme. Alternativt så frembyder nogle få internet virksomheder fragt uden betaling, men ofte afkræver det at man handler for et præcist beløb.
2En række internet forretninger yder levering uden betaling på opladelig loddekolbe, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et fastsat beløb. Derudover skal man udvælge den mest betalelige leveringsmanér, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver almindeligvis derudover virkelig nem. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.
3Forud for at folk shopper billige opladelig loddekolbe hos en shop bør de reelt læse webbutikkens forretningsaftale, det er dog oftest ikke videre spændende. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er hensynstagende til de mest centrale regler der er gældende for shopping af billige opladelig loddekolbe online, eksempelvis den bytteret online virksomheden kører med.
4Trustpilot frembringer sådan set ønskværdige chancer for at udforske en længere række eksisterende konsumenters synspunkter og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet firmaets omtaler forud for at du køber billige opladelig loddekolbe online. Facebook leverer tilsvarende faktisk troværdige chancer for at få indsigt i e-butikkens kundefokus.
5Det er jo virkelig uproblematisk for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige opladelig loddekolbe på flere e-forhandlere, og følgelig præsterer flertallet af online shops gebyrfri levering. Det kan dog stadigvæk være smart at sammenligne et par forskellige e-handler efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at opnå den skarpeste pris.
6En hel del internet webshops yder til alt held alverdens billige fragtløsninger til opladelig loddekolbe. En af de mest moderne er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente bestillingen når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ekstremt smart, samt ofte ydermere den billigste slags levering.
7Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en sikring om at online shoppen opfylder de danske love, udover at e-forretningen en gang i mellem undersøges af jurister der er meget fortrolige vilkårene. Før folk bestiller billige opladelig loddekolbe i en e-butik kunne man i princippet skimme shoppens handelsbetingelser.
8Leveringsdygtigheden er jo super relevant forudsat vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, og af den grund er det rigtig passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for opladelig loddekolbe. En lang række internet forhandlere garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, men som ikke desto mindre antager at handlen gemmenføres forud for et bestemt klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, som garanterer os imod falske webbutikker. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække regningen over flere uger.