Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et stort produktudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot opladelig limpistol.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige opladelig limpistol fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på gode tilbud, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som giver råd og vejledning til valg af opladelig limpistol.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har folk valget om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Af den grund har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne lige nu.
De udbredte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan vælge fra et stort udvalg af opladelig limpistol online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund forventes det at du får en høj grad af god vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis opladelig limpistol.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber opladelig limpistol online hos dem.
Flertallet af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark
opladelig limpistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

opladelig limpistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

opladelig limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

opladelig limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er afgørende at have de påkrævede byggematerialer til rådighed forinden du begynder byggeriet. Du kan med fordel notere en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres det der skal bruges, og efterfølgende tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Man kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når ombygningen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
3Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Det er strategisk at have værktøjet til rådighed idet du igangsætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse omkostninger i dit budget.
4Du bør tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan skaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Såfremt du indhenter professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
5Forberedelse er kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en effektiv køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din dagsorden.
6I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det være højst fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7For projekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette skal du tit tage et kig på vejrudsigten i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
8Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
9Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ift. væsentlige projekter. Enkelte byggeprojekter gør krav på mere end en person. Ydermere bør det være hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Der findes utrolig mange instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder anvendelig oplysning, ikke mindst forudsat at man bruger engelske søgeord.
11Typisk vil det være afgørende at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved dem slavisk.
12Der kommer jævnligt ubelejlige bump på vejen når det gælder store projekter, og på grund af det viser det sig essentielt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En del netshops udlover i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til opladelig limpistol. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo ret så fremkommelig, samt typisk tilmed den mest letkøbte leveringstype.

Du bør endvidere forsøge at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig uheldigvis en sjat mindre billig, men også ret ukompliceret ift. opladelig limpistol online. Den mest prisbevidste metode til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette beroer på at du bor lige ved e-shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på opladelig limpistol er jo meget væsentlig forudsat du står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det helt væsentligt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt ved opladelig limpistol. En del online forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, men vær på vagt da det betinges af at ordren køres igennem inden et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen skippet afsted forud for at personalet får fri.

Nogle få e-handler i Danmark tilbyder gratis fragt på opladelig limpistol online, men typisk er det forudsat at man indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan man overveje den mest letkøbte leveringsmåde, som oftest vil være at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Store kæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig opladelig limpistol derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på opladelig limpistol i disse byer:

Ballerup, Haderslev, Herning, Hedensted, Risskov, Vejle, Greve, Horsens, Haslev, Struer, Vallensbæk, Odder, Kolding, Herlev, Thisted, Nyborg, Aabenraa, Jyllinge, Nærum, Holbæk, Fredericia, Rønne, Hørsholm, Gladsaxe, Middelfart, Korsør, Skanderborg, Hillerød, Glostrup, Højbjerg, Viborg, Aarhus, Odense, Søborg, Vanløse, Valby, Gentofte, Kalundborg, Lillerød, Virum, Nørresundby, Brønshøj, Lyngby, Dragør, Åbyhøj, Brabrand, Randers, Skive, Hobro, Grenaa, Slagelse, Tårnby, Holstebro, Rudersdal, Taastrup, Ikast, Hjørring, Ølstykke, Stenløse, Rødovre, Frederiksberg, Værløse, Charlottenlund, Næstved, Kokkedal, København, Helsingør, Nakskov, Vordingborg, Svendborg, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Tilst, Sønderborg, Varde, Ringsted, Birkerød, Frederikssund, Frederikshavn, Brøndby, Aalborg, Albertslund, Farum, Esbjerg, Køge, Roskilde, Brønderslev, Hedehusene, Frederiksværk, Hvidovre, Silkeborg, Ishøj, Allerød, og Lystrup, .

Afhentning af opladelig limpistol er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når man kigger i data er det klart, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet billig opladelig limpistol og opladelig limpistol priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge eksempelvis opladelig limpistol online, køb opladelig limpistol samt opladelig limpistol tilbud, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Find den bedste pris på opladelig limpistol

Det er jo efterhånden yderst problemfrit for folk at finde de bedste priser på billige opladelig limpistol online i blandt flere netbutikker, og altså har massevis af e-handler været tvunget til at formindske prisen på opladelig limpistol enormt, og endda yde levering uden beregning.

Det kan trods alt være tiden værd at besigtige nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på opladelig limpistol online før du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Du skal bare være obs på, at når en internet virksomhed tilbyder billige opladelig limpistol online til salg for en pris der kan ses som uhørt overkommelig, er det mange gange være et bevis på en snydagtig webshop. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lov, som begunstiger dig som kunde overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare beløbet til opladelig limpistol over en periode. Det tilbydes som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Ses der på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet billig opladelig limpistol og køb opladelig limpistol. Man ser desuden som regel folk efterspørge blandt andet opladelig limpistol priser, opladelig limpistol tilbud samt opladelig limpistol online.

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot fører til sådan set fortræffelige genveje til at vurdere adskillige aktuelle konsumenters omtaler og af den grund er det smart, at du undersøger internet virksomhedens ratings forinden du køber billige opladelig limpistol online.

Facebook resulterer i tilsvarende flere værdifulde løsninger til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Her ser vi mange butikker på nettet som giver folk mulighed for at give en bedømmelse af ordreforløbet, som også må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige opladelig limpistol online hos en webshop burde de når alt kommer til alt gennemgå e-shoppens handelsvilkår, men det er bare et omfattende arbejde, særligt på de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ er at tjekke hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en indikator for at internet webshoppen retter sig efter de gældende danske regler, foruden at internet forretningen fra tid til anden efterses af fagfolk som er meget bekendte med reglerne.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit køb af opladelig limpistol. Desuden er det klogt at man er påpasselig med de mest centrale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af opladelig limpistol online, f.eks. hvilken bytteret butikken tilsikrer.

Derfor er det tillige afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, så man altid kan bevise købet af opladelig limpistol, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

Karen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jette Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Hanne Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Anna M gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der redder dig overfor svindlende outlets på nettet. Alternativt burde du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at afbetale omkostningerne af flere omgange.
2Mange webbutikker i Danmark frembyder heldigvis alverdens billige fragtløsninger til opladelig limpistol. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig virkelig overkommelig, samt i mange tilfælde endda den mindst kostelige løsning til levering.
3Det er temmelig ligetil for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige opladelig limpistol på tværs af webshops, og for det yder adskillige online firmaer gratis fragt. Det kan dog trods alt vise sig lønnende at granske visse online selskaber efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
4Trustpilot tilbyder ret så fantastiske løsninger til at gennemgå mange nuværende forbrugeres ratings og af den grund tilrådes det, at du ser nærmere på online forhandlerens omtaler før du handler billige opladelig limpistol online. Facebook tilbyder på samme måde rigtig sikre løsninger til at få indblik i webbutikkens popularitet.
5Leveringstiden kan være yderst udslagsgivende hvis du mangler ordren om få sekunder, og derfor er det helt afgørende at du checker leveringstidspunktet ved opladelig limpistol. De fleste e-shops annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det betinges af at ordren laves tidligere end et angivent klokkeslæt.
6Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det burde være en sikring om at e-shoppen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at den nu og da føres tilsyn med af jurister der forstår de gældende love. Inden nogen handler billige opladelig limpistol på en online forretning behøver de til hver en tid gennemse e-shoppens forretningsbetingelser.
7Den mindst kostelige leveringstype vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du befinder dig nær internet virksomhedens arbejdslager. Den type af levering kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld når man mangler opladelig limpistol om et øjeblik. Alternativt så garanterer visse webshops gratis fragt, men i reglen kræves det at der erhverves for en konkret sum.
8Inden nogen handler billige opladelig limpistol hos en e-handler behøver man egentlig granske webshoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke videre interessant. I øvrigt er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der er gældende for bestillingen af billige opladelig limpistol online, til eksempel hvilken returneringsret forretningen tilbyder.
9Nogle netshops præsterer billig fragt på opladelig limpistol, men undertiden er det forbeholdt når der bestilles for en konkret pris. Alternativt må man snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, som typisk vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Denne bliver jævnligt endda ekstremt smart. Den mest billige metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.