Flækøkse 3000 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8011
306 kr.
Mere info
Håndøkse 600gr Rawlink 69310
79 kr.
Mere info
Håndøkse 900gr Staco 580371090
176 kr.
Mere info
Håndøkse 600gr Hultafors H 006 SV
360 kr.
Mere info
Økse 910g GROUW
208 kr.
Mere info
Håndøkse 800gr Hultafors H 008 SV
370 kr.
Mere info
Økse 550g
130 kr.
Mere info
Skovøkse 1250 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8002
248 kr.
Mere info
Skovøkse GOLD 1600 gram KwB 4532-26
306 kr.
Mere info
Flækøkse 2500gr Staco 580371025
324 kr.
Mere info
Flækøkse 2500gr Hultafors SLY 141-2,5 RA
882 kr.
Mere info
Økse 1550g GROUW
245 kr.
Mere info
Skovøkse 1000gr GROUW 97709
145 kr.
Mere info
Flækøkse 2500 gram HERO 3089-250
199 kr.
Mere info
Flækøkse GOLD 2000 gram KwB 4534-20
460 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp til valg af økse.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder udbyder et stort vareudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot økse.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige økse hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har lave priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre sælger varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af økse online.
De store byggecentre finder du overalt i landet, og hermed har folk chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at handle økse online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få en billig pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du opleve endnu mere anvendelig hjælp fra nogle med ekspertviden i netop økse.

bred, enhånds, hånd, kombi, lang, let, letvægts, lille, mini, stor, Adano, Bahco, Fiskars, Gardena, Hultafors, Husquarna, Jonsered, Morsø, Stanley, Stihl, Viking, kniv, træskaft, bil, børn, camping, køkken, snedker, tømrer

Danske byggemarkeder med størst omsætning
økse silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

økse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

økse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

økse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive temmelig afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du bør nedskrive en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp idet du laver din strategi.
3Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer parat forinden du tager fat på projektet. Du får god gavn af at lave en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og så granske listen, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
4Ved udendørs opgaver kan vejret få en fundamental rolle. Således må du løbende tjekke vejrberetningerne i perioden for arbejdets start, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det store byggeprojekt.
5Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm som sikring med henblik på mulige risici. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en fordel at tage noter til samtlige poster, og dernæst søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
7Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Når du vil benytte professionel assistance er det lukrativt at modtage prisoverslag fra forskellige firmaer.
8Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til byggerier. Det ydes såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen forbedrer klimaet.
9Der viser sig jævnligt pludselige bump på vejen i forbindelse med krævende byggeprojekter, og pga. dette kan det være af stor betydning at man afsætter rimelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
10Der ligger endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig info, især hvis du benytter den engelske version.
11Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, især ved vigtige projekter. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere må det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Man bør aldrig fattes værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at du har grejet klar akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tillægge de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

De fleste online selskaber yder nu et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til økse. En af dem der er mest populær er p.t. udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Muligheden er nemlig ultra hensigtsmæssig, samt typisk også den billigste fragtløsning.

Du kunne tillige vælge at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver almindeligvis en tand mere pebret, men endda ualmindeligt smart for økse online. Den mest letkøbte slags levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo beroer på at du befinder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på økse kan være særligt central såfremt vi skal bruge varerne inden for få dage, så derfor er det fuldkommen aktuelt at vi efterser den estimerede leveringstid for økse. En masse online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, som er påkrævet at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen distribueret før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet selskaber byder på levering uden gebyr på økse online, men oftest er det kun gældende hvis man køber for en præcis sum. Som alternativ bør man vælge den billigste form for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre frembyder afhentning hvor man bestiller billig økse på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af økse i disse områder:

Vanløse, Skanderborg, Frederikshavn, Aabenraa, Svendborg, Valby, Brøndby, Silkeborg, København, Åbyhøj, Dragør, Ringsted, Hillerød, Taastrup, Fredericia, Frederiksberg, Helsingør, Ishøj, Varde, Farum, Grenaa, Greve, Randers, Herlev, Jyllinge, Birkerød, Nakskov, Rødovre, Skive, Virum, Korsør, Frederiksværk, Glostrup, Værløse, Haderslev, Solrød Strand, Thisted, Struer, Højbjerg, Køge, Tilst, Hedehusene, Charlottenlund, Frederikssund, Risskov, Odder, Viborg, Allerød, Lyngby, Nørresundby, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Esbjerg, Sønderborg, Lystrup, Gladsaxe, Brabrand, Kokkedal, Nærum, Slagelse, Tårnby, Hedensted, Odense, Hørsholm, Næstved, Aalborg, Haslev, Holstebro, Nyborg, Stenløse, Holbæk, Rønne, Kolding, Rudersdal, Ølstykke, Hjørring, Kalundborg, Hvidovre, Søborg, Albertslund, Ikast, Middelfart, Horsens, Lillerød, Herning, Gentofte, Roskilde, Hobro, Vallensbæk, Ballerup, Brønderslev, Vejle, og Aarhus, .

Afhentning af økse er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på tallene er det tydeligt, at folk tit efterspørger for eksempel køb økse og økse priser. Vi ser derudover tit internet shoppere søge bl.a. økse online, økse tilbud og billig økse, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bygma.

Gode priser på økse

Det er i dag rigtig simpelt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige økse online hos flere webshops, og af den grund har de fleste internet outlets været nødt til at mindske salgspriserne på økse helt i bund, og derudover præstere levering uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig gavnligt at tjekke forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på økse online før du handler, således at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Du må imidlertid ikke undervurdere, at ifald en internet webshop afhænder billige økse online til salg for en pris der kan virke enormt favorabel, så kunne det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig webshop. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af en bestemmelse, som redder os overfor snydagtige internet shops.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale omkostningerne til økse over tid. Dette foreslåes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at folk mange gange søger blandt andet køb økse og økse priser. Man ser derudover typisk mennesker søge blandt andet økse tilbud, økse online samt billig økse.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot fører til flere gunstige chancer for at blive klogere på en stor portion forhenværende konsumenters reflektioner og derfor er det en hjælp, at du tjekker internet forretningens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige økse online.

Facebook fremskaffer ydermere altid passende genveje til at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. Tilmed er der en række internet outlets som gør det muligt at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed burde benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige økse online på en internet handler bør de ideelt set kigge på netshoppens forretningsvilkår, dog er det ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være et signal om at internet shoppen overholder de gældende danske regler, tillige med at den løbende overvåges af jurister som behersker retningslinjerne.

Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, såfremt du forvoldes problemer i processen med din ordre på økse. Ligeså slår vi et slag for at man er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der er gældende for købet af økse online, til eksempel hvilken bytteret webshoppen lover.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man når som helst beholder ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan vidne om bestillingen af økse, uagtet om man køber fra Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Jan Johansen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Niels gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Susanne Madsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Kirsten T gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til din online shopping
1Forud for at nogen køber billige økse hos en e-handler behøver de på en vis måde få overblik over virksomhedens handelsaftale, men det er tit ikke videre spændende. Tillige anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der influerer på shopping af billige økse online, som for eksempel den returpolitik online shoppen tilsikrer.
2Trustpilot bringer dig fuldt ud fornemme løsninger til at efterse diverse øvrige forbrugeres synspunkter og herved kan det være til hjælp, at du efterforsker e-shoppens omtaler forinden du køber billige økse online. Facebook giver dig tillige temmelig stabile løsninger til at få en idé om webbutikkens kundefokus.
3Generelt foreslår vi at granske om webshoppen er e-mærket, siden det skulle være et sympol på at online firmaet tilslutter sig de opstillede regler, og at online forretningen lejlighedsvis gennemses af eksperter som er meget fortrolige de gældende regler. Inden folk køber billige økse på en webshop behøver man i princippet tyde deres handelsvilkår.
4Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo står og falder med at du er tæt på webshoppens tilholdssted. Den leveringstype er jo særdeles udslagsgivende hvis man står og skal bruge økse omgående. Alternativt så sikrer flere internet butikker gratis fragt, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb.
5Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af et lovbud, der redder køberen imod bedrageriske e-firmaer. Alternativt bør du benytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale omkostningerne senere.
6En lang række e-shops tildeler til alt held en lang række forskellige billige muligheder for levering til økse. En favorit iblandt mange er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din ordre den dag der passer dig. Løsningen er nemlig super hensigtsmæssig, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte leveringsmodel.
7Det er særligt nemt for enhver at sammenholde priser online på billige økse hos diverse e-shops, og til tak præsterer langt de fleste internet varehuse fragt uden gebyr. Men det kan alligevel blive lønsomt at tjekke nogle få online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du handler, så man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris.
8En række e-firmaer lover fragt uden gebyr på økse, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for en konkret sum. Desuden kan man gribe den mest letkøbte leveringsversion, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Denne bliver sædvanligvis derudover ret så fleksibel. Den mest billige fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
9Leveringshastigheden kan være særligt betydningsfuld hvis du har brug for ordren straks, og herved er det utvivlsomt centralt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved økse. Mange netbutikker tilbyder billig 1 dags fragt på en lang række produkter, men glem ikke at det regnes ud fra at transaktionen realiseres inden et angivent klokkeslæt.