Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige OBH Nordica varmeblæser hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, hvor du får sparring omkring OBH Nordica varmeblæser.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot OBH Nordica varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra flere nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af OBH Nordica varmeblæser online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre har butikker i hele landet, og dermed har folk tilbuddet om at handle online og køre varerne personligt. Som følge af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt sågar skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du handler OBH Nordica varmeblæser online på deres webshop.
En masse nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du få endnu mere gavnlig assistance fra mennesker som er eksperter i lige præcis OBH Nordica varmeblæser.
Størstedelen af online nichebutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

OBH Nordica varmeblæser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

OBH Nordica varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

OBH Nordica varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

OBH Nordica varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en fagperson.
2Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig ved omfangsrige byggeprojekter. Krævende ombygninger gør krav på mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en velovervejet agenda, der beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
4Det kan blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed inden du kaster dig over byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig liste hvorpå der noteres alt det du får brug for, og derefter gennemløbe listen, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man når projektet er CO2-besparende. At få tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
6Der er en overflod af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med utrolig meget konstruktiv information, navnligt når du kigger i hele verden.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at dokumentere hver eneste udgift, og herefter finde frem til beløbet for hver eneste af dem.
8Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således skal du tit tage notits af vejrmeldingerne i dagene før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne netop som du står midt i dit komplicerede projekt.
9Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ganske fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Man vil aldrig mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet til disposition før du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for disse omkostninger i byggeriets regnskab.
11Der viser sig stort set altid pludselige bump på vejen når det gælder større byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig vigtigt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, så man føler sig sikker på at nå i mål til tiden.
12Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør hente eksperthjælp til områder af arbejdet. Når du søger assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at notere prisoverslag fra forskellige virksomheder.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En lang række e-butikker frembyder i dag en række forskellige billige former for levering til OBH Nordica varmeblæser. En af dem der er mest populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ualmindeligt bekvem, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne på samme måde foretrække at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver som oftest en tand mere pebret, men også ualmindeligt bekvem for OBH Nordica varmeblæser online. Den billigste leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne, men dette står og falder med at du lever nær internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på OBH Nordica varmeblæser er jo usædvanlig essentiel i tilfælde af at du mangler ordren lige om lidt, så med det formål er det ganske klogt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved OBH Nordica varmeblæser. En lang række internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på mange varer online, men som imidlertid står og falder med at transaktionen gennemføres forud for et angivent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset forinden lagerpersonalet har fri.

Nogle internet selskaber lover fri fragt på OBH Nordica varmeblæser online, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt må du gribe den billigste leveringsform, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder yder afhentning hvor man handler billig OBH Nordica varmeblæser på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark. De frembyder bl.a. click-and-collect på OBH Nordica varmeblæser i disse byer:

Charlottenlund, Valby, Varde, Ikast, Kokkedal, Vallensbæk, Odder, Holstebro, Thisted, Fredericia, Tilst, Middelfart, Næstved, Frederiksværk, Glostrup, Stenløse, Nørresundby, Silkeborg, Værløse, Horsens, Nykøbing Falster, Hedehusene, Roskilde, Greve, Rønne, Nyborg, Jyllinge, Dragør, Hillerød, Brønderslev, Solrød Strand, Brabrand, Søborg, Aarhus, Rudersdal, Køge, Hedensted, Ishøj, Frederiksberg, Herlev, Hjørring, Sønderborg, Svendborg, Ølstykke, Ringsted, København, Gentofte, Haslev, Grenaa, Viborg, Esbjerg, Lillerød, Frederikssund, Gladsaxe, Korsør, Frederikshavn, Allerød, Birkerød, Aalborg, Aabenraa, Risskov, Odense, Herning, Holbæk, Nærum, Taastrup, Farum, Vanløse, Rødovre, Helsingør, Højbjerg, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Åbyhøj, Skive, Hørsholm, Lyngby, Randers, Brøndby, Hobro, Albertslund, Brønshøj, Nakskov, Struer, Skanderborg, Vejle, Slagelse, Ballerup, Tårnby, Vordingborg, Lystrup, Haderslev, og Virum, .

Klik-og-hent af OBH Nordica varmeblæser er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis billig OBH Nordica varmeblæser og OBH Nordica varmeblæser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter blandt andet OBH Nordica varmeblæser online, køb OBH Nordica varmeblæser samt OBH Nordica varmeblæser priser, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Få den bedste pris på OBH Nordica varmeblæser

Det er jo ret praktisk for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige OBH Nordica varmeblæser online hos forskellige internet varehuse, og ergo har flere online selskaber set sig tvunget til at nedbringe prisen på OBH Nordica varmeblæser voldsomt, og derudover frembyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at tjekke nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på OBH Nordica varmeblæser online inden du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal bare være obs på, at når en forretning på nettet afsætter billige OBH Nordica varmeblæser online for en salgspris som anses for uendeligt tiltalende, så kunne det tit være et symbol på en bedragerisk e-handler. Kortbestillinger er heldigvis en del af et reglement, der assisterer dig som køber imod uægte internet varehuse.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du vil klare regningen på OBH Nordica varmeblæser senere. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at internet shoppere mange gange søger fx OBH Nordica varmeblæser online og køb OBH Nordica varmeblæser. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis OBH Nordica varmeblæser tilbud, billig OBH Nordica varmeblæser samt OBH Nordica varmeblæser priser.

Undersøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fremskaffer i højeste grad tiltalende løsninger til at gøre dig bekendt med flere andre køberes synspunkter og herved er det fornuftigt, at du analyserer internet shoppens kritik forud for at du køber billige OBH Nordica varmeblæser online.

Facebook genererer endvidere stort set fine muligheder for at få kendskab til webshoppens popularitet. I øvrigt ses faktisk online butikker hvor kunder kan ytre en omtale af deres køb, hvilket ydermere burde drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige OBH Nordica varmeblæser online hos en internet butik bør man for at være sikker gennemse e-shoppens handelsbetingelser, men det er oftest ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet alternativ er at efterse hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, som bør være en angivelse af at webshoppen overholder de gældende danske regler, tillige med at butikken jævnligt kigges til af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for at få bistand, såfremt du udsættes for udfordringer med dit indkøb af OBH Nordica varmeblæser. Derudover er det godt at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der har indflydelse på købet af OBH Nordica varmeblæser online, fx den returneringsret online webshoppen tilsikrer.

Her er det tillige essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevise købet af OBH Nordica varmeblæser, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Louise gav 5 stjerner

Hurtig levering

Thomas Andersen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mette V gav 5 stjerner

Fremragende service

Per gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være usædvanlig let for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige OBH Nordica varmeblæser hos diverse forretninger på nettet, og derved præsterer flere webshops levering uden beregning. Det kan dog immervæk vise sig gavnligt at sammenholde diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
2Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i et regelsæt, som støtter køberen overfor snydagtige internet forretninger. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale regningen over en længere periode.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt central hvis man har behov for varerne øjeblikkeligt, og derfor er det skam essentielt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved OBH Nordica varmeblæser. En masse butikker på nettet garanterer billig 1 dags fragt på masser af produkter, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren aflægges forud for et konkret klokkeslæt.
4En lang række online selskaber tilbyder nu om dage diverse billige former for fragt til OBH Nordica varmeblæser. Den mest moderne er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din pakke præcis når det passer dig. Denne er nemlig rigtig simpel, og endda tillige den billigste leveringsmodel.
5Enkelte online butikker tilbyder levering uden beregning på OBH Nordica varmeblæser, men undertiden under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. Alternativt må man udse dig den prisbilligste type af levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver som oftest derudover særdeles problemfri. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter pakken.
6Trustpilot leverer en del udmærkede chancer for at læse en hel del tidligere brugeres domme og derved er det godt, at du læser e-handlens vurderinger før du køber billige OBH Nordica varmeblæser online. Facebook frembringer derudover ultra ønskværdige muligheder for at få indblik i internet butikkens kundefokus.
7Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en sikring om at internet forretningen overholder de danske regler, og at online forhandleren en gang i mellem evalueres af eksperter der forstår lovgivningen. Før nogen bestiller billige OBH Nordica varmeblæser i en internet forhandler kunne man reelt have øje for webshoppens handelsbetingelser.
8Forinden nogen køber billige OBH Nordica varmeblæser på en butik behøver man faktisk sætte sig ind i webshoppens betingelser, dog er det normalt ikke særlig interessant. Endvidere foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der er gældende for bestillingen af billige OBH Nordica varmeblæser online, f.eks. hvilken byttepolitik shoppen tilbyder.
9Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du befinder dig nærved online virksomhedens bopæl. Den fragtmetode kan være rigtig relevant når du behøver OBH Nordica varmeblæser lige om lidt. Alternativt så garanterer enkelte online virksomheder fragt uden omkostninger, men undertiden under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.