Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Nogle byggekæder har et stort sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare NH sækkevogn.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Der findes forskelle i priserne på billige NH sækkevogn hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på billige priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du vælge et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af NH sækkevogn.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i store dele af landet, og dermed har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne personligt. På grund af det er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige nicheshops, og så kan du købe fra et stort udvalg af NH sækkevogn online.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
Forskellige webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe NH sækkevogn online på deres side.
Hovedparten af nicheforhandlere har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får mere gavnlig service fra ansatte som er eksperter i netop NH sækkevogn.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

NH sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

NH sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

NH sækkevogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

NH sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det må være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og bagefter kortlægge omkostningen ved dem én og én.
2Det kan blive vigtigt at du har alle byggematerialer parat forinden du indleder din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms indkøbsseddel som samler det der bliver brug for, og så eftergå listen, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv arbejdshjelm som beskytter dig imod hændelige risici. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
4Husk at du kan spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen er CO2-besparende. Det forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på miljøet.
5Husk at reflektere over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Ifald du benytter hjælp fra en professionel er det en god idé at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
6Der ligger endeløse artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er formidler af temmelig meget gavnlig info, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
7For udendørs opgaver kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit undersøge vejrudsigten i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at piske ned netop som du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
8Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det være vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
10Der præsenterer sig ofte uventede problemer når det kommer til omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være af stor betydning at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Det er en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, især når det er vigtige arbejdsopgaver. Flere ombygninger bør udføres af flere folk. I øvrigt bliver det hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Du bør på ingen måde mangle grej. Typisk kan det vise sig smart at du har det disponibelt idet du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Adskillige butikker på nettet giver nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til NH sækkevogn. En sikker vinder er i øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter den dag der passer dig. Fragtformen er jo ret fremkommelig, samt mange gange ydermere den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør alternativt udse dig at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig for det meste en tand mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig ukompliceret for NH sækkevogn online. Den mest betalelige fragttype er unægtelig at hente produkterne selv, men det forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på NH sækkevogn er særdeles relevant såfremt vi står og skal bruge din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det naturligvis passende at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet ved NH sækkevogn. Masser af online selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, hvilket dog er afhængig af at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet før logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle e-forretninger i Danmark garanterer levering uden beregning på NH sækkevogn online, men for det meste kræver det at man shopper for en bestemt sum. Som alternativ kunne du snuppe den billigste fragtløsning, hvilket ofte er at få kørt ordren til et udleveringssted.

Store webshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig NH sækkevogn hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på NH sækkevogn i disse områder:

Brønshøj, Skanderborg, Aarhus, Hillerød, Hobro, Holbæk, Hedehusene, Grenaa, Frederikssund, Solrød Strand, Køge, Slagelse, Roskilde, Haderslev, Stenløse, Ballerup, Risskov, Søborg, Svendborg, Glostrup, Greve, Ølstykke, Nærum, Værløse, Aalborg, Ishøj, Tårnby, Horsens, Frederikshavn, Holstebro, Virum, Albertslund, Haslev, Hvidovre, Brønderslev, Varde, Nykøbing Falster, Nyborg, Fredericia, Lystrup, Herlev, Esbjerg, Tilst, Lillerød, Skive, Thisted, Ikast, Vejle, Farum, Frederiksberg, Kolding, Vallensbæk, Rønne, Næstved, Hørsholm, Taastrup, Valby, Rødovre, Nørresundby, Aabenraa, Frederiksværk, Randers, Hjørring, Åbyhøj, Vordingborg, Herning, Sønderborg, Kalundborg, Birkerød, Kokkedal, Lyngby, Struer, Korsør, Charlottenlund, Nakskov, Helsingør, Odense, Højbjerg, Ringsted, Vanløse, Middelfart, Gentofte, Silkeborg, Rudersdal, Odder, Allerød, København, Viborg, Brøndby, Hedensted, Gladsaxe, Brabrand, Jyllinge, og Dragør, .

Klik-og-hent ift. NH sækkevogn er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland).

Når man kigger i tendenserne står det markant, at folk tit søger efter fx billig NH sækkevogn og NH sækkevogn tilbud. Derudover ser vi jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis NH sækkevogn online, NH sækkevogn priser og køb NH sækkevogn, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

Gode tilbud på NH sækkevogn

Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige NH sækkevogn online hos diverse e-butikker, og til tak har utallige webbutikker set sig nødsaget til at reducere priserne på NH sækkevogn en hel del, og i øvrigt yde levering uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk blive udbytterigt at granske flere webbutikker efter tilbud og rabatter på NH sækkevogn online før du placerer ordren, så man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør bare ikke undervurdere, at når en e-forhandler markedsfører billige NH sækkevogn online til salg for en pris som virker hamrende lav, kan det tit være en varsel om en svindel internet shop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i et reglement, som hjælper os imod fup internet handler.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre prisen på NH sækkevogn over tid. Dette tilbydes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på data står det klart, at online shoppere typisk søger efter blandt andet billig NH sækkevogn og NH sækkevogn priser. Vi ser derudover som regel folk søge eksempelvis NH sækkevogn online, NH sækkevogn tilbud og køb NH sækkevogn.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot frembringer ultra anstændige chancer for at gennemrode adskillige forhenværende forbrugeres ratings og på grund af dette er det en hjælp, at du beser internet shoppens vurderinger inden du handler billige NH sækkevogn online.

Facebook fører til endvidere i højeste grad fremragende chancer for at få en idé om netshoppens popularitet. Foruden det møder vi endda internet webshops hvor det er muligt at aflevere en evaluering af købsoplevelsen, som desuden burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige NH sækkevogn online i en internet handler kan man i reglen studere netshoppens regler, det er dog naturligvis en omfattende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Stark.

En nem løsning er at undersøge hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at e-forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, udover at shoppen rutinemæssigt undersøges af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Dette er en god lejlighed til support, hvis du forvoldes problemstillinger ved din handel med NH sækkevogn. Ligeledes tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der har betydning for købet af NH sækkevogn online, fx den returneringsret internet firmaet bruger.

Her er det desuden relevant, at man stadig bevarer ens ordremail, så man en anden gang kan dokumentere bestillingen af NH sækkevogn, hvad end man shopper ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

Jette H gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Hanne O gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Martin K gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jan A gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Vi går generelt ind for at kigge om netshoppen er støttet af e-mærket, siden det længe har været en tilkendegivelse af at internet virksomheden føjer de danske regler, samt at online firmaet en gang i mellem overvåges af fagfolk som behersker de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige NH sækkevogn i en e-handler burde de egentlig løbe igennem forhandlerens handelsaftale.
2Den mest betalelige form for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket beroer på at du bor nær webshoppens lager. Den leveringsversion er naturligvis virkelig central ifald vi har behov for NH sækkevogn straks. Alternativt så garanterer nogle forretninger på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det betinget af at man indkøber for en konkret sum.
3Forud for at nogen bestiller billige NH sækkevogn på en e-forhandler bør man sådan set løbe igennem shoppens vilkår, det er dog typisk ikke super interessant. I øvrigt er det smart at køber er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige NH sækkevogn online, for eksempel den returneringsret internet shoppen har.
4Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt væsentlig forudsat vi har behov for din ordre øjeblikkeligt, og i det øjemed er det aldeles essentielt at man finder den anslåede leveringsdato på NH sækkevogn. Flere online butikker tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, der dog nødvendiggør at der bestilles inden et bestemt klokkeslæt.
5Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en forordning, der begunstiger køber imod uægte forretninger på nettet. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du agter at honorere betalingen ude i fremtiden.
6Det er i dag ret så nemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige NH sækkevogn på forskellige online varehuse, og ergo præsterer de fleste online forhandlere fragt uden beregning. Derfor kan det ikke desto mindre blive lønnende at sammenholde nogle internet foretagender efter tilbud forinden du handler, så du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
7En hel del e-firmaer foreslår til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til NH sækkevogn. En sikker vinder er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye produkter præcis når det passer dig. Muligheden er altså i høj grad nem, samt ofte tilmed den mindst kostelige fragtform.
8Trustpilot yder sådan set sikre genveje til at læse forskellige aktuelle forbrugeres tanker og derved kan det være til hjælp, at du eksaminerer internet forretningens kritik før du shopper billige NH sækkevogn online. Facebook frembyder på samme måde ganske strålende chancer for at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
9En række internet handler præsterer levering uden beregning på NH sækkevogn, men i reglen er det under forudsætning af at man aftager for en fastsat pris. Desuden skal man overveje den mindst kostelige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig godt nok samtidig ualmindeligt ukompliceret. Den mest billige løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv.