Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot NEO ventilator.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af NEO ventilator.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige NEO ventilator alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og som følge af det har flertallet adgang til at købe online og køre materialerne selv. Dermed kan man spare leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder køber varer fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af NEO ventilator online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får ekstremt begavet rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop NEO ventilator.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille NEO ventilator online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

NEO ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

NEO ventilator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

NEO ventilator silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

NEO ventilator jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar inden du igangsætter projektet. Du kan nedskrive en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt hvad der bliver brug for, og dernæst granske listen, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Der viser sig ofte overraskende bump på vejen ved omfangsrige opgaver, og af den grund kan det være essentielt at man har afsat rimelig plads i planen, så man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
3Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være rationelt at nedfærdige alle omkostninger, og efterfølgende kortlægge udgiften ved dem slavisk.
4Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning inklusiv arbejdssko der skåner dig med henblik på mulige skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i arbejdet, især hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
5Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, navnlig ved omfattende projekter. Flere ting behøver mere end en person. Desuden vil det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6I god tid inden at du starter arbejdet kan det vise sig yderst fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Forberedelse vil altid være nøglen til succes med dit arbejde. Du må liste en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
8Der ligger endeløse guides og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder konstruktiv oplysning, i særlig grad når man benytter engelske ord i din søgning.
9Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned netop som du står midt i det avancerede byggeprojekt.
10Du må aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at have værktøjet ved hånden når du starter byggeriet. Du bør huske at tillægge de her omkostninger i byggeriets budget.
11Husk at du kan få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Det betinger at projektet har betydning for klimaet.
12Måske burde det overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du må købe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at få forslag fra en håndfuld firmaer.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En stor portion e-forretninger udlover efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmodeller til NEO ventilator. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså særdeles nem, samt typisk derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kunne omvendt prøve at få pakken bragt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver mange gange en smule mere pebret, men ydermere meget let gængelig for NEO ventilator online. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du befinder dig nærved e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på NEO ventilator er naturligvis ret så bestemmende når du mangler ordren straks, og med det formål er det selvfølgelig vigtigt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet for NEO ventilator. En stor portion online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, som trods alt betinges af at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren ordnet før pakkemedarbejderne holder fyraften.

En række online outlets præsterer levering uden beregning på NEO ventilator online, men ofte afkræver det at man shopper for et fastslået beløb. Som alternativ skal du overveje den mest betalelige mulighed for fragt, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du køber billig NEO ventilator på nettet og afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på NEO ventilator i følgende byer:

Solrød Strand, Vordingborg, Aabenraa, Haslev, Randers, Ølstykke, Thisted, Holbæk, Helsingør, Hillerød, Kalundborg, Virum, Frederiksværk, Højbjerg, Næstved, Odense, Greve, Hvidovre, Tilst, Hedensted, Jyllinge, Tårnby, Åbyhøj, Nærum, Brøndby, Allerød, Ringsted, Frederiksberg, Svendborg, Kokkedal, Silkeborg, Skanderborg, Gentofte, Rønne, Albertslund, Brabrand, Grenaa, Ballerup, Farum, Nykøbing Falster, Køge, Charlottenlund, Birkerød, Holstebro, Stenløse, Sønderborg, Lillerød, Hobro, København, Varde, Vanløse, Søborg, Nakskov, Roskilde, Frederikssund, Slagelse, Fredericia, Esbjerg, Skive, Rødovre, Taastrup, Struer, Aarhus, Odder, Viborg, Vallensbæk, Hørsholm, Hjørring, Gladsaxe, Risskov, Glostrup, Nørresundby, Nyborg, Herlev, Hedehusene, Middelfart, Lystrup, Horsens, Haderslev, Brønshøj, Rudersdal, Ishøj, Frederikshavn, Korsør, Vejle, Kolding, Ikast, Brønderslev, Værløse, Herning, Valby, Aalborg, Dragør, og Lyngby, .

Klik-og-hent for NEO ventilator er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx NEO ventilator online og billig NEO ventilator. Foruden dette oplever man ofte netshoppere efterspørge fx køb NEO ventilator, NEO ventilator tilbud og NEO ventilator priser, foruden de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Gode tilbud på NEO ventilator

Det har vist sig at være i høj grad ligetil for købere at vurdere prisniveauet på billige NEO ventilator online fra flere outlets på nettet, og på grund af dette har massevis af online forretninger fundet det uundgåeligt at sænke prisen på NEO ventilator kolossalt, og endda love billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at efterprøve nogle enkelte outlets på nettet efter billige priser på NEO ventilator online forinden du køber, så man er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Man må imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en shop på nettet forhandler billige NEO ventilator online på tilbud til en pris som kan ses som hamrende beskeden, bør det undertiden være et kendetegn på en snydagtig shop. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en anordning, som begunstiger folk imod falske internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at afdrage beløbet til NEO ventilator i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på data står det klart, at mennesker typisk kigger efter fx NEO ventilator priser og billig NEO ventilator. Vi ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge fx køb NEO ventilator, NEO ventilator online samt NEO ventilator tilbud.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot medfører helt stabile genveje til at se nærmere på ret mange nuværende brugeres iagttagelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du kigger nærmere på e-shoppens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige NEO ventilator online.

Facebook medfører lignende temmelig fantastiske genveje til at få indblik i internet butikkens troværdighed. Derudover er der faktisk online forhandlere hvor det er muligt at aflevere en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes må anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige NEO ventilator online på en internet virksomhed behøver de for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens handelsaftale, men det er mange gange et omfattende projekt, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere om e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en påvisning af at online shoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at online forretningen fra tid til anden monitoreres af jurister der kender lovene på området.

Desuden får du genvej til at få assistance, hvis du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din handel med NEO ventilator. Ligeledes kan det anbefales at køberen er opmærksom på de mest centrale regler i forbindelse med bestillingen af NEO ventilator online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen tilbyder.

I relation til det er det også vigtigt, at man permanent sikrer sin ordremail, så man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af NEO ventilator, uanset om man handler fra Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Silvan.

Susanne gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Lars I gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mette O gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Poul Pedersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, som bistår dig som køber imod svindlende internet outlets. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere prisen over et længere tidsrum.
2Det er jo efterhånden ekstremt fremkommeligt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige NEO ventilator hos flere e-forhandlere, og herved frembyder mange internet webshops fragt uden gebyr. Men det kan trods alt vise sig udbytterigt at se nærmere på nogle online forhandlere efter udsalg og tilbud før du handler, sådan at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
3Trustpilot yder rigtig hæderlige genveje til at besigtige mange aktuelle forbrugeres observationer og på grund af dette slår vi et slag for, at du verificerer online forretningens kritik før du shopper billige NEO ventilator online. Facebook genererer tillige temmelig ønskværdige metoder til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
4Vi tilråder at finde ud af om netshoppen er tilsluttet e-mærket, som er en tryghed om at online forhandleren føjer de danske retningslinjer, tillige med at netbutikken jævnligt overvåges af fagmænd som forstår vilkårene. Før nogen køber billige NEO ventilator hos en internet virksomhed behøver man for at være på den sikre side skimme e-shoppens vilkår.
5Visse online outlets tilbyder billig fragt på NEO ventilator, men typisk under forudsætning af at du handler for en præcis sum. Som alternativ må du udvælge den mest letkøbte fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få bragt ordren til et udleveringssted. Den er til tider ligeledes virkelig bekvem. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at hente ordren selv.
6Inden nogen køber billige NEO ventilator på en online webshop kan de altid bese virksomhedens handelsvilkår, dog er det bare et tidskrævende projekt. For øvrigt stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der gælder for shopping af billige NEO ventilator online, som eksempelvis hvilken bytteret hjemmesiden kører med.
7En lang række online forretninger tilbyder nu om stunder flere billige løsninger til levering til NEO ventilator. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ekstremt ukompliceret, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsudgave.
8Den billigste løsning til levering er dog at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet selskabets hjemsted. Den form for levering kan være vældig udslagsgivende hvis vi mangler NEO ventilator øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte internet firmaer fragtfri levering, men typisk er det forudsat at man køber for en bestemt pris.
9Leveringshastigheden er ultra relevant i tilfælde af at vi har brug for produktet om få sekunder, så i det øjemed er det jo meningsfuldt at man gransker det forventede leveringstidspunkt på NEO ventilator. En stor portion online firmaer giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men som ikke desto mindre regnes ud fra at du bestiller før et bestemt tidspunkt.