Nemme og billige måder at opgradere din stue

Stuen er hjemmets hjerte, og det er dér man tilbringer det meste af tiden sammen som familie. Derfor er det ekstra vigtigt, at den rummer plads til at man kan hygge sig sammen, men det er lige så vigtigt at den er flot og at man føler sig godt tilpas i rummet. Her er nogle tips til hvordan man kan opgradere sin stue som både er overkommelige i pris og tid.

Et friskt pust

Hvis du har en stue med rene rammer, altså hvide vægge og lyse omgivelser er det nemmere end man tror at opgradere sin stue. Den vigtigste ting i stuen er sofaen og det er blandt andet der man bruger det meste af tiden med sine gæster. Man kan derfor overveje køre et stilrent tema i stuen og så blot have få farverige elementer, såsom en farverig væg, tæppe eller en sofa ligesom denne Cali Sofa. Man kan få cali sofaen i mange farver, som sikrer dig, at du ville kunne finde en der passer ind i dit hjem. På den måde kan man let ændre sin stue i fremtiden ved blot at skifte få ting ud der giver et nyt friskt pust og forandrer hele stuens stiludtryk.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig inden man begynder renovering?

Overvej så vidt muligt hvad du har at arbejde med i forvejen. Hvis der er nogle møbler du har i forvejen, som du kan skabe nyt liv i eller det man kalder ’upcycle’, hvilket er en stor tendens for tiden, hvor man skaber nyt liv i ting fra eksempelvis genbrugsbutikker. Man skal derfor ikke være bange for at arbejde med hvad man har og slå kreativiteten løs. Få ændringer kan nemlig gøre meget, det kunne være en ny omgang maling, udskiftning til nyt gulv eller en blot en flot og farverig sofa som cali sofaen.