Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et stort vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare nedstryger.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør du læse forretningens regningslinjer.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggecentre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige nedstryger fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder billige priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring nedstryger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre samler produkter fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af nedstryger online.
De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler nedstryger online hos dem.
Alverdens nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså får du formentlig ekstremt god rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis nedstryger.

elektrisk, junior, lang, lille, mini, Bahco, Bosch, Hultafors, Ironside, Irwin, Milwaukee, Raw, Stanley, Viking, 300 mm, aluminium, jern, metal, stål, træ

Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

nedstryger silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

nedstryger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

nedstryger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du skal have eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente en pris fra diverse selskaber.
2Du bør unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke køber professionel hjælp.
3Nogle gange kan man søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive forstandigt at notere samtlige poster, og herefter gennemgå beløbet for dem en ad gangen.
5Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør have en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder handlingsplanen.
6Potentielt kan det blive fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forud for at du igangsætter projektet. Du kan med fordel forfatte en enkel note som samler hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst gennemgå materialerne, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
7Forud for at du indleder arbejdet må det være aldeles essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det er væsentlige arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Desuden bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Der findes mange instruktioner og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer rigelig anvendelig viden, særligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Man bør for alt i verden ikke mangle grej. Typisk vil det være smart at have grejet til rådighed akkurat som du begynder på byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere omkostningerne hertil i dit budget.
11For projekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
12Der viser sig altid pludselige bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at der er afsat passende plads i planen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
De bedst anmeldte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ekstremt imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Masser af internet handler tilbyder i dag en række forskellige billige former for levering til nedstryger. Den mest anvendte er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig rigtig nem, samt tit tillige den mest billige leveringsversion.

Du bør ligeledes planlægge at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver almindeligvis en smule dyrere, men tillige usædvanlig hensigtsmæssig med nedstryger online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men det afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på nedstryger kan være meget afgørende i tilfælde af at vi har behov for ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl afgørende at vi ser tidshorisonten for levering ved nedstryger. De fleste online virksomheder – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære produkter online, men som trods alt påkræver at bestillingen placeres tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få pakken pakket inden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet outlets garanterer portofri levering på nedstryger online, men i mange tilfælde kræver det at du køber for et fastsat beløb. I øvrigt bør du vælge den mest prisbevidste leveringsform, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En lang række netbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig nedstryger på nettet og afhenter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg og Stark. De tildeler eksempelvis afhentning af nedstryger i følgende områder:

Herning, Jyllinge, Horsens, Grenaa, Korsør, Haderslev, Nyborg, Albertslund, Frederikssund, Valby, Brønshøj, Vanløse, Haslev, Skive, Holstebro, Stenløse, Odense, Lystrup, Varde, Svendborg, Nærum, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Randers, Kalundborg, Dragør, Glostrup, Roskilde, Aarhus, Birkerød, Hørsholm, Helsingør, Hvidovre, Fredericia, Middelfart, Thisted, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Vordingborg, Hillerød, Kolding, Kokkedal, Risskov, Charlottenlund, Nørresundby, Ringsted, Højbjerg, Odder, Lillerød, Taastrup, Holbæk, Gladsaxe, Ikast, København, Struer, Slagelse, Greve, Hobro, Nakskov, Farum, Hjørring, Virum, Ishøj, Esbjerg, Allerød, Frederikshavn, Aabenraa, Vejle, Hedehusene, Ballerup, Rønne, Køge, Værløse, Tilst, Næstved, Solrød Strand, Herlev, Sønderborg, Gentofte, Hedensted, Lyngby, Søborg, Vallensbæk, Frederiksværk, Brønderslev, Brabrand, Rødovre, Skanderborg, Tårnby, Ølstykke, Åbyhøj, Rudersdal, og Brøndby, .

Afhentning ift. nedstryger er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland).

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter fx billig nedstryger og nedstryger online. Vi ser desuden ofte online shoppere lede efter fx køb nedstryger, nedstryger tilbud samt nedstryger priser, foruden de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Spar penge på nedstryger

Det er meget gnidningsløst for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige nedstryger online fra forskellige forretninger på nettet, og følgelig har en lang række webshops set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på nedstryger kolossalt, og ovenikøbet præstere levering uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være smart at checke enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på nedstryger online før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Man bør bare huske på, at såfremt en netbutik markedsfører billige nedstryger online på tilbud til en salgspris som virker himmelråbende billig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig netbutik. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en regel, hvilket værner dig imod fup shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at klare omkostningerne til nedstryger over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter bl.a. nedstryger online og nedstryger priser. Derudover oplever vi mange gange folk kigge efter fx nedstryger tilbud, køb nedstryger og billig nedstryger.

Udforsk folks betragtninger

Trustpilot tilbyder absolut fremragende muligheder for at besigtige en længere række aktuelle konsumenters synspunkter og herved foreslåes det, at du eksaminerer online virksomhedens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige nedstryger online.

Facebook byder på ydermere ultra fornemme muligheder for at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Desuden ses mange online webshops hvor man kan aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige nedstryger online hos en internet shop behøver de helt sikkert gennemse virksomhedens forretningsvilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, især på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Alternativet kunne derfor være at tjekke om webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket bør være en påvisning af at internet shoppen efterkommer de gældende danske regler, samt at online virksomheden ofte efterses af sagkyndige der har ekspertise inden for vilkårene.

Det er en rigtig god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din shopping med nedstryger. Udover dette er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af nedstryger online, som fx hvilken returpolitik netshoppen tilsikrer.

Her er det i øvrigt relevant, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevidne sit køb af nedstryger, uanset om man shopper ved Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Rasmus C gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Anders Poulsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Bente F gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Per P gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot genererer evigt fornemme chancer for at bese mange tidligere kunders kritik og af den grund anbefales det, at du gennemgår internet butikkens bedømmelser forinden du shopper billige nedstryger online. Facebook fremskaffer derudover regulære passelige genveje til at få indsigt i internet butikkens troværdighed.
2Den mest letkøbte fragttype er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens lager. Den leveringsløsning er jo ret så relevant når du har behov for nedstryger omgående. Alternativt så lover visse online forretninger billig levering, men i reglen kun hvis du køber for et fastsat beløb.
3Det er jo ret så ligetil for alle at vurdere tilbud online på billige nedstryger på diverse online forretninger, og med det motiv præsterer mange e-handler levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at sammenholde nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
4Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i et regulativ, der forsvarer dig som kunde overfor svindlende internet foretagender. Som alternativ bør du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage pengene i flere bidder.
5Temmelig mange e-handler yder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til nedstryger. En af de mest anvendte er lige nu pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad overkommelig, samt typisk tilmed den billigste leveringstype.
6Nogle få online virksomheder frembyder portofri levering på nedstryger, men tit kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Derudover burde du overveje den mest billige leveringsmulighed, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Løsningen bliver som oftest derudover super overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
7Generelt går vi ind for at se om internet forhandleren er e-mærke godkendt, da det generelt er et sympol på at internet forretningen lever op til de officielle regler, udover at butikken jævnligt føres tilsyn med af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende love. Før folk shopper billige nedstryger i en internet virksomhed kan de i virkeligheden gennemgå dens vilkår.
8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende i tilfælde af at du behøver varen om få sekunder, så derfor er det aldeles væsentligt at du studerer den forventede leveringstid for nedstryger. Mange online forretninger præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, men vær obs på at det er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
9Før nogen køber billige nedstryger i en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side læse webbutikkens handelsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de mest centrale reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige nedstryger online, som for eksempel den ombytningsrettighed netshoppen garanterer.