Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot nedstryger til træ.
Der findes forskelle i prisen på billige nedstryger til træ fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på gode priser, og andre giver faglig rådgivning. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af nedstryger til træ.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i de større byer, og derigennem har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt tilmed have produkterne straks.
De velkendte byggecentre samler produkter fra adskillige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af nedstryger til træ online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle nedstryger til træ online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor formår de at yde ekstremt nyttig hjælp fra nogle med specialistviden i netop nedstryger til træ.
Mange små butikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

nedstryger til træ silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

nedstryger til træ jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

nedstryger til træ bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

nedstryger til træ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du må lave en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du laver din agenda.
2Du vil nødig stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være klogt at du har udstyret klar når du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere disse udgifter i det økonomiske overblik.
3Du må ikke glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning som sikkerhedshjelm der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
4Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald projektet er klimavenligt. Det forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for planeten.
5Måske kan det blive vigtigt at have samtlige materialer indkøbt før du begynder byggeriet. Du bør sammenfatte en enkel indkøbsliste med alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå listen, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
6Før du igangsætter byggeprocessen kan det blive yderst meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der kommer ofte utidige vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at der er afsat en del tid i kalenderen, med formålet om at man er overbevist om at nå i mål.
8Måske det ville være relevant at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at modtage prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
9For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund skal du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
10Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå alle omkostninger, og herefter indsamle ens købspris for dem én efter én.
11Der ligger en verden af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube bringer dig meget konstruktiv viden, i særlig grad forudsat at man kigger på engelsk.
12Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggerier. Enkelte ting skal gerne udføres af flere personer. Samtidig bør det være bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Masser af internet handler foreslår nu en hel del forskellige billige leveringsmetoder til nedstryger til træ. En af de mest moderne er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragttypen er altså ret så gnidningsløs, samt endda endda den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan derudover afveje for og imod at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver beklageligvis en lille smule dyrere, men desuden vældig gnidningsløs ved køb af nedstryger til træ online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog at hente varerne selv, hvilket beroer på at du er med kort afstand til e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på nedstryger til træ er naturligvis yderst vigtig såfremt du mangler dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det tydeligvis centralt at man checker den anslåede leveringsdato for nedstryger til træ. Masser af online butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre online, men som imidlertid er underforstået at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen ud af døren forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte online forretninger tilbyder levering uden betaling på nedstryger til træ online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der indkøbes for en fastsat pris. Ellers burde du snuppe den mest billige løsning til levering, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

De fleste webshops giver klik-og-hent hvor du handler billig nedstryger til træ hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og Davidsen. De tildeler bl.a. afhentning af nedstryger til træ i disse områder:

Frederikshavn, Viborg, København, Greve, Nakskov, Åbyhøj, Brabrand, Lillerød, Frederiksværk, Nørresundby, Roskilde, Ishøj, Aabenraa, Farum, Solrød Strand, Herning, Aalborg, Randers, Horsens, Ballerup, Rønne, Brøndby, Virum, Haslev, Middelfart, Kalundborg, Vanløse, Kolding, Vejle, Frederiksberg, Risskov, Valby, Ikast, Hedehusene, Varde, Hørsholm, Fredericia, Slagelse, Dragør, Tilst, Lyngby, Albertslund, Odense, Gladsaxe, Hvidovre, Skive, Holstebro, Silkeborg, Haderslev, Svendborg, Rødovre, Kokkedal, Skanderborg, Søborg, Thisted, Sønderborg, Nyborg, Frederikssund, Rudersdal, Vordingborg, Brønderslev, Birkerød, Lystrup, Charlottenlund, Hobro, Hjørring, Hillerød, Stenløse, Køge, Holbæk, Struer, Højbjerg, Odder, Gentofte, Taastrup, Næstved, Jyllinge, Aarhus, Hedensted, Grenaa, Glostrup, Nykøbing Falster, Herlev, Ringsted, Vallensbæk, Brønshøj, Helsingør, Korsør, Ølstykke, Værløse, Nærum, Esbjerg, Tårnby, og Allerød, .

Klik-og-hent af nedstryger til træ er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter fx billig nedstryger til træ og nedstryger til træ online. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter for eksempel køb nedstryger til træ, nedstryger til træ priser samt nedstryger til træ tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på nedstryger til træ

Det har vist sig at være temmelig smart for os alle at sammenligne priser på billige nedstryger til træ online fra forskellige internet shops, og med det motiv har en lang række internet webshops fundet det uundgåeligt at stampe udsalgspriserne på nedstryger til træ voldsomt, og derudover yde fragt uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at besigtige nogle forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg på nedstryger til træ online inden du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark og Davidsen.

Man bør bare ikke glemme, at ifald en webshop sælger billige nedstryger til træ online på tilbud til en tilbudspris der anses for himmelråbende billig, så er det tit være et bevis på en bedragerisk butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, der begunstiger kunden imod snydagtige e-forhandlere.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere omkostningerne til nedstryger til træ over tid. Det fås ofte ved niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis nedstryger til træ online og køb nedstryger til træ. Man ser derudover tit internet shoppere efterspørge fx nedstryger til træ priser, billig nedstryger til træ samt nedstryger til træ tilbud.

Tjek nuværende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud strålende løsninger til at betragte en hel del eksisterende konsumenters reflektioner og af den grund tilrådes det, at du kigger på netbutikkens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige nedstryger til træ online.

Facebook resulterer i derudover uden sammenligning pålidelige muligheder for at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Tilmed møder vi mange internet selskaber hvor man kan offentliggøre en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige nedstryger til træ online i en e-forretning kan man på en vis måde gennemgå e-butikkens handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende projekt, særligt på de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er et kendetegn for at online virksomheden efterfølger de gældende danske regler, og at webshoppen hyppigt monitoreres af fagfolk som har indsigt i lovene på området.

Dette er en god anledning til assistance, ifald du skulle få problemstillinger ved din bestilling af nedstryger til træ. Tillige kan det anbefales at køberen er omhyggelig omkring de elementære forhold der kan have indflydelse på bestillingen af nedstryger til træ online, eksempelvis hvilken bytteret internet firmaet bruger.

I den relation er det også relevant, at man altid opbevarer sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af nedstryger til træ, uagtet om man har bestilt fra Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Lone J gav 5 stjerner

God til prisen

Lene gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Karen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Lene Pedersen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til online indkøb
1Fragtperioden er selvfølgelig meget betydningsfuld ifald man absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, og herved er det forholdsvis relevant at du studerer det forventede leveringstidspunkt ved nedstryger til træ. En række e-forretninger stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, hvilket kræver at du når at bestille forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men den mulighed er betinget af at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmulighed kan være ekstremt aktuel ifald du har brug for nedstryger til træ inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle få e-forretninger i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du handler for en fastsat pris.
3Temmelig mange internet handler foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for levering til nedstryger til træ. Den mest anvendte er p.t. afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Den er nemlig virkelig smart, og endda endda den mest prisbevidste leveringsudgave.
4Trustpilot yder tilpas gode chancer for at gennemstøve flere andre konsumenters kritik og herved går vi ind for, at du tolker online firmaets omtaler før du shopper billige nedstryger til træ online. Facebook tilbyder dig for øvrigt regulære relevante genveje til at få indblik i e-handlens popularitet.
5Det har vist sig at være temmelig hensigtsmæssigt for købere at undersøge tilbud online på billige nedstryger til træ i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv yder langt de fleste internet firmaer billig levering. Derfor kan det ikke desto mindre være profitabelt at besigtige en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at opnå den mindst kostelige pris.
6Forud for at folk shopper billige nedstryger til træ i en netbutik kan de for at være sikker skimme netbutikkens regler, dog er det uden tvivl ikke videre spændende. Udover dette stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de mest essentielle vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige nedstryger til træ online, eksempelvis den returrettighed e-forretningen tilbyder.
7Flere internet virksomheder lover fragt uden omkostninger på nedstryger til træ, men tit er det kun gældende hvis der handles for en bestemt sum. Desuden burde du snuppe den mest prisbevidste metode til levering, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig somme tider derudover i høj grad gnidningsløs. Den mest billige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
8Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af et regulativ, som passer på en overfor uoprigtige butikker på nettet. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du vil honorere regningen i flere bidder.
9Vi tilråder at undersøge hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et signal om at online shoppen opretholder gældende dansk lovgivning, og at online shoppen fra tid til anden gennemses af fagmænd der er meget bekendte med reglerne på området. Før nogen køber billige nedstryger til træ hos en online butik kan man i virkeligheden gennemlæse e-butikkens handelsvilkår.