Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige nedstryger til stål fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode tilbud, og øvrige giver en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende butikkens betingelser.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggekæder.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder har et enormt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare nedstryger til stål.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring nedstryger til stål.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og takket være dette har kunderne valget om at købe online og transportere materialerne selv. Af den grund har man chancen for at spare leveringsgebyret, og samtidig få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra flere producenter, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af nedstryger til stål online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet producerer selv varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem får du formentlig super god assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis nedstryger til stål.
De fleste nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler nedstryger til stål online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

nedstryger til stål silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

nedstryger til stål harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

nedstryger til stål jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

nedstryger til stål bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For projekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Således skal du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
2I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det er økonomisk at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til prisen på dem slavisk.
3Måske det viser sig fundamentalt at du har de relevante materialer disponible på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel lave en simpel indkøbsliste som indeholder det der er nødvendige, og bagefter granske oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig ift. omfattende projekter. Flere ting behøver flere personer. Desuden bliver det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er kilde til en masse konstruktiv information, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
6Du skal nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige skader. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en fagperson.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen når det gælder større projekter, og følgelig vil det være vigtigt at man afsætter god tid i planen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må lave en klar dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver køreplanen.
9Du bør gennemtænke hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe professionel hjælp til områder af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Før du optager byggeriet kan det vise sig ret vigtigt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Du vil nødig gå ned på udstyr. Typisk vil det være fundamentalt at have værktøjet til disposition forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at inkludere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
12Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En masse netbutikker i Danmark frembyder efterhånden flere billige leveringsmidler til nedstryger til stål. En af de mest populære er p.t. udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente dine varer når du har lyst. Metoden er altså yderst let, og mange gange endvidere den billigste slags levering.

Du kunne ligeledes foretrække at få ordren bragt til din lejlighed eller til når du er på job. Metoden viser sig i regelen en anelse mindre billig, men på den anden side rigtig bekvem ift. nedstryger til stål online. Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog betinges af at du er tæt på internet selskabets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på nedstryger til stål er naturligvis super central i tilfælde af at vi har behov for din ordre om et øjeblik, så herved er det rigtig klogt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved nedstryger til stål. En masse internet outlets – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på mange varer online, men det er afhængig af at ordren laves før et aftalt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produkterne på posthuset forud for at de pakkeansatte får fri.

Enkelte online selskaber yder fragtfri levering på nedstryger til stål online, men for det meste afkræver det at der aftages for et bestemt beløb. Derudover kan man beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, som gerne vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted.

En stor portion netshops udlover afhentning hvor man køber billig nedstryger til stål på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på nedstryger til stål i disse byer:

Ølstykke, Virum, Viborg, Kalundborg, Helsingør, Gladsaxe, Frederikssund, Frederiksberg, Valby, Rønne, Ishøj, Svendborg, Sønderborg, Aabenraa, Lystrup, Tårnby, Haderslev, Lillerød, Fredericia, Varde, Vanløse, Nærum, København, Hobro, Odense, Ballerup, Greve, Brabrand, Vordingborg, Næstved, Hørsholm, Solrød Strand, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Brønderslev, Horsens, Korsør, Søborg, Silkeborg, Aarhus, Værløse, Herning, Skive, Nakskov, Slagelse, Birkerød, Hedensted, Nørresundby, Gentofte, Brønshøj, Haslev, Tilst, Odder, Rudersdal, Albertslund, Hjørring, Allerød, Glostrup, Jyllinge, Køge, Hvidovre, Taastrup, Ringsted, Struer, Ikast, Farum, Skanderborg, Holbæk, Højbjerg, Brøndby, Charlottenlund, Åbyhøj, Stenløse, Dragør, Hedehusene, Thisted, Hillerød, Kolding, Nyborg, Lyngby, Aalborg, Frederiksværk, Kokkedal, Risskov, Randers, Frederikshavn, Esbjerg, Middelfart, Grenaa, Roskilde, Rødovre, Vejle, Holstebro, og Herlev, .

Klik-og-hent af nedstryger til stål er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at mennesker som regel søger efter fx billig nedstryger til stål og nedstryger til stål online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb nedstryger til stål, nedstryger til stål tilbud samt nedstryger til stål priser, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på nedstryger til stål

Det er i dag særligt simpelt for forbrugerne at finde information om priser på billige nedstryger til stål online hos flere internet forhandlere i Danmark, og så har flertallet af online butikker været presset til at at nedbringe prisniveauet på nedstryger til stål drastisk, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Det kan alligevel være smart at tjekke nogle enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på nedstryger til stål online forinden du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en internet shop forhandler billige nedstryger til stål online til salg for en pris der kan virke uforståeligt letkøbt, kan det for det meste være et signal om en falsk internet handler. Betalinger med kort er imidlertid en del af et lovbud, hvilket passer på køberen overfor bedrageriske internet outlets.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at honorere omkostningerne til nedstryger til stål af flere omgange. Dette tilbydes normalt hos nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Når der ses på data er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel billig nedstryger til stål og nedstryger til stål online. Man ser desuden jævnligt mennesker efterspørge for eksempel nedstryger til stål tilbud, køb nedstryger til stål og nedstryger til stål priser.

Se nærmere på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot fører til aldeles fine genveje til at udforske diverse forhenværende brugeres tanker og herved er det fornuftigt, at du studerer internet butikkens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige nedstryger til stål online.

Facebook frembyder ydermere egentlig passende genveje til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del e-shops hvor du kan give en bedømmelse af virksomhedens service, som ydermere kan bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige nedstryger til stål online på en e-forretning behøver man ideelt set studere webshoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

En nemmere løsning er at granske om internet firmaet er e-mærket medlem, da det burde være en erklæring om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at netbutikken jævnligt kontrolleres af fagfolk som er inde i de gældende regulativer.

Det giver dig anledning til at få bistand, såfremt du udsættes for udfordringer med din shopping med nedstryger til stål. Ligeså er det en hjælp at køberen er sat ind i de vigtigste reglementer der er gældende for købet af nedstryger til stål online, fx den ombytningsrettighed online butikken benytter.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne eftervise købet af nedstryger til stål, uanset om man har købt hos Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Pia gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Inge F gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Marianne Jensen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jette Rasmussen gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til internetshopping
1Nogle få internet virksomheder yder portofri fragt på nedstryger til stål, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for et bestemt beløb. Desuden kunne man tage den mindst kostelige fragtmulighed, som gerne er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragttypen bliver somme tider endda særligt smart. Den mest betalelige form for levering er unægtelig selv at hente varerne.
2Fragtperioden er yderst afgørende når du har brug for din pakke inden for kort tid, så herved er det aldeles på sin plads at man ser den forventede leveringsdato på nedstryger til stål. En masse e-forretninger præsterer billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, som dog regnes ud fra at handlen laves forinden et angivent klokkeslæt.
3Trustpilot genererer helt gode muligheder for at eksaminere mange øvrige konsumenters observationer og herved er det godt, at du ser nærmere på online firmaets ratings før du handler billige nedstryger til stål online. Facebook tilbyder dig tilsvarende forholdsvis stabile muligheder for at få indtryk af e-handlens kundefokus.
4Det er jo ultra smertefrit for internetbrugere at finde information om priser online på billige nedstryger til stål på tværs af shops på nettet, og ergo frembyder flere internet foretagender levering uden betaling. Dog kan det alligevel vise sig lukrativt at analysere nogle få internet outlets efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at indhente den laveste pris.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af et regelsæt, der støtter en overfor uærlige e-handler. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale pengene senere.
6Vi tilråder at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærket, hvilket burde være et bevis på at e-forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden hyppigt føres tilsyn med af jurister som behersker de gældende regler. Inden nogen shopper billige nedstryger til stål i en shop bør man egentlig granske virksomhedens handelsaftale.
7En stor portion online forhandlere foreslår i øjeblikket en række forskellige billige fragtmuligheder til nedstryger til stål. En favorit iblandt mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså meget bekvem, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige leveringsform.
8Forud for at folk handler billige nedstryger til stål hos en forhandler på nettet behøver de i reglen gennemlæse webshoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende. Tillige er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af billige nedstryger til stål online, som eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden garanterer.
9Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever nær e-forretningens arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis ualmindeligt bestemmende forudsat du mangler nedstryger til stål om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få online outlets gratis fragt, men undertiden er det så præmissen at der handles for et præcist beløb.