Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens betingelser.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktudvalg, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot nedstryger til jern.
Du vil finde forskelle i prisen på billige nedstryger til jern hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste tilbud, og andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring nedstryger til jern.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har flertallet valget om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at undgå fragten, og sågar få varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af nedstryger til jern online.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler nedstryger til jern online hos dem.
Forskellige specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du modtage super informativ sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis nedstryger til jern.
De 10 største byggemarkeder
nedstryger til jern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

nedstryger til jern jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

nedstryger til jern silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

nedstryger til jern bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor skal du regelmæssigt tage et kig på prognosen for vejret i forbindelse med starten på projektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige står midt i det avancerede projekt.
2Du må ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at have værktøjet klar til brug når du påbegynder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse udgifter i økonomien.
3Før du starter dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Potentielt kan det blive væsentligt at du har de presserende materialer tilgængelige i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du kan sammensætte en punktforms liste som samler alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
5Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det får man såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
6Der viser sig som regel uforudsigelige bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og følgelig kan det være væsentligt at der er afsat passende tid i agendaen, således at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en god idé at kortlægge hver eneste udgift, og efterfølgende notere online tilbud på dem hver især.
9Du burde måske tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Hvis du indhenter eksperthjælp er der penge at spare ved at lede efter forslag fra flere entreprenører.
10Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ved store arbejdsopgaver. Større opgaver bør udføres af flere folk. Endvidere bør det være hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Forberedelse vil være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder tidsplanen.
12Der findes stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer rigelig udbytterig viden, specielt når du bruger den engelske version.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En del webbutikker i Danmark tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige former for levering til nedstryger til jern. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken den dag der passer dig. Den er nemlig særdeles let, samt tit derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne også afveje for og imod at få ordren leveret hjem til dig eller til når du er på job. Metoden bliver oftest et hak mere omkostningsfuld, men ydermere meget uproblematisk med nedstryger til jern online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du lever tæt på internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på nedstryger til jern er naturligvis vældig afgørende forudsat vi skal bruge pakken om et øjeblik, så derfor er det ret centralt at du efterser den forventede leveringsdato på nedstryger til jern. Masser af e-forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, hvilket stiller krav om at ordren indsendes inden et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få bestillingen på posthuset inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Visse internet forhandlere sikrer fragtfri levering på nedstryger til jern online, men i reglen stiller det krav om at der erhverves for et præcist beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, hvilket mange gange er at få leveret ordren til et udleveringssted.

De fleste webbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig nedstryger til jern online men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på nedstryger til jern i disse områder:

Brønderslev, Tilst, Åbyhøj, Rønne, Højbjerg, Ishøj, Thisted, Varde, Skive, Greve, Middelfart, Silkeborg, Stenløse, Frederiksværk, Gladsaxe, Allerød, Tårnby, Helsingør, Grenaa, Frederikssund, Herning, Rudersdal, Virum, Herlev, Hvidovre, Holbæk, Roskilde, Farum, Sønderborg, Solrød Strand, Dragør, Odder, Gentofte, Holstebro, Nørresundby, Valby, Næstved, Horsens, Hobro, Korsør, Ballerup, Brøndby, Hørsholm, Slagelse, Viborg, Struer, Lillerød, Odense, Risskov, Nærum, Hillerød, Hjørring, Vallensbæk, Glostrup, Hedensted, Vanløse, Kolding, Køge, Frederiksberg, Ølstykke, Haslev, Svendborg, Ringsted, Lyngby, Albertslund, Fredericia, Aarhus, Ikast, Birkerød, Nykøbing Falster, Vejle, Skanderborg, Nyborg, Randers, Lystrup, Nakskov, Frederikshavn, Rødovre, Aabenraa, Brønshøj, Brabrand, Jyllinge, Vordingborg, Værløse, Haderslev, Esbjerg, København, Kokkedal, Søborg, Taastrup, Kalundborg, Hedehusene, Aalborg, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent ift. nedstryger til jern er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland).

Når vi ser på data bliver det markant, at online shoppere mange gange kigger efter fx nedstryger til jern tilbud og billig nedstryger til jern. Derudover oplever vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis nedstryger til jern online, køb nedstryger til jern samt nedstryger til jern priser, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på nedstryger til jern

Det er i dag ret så fremkommeligt for købere at tjekke tilbud på billige nedstryger til jern online hos flere internet firmaer i Danmark, og derfor har flertallet af online firmaer ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på nedstryger til jern en hel del, og ydermere yde gratis levering.

Det kan dog immervæk være lukrativt at checke nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på nedstryger til jern online før du køber, så man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en webbutik udlover billige nedstryger til jern online på tilbud til en pris som anses for umådelig billig, kan det for det meste være et faresignal om en snydagtig internet handler. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en retningslinje, hvilket hjælper folk overfor snydagtige internet foretagender.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at finansiere beløbet til nedstryger til jern over flere uger. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at mennesker tit efterspørger blandt andet nedstryger til jern tilbud og nedstryger til jern online. Vi ser desuden som regel mennesker efterspørge blandt andet billig nedstryger til jern, køb nedstryger til jern samt nedstryger til jern priser.

Se nærmere på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot genererer helt gavnlige chancer for at udforske mange forhenværende konsumenters domme og af den grund er det fornuftigt, at du tolker e-forretningens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige nedstryger til jern online.

Facebook frembyder på samme måde altid ønskværdige chancer for at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. Desuden møder vi nogle e-butikker hvor kunder kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også kan drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige nedstryger til jern online i en e-handler bør de uden tvivl tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, især hos de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Alternativet kunne være at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en sikring om at netshoppen overholder de danske regler, udover at e-firmaet tit kontrolleres af fagmænd der kender bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, ifald du oplever dilemmaer ved din ordre på nedstryger til jern. For øvrigt er det prisværdigt at køber er påpasselig med de mest centrale betingelser der har indvirkning på købet af nedstryger til jern online, som for eksempel den byttepolitik e-butikken garanterer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af nedstryger til jern, uanset om man har købt ved Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jan gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Inger Sørensen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mads Poulsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anders Jørgensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til internetshopping
1Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en vedtægt, hvilket passer på folk overfor bedrageriske online firmaer. Som et alternativ burde du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du vil afbetale regningen over flere uger.
2Den billigste form for fragt er dog selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du har bopæl nær webshoppens hjemsted. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende forudsat man skal bruge nedstryger til jern lige om lidt. Alternativt så lover nogle enkelte online outlets gratis levering, men tit er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris.
3Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et signal om at internet firmaet opfylder de gældende danske regler, og at internet shoppen løbende gennemses af eksperter som er inde i vilkårene på området. Inden nogen køber billige nedstryger til jern hos en online webshop burde man i og for sig læse netbutikkens forretningsbetingelser.
4Enkelte shops på nettet præsterer billig levering på nedstryger til jern, men i mange tilfælde er det forudsat at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden bør du udvælge den mest billige leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Løsningen viser sig desværre endvidere ret så smertefri. Den billigste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
5Trustpilot frembringer tilpas habile løsninger til at gøre dig bekendt med ret mange eksisterende konsumenters meninger og af den grund anbefales det, at du undersøger internet forretningens ratings forud for at du bestiller billige nedstryger til jern online. Facebook byder på desuden ganske ærlige genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed.
6Inden nogen køber billige nedstryger til jern på en internet forhandler behøver de uden tvivl gennemløbe shoppens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke videre interessant. Desuden er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige nedstryger til jern online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen benytter.
7Det er efterhånden vældig nemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige nedstryger til jern hos diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund præsterer flertallet af internet butikker fragtfri levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig udbytterigt at sammenligne et par outlets på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at få den laveste pris.
8Fragtperioden kan vise sig at være særligt bestemmende forudsat du har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det selvfølgelig afgørende at du ser leveringstidspunktet ved nedstryger til jern. En lang række e-shops yder billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men vær på vagt da det afhænger af at bestillingen realiseres forud for et besluttet tidspunkt.
9Størstedelen af internet butikker tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til nedstryger til jern. Den mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig bedst. Løsningen er altså rigtig fremkommelig, og ofte også den mest betalelige løsning til levering.