Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er særligt muligt hos de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du undersøge webshoppens regler.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare nedstryger til aluminium.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring nedstryger til aluminium.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige nedstryger til aluminium fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i de større byer, og derfor har mange valget om at handle online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund kan du slippe for fragtomkostningen, samt endda hente produkterne nu og her.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af nedstryger til aluminium online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du få en høj grad af informativ service fra folk med ekspertviden i netop nedstryger til aluminium.
Majoriteten af nicheforhandlere er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber nedstryger til aluminium online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
nedstryger til aluminium silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

nedstryger til aluminium jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

nedstryger til aluminium bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

nedstryger til aluminium harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har vejret en fundamental rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tage et kig på femdøgnsprognosen lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder handlingsplanen.
3Før du indleder dit byggeprojekt kan det være højst værdifuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
4Det er at have noget at sige at du har de nødvendige materialer indkøbt i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at lave en simpel indkøbsseddel som indeholder de materialer du får brug for, og dernæst tjekke punkterne, således at du sikrer dig at du har husket alt.
5I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås når renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for naturen.
6Det kan give mening at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Ifald du får hjælp fra en professionel er det lukrativt at notere forslag fra en håndfuld håndværkere.
7Der kommer utvivlsomt pludselige bump på vejen ved svære projekter, og på grund af det vil det være væsentligt at man har afsat god nok tid i planen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
8Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprojektet, især når det er omfattende ombygninger. Nogle projekter bør udføres af flere mennesker. Desuden bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
9Man må under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det være afgørende at have grejet tilgængeligt inden du starter byggeprocessen. Glem ikke at indregne udgifterne hertil i dit budget.
10Ofte vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive rationelt at nedfærdige alle poster, og så dokumentere udgiften ved dem en ad gangen.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige risici. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
12Du finder en overflod af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med meget nyttig info, specielt hvis man leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Temmelig mange netbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket alverdens billige fragtmetoder til nedstryger til aluminium. En der er meget almindelig er i øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Den er altså særligt nem, og oftest endvidere den mest betalelige form for fragt.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få varerne sendt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden er ofte et hak mere pebret, men derudover ret så ukompliceret for nedstryger til aluminium online. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du har bopæl lige ved internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på nedstryger til aluminium er naturligvis virkelig væsentlig hvis du mangler din pakke om et øjeblik, så herved er det selvsagt vigtigt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved nedstryger til aluminium. Størstedelen af e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige varer online, som er underforstået at handlen laves inden et bestemt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet forinden de logistikansatte tager hjem.

Nogle enkelte netshops lover levering uden gebyr på nedstryger til aluminium online, men for det meste forudsætter det at der bestilles for en bestemt pris. Desuden skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig nedstryger til aluminium derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på nedstryger til aluminium i følgende områder:

Aarhus, Stenløse, Korsør, Taastrup, Køge, Randers, Vallensbæk, Nyborg, Roskilde, Gentofte, Solrød Strand, Haderslev, Lystrup, Vordingborg, Dragør, Jyllinge, Rønne, Viborg, København, Odder, Frederiksværk, Skive, Aabenraa, Hedehusene, Brabrand, Skanderborg, Risskov, Ringsted, Ballerup, Horsens, Helsingør, Hvidovre, Kalundborg, Holstebro, Sønderborg, Gladsaxe, Hørsholm, Tårnby, Grenaa, Farum, Kokkedal, Søborg, Vanløse, Hillerød, Åbyhøj, Rudersdal, Brønshøj, Nørresundby, Brønderslev, Allerød, Valby, Ølstykke, Svendborg, Nakskov, Charlottenlund, Frederikshavn, Greve, Højbjerg, Aalborg, Værløse, Odense, Næstved, Struer, Middelfart, Ishøj, Varde, Fredericia, Tilst, Nærum, Esbjerg, Virum, Silkeborg, Holbæk, Slagelse, Albertslund, Hjørring, Rødovre, Birkerød, Hedensted, Kolding, Herning, Haslev, Lillerød, Ikast, Vejle, Lyngby, Frederikssund, Frederiksberg, Thisted, Hobro, Glostrup, Herlev, Brøndby, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect af nedstryger til aluminium er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. nedstryger til aluminium tilbud og køb nedstryger til aluminium. Man ser derudover tit mennesker søge blandt andet billig nedstryger til aluminium, nedstryger til aluminium online og nedstryger til aluminium priser, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Rabat på nedstryger til aluminium

Det er jo efterhånden ualmindeligt problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige nedstryger til aluminium online hos flere outlets på nettet, og herved har flere internet webshops set sig tvunget til at nedskære prisen på nedstryger til aluminium betragteligt, og i øvrigt præstere fri fragt.

Det kan immervæk blive rentabelt at studere et par forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på nedstryger til aluminium online inden du bestiller, så du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Stark.

Du må alligevel være årvågen med, at når en netshop udlover billige nedstryger til aluminium online på tilbud til en pris der anses for himmelråbende tiltalende, så burde det ofte være et symbol på en svindel internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i et reglement, som støtter dig som køber imod uægte internet shops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere omkostningerne til nedstryger til aluminium ude i fremtiden. Dette fås som regel i niche webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i data bliver det markant, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel billig nedstryger til aluminium og nedstryger til aluminium tilbud. Vi ser desuden mange gange folk søge efter for eksempel nedstryger til aluminium online, køb nedstryger til aluminium samt nedstryger til aluminium priser.

Udforsk eksisterende kunders meninger

Trustpilot leverer en række passelige løsninger til at betragte en stor gruppe forhenværende forbrugeres synspunkter og på grund af dette er det prisværdigt, at du efterforsker e-butikkens kritik inden du køber billige nedstryger til aluminium online.

Facebook giver dig lige så vel forholdsvis fordelagtige genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. Her er der en del webshops hvor du kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel burde tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige nedstryger til aluminium online i en internet butik kan de for at være sikker se på shoppens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, særligt hos de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at kigge om online firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en indikation om at netbutikken accepterer de danske regler, foruden at online forhandleren rutinemæssigt besøges af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden får du chance for at blive assisteret, såfremt du udsættes for udfordringer i processen med dit køb af nedstryger til aluminium. Tilsvarende anbefaler vi at du er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af nedstryger til aluminium online, som eksempelvis den byttepolitik online forretningen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af nedstryger til aluminium, hvad end man har handlet hos 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Lone gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Thomas I gav 4 stjerner

Har handlet der før

Morten gav 5 stjerner

Udmærket

Jette Jensen gav 5 stjerner

Hurtig

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af et lovbud, hvilket assisterer en overfor fup internet foretagender. Som en anden løsning burde du benytte et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække regningen af flere omgange.
2Trustpilot fremskaffer regulære ønskværdige løsninger til at gøre dig bekendt med en lang række nuværende brugeres reflektioner og på grund af dette støtter vi, at du eksaminerer online firmaets ratings forinden du køber billige nedstryger til aluminium online. Facebook genererer tillige ret ønskværdige chancer for at få kendskab til internet forretningens popularitet.
3En række webbutikker i Danmark frembyder nu et stort udvalg af billige fragtformer til nedstryger til aluminium. Det mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo særligt nem, samt desuden ydermere den billigste fragttype.
4Det er i dag i høj grad let for alle at finde de bedste priser online på billige nedstryger til aluminium hos flere internet handler, og ergo yder flere internet butikker portofri fragt. Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at udforske diverse shops på nettet efter billige priser forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
5Antal dages levering er naturligvis meget vigtig når du har brug for din pakke øjeblikkeligt, og herved er det sandelig centralt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på nedstryger til aluminium. Masser af internet firmaer stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, som trods alt betinges af at ordren aflægges forinden et aftalt klokkeslæt.
6Nogle enkelte shops på nettet frembyder fri fragt på nedstryger til aluminium, men for det meste er det forbeholdt når der erhverves for et bestemt beløb. Desuden kan du udvælge den mest billige leveringsmetode, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen er mange gange lige så vel særligt uproblematisk. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
7Den mindst kostelige fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som dog beroer på at du opholder dig i nærheden af online butikkens adresse. Den fragtmulighed er naturligvis super betydningsfuld om vi har brug for nedstryger til aluminium inden for få dage. Alternativt så sikrer indtil flere e-forhandlere portofri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der indkøbes for et fastslået beløb.
8Vi går generelt ind for at bemærke om online webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en erklæring om at internet shoppen følger den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet undertiden gennemses af eksperter der har nøje kendskab til vilkårene på området. Før nogen bestiller billige nedstryger til aluminium hos en internet butik bør de for at være sikker gennemse webbutikkens handelsbetingelser.
9Før folk handler billige nedstryger til aluminium på en forhandler på nettet bør de de facto granske virksomhedens forretningsaftale, det er dog i reglen ikke super spændende. Desuden er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de mest essentielle vilkår der gælder for handlen med billige nedstryger til aluminium online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet webshoppen har.