Milwaukee Bore-/Nedbrydningshammer K 540 S SDS-Max
4.165 kr.
Mere info
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1528H
9.000 kr.
Mere info
Milwaukee Kango Nedbrydningshammer 950 SDS-Max
8.215 kr.
Mere info
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1530H
9.000 kr.
Mere info
Milwaukee Nedbrydningshammer K 2500H
26.417 kr.
Mere info
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1000S
7.540 kr.
Mere info
Bosch Nedbrydningshammer GSH 27 VC Professional
13.385 kr.
Mere info
Milwaukee Nedbrydningshammer K 2000H
14.850 kr.
Mere info
Nedknusningshammer 1500 watt PowerPlus
1.123 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1.500 W - TE-DH 1027
2.499 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1600 watt + mejsler
1.744 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1700 Watt i kuffert
2.593 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1700 watt + mejsler
3.499 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1050 Watt + mejsler
1.249 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1500W PowerPlus POWE10090
1.380 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1700 watt med mejsler PowerPlus POWX1189
3.492 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1700 Watt i kuffert
2.095 kr.
Mere info
16 kg nedbrydningshammer Bosch GSH 16-28
12.249 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1050 Watt med mejsler PowerPlus POWX1183
1.370 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1600 watt med mejsler PowerPlus POWX1186
1.825 kr.
Mere info
Nedbrydningshammer 1500 Watt ProBuilder 55111
1.249 kr.
Mere info
3 kg slaghamre med SDS-plus holder Bosch GSH 3 E
4.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare nedbrydningshammer.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er især et alternativ ved de store byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af nedbrydningshammer.
Der er forskel på prisen på billige nedbrydningshammer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver gode priser, hvorimod nogle har faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og hermed har kunderne adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at undvære leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne med det samme.
De store byggemarkeder køber produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af nedbrydningshammer online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du bestiller nedbrydningshammer online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Således vil du opleve endnu mere god sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop nedbrydningshammer.
Alverdens niche webshops styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du skarpere priser.

Bosch, Dewalt, Einhell, Ford, Hilti, Hitachi, Makita, Mitsutomo, Power Craft, Scheppach, Wacker

Danmarks største byggecentre
nedbrydningshammer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

nedbrydningshammer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

nedbrydningshammer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

nedbrydningshammer silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en professionel.
2Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete vanskeligheder i forbindelse med større byggeprojekter, og af den grund er det meningsfuldt at der afsættes passende plads i kalenderen, som gør at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
3Du finder ekstremt mange guides og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder enorme mængder brugbar information, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
4Du bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at du har det parat når du igangsætter byggeriet. Desuden er det afgørende at påregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
5For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således kan du ofte undersøge prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så det ikke med et brag begynder at piske ned når du netop er gået i gang med det vigtige projekt.
6Måske kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at udarbejde en overskuelig oversigt som indeholder de materialer som er nødvendige, og så granske hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
7Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du skal udarbejde en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
8Inden du optager dit byggeprojekt kan det blive temmelig værdifuldt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes når projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
10Det er betydningsfuldt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være en fordel at beskrive hver enkelt udgift, og herefter dokumentere beløbet for dem én efter én.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Når du vil benytte professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at lede efter forslag fra flere virksomheder.
12Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprocessen, navnlig ved væsentlige byggerier. Flere projekter kræver flere personer. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En del online firmaer foreslår i dag et hav af forskellige billige muligheder for levering til nedbrydningshammer. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne når det passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig bekvem, og endda endda den mindst kostelige leveringstype.

Du burde tillige afveje for og imod at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig mange gange en lille smule dyrere, men lige så vel yderst bekvem ift. nedbrydningshammer online. Den prisbilligste form for levering er unægtelig selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på nedbrydningshammer kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende om du absolut skal bruge produktet fluks, så i det øjemed er det nemlig passende at man gransker den anslåede leveringstid ved nedbrydningshammer. En hel del internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at transaktionen realiseres før et bestemt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ud af døren før logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få online shops tilbyder levering uden betaling på nedbrydningshammer online, men undertiden afkræver det at du shopper for en konkret pris. I øvrigt kan du udse dig den billigste leveringsmanér, som tit er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig nedbrydningshammer online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. De frembyder fx click-and-collect på nedbrydningshammer i følgende byer:

Aabenraa, Sønderborg, Nykøbing Falster, Birkerød, Horsens, Hjørring, Hørsholm, Struer, Rødovre, Tårnby, Greve, Allerød, Glostrup, Brabrand, Vanløse, Næstved, Frederiksværk, Ringsted, Taastrup, Hedehusene, Gentofte, Randers, Varde, Frederikshavn, Holbæk, Silkeborg, Vejle, Hobro, Skive, Odense, Kolding, Helsingør, Værløse, Nørresundby, Albertslund, Holstebro, Grenaa, Lystrup, Slagelse, Korsør, Risskov, Solrød Strand, Herlev, Farum, Odder, Dragør, Åbyhøj, Esbjerg, Rudersdal, Jyllinge, Aarhus, Brøndby, Hedensted, Vordingborg, Brønshøj, Gladsaxe, Aalborg, Viborg, Hillerød, Nakskov, Thisted, Haslev, Roskilde, Ølstykke, Nærum, Vallensbæk, Brønderslev, Højbjerg, Søborg, Lyngby, Virum, Stenløse, Frederiksberg, Tilst, Svendborg, Haderslev, Nyborg, Middelfart, Skanderborg, Kalundborg, Køge, Valby, Herning, Kokkedal, København, Rønne, Charlottenlund, Ishøj, Ballerup, Fredericia, Ikast, Hvidovre, Frederikssund, og Lillerød, .

Afhentning for nedbrydningshammer er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster).

Ses der på tallene er det markant, at folk mange gange leder efter blandt andet nedbrydningshammer tilbud og billig nedbrydningshammer. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere kigge efter fx nedbrydningshammer priser, nedbrydningshammer online og køb nedbrydningshammer, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på nedbrydningshammer

Det er jo temmelig ligetil for forbrugerne at finde de laveste priser på billige nedbrydningshammer online fra forskellige butikker på nettet, og så har mange online selskaber set sig nødsaget til at nedbringe priserne på nedbrydningshammer betragteligt, og derudover præstere levering uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at se nærmere på en række shops på nettet efter udsalg og tilbud på nedbrydningshammer online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Du skal imidlertid være årvågen med, at såfremt en internet handler frembyder billige nedbrydningshammer online for en pris der virker ufattelig billig, er det ofte være et faresignal om en snydagtig internet butik. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en anordning, som bistår dig overfor falske online virksomheder.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at afbetale omkostningerne til nedbrydningshammer senere. Det foreslåes som regel hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter eksempelvis nedbrydningshammer tilbud og billig nedbrydningshammer. Man ser derudover som regel mennesker søge for eksempel nedbrydningshammer priser, nedbrydningshammer online samt køb nedbrydningshammer.

Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i uden sammenligning fantastiske chancer for at finde ud af en længere række andre brugeres meninger og herved er det prisværdigt, at du tager et kig på internet virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige nedbrydningshammer online.

Facebook byder på ligeledes flere nyttige genveje til at få et kig ind i online webshoppens troværdighed. Desuden er der en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at afgive en vurdering af virksomhedens service, som også må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige nedbrydningshammer online hos en webbutik kan man principielt gennemgå shoppens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke videre interessant, især på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne være at kigge hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en erklæring om at online forretningen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, samt at e-shoppen rutinemæssigt kontrolleres af specialister som har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er en god anledning til bistand, ifald du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af nedbrydningshammer. Foruden dette slår vi et slag for at køber er obs på de primære reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af nedbrydningshammer online, som fx den returpolitik online forhandleren kører med.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man altid bevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bevidne købet af nedbrydningshammer, uafhængig af om man har handlet ved Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller 10-4.

Anne M gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Michael Jensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Tina E gav 5 stjerner

Rigtig god service

Per gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til når du køber online
1Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som jo er betinget af at du befinder dig nærved internet butikkens lager. Den leveringsløsning er jo temmelig vital såfremt vi står og skal bruge nedbrydningshammer nu og her. Alternativt så præsterer nogle få internet virksomheder fragt uden gebyr, men oftest forudsætter det at der shoppes for en bestemt pris.
2Det har vist sig at være temmelig fleksibelt for købere at prissammenligne online på billige nedbrydningshammer hos forskellige internet foretagender, og med det motiv yder massevis af webshops fri fragt. Det kan til hver en tid blive lønsomt at granske nogle online varehuse efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få den bedste pris.
3Inden folk handler billige nedbrydningshammer på en online shop burde man helt sikkert kigge på netbutikkens handelsvilkår, men det er typisk ikke videre interessant. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de grundlæggende reglementer der er gældende for handlen med billige nedbrydningshammer online, som for eksempel den ombytningspolitik webshoppen garanterer.
4Vi tilråder at se hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er en antydning af at e-handlen efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken undertiden besigtiges af specialister som kender til retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige nedbrydningshammer på en butik kunne de sådan set gennemse butikkens forretningsaftale.
5Trustpilot fører til fuldkommen gunstige muligheder for at granske en lang række øvrige kunders kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du sonderer online butikkens vurderinger forinden du shopper billige nedbrydningshammer online. Facebook frembringer på samme måde stort set pæne metoder til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
6Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en forordning, hvilket hjælper en imod fup butikker på nettet. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at betale omkostningerne af flere omgange.
7Størstedelen af internet selskaber tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtformer til nedbrydningshammer. En yndling er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer lige når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt ligetil, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste leveringsmanér.
8Leveringshastigheden er vældig bestemmende ifald man har brug for dine nye produkter fluks, så med det formål er det forholdsvis væsentligt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt for nedbrydningshammer. Masser af online forretninger udlover billig 1 dags levering på en række af deres produkter, men som ikke desto mindre påkræver at du bestiller tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9En hel del online firmaer garanterer fragt uden omkostninger på nedbrydningshammer, men typisk stiller det krav om at man handler for et bestemt beløb. Som alternativ skal du foretrække den mest letkøbte metode til levering, der tit er at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen er ofte tillige virkelig enkel. Den mindst kostelige slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.