Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til væg til belægning til støttemur til mur til springvand til højbede til badeværelse til bede til gravsten til indkørsel til akvarier til gulv

Mængder: 1000 kg 1 m3 25 kg 500 kg 10 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 15 kg 25 kg 20 kg 800 kg

Levering: i sække i løs vægt løst leveret i bigbag hent selv vognlæs i poser trailer afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare natursten.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige natursten fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder de bedste priser, og andre giver en høj grad af service. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring omkring natursten.
Når du vil have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du bør kende de betingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende netbutikkens regler.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og hermed har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare fragten, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af natursten online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor bør du forvente ekstra erfaren assistance fra folk med specialistviden i netop natursten.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe natursten online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

natursten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du vil ikke mangle værktøj. Det er en fordel at du har værktøjet klar til brug forinden du starter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tage højde for de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Du kan finde vældig mange guides og videoer via nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med rigelig almennyttig viden, specielt hvis man leder på engelsk.
3Du bør på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
4Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det er omfattende byggeopgaver. Enkelte ombygninger behøver flere mennesker. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
5I visse tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
6Der kommer ofte overraskende hovedpiner i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette viser det sig afgørende at man afsætter passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Det er af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedfælde ens omkostning ved dem én og én.
8Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du løbende tage notits af femdøgnsprognosen lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at piske ned når du lige vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
9Det kan vise sig at have noget at sige at have alle byggematerialer disponible før du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig liste hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at der ikke mangler noget.
10Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør lave en klar køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du laver din køreplan.
11Inden du starter byggeprojektet må det være aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe professionel assistance til områder af byggeriet. Hvis du ønsker eksperthjælp er det en god idé at indhente en pris fra diverse firmaer.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål om natursten

 • Hvordan mure natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  En lang række byggecentre tildeler i øjeblikket flere billige leveringsmidler til natursten. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså usædvanlig let gængelig, samt oftest også den prisbilligste løsning til levering.

  Du kunne endvidere afveje for og imod at få varerne bragt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtformen er ofte et hak mindre billig, men også vældig uproblematisk med natursten online. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du bor nærved online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på natursten kan være særligt central hvis vi absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og med det formål er det øjensynligt fornuftigt at vi gransker den estimerede leveringstid på natursten. Størstedelen af online selskaber – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre online, som dog er afhængig af at handlen laves før et angivent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen betjent forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

  Nogle få internet handler yder fragt uden omkostninger på natursten online, men i reglen er det kun gældende hvis der indkøbes for en fastsat sum. Ellers skulle man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, der typisk vil blive at få bragt din pakke til en pakkeshop.

  Temmelig mange netbutikker giver afhentning hvor du handler billig natursten derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på natursten i følgende områder:

  Frederiksværk, Svendborg, Ringsted, Allerød, Brønshøj, Skanderborg, Hillerød, Jyllinge, Stenløse, Åbyhøj, Silkeborg, Varde, Lillerød, Nyborg, Slagelse, Korsør, Vordingborg, Haderslev, Gladsaxe, Sønderborg, Ballerup, Odder, Greve, Rudersdal, Kalundborg, Solrød Strand, Virum, Grenaa, Middelfart, Højbjerg, Esbjerg, Tårnby, Kokkedal, Risskov, Lyngby, Aalborg, Skive, Thisted, Fredericia, København, Rønne, Nakskov, Charlottenlund, Glostrup, Valby, Holstebro, Hørsholm, Brabrand, Herlev, Randers, Haslev, Horsens, Holbæk, Tilst, Ikast, Aabenraa, Brønderslev, Rødovre, Hvidovre, Ishøj, Værløse, Ølstykke, Nykøbing Falster, Næstved, Aarhus, Søborg, Birkerød, Vallensbæk, Odense, Farum, Frederikssund, Hjørring, Struer, Vejle, Lystrup, Herning, Gentofte, Vanløse, Brøndby, Taastrup, Albertslund, Viborg, Helsingør, Roskilde, Frederiksberg, Nørresundby, Hobro, Køge, Hedensted, Kolding, Dragør, Frederikshavn, Hedehusene, og Nærum, .

  Click-and-collect ift. natursten er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger for eksempel natursten online og billig natursten. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter eksempelvis natursten tilbud, køb natursten og natursten priser, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Tilbud på natursten

  Det er i dag virkelig smart for internetbrugere at finde tilbud på billige natursten online på flere internet firmaer i Danmark, og for det har en lang række e-firmaer ikke kunne slippe for at nedbringe priserne på natursten voldsomt, og i øvrigt frembyde levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det alligevel blive udbytterigt at efterse nogle få e-shops efter rabatter og tilbud på natursten online før du køber, sådan at du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  Man bør blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en online webshop afhænder billige natursten online til salg for en pris som kan virke himmelråbende gunstig, så kunne det undertiden være et kendetegn på en snydagtig butik. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af et reglement, som værner dig som køber imod svindlende internet foretagender.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at betale beløbet til natursten ude i fremtiden. Det fås normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Når man ser på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. billig natursten og køb natursten. Foruden dette oplever vi som regel mennesker efterspørge for eksempel natursten priser, natursten tilbud og natursten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Intet at klage over” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til belægning til gravsten til højbede til springvand til mur til støttemur til badeværelse til akvarier til gulv til bede til haven til væg til indkørsel

  Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 500 liter 1 ton 25 kg 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 20 kg 500 kg 15 kg

  Levering: hent selv løst leveret vognlæs afhentning i bigbag trailer i løs vægt i sække i poser

  Tjek nuværende kunders ratings

  Trustpilot frembringer ultra fremragende genveje til at sondere en række eksisterende konsumenters opfattelser og derfor kan det være til hjælp, at du gransker e-forhandlerens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige natursten online.

  Facebook medfører for øvrigt rigtig hæderlige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ser vi endda online butikker hvor kunder kan levere en vurdering af deres køb, hvilket ydermere kan tages i brug til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige natursten online hos en e-forhandler kan de uden tvivl overveje netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave, særligt hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  En anden løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det skulle være et sympol på at online shoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken undertiden tilses af fagfolk der har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

  Derudover tilbydes du genvej til en håndsrækning, for så vidt du får udfordringer i processen med dit indkøb af natursten. Yderligere støtter vi at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der er gældende for bestillingen af natursten online, f.eks. den ombytningspolitik e-butikken tilbyder.

  Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af natursten, ligegyldig om man bestiller ved Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

  Martin Jørgensen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Thomas gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Thomas Nielsen gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Jens Thomsen gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Natursten via netshops

  Trustpilot byder på nogle ærlige muligheder for at gennemstøve ganske mange øvrige konsumenters opfattelser med bestilling af natursten og på grund af dette anbefales det, at du eftergår online firmaets kritik forud for at du handler natursten online.

  Facebook medfører lige så vel altid gode muligheder for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Desuden er der nogle firmaer på nettet hvor kunder kan give en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde bør benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne når det kommer til køb af natursten.

  Før man shopper natursten online

  Før nogen handler natursten hos en online shop kunne man de facto granske netbutikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke videre spændende.

  Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være et bevis på at internet shoppen adlyder de opstillede regler, tillige med at internet firmaet nu og da besigtiges af eksperter som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser for salg af natursten på nettet.

  Det er en rigtig god lejlighed til støtte, ifald du forvoldes besvær ved dit køb. Ydermere er det godt at køberen er hensynstagende til de grundlæggende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Levering af natursten

  En del netshops udlover i øjeblikket mange forskellige fragtformer. Den mindst kostelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv står for afhentning af naturstenene, hvilket dog stiller krav om at du er tæt på online webshoppens lager.

  Leveringstiden er naturligvis rigtig udslagsgivende når vi behøver naturstenene lige om lidt, og derfor er det naturligvis centralt at man kontrollerer leveringstiden for natursten – hvilket er betinget af at ordren lægges forinden et konkret tidspunkt, så de kan nå at få produkterne pakket forinden medarbejderne holder fyraften.

  Nogle få internet forhandlere lover gebyrfri levering af natursten, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du handler for en fastsat sum.

  Produkterne der præsenteres på den her side er udvalgt automatisk af hjemmesidens robot. Denne har faktisk gennemsøgt millioner af tilbud med det formål at kunne præsentere dem der minder om natursten, og som robotten derfor føler matcher din søgeintention bedst.

  Udover din søgetekst har algoritmen samtidig medtaget søgeord, som historisk set er nogle som øvrige søgende typisk benytter i sammenhæng med det, eksempelvis natursten pris og natursten til vægge foruden søgeforespørgsler som natursten pris eller natursten til terrasse.

  Den data kan den benytte som ekstra inspiration til at præsentere de mest relaterede produkter. Vores data viser også at øvrige brugere leder efter natursten til haven, natursten til vægge og natursten pris. Den her viden har algoritmen yderligere benyttet til, at søge sig forbi tusindvis af tilbud.

  Derudover viser data, at søgefraserne natursten til haven, natursten til haven og natursten pris er meget populære, og som følge heraf er de samtidig medregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene natursten til bordplader, natursten til vægge og natursten pris. Vi håber at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at mindst ét af dem faldt i din smag.

  Natursten findes igennem kendte byggekæder, f.eks. Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles natursten til…

  Nordjylland: Aars, Thisted, Hobro, Sæby, Nørresundby, Nykøbing Mors, Skagen, Nibe, Brønderslev, Støvring, Hjørring, Hirtshals, Svenstrup, Hadsund, Frederikshavn, Aabybro, Aalborg

  Sjælland: Vordingborg, Slagelse, Nakskov, Greve, Nykøbing Falster, Sorø, Solrød Strand, Jyllinge, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Skælskør, Maribo, Kalundborg, Næstved, Haslev, Køge, Tune, Korsør, Holbæk, Fensmark

  Syddanmark: Haderslev, Billund, Nyborg, Tønder, Vojens, Bramming, Rødekro, Middelfart, Ribe, Varde, Assens, Kolding, Fredericia, Vejen, Svendborg, Otterup, Nordborg, Faaborg, Grindsted, Munkebo, Ringe, Børkop, Aabenraa, Kerteminde, Sønderborg, Esbjerg, Odense

  Midtjylland: Hedensted, Vejle, Egå, Ikast, Kjellerup, Galten, Viborg, Skive, Grenaa, Ringkøbing, Ry, Randers, Herning, Struer, Hammel, Hornslet, Hadsten, Ebeltoft, Hinnerup, Aarhus, Tilst, Skødstrup, Åbyhøj, Brande, Lystrup, Løgten, Bjerringbro, Skjern, Skanderborg, Hørning, Lemvig, Højbjerg, Mårslet, Beder, Risskov, Løsning, Horsens, Malling, Holstebro, Odder, Brabrand, Silkeborg, Hasselager

  Hovedstaden: Hedehusene, Humlebæk, Hundested, Værløse, Helsingør, Frederiksberg, Kokkedal, Gilleleje, Charlottenlund, Dragør, Farum, Nivå, Stenløse, Måløv, Herlev, Hørsholm, Fredensborg, Helsinge, Valby, Ishøj, Slangerup, Frederiksværk, Birkerød, Albertslund, Gladsaxe, Gentofte, Hellebæk, København, Holte, Høje Taastrup, Hvidovre, Nærum, Lillerød, Ølstykke, Glostrup, Tårnby, Snekkersten, Ballerup, Taastrup, Søborg, Allerød, Virum, Brøndby, Vallensbæk, Lyngby, Dyssegård, Rødovre, Rudersdal, Frederikssund, Hellerup, Vanløse, Brønshøj, Hillerød, Smørumnedre, Rønne, Espergærde, Roskilde

  9 tips til online shopping
  1Det er efterhånden meget praktisk for folk at søge information om priser online på billige natursten i blandt forskellige e-handler, og herved tilbyder mange forretninger på nettet gebyrfri levering. Det kan dog immervæk blive tiden værd at analysere en række internet forretninger efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at modtage den billigste pris.
  2Før nogen bestiller billige natursten på en e-shop kunne man egentlig gennemlæse netshoppens betingelser, dog er det gerne et omfattende arbejde. Udover dette går vi ind for at du er omhyggelig omkring de primære forhold der influerer på købet af billige natursten online, f.eks. hvilken byttepolitik internet forhandleren tilsikrer.
  3Flere shops på nettet tildeler i dag et stort udvalg af billige leveringsløsninger til natursten. Den mest benyttede er lige nu pakkeshops, og så henter du bare dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ret så praktisk, samt endda tillige den billigste form for levering.
  4Trustpilot byder på uden sammenligning ønskværdige chancer for at beskue en hel del andre brugeres tanker og af den grund tilrådes det, at du besigtiger online virksomhedens anmeldelser før du shopper billige natursten online. Facebook giver dig derudover regulære solide løsninger til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
  5Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer køberen overfor uærlige internet forhandlere. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale prisen over et længere tidsrum.
  6Den mest betalelige fragtform er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du befinder dig i nærheden af e-handlens lager. Den løsning kan vise sig at være meget central om man mangler natursten om få sekunder. Alternativt så garanterer visse outlets på nettet billig levering, men oftest er det forudsat at der shoppes for en fastsat pris.
  7Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super væsentlig forudsat vi har brug for varerne nu og her, så herved er det tydeligvis aktuelt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for natursten. En lang række e-forretninger annoncerer billig 1 dags levering på utallige varer, men husk at det tager udgangspunkt i at du bestiller før et besluttet klokkeslæt.
  8Nogle internet shops frembyder fri fragt på natursten, men for det meste er det påkrævet at man handler for et bestemt beløb. I øvrigt skal man overveje den prisbilligste fragttype, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig af og til derudover særdeles simpel. Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter varerne.
  9Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, som ofte er en sikring om at online firmaet tilslutter sig de opstillede regler, foruden at hjemmesiden ofte evalueres af eksperter som har megen viden om retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige natursten på en online butik behøver de sådan set tage stilling til e-shoppens forretningsaftale.