Ecostyle Myrefrikvik Pulver - Konc.til Udvanding
199 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri 400G
120 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri Loxiran - Lokkedåse 2stk
69 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri Strødåse 500g -
199 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri 700ml - Pumpespray Ktb
129 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri Spinosad - Refill 20ml
100 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri - Vandopløselig 5 Poser A 20g
100 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri Loxiran
107 kr.
Mere info
Ecostyle Myrefri 200g - Til Udstrøning
99 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring myrefri.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge virksomhedens betingelser.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i prisen på billige myrefri hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder sælger et enormt produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot myrefri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af myrefri online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har du mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Alverdens specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få ekstra erfaren rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis myrefri.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at købe myrefri online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

myrefri jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

myrefri bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

myrefri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

myrefri silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For projekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Således skal du løbende se vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er forstandigt at nedskrive samtlige poster, og herefter notere billige priser på dem alle sammen.
3Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer ved store opgaver, og af den grund viser det sig essentielt at man afsætter passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er overbevist om at have tid nok til det.
4Du skal nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedshjelm der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
5Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig erstatteligt at have det klar inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
6Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om omfattende ombygninger. Flere opgaver kræver flere mennesker. Dertil vil det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til vældig meget gavnlig oplysning, især hvis man kigger på engelsk.
8Planlægning bliver metoden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver planen.
9Du burde måske tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe eksperthjælp til noget af projektet. Hvis du søger hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
10Det vil vise sig værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition forinden du påbegynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
11Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet influerer positivt på naturen.
12Længe før du opstarter byggeprojektet kan det blive aldeles betydningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række byggecentre giver i dag et hav af forskellige billige leveringsløsninger til myrefri. En af favoritterne er i vore dage udleveringssteder, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ret hensigtsmæssig, og typisk derudover den mest letkøbte form for levering.

Du burde ligeledes påtænke at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver ofte en sjat mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt smertefri for myrefri online. Den mest billige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du er lige ved e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på myrefri er jo meget central i tilfælde af at man har behov for varerne nu og her, så i det øjemed er det faktisk væsentligt at vi kontrollerer leveringstiden ved myrefri. En lang række outlets på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på deres primære produkter online, hvilket påkræver at du når at bestille før et givent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsendt før de lageransatte drager hjemad.

Flere forhandlere på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på myrefri online, men i de fleste tilfælde kræver det at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt må du udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

De store webshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig myrefri online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på myrefri i disse byer:

Horsens, Kolding, Brønshøj, Middelfart, Hjørring, Frederiksværk, Ringsted, Åbyhøj, Esbjerg, Vanløse, Varde, Sønderborg, Slagelse, Aarhus, Frederikshavn, Silkeborg, Skanderborg, Hørsholm, Thisted, Rudersdal, Hobro, Frederiksberg, Hedensted, Ølstykke, Gentofte, Nærum, Farum, Struer, Hvidovre, Korsør, Tilst, Valby, Nørresundby, Aabenraa, Brøndby, Kalundborg, Holbæk, Ishøj, Holstebro, Svendborg, Lyngby, Greve, Grenaa, Haderslev, Gladsaxe, Odder, Herning, Vordingborg, Værløse, Fredericia, Søborg, Glostrup, Roskilde, Vallensbæk, Frederikssund, Solrød Strand, Nyborg, Jyllinge, Nykøbing Falster, Lillerød, Nakskov, Højbjerg, Aalborg, Taastrup, Ballerup, Helsingør, Birkerød, Skive, Vejle, Virum, Viborg, Haslev, Dragør, Herlev, Hillerød, Randers, Risskov, Brønderslev, Albertslund, Rønne, København, Brabrand, Hedehusene, Rødovre, Allerød, Charlottenlund, Næstved, Stenløse, Tårnby, Ikast, Køge, Kokkedal, Lystrup, og Odense, .

Click-and-collect for myrefri er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger fx myrefri online og myrefri priser. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge eksempelvis myrefri tilbud, billig myrefri samt køb myrefri, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Gode priser på myrefri

Det er super simpelt for internetbrugere at analysere priser på billige myrefri online på tværs af internet outlets, og ergo har masser af e-forretninger fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på myrefri betydeligt, og ydermere byde på levering uden beregning.

Men det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at prøve nogle få outlets på nettet efter billige priser på myrefri online forinden du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Du skal blot være klar over, at når en internet webshop afhænder billige myrefri online på tilbud til en pris der anses for himmelråbende tiltalende, så kan det undertiden være et fingerpeg om en uærlig e-butik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af et regelsæt, hvilket garanterer dig som køber imod snydagtige internet butikker.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil afdrage beløbet til myrefri senere. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger fx myrefri tilbud og myrefri online. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge for eksempel køb myrefri, billig myrefri samt myrefri priser.

Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot forærer dig forholdsvis pæne løsninger til at se nøjere på en hel del aktuelle konsumenters evalueringer og herved anbefales det, at du studerer webbutikkens vurderinger før du shopper billige myrefri online.

Facebook fører til på samme måde ret ærlige løsninger til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Tilmed møder vi mange e-handler hvor man kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde bør benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige myrefri online hos en internet virksomhed burde de altid læse dens regler, men det er almindeligvis ikke super interessant, særligt ved de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at kigge om webbutikken er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at e-forhandleren lever op til de officielle regler, udover at internet virksomheden tit overværes af sagkyndige som er meget fortrolige reglerne på området.

Dette er desuden en god anledning til at få assistance, såfremt du møder besvær som følge af din bestilling af myrefri. Udover dette slår vi et slag for at køber er vaks omkring de fundamentale forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af myrefri online, eksempelvis den ombytningsret forretningen lover.

I den relation er det tilmed afgørende, at man permanent opbevarer ens ordrekvittering, således man en anden gang kan bevise bestillingen af myrefri, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

Kirsten J gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Tina V gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Marianne Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Louise Rasmussen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er super nemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige myrefri i blandt forskellige internet virksomheder, og med det motiv yder flertallet af forretninger på nettet billig levering. Derfor kan det stadigvæk være lukrativt at checke forskellige internet butikker efter billige priser før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at indhente den bedste pris.
2En hel del internet firmaer frembyder fragt uden gebyr på myrefri, men typisk forudsætter det at du bestiller for en bestemt sum. Ellers må du beslutte sig for den prisbilligste fragtform, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Metoden er desværre ligeledes særdeles smart. Den mest letkøbte leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
3Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, der dækker køber imod snydagtige e-firmaer. Som en anden løsning burde du vælge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække prisen over flere uger.
4Trustpilot medfører ret troværdige chancer for at udforske ganske mange aktuelle køberes bedømmelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du beser internet virksomhedens omtaler inden du handler billige myrefri online. Facebook forærer dig desuden rigtig anstændige metoder til at få kendskab til e-firmaets pålidelighed.
5Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en erklæring om at e-butikken forstår gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen en gang i mellem overvåges af jurister som har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige myrefri i en internet webshop burde man til hver en tid kigge på webshoppens handelsbetingelser.
6Inden nogen handler billige myrefri hos en internet butik burde de reelt skimme shoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig sjovt. Tillige foreslåes det at køber er vaks omkring de mest centrale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige myrefri online, som fx hvilken ombytningsret online firmaet garanterer.
7Flere online shops tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsudgaver til myrefri. En af favoritterne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså vældig praktisk, samt desuden også den mest prisbevidste slags levering.
8Den mest betalelige metode til levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket kræver at du er i nærheden af e-handlens lager. Den fragtmulighed kan være ualmindeligt bestemmende om vi behøver myrefri lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række internet foretagender levering uden omkostninger, men ofte er det så præmissen at man shopper for en konkret sum.
9Antal dages levering er jo vældig betydningsfuld når du har brug for produktet om et øjeblik, så herved er det fuldt ud relevant at man besigtiger leveringstiden for myrefri. En hel del e-handler frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, som alligevel regnes ud fra at transaktionen realiseres inden et givent klokkeslæt.