Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Mere info
Musefælde "Mjölner"
40 kr.
Mere info
Musefælde rapp-2, 2 stk.
50 kr.
Mere info
Musefælde - 2 stk. Galvaniseret
33 kr.
Mere info
Green-it Musefælde Giljotti
60 kr.
Mere info
Green-it Musefælde Mjølner
40 kr.
Mere info
Green-it Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Mere info
Green-it Musefælde kassemodel
40 kr.
Mere info
Green-it Musefælde - 2 stk. galvaniseret
20 kr.
Mere info
Green-it Musefælde rapp-2, 2 stk.
60 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring musefælde.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse virksomhedens betingelser.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare musefælde.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de kendte byggekæder.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Du vil finde variationer i prisen på billige musefælde fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af musefælde online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og af den grund har du tilbuddet om at handle online og køre materialerne personligt. Hermed er det muligt at spare leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du opleve super informativ assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis musefælde.
Diverse webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber musefælde online på deres side.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

musefælde harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

musefælde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

musefælde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

musefælde bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må forfatte en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver handlingsplanen.
2Muligvis kan det blive afgørende at have de relevante materialer klar til brug i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig note hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
3Der kommer som regel uventede vanskeligheder i tilfælde med større opgaver, og ergo kan det vise sig af stor betydning at der er afsat god nok plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
4For udendørs projekter har vejret en stor rolle. Således bør du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at regne nøjagtig som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der kan findes endeløse artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig information, særligt når du søger på engelsk.
6Du kunne tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Når du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at modtage forslag fra forskellige leverandører.
7Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har et overblik over økonomien. Det vil være forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke online tilbud på hver enkelt.
8Længe før du påbegynder arbejdet må det være ganske betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Du vil for alt i verden ikke fattes grej. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet disponibelt inden du går løs med arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tillægge de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
10Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til projektet, ikke mindst ift. vigtige byggerier. Omfangsrige byggerier behøver flere personer. Endvidere bør det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Du bør ikke negligere sikkerheden, så husk påklædning herunder sikkerhedssko som skåner dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
12Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Bidraget betinges altså af at ombygningen influerer positivt på planeten.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af online selskaber tildeler til alt held diverse forskellige billige former for fragt til musefælde. En der er meget anvendt er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente produkterne lige når det passer dig. Denne er altså virkelig let gængelig, samt mange gange tillige den mindst kostelige løsning til levering.

Du kan ydermere afveje for og imod at vælge udbringning hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig oftest en anelse mere bekostelig, men ydermere ultra bekvem ift. musefælde online. Den mindst kostelige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre kræver at du befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på musefælde kan være vældig udslagsgivende ifald du har behov for dine nye produkter omgående, så derfor er det skam passende at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på musefælde. Temmelig mange webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer online, som dog kræver at bestillingen køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken pakket forinden pakkepersonalet har fyraften.

Visse byggeforretninger tilbyder fragt uden betaling på musefælde online, men undertiden er det forbeholdt når man handler for et fastslået beløb. Som alternativ bør man snuppe den billigste leveringsmåde, som typisk vil være at få bragt din pakke til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig musefælde online men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på musefælde i følgende områder:

Randers, Roskilde, Greve, Nyborg, Slagelse, Højbjerg, Vanløse, Risskov, Viborg, Herlev, Virum, Nørresundby, Hvidovre, Middelfart, Holbæk, Ishøj, Hillerød, Aarhus, Hedehusene, Søborg, Valby, Ringsted, Glostrup, Brønshøj, Brabrand, Haderslev, Værløse, Hedensted, Ikast, Ølstykke, Hobro, Køge, Gentofte, Aalborg, Taastrup, Nakskov, Ballerup, Lystrup, København, Varde, Frederikshavn, Helsingør, Gladsaxe, Vallensbæk, Hørsholm, Birkerød, Jyllinge, Allerød, Tårnby, Kokkedal, Rønne, Aabenraa, Hjørring, Brøndby, Fredericia, Brønderslev, Albertslund, Svendborg, Åbyhøj, Frederikssund, Thisted, Rudersdal, Næstved, Korsør, Farum, Odder, Horsens, Tilst, Frederiksberg, Esbjerg, Grenaa, Lyngby, Holstebro, Silkeborg, Haslev, Sønderborg, Frederiksværk, Dragør, Stenløse, Struer, Vordingborg, Kalundborg, Kolding, Nærum, Skive, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Lillerød, Rødovre, Vejle, Charlottenlund, Skanderborg, Herning, og Odense, .

Click-and-collect for musefælde er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere som regel søger blandt andet musefælde priser og køb musefælde. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge fx billig musefælde, musefælde tilbud og musefælde online, foruden de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Gode priser på musefælde

Det er jo efterhånden usædvanlig fremkommeligt for enhver at analysere priser på billige musefælde online i blandt diverse shops på nettet, og på grund af dette har de fleste online virksomheder fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på musefælde voldsomt, og endda sikre fragtfri levering.

Men det kan immervæk blive rentabelt at checke nogle forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på musefælde online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du skal trods alt være så påvagt, at hvis en online butik afhænder billige musefælde online til salg for en udsalgspris der er helt fantastisk attraktiv, så kan det undertiden være en varsel om en uægte e-forretning. Kortbestillinger er dog omfattet af et regelsæt, der sikrer køber overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere regningen på musefælde over flere uger. Det foreslåes typisk i specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen og 10-4.

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at mennesker ofte leder efter bl.a. musefælde priser og musefælde tilbud. Foruden dette ser man typisk mennesker søge blandt andet musefælde online, køb musefælde samt billig musefælde.

Analyser nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig tilpas passelige muligheder for at finde ud af en lang række eksisterende brugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår e-shoppens ratings forinden du køber billige musefælde online.

Facebook indebærer tillige adskillige fine genveje til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Herinde er der en række online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at sammensætte en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige musefælde online hos en internet butik kan de i princippet tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Alternativet kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at e-firmaet forstår de danske regler, foruden at online firmaet løbende besøges af specialister som er inde i lovene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, hvis du skulle få udfordringer som følge af din bestilling af musefælde. Tillige kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest vitale vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af musefælde online, til eksempel den returpolitik forretningen anvender.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevise sit køb af musefælde, uagtet om man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Else A gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Helle Andersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Hans I gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Inge gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot bringer dig ultra passelige muligheder for at kortlægge ganske mange andre kunders betragtninger og derfor slår vi et slag for, at du betragter internet webshoppens ratings inden du køber billige musefælde online. Facebook genererer også en del solide løsninger til at få en idé om internet webshoppens kundefokus.
2Generelt går vi ind for at tjekke om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet virksomheden overholder de officielle danske regler, og at internet butikken jævnligt føres tilsyn med af fagfolk som har indsigt i de gældende love. Forinden nogen køber billige musefælde hos en online virksomhed kan de reelt læse e-butikkens handelsvilkår.
3Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette kræver at du opholder dig nærved online firmaets bopæl. Den løsning kan være ret så relevant i tilfælde af at du har brug for musefælde om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle få netbutikker levering uden omkostninger, men i reglen er det betinget af at man køber for en bestemt pris.
4Mange online outlets yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige former for levering til musefælde. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, som gør det muligt at hente din pakke når det passer dig. Fragtformen er nemlig ualmindeligt smertefri, samt mange gange tillige den mest betalelige leveringstype.
5Fragttiden er jo ultra betydningsfuld om vi står og skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det uden tvivl essentielt at du finder det forventede leveringstidspunkt på musefælde. Adskillige online butikker præsterer billig dag-til-dag levering på en masse varer, men vær obs på at det kræver at ordren placeres før et fastslået tidspunkt.
6Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en forordning, der assisterer kunden imod uægte online webshops. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at godtgøre beløbet over flere uger.
7Forinden nogen køber billige musefælde i en e-handler kan man de facto skimme shoppens forretningsvilkår, men det er gerne et tidskrævende arbejde. Endvidere er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter i forbindelse med købet af billige musefælde online, som for eksempel den returpolitik online forhandleren kører med.
8Nogle forhandlere på nettet lover portofri levering på musefælde, men for det meste er det betinget af at man køber for en bestemt sum. Alternativt må man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmanér, som ofte vil blive at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Leveringsformen bliver som oftest også vældig simpel. Den prisbilligste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
9Det har vist sig at være ret så praktisk for internetbrugere at sammenligne priser online på billige musefælde på diverse internet varehuse, og til tak garanterer flere online firmaer gratis levering. Dog kan det stadigvæk vise sig gunstigt at sammenholde et par internet selskaber efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er sikker på at få den laveste pris.