AEG Murrillefræser MFE 1500
4.595 kr.
Mere info
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert
4.825 kr.
Mere info
Milwaukee Murrillefræser WCS 45
8.495 kr.
Mere info
Milwaukee Murrillefræser WCE 30
7.000 kr.
Mere info
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert og ASR 35 L støvsuger
9.999 kr.
Mere info
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert med diamantfræseskive med 2rækker »professional« UP og ASR 35 L støvsuger
11.249 kr.
Mere info
Metabo Murrillefræser MFE 40 incl. 2 diamantskiver, fræseskive 20mm & kuffert
4.710 kr.
Mere info
Murrillefræser 1.320 W - TC-MA 1300
799 kr.
Mere info
Murrillefræser 1800 watt
1.244 kr.
Mere info
Murrillefræser 1700 watt
1.225 kr.
Mere info
METABO MURRILLEFRÆSER MFE 65
7.798 kr.
Mere info
METABO MURRILLEFRÆSER MFE40 INKL 2 SKIVER
4.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige murrillefræser fra netbutik til netbutik. En del har fokus på gode priser, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få information omkring murrillefræser.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare murrillefræser.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af murrillefræser online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og som følge af det har man mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det har du valget om at spare leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber murrillefræser online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. På grund af det bør du forvente endnu mere nyttig assistance fra nogle der er specialister i lige præcis murrillefræser.
Flertallet af nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

murrillefræser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

murrillefræser silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

murrillefræser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

murrillefræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Det viser sig fundamentalt at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du kaster dig over håndværket. Du kan forfatte en overskuelig liste med alt du får brug for, og derefter eftergå oversigten, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
3Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du tit undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned nøjagtig som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
4Det er fornuftigt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det er forstandigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
5I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man hvis ombygningen er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
6I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det være meget værdifuldt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
7Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en klar strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din plan.
8Du vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt idet du starter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets budget.
9Der viser sig uden tvivl pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og derfor er det essentielt at der afsættes nok tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør have assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at søge tilbud fra forskellige selskaber.
11Der kan findes utallige artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig ret så meget brugbar oplysning, især hvis man skriver søgeordene på engelsk.
12Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, specielt når det er omfattende arbejdsopgaver. Omfattende opgaver behøver flere mennesker. Ydermere vil det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ret så betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Størstedelen af netbutikker i Danmark yder til alt held diverse forskellige billige muligheder for levering til murrillefræser. En af de mest benyttede er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter når du har tid. Løsningen er jo ekstremt smart, og endda endda den mest billige mulighed for fragt.

Du burde ydermere tænke over at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Metoden bliver tit en anelse mere pebret, men endda ualmindeligt uproblematisk med murrillefræser online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du bor nærved e-forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på murrillefræser kan være usædvanlig aktuel ifald man behøver ordren om et øjeblik, og af den grund er det helt afgørende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt for murrillefræser. En del forretninger på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet forud for at de lageransatte har fyraften.

Indtil flere online selskaber tilbyder gratis fragt på murrillefræser online, men oftest gælder det kun hvis der handles for et fastsat beløb. Alternativt kunne du foretrække den prisbilligste leveringsmodel, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De største byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig murrillefræser online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne tilbyder eksempelvis click-and-collect på murrillefræser i følgende områder:

Lystrup, Hvidovre, Brøndby, Kokkedal, Thisted, Haslev, Struer, Lyngby, Rønne, Jyllinge, Solrød Strand, Gladsaxe, Herlev, Hjørring, Rødovre, Slagelse, Taastrup, Højbjerg, Odder, Vordingborg, Vejle, Svendborg, Stenløse, Tårnby, Holbæk, Virum, Ikast, Brønshøj, Aabenraa, Kolding, Næstved, Birkerød, Greve, Nyborg, Hobro, Vallensbæk, Gentofte, Esbjerg, Viborg, Frederikshavn, Nærum, Hedensted, Grenaa, Allerød, Brønderslev, Helsingør, Fredericia, Søborg, Lillerød, Ballerup, Holstebro, Tilst, Ishøj, Haderslev, Hedehusene, Farum, Varde, Skanderborg, Aalborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Sønderborg, Randers, Rudersdal, Kalundborg, Charlottenlund, Risskov, Roskilde, Ølstykke, Aarhus, Hillerød, Albertslund, Hørsholm, Korsør, Odense, Silkeborg, Værløse, Dragør, Valby, Skive, Nakskov, Nørresundby, Middelfart, København, Glostrup, Brabrand, Herning, Nykøbing Falster, Ringsted, Åbyhøj, Vanløse, Frederikssund, Køge, og Horsens, .

Klik-og-hent ift. murrillefræser er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig murrillefræser og murrillefræser tilbud. Derudover ser vi ofte folk søge efter eksempelvis murrillefræser online, murrillefræser priser samt køb murrillefræser, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Tilbud på murrillefræser

Det er ret fleksibelt for enhver at sammenligne tilbud på billige murrillefræser online i blandt diverse internet handler, og til gengæld har massevis af online firmaer været tvunget til at nedskære priserne på murrillefræser betydeligt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gunstigt at efterprøve enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på murrillefræser online forinden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Silvan.

Du bør bare ikke glemme, at hvis en shop på nettet forhandler billige murrillefræser online til en udsalgspris som anses for kolossalt letkøbt, burde det ofte være et signal om en uægte internet butik. Handler med kort er ikke desto mindre en del af en ordning, der bistår en imod falske shops på nettet.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale beløbet til murrillefræser i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at folk som regel søger efter for eksempel billig murrillefræser og murrillefræser tilbud. Derudover oplever vi som regel internet shoppere lede efter for eksempel murrillefræser priser, murrillefræser online samt køb murrillefræser.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot yder en del fornemme genveje til at eksaminere adskillige forhenværende køberes synspunkter og af den grund anbefales det, at du evaluerer online forhandlerens vurderinger inden du handler billige murrillefræser online.

Facebook leverer på samme måde fuldkommen belejlige muligheder for at få indsigt i e-handlens pålidelighed. Tilmed er der endda online forhandlere som tilbyder folk at registrere en kritik af deres køb, hvilket ligeledes bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige murrillefræser online i en internet virksomhed burde de faktisk kigge på butikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, især med de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været en antydning af at online firmaet efterfølger de officielle regler, og at e-forhandleren fra tid til anden revurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du får besvær med din handel med murrillefræser. Foruden dette kan det være til hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der har betydning for bestillingen af murrillefræser online, som eksempelvis hvilken returret webshoppen lover.

Her er det ydermere vigtigt, at man altid bevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af murrillefræser, uagtet om man handler fra Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Mads gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Anne Knudsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jens Christensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Erik C gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til din online shopping
1En lang række online varehuse giver nu til dags et hav af forskellige billige fragtmuligheder til murrillefræser. Den mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo vældig let gængelig, samt typisk ydermere den billigste mulighed for fragt.
2Vi anbefaler at se om webbutikken er e-mærket, eftersom det typisk er en indikation om at online firmaet opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at internet webshoppen en gang i mellem overvåges af eksperter der er indført i de gældende bestemmelser. Før folk køber billige murrillefræser hos en internet webshop bør man når alt kommer til alt se på netbutikkens vilkår.
3Det er i dag ekstremt gnidningsløst for enhver at undersøge tilbud online på billige murrillefræser i blandt forskellige online forhandlere, og altså frembyder langt de fleste shops på nettet levering uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid vise sig lukrativt at se nærmere på enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris.
4Forinden nogen shopper billige murrillefræser hos en e-butik kan man for at være sikker studere dens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke super spændende. Tilmed støtter vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende regler der har indvirkning på bestillingen af billige murrillefræser online, eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden benytter.
5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld forudsat man står og skal bruge ordren inden for få dage, så af den grund er det sandelig vigtigt at du efterser den estimerede leveringstid på murrillefræser. Adskillige webbutikker stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt.
6Den billigste fragtmetode vil til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du opholder dig nær online virksomhedens hjemsted. Den metode til levering kan vise sig at være særdeles aktuel i tilfælde af at vi behøver murrillefræser inden for kort tid. Alternativt så præsterer visse netbutikker levering uden beregning, men ofte kræves det at man køber for en præcis sum.
7Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en foranstaltning, som forsvarer os overfor svindlende forretninger på nettet. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil klare beløbet over en længere periode.
8Trustpilot giver dig en del troværdige løsninger til at eftersøge en hel del andre konsumenters opfattelser og derved slår vi et slag for, at du kigger nærmere på online forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige murrillefræser online. Facebook giver dig lige så vel nogenlunde solide genveje til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed.
9Nogle få e-butikker lover levering uden omkostninger på murrillefræser, men i reglen er det under forudsætning af at du bestiller for en bestemt pris. I øvrigt burde man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmetode, som typisk er at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Løsningen er jævnligt til gengæld særligt smertefri. Den mest billige leveringsmulighed er dog at hente pakken selv.