Murske norsk, 240x175 mm 5321
242 kr.
Mere info
Murerske 200x220mm
168 kr.
Mere info
Murske 616220
164 kr.
Mere info
Murske norsk, 200x148 mm 5319
153 kr.
Mere info
Murerske 230x250mm, uno
431 kr.
Mere info
Murerske 210x220 mm, p-5311
401 kr.
Mere info
Murerske 160x220mm, aron
330 kr.
Mere info
Murerske 250x260mm, axel
455 kr.
Mere info
Murske 612220
170 kr.
Mere info
Murske 616200
183 kr.
Mere info
ESKIMO murerske 1/220
143 kr.
Mere info
ESKIMO murerske 1/230
163 kr.
Mere info
ESKIMO murerske 1/210
145 kr.
Mere info
ESKIMO murerske 1/240
169 kr.
Mere info
Murerske 220 mm HERO
48 kr.
Mere info
Murerske 210 mm HERO
48 kr.
Mere info
Murerske 240 mm HERO
48 kr.
Mere info
Murerske 230 mm HERO
48 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot murerske.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Dermed bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af murerske.
Der kan være forskel på priserne på billige murerske fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle satser på en høj grad af service. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Hermed kan du spare fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre samler produkter fra flere producenter, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af murerske online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
En masse specialiserede netshops er små firmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du køber murerske online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo vil du modtage super indsigtsfuld vejledning fra folk med specialistviden i netop murerske.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

murerske bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

murerske silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

murerske harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

murerske jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du finder rigelige mængder af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder meget anvendelig oplysning, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
2Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
3Det kan overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige leverandører.
4For byggeprojekter udendørs har vind og vejr stor betydning. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrvarslen i dagene før byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned i samme sekund som du er midt i dit komplekse byggeprojekt.
5Det anbefales at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig ved omfangsrige byggeprocesser. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere bør det være hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Du vil aldrig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig smart at have udstyret ved hånden idet du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
7Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at notere samtlige udgifter, og bagefter notere eventuelle tilbud på dem hver især.
8Godt forarbejde er vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en klar plan, der fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
9Du skal aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beskyttelse herunder sko og hjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
10Det kan blive værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind før du iværksætter projektet. Du kan lave en simpel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og derefter efterse oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11I god tid inden at du starter byggeriet kan det vise sig ekstremt afgørende at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
12Der præsenterer sig altid ubelejlige problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og herved kan det være vigtigt at man har afsat rigeligt med plads i planen, med formålet om at man er overbevist om at nå i mål.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En masse internet webshops tildeler nu til dags mange forskellige billige fragtmetoder til murerske. En sikker vinder er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig meget smertefri, samt desuden desuden den billigste leveringsmetode.

Du kan ydermere påtænke at vælge afsending til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er desværre en anelse mere bekostelig, men samtidig yderst let gængelig ift. murerske online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket kræver at du er tæt på internet webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på murerske kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende såfremt man har brug for dine nye varer nu og her, så af den grund er det temmelig afgørende at vi tjekker tidshorisonten for levering på murerske. De fleste shops på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, hvilket dog stiller krav om at du bestiller forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne pakket inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Visse netbutikker tilbyder fragt uden gebyr på murerske online, men tit er det påkrævet at man indkøber for et bestemt beløb. Alternativt burde man gribe den mest billige leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig murerske online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggekæderne foreslår bl.a. klik-og-hent på murerske i følgende byer:

Esbjerg, Nakskov, Brønshøj, Frederiksværk, Rødovre, Helsingør, Vordingborg, Rudersdal, Hedensted, Gladsaxe, Slagelse, Taastrup, Aabenraa, Brabrand, Vejle, Vallensbæk, Korsør, Haslev, Køge, Hedehusene, København, Farum, Holbæk, Ringsted, Middelfart, Risskov, Virum, Kolding, Brøndby, Åbyhøj, Tårnby, Frederikshavn, Lystrup, Nørresundby, Aalborg, Hobro, Ikast, Birkerød, Herning, Lillerød, Frederiksberg, Charlottenlund, Randers, Søborg, Værløse, Næstved, Kokkedal, Odense, Ølstykke, Hjørring, Nykøbing Falster, Kalundborg, Nærum, Varde, Brønderslev, Ballerup, Greve, Viborg, Sønderborg, Skive, Svendborg, Horsens, Odder, Valby, Jyllinge, Allerød, Ishøj, Silkeborg, Stenløse, Glostrup, Holstebro, Albertslund, Højbjerg, Grenaa, Hørsholm, Gentofte, Nyborg, Dragør, Lyngby, Fredericia, Haderslev, Rønne, Hvidovre, Hillerød, Solrød Strand, Roskilde, Tilst, Herlev, Frederikssund, Aarhus, Skanderborg, Struer, Thisted, og Vanløse, .

Afhentning af murerske er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger bl.a. billig murerske og murerske tilbud. Foruden dette ser man tit online shoppere kigge efter blandt andet køb murerske, murerske priser og murerske online, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Den bedste pris på murerske

Det er jo særligt praktisk for os alle at finde de bedste priser på billige murerske online i blandt diverse webshops, og derved har en lang række shops på nettet været tvunget til at stampe prisen på murerske en hel del, og ydermere yde gratis fragt.

Trods dette kan det trods alt være gavnligt at kontrollere nogle forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på murerske online før du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal bare være obs på, at ifald en webbutik afsætter billige murerske online til en salgspris der er helt ekstremt billig, så kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel e-butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en retningslinje, der bistår os overfor uærlige online firmaer.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil dække prisen på murerske over tid. Det tilbydes normalt hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og Silvan.

Ses der på statistikkerne står det markant, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis murerske tilbud og murerske online. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter blandt andet køb murerske, billig murerske samt murerske priser.

Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fører til sådan set tiltalende genveje til at udforske en række aktuelle konsumenters kritik og af den grund går vi ind for, at du beser internet virksomhedens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige murerske online.

Facebook forærer dig derudover ultra pålidelige løsninger til at få indblik i internet selskabets kundefokus. Desuden er der en række online outlets som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af deres køb, som tilmed burde udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige murerske online i en webbutik kan man ideelt set få overblik over butikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen et omfattende arbejde, særligt hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, som bør være en erklæring om at online forretningen efterkommer de gældende danske regler, samt at online butikken nu og da revurderes af sagkyndige som er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, ifald du forvoldes udfordringer i processen med dit indkøb af murerske. Derudover anbefales det at køberen er påpasselig med de fundamentale reglementer der er gældende for købet af murerske online, fx hvilken returpolitik e-butikken tilsikrer.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens kvittering, så man når som helst kan bevise sin bestilling af murerske, uagtet om man shopper hos XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Camilla gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jan C gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jan I gav 5 stjerner

Udmærket

Jan O gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til online indkøb
1Det har vist sig at være rigtig smart for alle at sammenligne priser online på billige murerske hos forskellige internet butikker i Danmark, og for det tilbyder mange shops på nettet fragt uden omkostninger. Det kan trods alt blive tiden værd at analysere et par online forhandlere efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så du er sikker på at antage den mest attraktive pris.
2Vi går generelt ind for at tjekke om internet webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en sikkerhed for at e-handlen føjer de opstillede regler, foruden at forretningen lejlighedsvis besigtiges af fagmænd som forstår reglementet på området. Forinden nogen køber billige murerske i en internet shop kunne de de facto gennemse netshoppens forretningsvilkår.
3Trustpilot tilbyder nogle belejlige genveje til at kortlægge mange eksisterende brugeres oplevelser og derfor er det en hjælp, at du gennemgår online butikkens ratings før du shopper billige murerske online. Facebook tilbyder dig endvidere nogle fordelagtige metoder til at få et kig ind i online shoppens troværdighed.
4Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som jo betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet shoppens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig virkelig relevant forudsat du har brug for murerske om kort tid. Alternativt så tilbyder flere shops på nettet gebyrfri levering, men ofte påkræves det at man indkøber for en præcis sum.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super afgørende når du har behov for varen om få sekunder, så af den grund er det bestemt væsentligt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på murerske. Masser af internet forhandlere stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, hvilket står og falder med at bestillingen realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
6Før nogen bestiller billige murerske på en e-handler behøver man når alt kommer til alt løbe igennem butikkens handelsvilkår, men det er for det meste en omfattende opgave. Tilmed er det prisværdigt at kunden er obs på de mest essentielle vilkår der gælder for købet af billige murerske online, som for eksempel hvilken returpolitik online forhandleren lover.
7Mange outlets på nettet giver nu til dags et bredt udvalg af billige løsninger til levering til murerske. Et hit er for nærværende levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine produkter når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ultra gnidningsløs, og ofte endda den mindst kostelige form for levering.
8Indtil flere forhandlere på nettet tilbyder levering uden beregning på murerske, men oftest er det betinget af at man køber for et fastsat beløb. Alternativt bør du tage den mindst kostelige fragtmulighed, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtformen bliver gennemsnitligt på den anden side super fleksibel. Den mest letkøbte metode til levering er uden tvivl at hente produkterne selv.
9Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en anordning, hvilket støtter dig som køber overfor fup internet webshops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at finansiere omkostningerne af flere omgange.