Murerhammer Hultafors med træskaft M-500/M-600
178 kr.
Mere info
Murerhammer lbhh 454g
394 kr.
Mere info
Murerhammer med stålrørsskaft. Hultafors TB 600
582 kr.
Mere info
Murerhammer med stålrørsskaft. teng tools hmbh16
308 kr.
Mere info
HERO Murerhammer 800 g
74 kr.
Mere info
Murerhammer mr-500
373 kr.
Mere info
Murerhammer m-600
402 kr.
Mere info
Murerhammer kgc-bullox
475 kr.
Mere info
Murerhammer lbhf 567g
723 kr.
Mere info
Murerhammer 600 gram - ergonomisk
90 kr.
Mere info
HERO Murerhammer 800 gr.
60 kr.
Mere info
Hultafors Murerhammer, 600g M 600
285 kr.
Mere info
BATO Murehammer 600 gr. Træskaft.
99 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Murerhammer, askeskaft 600g
303 kr.
Mere info
Murehammer 550 gram ProBuilder 52139
75 kr.
Mere info
Murerhammer 800 gram HERO 3064-820
99 kr.
Mere info
Probuilder Murerhammer 700 Gram
114 kr.
Mere info
Murehammer 700 gram ProBuilder 52141
90 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot murerhammer.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du tjekke de andre.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du handle hos et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af murerhammer.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige murerhammer fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og som følge af det har mange valget om at købe online og køre materialerne personligt. Derved kan man slippe for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne straks.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af murerhammer online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller murerhammer online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du få mere informativ assistance fra folk som er specialister i netop murerhammer.
Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

murerhammer silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

murerhammer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

murerhammer harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

murerhammer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de nødvendige materialer handlet ind inden du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at du har styr på det.
2Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du vil påbegynde det komplicerede projekt.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din strategi.
4Der findes et bredt udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse gavnlig information, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
5Forinden du iværksætter byggeprocessen er det ret afgørende at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du bør vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må få assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er store byggeopgaver. Nogle projekter gør krav på flere personer. Endvidere vil det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
8Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et budget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det må være behjælpeligt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan dokumentere den billigste pris på hver eneste af dem.
9I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
10Der præsenterer sig ofte utidige hovedpiner når det handler om større opgaver, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at der er afsat passende plads i agendaen, så man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
11Man skal nødig gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være essentielt at have værktøjet til rådighed når du indleder byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at medtage de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdshjelm der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En hel del internet virksomheder foreslår i vore dage en række forskellige billige leveringsmåder til murerhammer. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo vældig let, og endda tillige den mindst kostelige leveringsmåde.

Du bør endvidere forsøge at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i mange tilfælde en tand mindre billig, men endvidere ultra smart ved køb af murerhammer online. Den mest betalelige leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du er tæt på e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på murerhammer kan være virkelig vigtig ifald vi mangler produktet inden for kort tid, så med det formål er det faktisk klogt at du tjekker den forventede leveringsdato for murerhammer. Flere e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags levering på de fleste varer online, men husk at det afhænger af at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen ordnet forud for at de lageransatte holder fyraften.

Flere online forhandlere yder fri fragt på murerhammer online, men ofte er det så præmissen at man køber for et konkret beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest betalelige slags levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man handler billig murerhammer derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af murerhammer i disse byer:

Valby, Sønderborg, Vejle, Horsens, Randers, Odense, Åbyhøj, Vordingborg, Nyborg, Nærum, Roskilde, Frederiksberg, Tårnby, Gladsaxe, Skanderborg, Korsør, Risskov, Frederiksværk, Kalundborg, Brønshøj, Brøndby, Køge, Hedehusene, Thisted, Jyllinge, Ikast, Hørsholm, Næstved, Middelfart, Rudersdal, Viborg, Brønderslev, Esbjerg, Højbjerg, Svendborg, Taastrup, Charlottenlund, Kolding, Dragør, Silkeborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Struer, Frederikssund, Ølstykke, Birkerød, Rødovre, Haslev, Kokkedal, Hobro, Holbæk, Hillerød, Slagelse, Fredericia, Ishøj, Helsingør, Haderslev, Aabenraa, Vanløse, Grenaa, Brabrand, Gentofte, Aalborg, Tilst, Ballerup, Hvidovre, Herlev, Albertslund, Lyngby, København, Odder, Søborg, Hedensted, Nørresundby, Virum, Glostrup, Herning, Allerød, Farum, Aarhus, Værløse, Varde, Nakskov, Stenløse, Skive, Vallensbæk, Lillerød, Rønne, Greve, Frederikshavn, Holstebro, Hjørring, Solrød Strand, og Lystrup, .

Afhentning af murerhammer er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland).

Når man kigger i data er det klart, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel køb murerhammer og murerhammer tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge eksempelvis murerhammer online, murerhammer priser samt billig murerhammer, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på murerhammer

Det har vist sig at være vældig problemfrit for alle at finde frem til de bedste priser på billige murerhammer online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og så har massevis af e-shops været tvunget til at mindske prisen på murerhammer drastisk, og i øvrigt love fragt uden beregning.

Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at inspicere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på murerhammer online inden du bestiller, så man er sikret at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Man må trods alt være årvågen med, at når en shop udlover billige murerhammer online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk favorabel, så burde det for det meste være et faresignal om en uægte e-butik. Kortbestillinger er trods alt en del af Indsigelsesordningen, som forsvarer køber imod falske e-handler.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at klare pengene til murerhammer over et længere tidsrum. Dette fås ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg.

Når man kigger i data fremstår det klart, at folk mange gange søger fx køb murerhammer og murerhammer tilbud. Man ser derudover jævnligt mennesker søge eksempelvis murerhammer online, billig murerhammer og murerhammer priser.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig en række gode løsninger til at fortolke adskillige tidligere konsumenters iagttagelser og derved kan det anbefales, at du kigger på online forhandlerens omtaler før du placerer din ordre på billige murerhammer online.

Facebook frembyder på samme måde sådan set pålidelige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed. Derudover møder vi endda internet foretagender hvor det er muligt at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, som også bør anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige murerhammer online på en e-handler kunne man principielt se på webshoppens regler, det er dog ofte et tidskrævende projekt, særligt på de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne måske være at undersøge om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det generelt er et tegn på at netbutikken efterkommer de opstillede regler, udover at virksomheden hyppigt ses til af fagfolk som forstår vilkårene på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du møder problemstillinger med dit indkøb af murerhammer. Ligeså går vi ind for at du er opmærksom på de mest vitale betingelser der kan have betydning for bestillingen af murerhammer online, til eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren har.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af murerhammer, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg eller 10-4.

Per Nielsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hans gav 4 stjerner

Fremragende!

Anna gav 5 stjerner

Udmærket

Marianne Jørgensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til internetshopping
1Det er usædvanlig let for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige murerhammer fra diverse webshops, og derved frembyder adskillige internet shops levering uden beregning. Men det kan alligevel blive profitabelt at kigge forbi nogle enkelte online forretninger efter billige priser før du køber, så man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
2Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af en regel, hvilket begunstiger køber imod fup netshops. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre omkostningerne over en periode.
3Forud for at nogen shopper billige murerhammer på en e-handler behøver man for at være sikker studere forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. Herudover er det prisværdigt at køberen er klar over de grundlæggende vedtægter der indvirker på købet af billige murerhammer online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet firmaet tilbyder.
4Fragttiden er naturligvis ualmindeligt væsentlig hvis vi skal bruge varerne lige om lidt, og herved er det fuldt ud relevant at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for murerhammer. Temmelig mange online selskaber giver løfte om billig dag-til-dag fragt på massevis af varer, men vær påpasselig da det er underforstået at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
5En hel del internet shops tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmodeller til murerhammer. En favorit er nu til dags udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret så problemfri, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsmetode.
6Nogle enkelte internet butikker tilbyder fragt uden omkostninger på murerhammer, men oftest er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Alternativt skulle man udvælge den mest letkøbte fragtmetode, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver desværre omvendt ultra let gængelig. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl at hente ordren selv.
7Den prisbilligste slags levering vil altid være selv at hente pakken, som jo betinges af at du fysisk befinder dig nærved e-shoppens arbejdslager. Den slags levering er naturligvis temmelig central forudsat man absolut skal bruge murerhammer inden for få dage. Alternativt så frembyder indtil flere online selskaber gratis levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du bestiller for et fastslået beløb.
8Trustpilot indebærer en lang række fremragende muligheder for at undersøge forskellige aktuelle konsumenters ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du læser webbutikkens ratings forinden du shopper billige murerhammer online. Facebook resulterer i tillige en del pæne løsninger til at få indblik i e-firmaets troværdighed.
9Generelt går vi ind for at kontrollere om webshoppen er tilsluttet e-mærket, som skulle være et kendetegn for at internet forretningen respekterer de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet lejlighedsvis undersøges af specialister som er indført i de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige murerhammer i en butik kunne man til hver en tid læse netbutikkens vilkår.