Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 20 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 1 ton 1 m3 800 kg 500 kg 25 kg

Levering: trailer afhentning hent selv i løs vægt løst leveret i bigbag i poser vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
For nogle er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af muregrus.
Der er forskel på prisen på billige muregrus fra webshop til webshop. En del har gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder udbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varetype. Du bør vide om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare muregrus.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du lede andre steder.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Derigennem har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig have varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra mange specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af muregrus online.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at bestille muregrus online på deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en stor passion for deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du modtage endnu mere god service fra personale med ekspertviden i netop muregrus.
Flertallet af niche webshops er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forinden du starter byggeriet kan det være vanvittigt afgørende at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således skal du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det komplekse projekt.
3Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en klar køreplan, som fortæller hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
4Du kan få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes såfremt projektet er positivt for miljøet. Det er altså afhængig af at projektet influerer positivt på naturen.
5Du bør nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm der skåner dig imod mulige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
6Husk at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Når du indhenter professionel assistance kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
7Det vil vise sig af stor betydning at have alle byggematerialer tilgængelige forud for at du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at lave en enkel huskeliste med hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Det er oplagt at få hjælp til byggearbejdet, navnlig hvis det er væsentlige byggeopgaver. Flere projekter stiller krav om flere mennesker. Desuden bør det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Der viser sig typisk ubelejlige problematikker når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der afsættes god nok tid i køreplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
10Du må aldrig nogensinde fattes grej. Det er smart at du har det klar til brug akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
11Typisk vil det være afgørende at have et budget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at tage noter til alle udgifter, og bagefter gennemgå omkostningen ved dem hver især.
12Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube giver store mængder udbytterig information, særligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedr. muregrus

 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvilken form for fragt er smartest?

  Adskillige webshops i Danmark giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til muregrus. Det mest populære er nu om dage pakkeshops, hvor du selv henter dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså vældig praktisk, og endda ydermere den mest billige leveringstype.

  Du kunne alternativt beslutte dig for at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig undertiden en kende mere pebret, men desuden super smart med muregrus online. Den mest billige løsning til levering er unægtelig selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du er i kort afstand af e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på muregrus er rigtig essentiel om du mangler ordren lige om lidt, så herved er det helt på sin plads at man ser leveringstiden på muregrus. En stor portion forretninger på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig 1 hverdags levering på flere produkter online, men vær påpasselig da det kræver at ordren placeres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ud af døren inden lagerpersonalet har fri.

  Enkelte netshops frembyder portofri fragt på muregrus online, men oftest forudsætter det at der handles for en fastsat pris. Derudover kan man tage den billigste fragttype, som gerne vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

  De største kæder tildeler click-and-collect hvor du køber billig muregrus online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på muregrus i disse byer:

  Nykøbing Falster, Ishøj, Hvidovre, Odder, Hjørring, Herlev, Tilst, Holstebro, Kalundborg, Køge, Frederiksværk, Fredericia, Brønshøj, Varde, Struer, Svendborg, Skive, Charlottenlund, Aarhus, Allerød, Randers, Frederiksberg, Aalborg, Ballerup, Nærum, Herning, Næstved, Taastrup, Birkerød, Glostrup, Nørresundby, Helsingør, Lillerød, Vanløse, Hørsholm, Frederikshavn, Brønderslev, Valby, Slagelse, Holbæk, Kolding, Middelfart, Hedehusene, Vallensbæk, Roskilde, Stenløse, Åbyhøj, Skanderborg, Hedensted, Søborg, Jyllinge, Grenaa, Haslev, Gladsaxe, Sønderborg, Tårnby, Greve, Rønne, Viborg, Værløse, Gentofte, Vejle, Virum, Ringsted, Nakskov, Thisted, Nyborg, Silkeborg, Hobro, Korsør, Højbjerg, Aabenraa, Rødovre, Albertslund, Brabrand, Rudersdal, Frederikssund, København, Horsens, Brøndby, Dragør, Kokkedal, Farum, Solrød Strand, Hillerød, Odense, Vordingborg, Ølstykke, Lyngby, Esbjerg, Haderslev, Lystrup, Risskov, og Ikast, .

  Click-and-collect ift. muregrus er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

  Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis muregrus priser og muregrus online. Man ser derudover ofte netshoppere lede efter for eksempel køb muregrus, muregrus tilbud og billig muregrus, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Bedste tilbud på muregrus

  Det er jo efterhånden rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige muregrus online på diverse internet webshops, og altså har massevis af e-forretninger ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på muregrus en hel del, og endda love fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig smart at sammenholde indtil flere internet forretninger efter billige priser på muregrus online før du shopper, således at du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

  Du må trods alt være opmærksom på, at ifald en online forretning annoncerer billige muregrus online til salg for en pris der kan virke helt ekstremt letkøbt, kan det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig online butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer dig som kunde overfor uoprigtige internet outlets.

  Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere betalingen af muregrus ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Når vi ser på søgedata bliver det markant, at mennesker tit kigger efter bl.a. muregrus tilbud og muregrus online. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter bl.a. billig muregrus, muregrus priser samt køb muregrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 800 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 25 kg 1 m3 1 ton 15 kg 25 kg

  Levering: hent selv i poser trailer afhentning løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt i sække

  Kig på eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot indebærer aldeles fortræffelige genveje til at kortlægge en række tidligere kunders erfaringer og derved anbefaler vi, at du betragter online butikkens bedømmelser forinden du shopper billige muregrus online.

  Facebook bringer dig endvidere tilpas udmærkede løsninger til at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Her ser vi nogle online webshops hvor kunder kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, som også må tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk shopper billige muregrus online på en netbutik kunne de uden tvivl løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke videre spændende, særligt hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  En nem løsning kunne måske være at kigge om netbutikken er støttet af e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at netbutikken føjer de officielle regler, foruden at internet forhandleren fra tid til anden efterses af jurister der har ekspertise inden for de gældende regulativer.

  Dette er en god mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du møder dilemmaer ved dit køb af muregrus. Tilmed er det klogt at du er klar over de væsentligste forhold der har indvirkning på bestillingen af muregrus online, som fx den returpolitik shoppen tilbyder.

  I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, så man en anden gang kan dokumentere sit køb af muregrus, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

  Mads Hansen gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Niels L gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Lars gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Birthe U gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Muregrus på online shops

  Trustpilot medfører egentlig fine chancer for at efterse en hel del tidligere kunders kritik med køb af muregrus og af den grund tilråder vi, at du gennemsøger internet forretningens bedømmelser forinden du bestiller muregrus online.

  Facebook leverer også altid passelige muligheder for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Tilmed møder vi en række online butikker som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af ordreforløbet, som lige så vel bør tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden når det kommer til køb af muregrus.

  Før du handler muregrus via nettet

  Før folk køber muregrus hos en webbutik kunne de faktisk betragte shoppens vilkår, det er dog mange gange ikke særlig morsomt.

  Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en påvisning af at internet forhandleren adlyder de officielle regler, og at e-forretningen undertiden ses til af eksperter som har megen viden om de gældende love for salg af muregrus på internettet.

  Dette er en god anledning til assistance, hvis du bliver udsat for besvær med din handel. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er opmærksom på de mest vedkommende regler der kan have indflydelse på ordren.

  Fragt af muregrus

  Mange outlets på nettet tildeler på nuværende tidspunkt et stort udvalg af leveringsløsninger. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente muregruset, som desværre beroer på at du bor i nærheden af online virksomhedens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden er temmelig bestemmende i tilfælde af at man behøver muregruset inden for kort tid, og i det øjemed er det altså relevant at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved muregrus – men det påkræver at ordren placeres før et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren ekspederet forinden pakkemedarbejderne får fri.

  Nogle få internet virksomheder yder levering uden beregning på muregrus, men i mange tilfælde er det betinget af at man aftager for et bestemt beløb.

  Produkterne der er vist her blev automatisk udvalgt af vores robot. Algoritmen har hurtigt scannet mange hundredvis af varer med det formål at finde de tilbud der relaterer sig mest muligt til muregrus, og som algoritmen derfor føler er mest interessante for dig.

  Udover den søgesætning du skrev på Google har algoritmen desuden medregnet formuleringer, som historikken viser at andre mennesker ofte skriver i sammenhæng med det, eksempelvis muregrus i poser eller muregrus i poser foruden vendinger som muregrus i sække eller muregrus i 0-8 mm.

  Den viden kan algoritmen bruge som yderligere inspiration for at liste de mest aktuelle tilbud. Data viser også at øvrige brugere leder efter eksempelvis muregrus i 0-8 mm, muregrus i 0-8 mm eller muregrus købes. Den her data har søgemotoren også taget i brug for, at navigere forbi en stor mængde varer.

  Derudover viser data, at søgningerne muregrus pris, muregrus i 0-8 mm og muregrus i 0-8 mm er ekstremt almindelige, og af den grund er disse samtidig medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne muregrus i poser, muregrus i sække og muregrus i poser. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de listede tilbud, idet at minimum ét af disse faldt i din smag.

  Muregrus købes ved velrenommerede byggebutikker, som fx Silvan.dk, JemogFix.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk, Stark.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles muregrus til…

  Sjælland: Jyllinge, Sorø, Skælskør, Holbæk, Greve, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Nykøbing Falster, Tune, Slagelse, Haslev, Vordingborg, Næstved, Ringsted, Maribo, Solrød Strand, Herfølge, Nakskov, Køge, Fensmark, Korsør

  Midtjylland: Lemvig, Hinnerup, Aarhus, Holstebro, Kjellerup, Hadsten, Hørning, Ebeltoft, Odder, Højbjerg, Beder, Skjern, Ringkøbing, Struer, Åbyhøj, Herning, Brande, Risskov, Malling, Skanderborg, Hornslet, Hedensted, Ry, Mårslet, Ikast, Silkeborg, Skødstrup, Lystrup, Løgten, Randers, Galten, Egå, Løsning, Tilst, Horsens, Hammel, Viborg, Vejle, Hasselager, Skive, Bjerringbro, Grenaa, Brabrand

  Syddanmark: Børkop, Haderslev, Kerteminde, Odense, Esbjerg, Otterup, Faaborg, Sønderborg, Aabenraa, Ringe, Nyborg, Svendborg, Billund, Kolding, Ribe, Fredericia, Varde, Rødekro, Assens, Nordborg, Middelfart, Grindsted, Bramming, Vojens, Munkebo, Tønder, Vejen

  Nordjylland: Hjørring, Thisted, Hadsund, Hobro, Aalborg, Svenstrup, Støvring, Aabybro, Nørresundby, Frederikshavn, Aars, Nykøbing Mors, Hirtshals, Skagen, Brønderslev, Sæby, Nibe

  Hovedstaden: Frederiksværk, Tårnby, Slangerup, Frederikssund, Gladsaxe, Farum, Dyssegård, Ølstykke, Rudersdal, Smørumnedre, Stenløse, Helsingør, Ballerup, Måløv, Hørsholm, Kokkedal, Espergærde, Ishøj, Brøndby, Værløse, Fredensborg, Glostrup, Nivå, Høje Taastrup, Gentofte, København, Nærum, Hellerup, Rødovre, Holte, Gilleleje, Roskilde, Herlev, Dragør, Søborg, Lillerød, Helsinge, Rønne, Brønshøj, Humlebæk, Vanløse, Hvidovre, Snekkersten, Allerød, Hellebæk, Charlottenlund, Valby, Lyngby, Virum, Hundested, Birkerød, Hedehusene, Frederiksberg, Albertslund, Vallensbæk, Hillerød, Taastrup

  9 tips til online indkøb
  1Leveringstidspunktet kan være vældig væsentlig ifald du har brug for dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det selvsagt centralt at vi undersøger leveringstidspunktet for muregrus. Masser af e-forhandlere yder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men det afhænger af at orden realiseres forud for et besluttet tidspunkt.
  2Den billigste løsning er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens bopæl. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være virkelig central når du har behov for muregrus inden for få dage. Alternativt så lover visse online outlets fri fragt, men i reglen er det under betingelse af at du shopper for en fastsat pris.
  3Temmelig mange internet webshops udlover nu alverdens billige fragtformer til muregrus. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når du har lyst. Leveringstypen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt tit tillige den billigste leveringsmetode.
  4Forinden nogen køber billige muregrus hos en forhandler på nettet burde man de facto tage stilling til deres regler, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Foruden dette er det godt at køberen er sat ind i de mest centrale bestemmelser der er gældende for købet af billige muregrus online, for eksempel den returrettighed e-shoppen benytter.
  5Trustpilot leverer altid solide chancer for at dechifrere en længere række øvrige konsumenters evalueringer og af den grund rekommanderer vi, at du eftersøger internet forretningens kritik forud for at du køber billige muregrus online. Facebook fører til desuden nogenlunde fortræffelige metoder til at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.
  6Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af et lovbud, der støtter køberen imod fup online outlets. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere pengene over en periode.
  7Det er i dag ret fleksibelt for alle at sammenligne priser online på billige muregrus på diverse forhandlere på nettet, og ergo lover de fleste forhandlere på nettet levering uden betaling. Det kan dog imidlertid være udbytterigt at efterse enkelte e-shops efter rabat og tilbud inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris.
  8Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, som bør være en indikator for at e-butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen nu og da besøges af sagkyndige som har meget erfaring med lovene på området. Forud for at nogen shopper billige muregrus hos en shop på nettet kunne man når alt kommer til alt have øje for netbutikkens handelsaftale.
  9Flere internet virksomheder garanterer fri fragt på muregrus, men oftest afkræver det at du indkøber for en konkret sum. Desuden burde du udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket gerne er at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden er somme tider ydermere virkelig let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente pakken selv.