Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic Set
4.455 kr.
Mere info
AEG Multiværktøj Omni18C
2.205 kr.
Mere info
AEG Multiværktøj BMT12C med LI-152B batteri
1.410 kr.
Mere info
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.570 kr.
Mere info
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.725 kr.
Mere info
AEG Multiværktøj BMT12C
1.175 kr.
Mere info
AEG Multiværktøj OMNI 18C-0KIT1
1.190 kr.
Mere info
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.750 kr.
Mere info
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX COMPACT 2X2,0
3.298 kr.
Mere info
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Mere info
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic Set
4.695 kr.
Mere info
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.798 kr.
Mere info
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic
2.795 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan give gode råd til valg af multiværktøj.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare multiværktøj.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil undgå fragten, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige multiværktøj fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i store dele af landet, og af den grund har man chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det er der mulighed for at spare fragten, samt ovenikøbet få produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af multiværktøj online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber multiværktøj online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således forventes det at du får endnu mere anvendelig sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis multiværktøj.
Forskellige nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

multiværktøj silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

multiværktøj harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

multiværktøj jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

multiværktøj bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra forskellige entreprenører.
2Man bør aldrig gå ned på værktøj. Det kan vise sig at være klogt at du har værktøjet til rådighed forinden du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at inkludere de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Muligvis kan det blive væsentligt at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Inden du går i gang med byggeriet er det meget værdifuldt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du kan finde et stort udvalg af guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv viden, særligt forudsat at man leder på engelsk.
6Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ift. store byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere folk. Samtidig vil det vise sig bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
7I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et budget for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge mulige tilbud på dem én efter én.
8Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
9Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din dagsorden.
10Du skal ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig mod eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
11Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med dit krævende projekt.
12Der kommer altid uforudsete problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig afgørende at der er afsat rimelig plads i handlingsplanen, så man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

De fleste internet forhandlere tildeler efterhånden diverse forskellige billige leveringstyper til multiværktøj. En der er meget almindelig er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig særligt uproblematisk, samt ofte endda den billigste leveringsudgave.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at få pakken leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig til tider et hak mere pebret, men ligeledes ret enkel ved køb af multiværktøj online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket kræver at du opholder dig nær internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på multiværktøj er jo vældig vital ifald du skal bruge din ordre fluks, så med det formål er det bestemt klogt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for multiværktøj. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, der dog er påkrævet at ordren lægges forinden et bestemt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren skippet afsted forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Indtil flere internet webshops byder på levering uden betaling på multiværktøj online, men undertiden er det under betingelse af at du køber for et bestemt beløb. Som alternativ burde du beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

En hel del byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig multiværktøj derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på multiværktøj i følgende områder:

Brabrand, København, Taastrup, Ballerup, Frederikssund, Odder, Slagelse, Aarhus, Nakskov, Risskov, Haderslev, Lyngby, Albertslund, Brønshøj, Charlottenlund, Holstebro, Ikast, Solrød Strand, Ringsted, Ishøj, Søborg, Birkerød, Horsens, Korsør, Varde, Glostrup, Aabenraa, Kokkedal, Lillerød, Thisted, Hjørring, Vallensbæk, Hobro, Tårnby, Odense, Hvidovre, Brønderslev, Nørresundby, Lystrup, Virum, Aalborg, Rødovre, Frederiksberg, Næstved, Hørsholm, Farum, Greve, Tilst, Roskilde, Fredericia, Vanløse, Åbyhøj, Frederiksværk, Grenaa, Gentofte, Viborg, Ølstykke, Gladsaxe, Brøndby, Nyborg, Helsingør, Frederikshavn, Haslev, Rudersdal, Vordingborg, Allerød, Middelfart, Kolding, Skanderborg, Hillerød, Herlev, Holbæk, Højbjerg, Randers, Værløse, Køge, Kalundborg, Nærum, Sønderborg, Skive, Vejle, Dragør, Hedehusene, Svendborg, Jyllinge, Herning, Silkeborg, Rønne, Struer, Hedensted, Valby, Stenløse, Nykøbing Falster, og Esbjerg, .

Click-and-collect for multiværktøj er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Falster).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. multiværktøj priser og køb multiværktøj. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter blandt andet multiværktøj tilbud, multiværktøj online og billig multiværktøj, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Gode priser på multiværktøj

Det er ekstremt nemt for forbrugerne at sammenligne priser på billige multiværktøj online fra flere shops på nettet, og derved har flertallet af webbutikker ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på multiværktøj drastisk, og i øvrigt byde på levering uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at studere diverse forretninger på nettet efter billige priser på multiværktøj online før du placerer ordren, så man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Du må blot ikke overse, at ifald en netshop afhænder billige multiværktøj online på tilbud til en salgspris som anses for enormt beskeden, kunne det for det meste være et kendetegn på en uærlig internet shop. Køb med kort er trods alt omfattet af en retningslinje, som bistår folk imod falske internet outlets.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at betale pengene til multiværktøj i flere bidder. Det foreslåes normalt i niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på data står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger fx multiværktøj online og køb multiværktøj. Derudover oplever man tit folk kigge efter fx billig multiværktøj, multiværktøj tilbud og multiværktøj priser.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot frembringer de facto fine løsninger til at udforske en stor portion øvrige forbrugeres synspunkter og derfor foreslåes det, at du eftergår online shoppens kritik før du placerer din ordre på billige multiværktøj online.

Facebook resulterer i også en lang række passende løsninger til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det ser vi endda butikker på nettet som tilbyder folk at forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også burde anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige multiværktøj online på en e-forhandler behøver man til hver en tid bese netbutikkens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en antydning af at webshoppen accepterer de officielle regler, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden undersøges af sagkyndige der mestrer reglerne.

Desuden får du chance for support, for så vidt du møder dilemmaer i forbindelse med din handel med multiværktøj. Tilmed kan det anbefales at du er på vagt for de fundamentale reglementer der har betydning for købet af multiværktøj online, som eksempelvis hvilken returpolitik online webshoppen har.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man når som helst sikrer sin faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af multiværktøj, hvad end man har købt fra Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Bygma.

Kirsten L gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Helle gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lene Thomsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Niels E gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering er super afgørende ifald man absolut skal bruge ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det ret væsentligt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved multiværktøj. En del internet outlets stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en lang række varer, hvilket dog regnes ud fra at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
2Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det kan være en indikation om at e-shoppen overholder de danske regler, samt at online virksomheden løbende vurderes af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området. Forinden nogen shopper billige multiværktøj på en netbutik burde man altid betragte webshoppens forretningsbetingelser.
3Forud for at nogen shopper billige multiværktøj hos en butik kan man uden tvivl betragte netbutikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Endvidere anbefaler vi at man er sat ind i de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for købet af billige multiværktøj online, fx den ombytningsret shoppen tilbyder.
4Trustpilot resulterer i i højeste grad uafhængige genveje til at udforske en række øvrige forbrugeres domme og derfor er det klogt, at du ser nærmere på e-forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige multiværktøj online. Facebook genererer derudover visse passelige metoder til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.
5Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en ordning, hvilket støtter en imod uægte internet webshops. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage pengene over et længere tidsrum.
6En lang række outlets på nettet giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtløsninger til multiværktøj. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Muligheden er altså meget fremkommelig, samt ofte tilmed den mest letkøbte leveringstype.
7En hel del e-handler i Danmark præsterer levering uden beregning på multiværktøj, men ofte påkræves det at der handles for et præcist beløb. Derudover skulle du foretrække den prisbilligste form for levering, der typisk vil blive at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig almindeligvis til gengæld usædvanlig smertefri. Den mest billige mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
8Den mindst kostelige metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket forudsætter at du befinder dig nærved webshoppens adresse. Den type af levering er selvfølgelig yderst udslagsgivende såfremt vi skal bruge multiværktøj om et øjeblik. Alternativt så lover nogle webshops fri fragt, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man køber for en præcis sum.
9Det har vist sig at være særligt fremkommeligt for os alle at finde de laveste priser online på billige multiværktøj i blandt forskellige internet selskaber, og til gengæld frembyder en hel del online virksomheder fri fragt. Trods dette kan det imidlertid være fordelagtigt at se nærmere på indtil flere e-handler efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris.