Byghjem.dk

Multisliber til træ

Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af multisliber til træ.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare multisliber til træ.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige multisliber til træ alt efter hvor du handler online. En del har de bedste priser, imens andre har kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder varer fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af multisliber til træ online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne valget om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er små virksomheder, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler multisliber til træ online hos dem.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du få ekstra brugbar hjælp fra folk med ekspertviden i netop multisliber til træ.
Flertallet af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
multisliber til træ silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

multisliber til træ bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

multisliber til træ jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

multisliber til træ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er oplagt at søge hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til større projekter. Nogle byggerier behøver flere folk. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Der præsenterer sig jævnligt uforudsete bump på vejen når det kommer til svære projekter, og derfor er det værdifuldt at man afsætter betragtelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er tryg ved at man når det til siden.
3Forberedelse vedbliver at være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en klar strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt skal sikre dig professionel assistance til dele af det. Hvis du fremskaffer assistance fra en professionel er det normalt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Der ligger alverdens instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med enormt meget nyttig viden, ikke mindst såfremt man leder på engelsk.
6Det er betydningsfuldt at du har de presserende materialer handlet ind før du tager fat på byggeprocessen. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig note med alt hvad der skal bruges, og så efterse hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
7Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom hjelm og sko som hjælp imod hændelige ulykker. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
8Før du iværksætter arbejdet er det usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive sundt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan dokumentere prisen på hver eneste af dem.
10Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver dermed at projektet har positiv betydning for naturen.
11Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Jævnligt kan det vise sig klogt at du har grejet klar til brug inden du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
12Ved udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. Af den grund må du løbende tage notits af vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Mange internet varehuse tilbyder nu om stunder en række forskellige billige fragtformer til multisliber til træ. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså meget problemfri, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne ligeledes overveje at få ordren sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Den bliver mange gange et hak mindre billig, men samtidig ret fremkommelig ved køb af multisliber til træ online. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du har bopæl lige ved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på multisliber til træ kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld forudsat vi har brug for dine nye varer om kort tid, og derfor er det rimelig aktuelt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for multisliber til træ. En lang række online forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer online, men glem ikke at det er afhængig af at ordren gennemføres før et fastsat klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken fikset inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse online outlets præsterer fragtfri levering på multisliber til træ online, men i mange tilfælde kræves det at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt burde man tage den billigste fragtform, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig multisliber til træ online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx afhentning af multisliber til træ i følgende områder:

Rudersdal, Nærum, Lystrup, Tilst, Herlev, Virum, Åbyhøj, Gentofte, Allerød, Roskilde, Rødovre, Fredericia, Helsingør, Struer, Grenaa, Næstved, Kokkedal, Ikast, Ballerup, Hedensted, København, Risskov, Jyllinge, Middelfart, Brønshøj, Haderslev, Ringsted, Esbjerg, Hobro, Rønne, Holbæk, Stenløse, Valby, Aabenraa, Tårnby, Solrød Strand, Gladsaxe, Lyngby, Farum, Sønderborg, Svendborg, Taastrup, Hørsholm, Lillerød, Hillerød, Ishøj, Herning, Viborg, Birkerød, Albertslund, Odense, Vordingborg, Varde, Frederiksværk, Slagelse, Søborg, Hvidovre, Nørresundby, Hedehusene, Randers, Aarhus, Frederikssund, Vanløse, Horsens, Nykøbing Falster, Nakskov, Holstebro, Haslev, Brøndby, Charlottenlund, Silkeborg, Skive, Greve, Aalborg, Brønderslev, Skanderborg, Frederiksberg, Hjørring, Frederikshavn, Køge, Værløse, Vallensbæk, Thisted, Korsør, Kolding, Brabrand, Glostrup, Dragør, Højbjerg, Kalundborg, Odder, Vejle, Ølstykke, og Nyborg, .

Click-and-collect for multisliber til træ er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger bl.a. multisliber til træ priser og multisliber til træ tilbud. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter fx køb multisliber til træ, billig multisliber til træ samt multisliber til træ online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Tilbud på multisliber til træ

Det har vist sig at være ualmindeligt uproblematisk for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige multisliber til træ online på flere internet varehuse, og ergo har de fleste e-forretninger fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på multisliber til træ enormt, og ovenikøbet love levering uden beregning.

Det kan dog immervæk blive lønsomt at kigge forbi nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på multisliber til træ online forinden du handler, sådan at du er tryg ved at modtage den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Man må blot ikke glemme, at såfremt en shop reklamerer billige multisliber til træ online til en salgspris som kan virke utopisk fordelagtig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup e-forhandler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, hvilket skærmer dig imod uægte internet outlets.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere regningen på multisliber til træ over tid. Dette tilbydes ofte hos niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at folk som regel efterspørger fx multisliber til træ priser og billig multisliber til træ. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter for eksempel multisliber til træ tilbud, køb multisliber til træ og multisliber til træ online.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig ret ønskværdige chancer for at kigge på en lang række andre forbrugeres opfattelser og derfor foreslår vi, at du udforsker online forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige multisliber til træ online.

Facebook frembringer for øvrigt forholdsvis fremragende metoder til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed. Foruden det ses en del internet outlets hvor det er muligt at levere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige multisliber til træ online hos en e-forretning kunne de i princippet få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke videre spændende, især på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden mulighed kan være at tjekke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en indikation om at webbutikken accepterer den officielle danske lovgivning, foruden at online butikken regelmæssigt undersøges af fagmænd der forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, såfremt du får besvær i forbindelse med din shopping med multisliber til træ. Ligeså stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter i forbindelse med bestillingen af multisliber til træ online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken lover.

I den relation er det også vigtigt, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af multisliber til træ, ligegyldig om man bestiller fra Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma eller Stark.

Helle Larsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Tina gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Per gav 5 stjerner

Nemt køb

Lene Johansen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Den mest letkøbte slags levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, som dog er betinget af at du er nær internet firmaets bopæl. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være rigtig bestemmende hvis man har behov for multisliber til træ inden for få dage. Alternativt så præsterer en række online shops fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der købes for en præcis sum.
2Indtil flere internet firmaer sikrer levering uden omkostninger på multisliber til træ, men tit er det påkrævet at man bestiller for et konkret beløb. Som alternativ skulle man udse dig den mest billige mulighed for levering, der gerne er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig i regelen derudover ret så simpel. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være selv at hente pakken.
3En masse e-handler tildeler i dag mange forskellige billige muligheder for fragt til multisliber til træ. En af favoritterne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer dig. Denne er jo yderst praktisk, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste slags levering.
4Trustpilot leverer egentlig belejlige muligheder for at tyde en lang række andre køberes betragtninger og af den grund anbefaler vi, at du analyserer online forhandlerens vurderinger før du shopper billige multisliber til træ online. Facebook genererer endvidere nogle fine chancer for at få indtryk af webbutikkens popularitet.
5Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en lov, der sikrer køberen imod uoprigtige internet selskaber. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere pengene over en længere periode.
6Generelt anbefaler vi at tjekke om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en tryghed om at netshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden hyppigt kigges til af fagmænd der mestrer de gældende regler. Inden nogen bestiller billige multisliber til træ på en internet virksomhed burde man for at være sikker granske netshoppens forretningsvilkår.
7Forinden nogen køber billige multisliber til træ i en forhandler på nettet burde man for at være sikker betragte webshoppens regler, men det er ofte ikke særlig morsomt. Ydermere kan det være til hjælp at man er hensynstagende til de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige multisliber til træ online, som eksempelvis den ombytningspolitik online forhandleren tilsikrer.
8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super væsentlig såfremt du har brug for pakken om kort tid, og af den grund er det rigtig essentielt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på multisliber til træ. Temmelig mange online shops byder på billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et fast tidspunkt.
9Det er efterhånden særdeles praktisk for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige multisliber til træ fra forskellige e-forhandlere, og af den grund garanterer flertallet af online webshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være gunstigt at besigtige flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.