Byghjem.dk

Multisliber på batteri

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt information omkring multisliber på batteri.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige multisliber på batteri fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode tilbud, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge forretningens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot multisliber på batteri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt endda have varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af multisliber på batteri online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichebutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette vil du opleve super kompetent assistance fra folk der er specialister i netop multisliber på batteri.
Forskellige små butikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber multisliber på batteri online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

multisliber på batteri jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

multisliber på batteri harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

multisliber på batteri silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

multisliber på batteri bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har det parat når du indleder byggeriet. I øvrigt må du huske at inkludere udgifterne hertil i din økonomiske plan.
2Længe før du optager byggeprojektet må det være rimeligt centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Man kan søge økonomisk støtte til byggerier. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
5Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er kilde til en masse konstruktiv information, i særlig grad såfremt man leder på engelsk.
6Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Ved udendørs opgaver har vejrsituationen meget at sige. Således skal du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen i forbindelse med arbejdets start, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med dit krævende projekt.
8Planlægning viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at have en klar køreplan, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du laver planen.
9Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Ifald du skal have hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at notere prisoverslag fra flere leverandører.
10Du må nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som hjælp imod eventuelle uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
11Der viser sig stort set altid ubelejlige problematikker når det handler om store opgaver, og af den grund kan det være afgørende at der afsættes passende plads i tidsplanen, så man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
12Det er afgørende at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive behjælpeligt at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst nedskrive online tilbud på dem enkeltvis.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Masser af online outlets foreslår nu om dage en række forskellige billige fragtmuligheder til multisliber på batteri. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo ultra simpel, samt tit desuden den billigste fragtmulighed.

Du bør ydermere overveje at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til dit arbejde. Fragttypen bliver godt nok en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere super overkommelig for multisliber på batteri online. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på multisliber på batteri kan være super relevant hvis man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det ret aktuelt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved multisliber på batteri. En hel del online outlets – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, som alligevel er betinget af at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen ud af døren før lagermedarbejderne drager hjemad.

Enkelte byggemarkeder tilbyder fragt uden beregning på multisliber på batteri online, men undertiden under forudsætning af at man aftager for en bestemt pris. Ellers må man udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

De fleste kæder frembyder afhentning hvor du handler billig multisliber på batteri online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix. De tildeler eksempelvis afhentning af multisliber på batteri i følgende byer:

Slagelse, Lystrup, Brabrand, Jyllinge, Aalborg, Korsør, Nykøbing Falster, Hedehusene, Valby, Solrød Strand, Nyborg, Kolding, Taastrup, Hjørring, Holbæk, Nakskov, Frederikshavn, Herning, Farum, Hobro, Grenaa, Aabenraa, Fredericia, Middelfart, Allerød, Frederikssund, Aarhus, Vanløse, Hvidovre, Brøndby, Ikast, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Esbjerg, Vordingborg, Dragør, Holstebro, Værløse, Greve, Ringsted, Helsingør, Randers, Nørresundby, Ølstykke, Rønne, Skive, Ballerup, Lyngby, Hørsholm, Haslev, Gladsaxe, København, Højbjerg, Gentofte, Albertslund, Kalundborg, Vallensbæk, Risskov, Søborg, Frederiksberg, Varde, Haderslev, Roskilde, Odder, Stenløse, Charlottenlund, Brønshøj, Frederiksværk, Tårnby, Skanderborg, Køge, Svendborg, Birkerød, Viborg, Silkeborg, Åbyhøj, Nærum, Struer, Hillerød, Sønderborg, Thisted, Brønderslev, Tilst, Næstved, Virum, Lillerød, Kokkedal, Horsens, Odense, Herlev, Vejle, Rudersdal, og Hedensted, .

Klik-og-hent for multisliber på batteri er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data er det tydeligt, at folk som regel kigger efter bl.a. billig multisliber på batteri og multisliber på batteri priser. Derudover oplever man som regel mennesker kigge efter bl.a. køb multisliber på batteri, multisliber på batteri tilbud og multisliber på batteri online, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Få rabat på multisliber på batteri

Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for internetbrugere at finde tilbud på billige multisliber på batteri online på tværs af shops på nettet, og derved har mange internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske priserne på multisliber på batteri kolossalt, og derudover love fri fragt.

Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at analysere nogle forskellige internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på multisliber på batteri online inden du køber, sådan at man er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Du skal lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet shop reklamerer billige multisliber på batteri online til salg for en salgspris som kan virke overordentlig tiltalende, så kunne det undertiden være en indikator for en bedragerisk internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en orden, hvilket sikrer køber imod uærlige internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil dække omkostningerne til multisliber på batteri i flere bidder. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker tit søger for eksempel billig multisliber på batteri og multisliber på batteri online. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge eksempelvis multisliber på batteri priser, køb multisliber på batteri samt multisliber på batteri tilbud.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot genererer fuldt ud hensigtsmæssige genveje til at gennemrode en stor gruppe tidligere brugeres bedømmelser og herved rekommanderer vi, at du tager et kig på online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige multisliber på batteri online.

Facebook præsterer også ganske belejlige muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed er der faktisk e-firmaer hvor folk kan give en vurdering af virksomhedens service, som tilmed kan bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige multisliber på batteri online i en netshop kunne de de facto gennemløbe e-shoppens betingelser, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed med de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke om online firmaet er e-mærket, da det almindeligvis er en antydning af at e-forretningen følger den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen en gang i mellem revideres af eksperter som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, når du forvoldes vanskeligheder som følge af din ordre på multisliber på batteri. For øvrigt anbefaler vi at køberen er klar over de fundamentale vedtægter der er gældende for bestillingen af multisliber på batteri online, til eksempel hvilken returneringsret forretningen tilbyder.

I relation til det er det tillige relevant, at man altid beholder ens faktura, således man senere kan bevidne sin bestilling af multisliber på batteri, uagtet om man har handlet hos XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Hanne gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Per Sørensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Rasmus gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Inger Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til online indkøb
1Trustpilot tilbyder dig ret fine løsninger til at undersøge en længere række øvrige brugeres opfattelser og af den grund anbefales det, at du læser internet webshoppens kritik inden du handler billige multisliber på batteri online. Facebook frembringer ligeledes absolut belejlige metoder til at få indtryk af e-butikkens kundefokus.
2En hel del internet varehuse yder fragt uden gebyr på multisliber på batteri, men oftest kun ifald der indkøbes for en bestemt sum. Som alternativ må man overveje den mindst kostelige leveringsmåde, der ofte er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er ofte til gengæld ualmindeligt let gængelig. Den prisbilligste fragtmulighed er dog at hente pakken selv.
3Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du bor i kort afstand af e-forhandlerens lager. Den leveringsmetode kan være vældig afgørende forudsat du har behov for multisliber på batteri om et øjeblik. Alternativt så yder en hel del online forretninger billig levering, men typisk kun såfremt man køber for et konkret beløb.
4Det har vist sig at være meget gnidningsløst for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige multisliber på batteri på tværs af online forretninger, og følgelig yder mange internet forhandlere levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre blive lønnende at sammenholde forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
5Vi anbefaler generelt at se hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, siden det generelt er et bevis på at e-handlen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at e-forretningen løbende revideres af specialister der er indført i de gældende love. Forud for at nogen køber billige multisliber på batteri på en online forretning kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår.
6Inden nogen shopper billige multisliber på batteri i en netshop kan man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Tilmed tilråder vi at du er sat ind i de mest relevante bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige multisliber på batteri online, som eksempelvis hvilken returret e-forretningen benytter.
7Leveringsdygtigheden er jo særligt betydningsfuld ifald man har brug for din pakke nu og her, og derfor er det selvfølgelig essentielt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for multisliber på batteri. En række e-shops tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, hvilket er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et givent klokkeslæt.
8Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er inkluderet i en orden, hvilket støtter kunden overfor falske online virksomheder. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som fx ViaBill, når du gerne vil afbetale betalingen i flere bidder.
9Adskillige internet forretninger udlover nu alverdens billige leveringsmodeller til multisliber på batteri. En favorit er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo meget let gængelig, samt tit ligeledes den mest letkøbte form for fragt.