Byghjem.dk

Multisliber med batteri

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare multisliber med batteri.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er især muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du får information omkring multisliber med batteri.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige multisliber med batteri fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder billige priser, imens nogle giver en høj grad af service. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra talrige nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af multisliber med batteri online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og pga. det har mange valget om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Dermed er det muligt at spare leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange små butikker er eksperter i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du forvente ekstra anvendelig service fra folk med specialistviden i netop multisliber med batteri.
Diverse nicheforhandlere er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler multisliber med batteri online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

multisliber med batteri bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

multisliber med batteri silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

multisliber med batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

multisliber med batteri jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer som regel uforudsigelige problemer når det gælder avancerede projekter, og som følge heraf viser det sig essentielt at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå i mål.
2Det bliver af stor betydning at du har samtlige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du begynder byggeriet. Du kan med fordel lave en enkel note med alle de ting du skal bruge, og bagefter efterse punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
3Du bør tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du må sikre dig assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter forslag fra flere leverandører.
4Man vil nødig gå ned på værktøj. Det er uundværligt at have det til rådighed inden du begynder på arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgifter i dit udgiftsbudget.
5Ved projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette skal du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende projekt.
6Ofte vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for arbejdet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive forstandigt at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende dokumentere ens købspris for dem slavisk.
7Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er krævende byggeprocesser. Enkelte byggerier gør krav på mere end en person. Ydermere må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Inden du påbegynder arbejdet kan det vise sig yderst centralt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Der findes en hel del artikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er kilde til meget konstruktiv oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
10Du bør for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedssko som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du må forfatte en gennemarbejdet plan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du laver handlingsplanen.
12Man kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. Bidraget beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for naturen.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En hel del internet webshops giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til multisliber med batteri. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ultra overkommelig, samt mange gange endda den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kunne alternativt overveje at få det leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig typisk en tand mere omkostningsfuld, men tillige ret praktisk med multisliber med batteri online. Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du er lige ved e-firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på multisliber med batteri er jo super væsentlig om du behøver din ordre om kort tid, og med det formål er det i sandhed centralt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt ved multisliber med batteri. En række internet handler – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, men husk at det er afhængig af at ordren køres igennem forud for et fastslået tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar før personalet tager hjem.

Nogle få e-forhandlere yder levering uden omkostninger på multisliber med batteri online, men undertiden er det betinget af at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt må du foretrække den mest billige leveringsmodel, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

De store netbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig multisliber med batteri derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på multisliber med batteri i følgende områder:

Herlev, Åbyhøj, Hvidovre, Ølstykke, Greve, Rønne, Hillerød, Helsingør, Højbjerg, Lillerød, Hørsholm, Odder, Struer, Slagelse, Tårnby, Vanløse, Haslev, Horsens, Thisted, Solrød Strand, Charlottenlund, Frederikshavn, Risskov, Varde, Brønderslev, Rødovre, Nyborg, Rudersdal, Ikast, Ballerup, Køge, Esbjerg, Grenaa, Middelfart, Herning, Næstved, Lystrup, Gentofte, Nykøbing Falster, Nørresundby, Kokkedal, Søborg, Brabrand, Skive, Tilst, Brønshøj, Hedehusene, Frederikssund, Skanderborg, Hjørring, Farum, Gladsaxe, Glostrup, Haderslev, Aarhus, Frederiksværk, Fredericia, Kalundborg, Silkeborg, Nærum, Sønderborg, Dragør, Nakskov, Odense, Lyngby, Frederiksberg, Aalborg, Jyllinge, Korsør, Aabenraa, Randers, Hobro, Valby, Ringsted, Værløse, Allerød, Vallensbæk, Albertslund, Taastrup, Ishøj, Virum, Hedensted, Vordingborg, Holbæk, Holstebro, Viborg, Svendborg, Stenløse, Brøndby, København, Kolding, Birkerød, Vejle, og Roskilde, .

Afhentning for multisliber med batteri er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger fx billig multisliber med batteri og multisliber med batteri online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter for eksempel multisliber med batteri tilbud, multisliber med batteri priser og køb multisliber med batteri, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på multisliber med batteri

Det er ualmindeligt simpelt for alle og enhver at analysere priser på billige multisliber med batteri online fra diverse internet handler, og derfor har mange online outlets ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på multisliber med batteri betragteligt, og i øvrigt garantere gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid blive lønnende at eftergå nogle få internet virksomheder i Danmark efter billige priser på multisliber med batteri online inden du køber, så man er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at når en forretning på nettet afhænder billige multisliber med batteri online til salg for en pris som kan ses som kolossalt beskeden, så bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig internet virksomhed. Kortkøb er trods alt dækket ind under en anordning, der dækker dig som køber overfor falske internet outlets.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage regningen på multisliber med batteri over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på søgedata er det markant, at netshoppere tit søger blandt andet multisliber med batteri priser og multisliber med batteri online. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter blandt andet multisliber med batteri tilbud, køb multisliber med batteri samt billig multisliber med batteri.

Undersøg tidligere køberes ratings

Trustpilot resulterer i sådan set hæderlige chancer for at gøre dig bekendt med flere nuværende brugeres betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på online shoppens anmeldelser inden du bestiller billige multisliber med batteri online.

Facebook byder på også forholdsvis passende genveje til at få en idé om internet selskabets pålidelighed. Her ser vi mange webshops hvor folk kan ytre en evaluering af deres køb, som lige så vel må anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige multisliber med batteri online i en e-forhandler behøver de faktisk gennemlæse virksomhedens betingelser, det er dog typisk en omfattende opgave, især ved de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Et nemt alternativ er at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at online firmaet føjer de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden ofte monitoreres af fagfolk der forstår reglementet på området.

Dette er desuden en god chance for bistand, ifald du skulle få problemer i processen med din handel med multisliber med batteri. I øvrigt kan det være til hjælp at man er påpasselig med de mest centrale retningslinjer der indvirker på købet af multisliber med batteri online, f.eks. den byttepolitik webshoppen benytter.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man stadig sikrer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af multisliber med batteri, hvad end man køber hos Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Anne Andersen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Hanne gav 4 stjerner

Fremragende service

Lone gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Bente F gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste form for fragt vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du er med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende forudsat vi skal bruge multisliber med batteri om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle få internet outlets gebyrfri levering, men tit afkræver det at man shopper for en præcis sum.
2Før folk handler billige multisliber med batteri i en online shop behøver de de facto kigge på netshoppens betingelser, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Derudover støtter vi at man er påpasselig med de fundamentale betingelser der kan influere på handlen med billige multisliber med batteri online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet virksomheden bruger.
3Nogle få online virksomheder lover gebyrfri levering på multisliber med batteri, men oftest kun hvis du shopper for en konkret pris. Alternativt skulle du snuppe den mest billige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt varerne til en pakkeshop. Fragttypen bliver jævnligt ligeledes rigtig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
4Det er usædvanlig let gængeligt for købere at finde de bedste priser online på billige multisliber med batteri på flere webshops, og til gengæld yder en hel del outlets på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk vise sig profitabelt at analysere enkelte e-butikker efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
5Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et fingerpeg om at netbutikken opfylder dansk lovgivning, foruden at netshoppen fra tid til anden besøges af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige multisliber med batteri på en e-forretning kunne man i reglen gennemløbe forhandlerens handelsvilkår.
6En række internet butikker giver nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til multisliber med batteri. Den mest almindelige er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken præcis når det passer dig. Den er jo meget gnidningsløs, samt oftest desuden den mest betalelige leveringsmodel.
7Leveringstidspunktet er jo meget vital om man skal bruge produktet nu og her, så i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved multisliber med batteri. Flere e-forhandlere giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, men som trods alt står og falder med at ordren køres igennem inden et fastsat klokkeslæt.
8Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, der passer på en imod bedrageriske internet forretninger. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du agter at afbetale beløbet senere.
9Trustpilot bringer dig absolut værdifulde chancer for at dechifrere en længere række forhenværende brugeres betragtninger og af den grund anbefaler vi, at du vurderer internet virksomhedens ratings forinden du handler billige multisliber med batteri online. Facebook leverer desuden en lang række sikre muligheder for at få et kig ind i online shoppens pålidelighed.