Byghjem.dk

Multisliber 18v

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige multisliber 18v fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg af varer, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot multisliber 18v.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du købe fra en netbutik, som giver hjælp til valg af multisliber 18v.
Hvis du skal have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra alverdens producenter, og så kan du vælge fra et stort sortiment af multisliber 18v online.
De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og derigennem har de fleste adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne selv. På grund af det kan du vælge at blive fri for fragten, samt endda få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du modtage ekstra nyttig hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis multisliber 18v.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille multisliber 18v online på deres side.
Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

multisliber 18v jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

multisliber 18v bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

multisliber 18v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

multisliber 18v silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig essentielt at have de relevante materialer tilgængelige forinden du indleder eksekveringen. Du kunne nedskrive en simpel note som samler det der skal bruges, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
2Der præsenterer sig ofte utidige problematikker når det handler om krævende opgaver, og af den grund vurderes det værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
3Husk at du kan få offentlig støtte til ombygninger. Det fås ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Det beroer altså på at byggeriet forbedrer klimaet.
4Før du optager byggeprojektet er det meget fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning som fx sikkerhedshjelm der skåner dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
6For projekter udendørs har vejret en essentiel rolle. Således må du regelmæssigt lægge mærke til vejrberetningerne i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger når du lige er midt i det avancerede projekt.
7Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere opgaver bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Man bør nødig mangle værktøj. Tit kan det være smart at du har grejet klar til brug akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgiftsposter i budgettet.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal udarbejde en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver din arbejdsplan.
10Det er meningsfuldt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en fordel at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
11Du kan tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde hente professionel assistance til dele af projektet. Ifald du skal have assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at notere tilbud fra forskellige foretagender.
12Du kan finde mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget almennyttig viden, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En masse internet selskaber yder i dag et hav af forskellige billige fragtformer til multisliber 18v. Den mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså super let gængelig, samt desuden også den billigste leveringsudgave.

Du burde tillige tænke over at bestille levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver somme tider en sjat dyrere, men samtidig ultra smart for multisliber 18v online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på multisliber 18v er super væsentlig når man skal bruge ordren straks, og af den grund er det rigtig fornuftigt at du efterser tidshorisonten for levering på multisliber 18v. Masser af internet outlets – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre online, som dog beroer på at du når at bestille inden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen ordnet forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Visse online shops sikrer fragtfri levering på multisliber 18v online, men ofte er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb. Som alternativ må du tage den mest letkøbte fragtmulighed, som ofte er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En hel del kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig multisliber 18v på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene giver fx click-and-collect på multisliber 18v i følgende byer:

Tilst, Horsens, Greve, Sønderborg, Kokkedal, Grenaa, Nørresundby, Kalundborg, Charlottenlund, Ikast, Svendborg, Vanløse, Glostrup, Frederikshavn, Brøndby, Vordingborg, Esbjerg, Stenløse, Værløse, Nyborg, Hørsholm, Viborg, Højbjerg, Aalborg, Fredericia, Korsør, Haderslev, Frederiksværk, Helsingør, Lillerød, Holstebro, Ølstykke, Albertslund, Roskilde, Holbæk, Valby, Farum, Struer, Dragør, Tårnby, Rønne, Nykøbing Falster, Haslev, Risskov, Ringsted, Brønderslev, Næstved, Solrød Strand, Nærum, Kolding, Ishøj, Gentofte, Vejle, Åbyhøj, Lyngby, Aabenraa, Lystrup, Silkeborg, Brønshøj, Ballerup, Middelfart, Skive, Hedensted, Brabrand, Odder, Rødovre, Herlev, Slagelse, Frederiksberg, Hobro, Virum, Birkerød, Jyllinge, Hedehusene, Aarhus, Herning, Hvidovre, Søborg, Vallensbæk, Rudersdal, Thisted, København, Allerød, Gladsaxe, Odense, Randers, Taastrup, Hjørring, Skanderborg, Varde, Frederikssund, Køge, Hillerød, og Nakskov, .

Afhentning ift. multisliber 18v er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland).

Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. køb multisliber 18v og billig multisliber 18v. Man ser derudover tit folk kigge efter fx multisliber 18v online, multisliber 18v tilbud og multisliber 18v priser, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Gode priser på multisliber 18v

Det er rigtig let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige multisliber 18v online på diverse internet varehuse, og herved har flere netbutikker set sig tvunget til at nedsætte priserne på multisliber 18v enormt, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre være rentabelt at studere visse webbutikker efter tilbud og udsalg på multisliber 18v online før du placerer ordren, således at man er sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en online webshop markedsfører billige multisliber 18v online til en pris der kan ses som ufattelig god, så kunne det ofte være et signal om en falsk netshop. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af et reglement, hvilket assisterer køberen imod uærlige internet outlets.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage omkostningerne til multisliber 18v over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Når vi kigger i data fremstår det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. billig multisliber 18v og køb multisliber 18v. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge for eksempel multisliber 18v tilbud, multisliber 18v online og multisliber 18v priser.

Undersøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot fører til ultra habile genveje til at læse ganske mange tidligere forbrugeres omtaler og derfor rekommanderer vi, at du ser nærmere på webbutikkens ratings før du handler billige multisliber 18v online.

Facebook præsterer tillige forholdsvis hæderlige chancer for at få en idé om internet virksomhedens kundefokus. Herinde møder vi nogle webbutikker som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel bør anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige multisliber 18v online på en e-forhandler kan de i reglen betragte netshoppens betingelser, men det er undertiden en tidskrævende opgave, specielt med de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at finde ud af om internet forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en forsikring om at online firmaet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at online forretningen jævnligt revideres af eksperter der har indsigt i reglementet på området.

Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du oplever dilemmaer ved din shopping med multisliber 18v. Tilmed er det prisværdigt at man er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der gælder for bestillingen af multisliber 18v online, eksempelvis hvilken returneringsret internet selskabet bruger.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man når som helst sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af multisliber 18v, uagtet om man har købt hos 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

Jette U gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Per gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Anne Nielsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Thomas C gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle internet selskaber tilbyder fragt uden gebyr på multisliber 18v, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for en bestemt pris. Som alternativ bør du tage den mindst kostelige leveringsversion, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragttypen er en gang i mellem også virkelig let. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
2Forinden nogen shopper billige multisliber 18v på en e-forhandler kan man sådan set gennemgå netbutikkens handelsbetingelser, dog er det oftest en omfattende opgave. Dertil er det at foretrække at køberen er klar over de mest vitale betingelser der har betydning for bestillingen af billige multisliber 18v online, for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen har.
3Trustpilot byder på ultra tiltalende løsninger til at gennemgå ret mange øvrige konsumenters vurderinger og af den grund er det godt, at du læser online shoppens ratings forinden du shopper billige multisliber 18v online. Facebook indebærer endvidere en del pålidelige muligheder for at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus.
4Det er usædvanlig enkelt for almindelige dødelige at analysere priser online på billige multisliber 18v hos flere online firmaer, og herved frembyder en hel del online varehuse levering uden beregning. Men det kan ikke desto mindre blive indbringende at inspicere et par forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud før du shopper, så du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
5Vi foreslår generelt at kigge om webbutikken er e-mærket, grundet at det generelt er et kendetegn for at e-firmaet opretholder de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden en gang i mellem tilses af fagmænd der forstår de gældende regler. Forinden nogen shopper billige multisliber 18v i en e-handler kan de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsvilkår.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særligt central i tilfælde af at vi behøver varerne omgående, og med det formål er det fuldt ud vigtigt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt på multisliber 18v. En masse internet webshops stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, men det er betinget af at ordren køres igennem forinden et givent klokkeslæt.
7Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er selvfølgelig super essentiel forudsat man behøver multisliber 18v lige om lidt. Alternativt så præsterer flere online butikker fragt uden beregning, men tit kun såfremt du handler for et bestemt beløb.
8Masser af internet virksomheder udlover efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmetoder til multisliber 18v. Det mest almindelige er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente varerne når du har lyst. Leveringstypen er nemlig vældig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste leveringsversion.
9Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket begunstiger køberen imod uærlige shops på nettet. Som et alternativ kan du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare pengene over en længere periode.