Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Der er ikke lighed i prisen på billige multiplader hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot multiplader.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er specielt muligt ved de store byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af multiplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og derigennem har flertallet mulighed for at handle online og transportere materialerne personligt. I kraft af det er det muligt at undgå fragtgebyret, samt endda få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggecentre udbyder varer fra talrige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af multiplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
Størstedelen af niche webshops er små firmaer, der typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber multiplader online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig en høj grad af anvendelig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop multiplader.
De største byggecentre i Danmark
multiplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

multiplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
2I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst indsamle billige priser på dem slavisk.
3For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt undersøge vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
5Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
6Det anbefales at søge hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ift. krævende byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Du bør ikke undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har værktøjet klar til brug inden du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8Der findes utallige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv oplysning, især hvis du benytter den engelske version.
9Forinden du optager arbejdet må det være ganske essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Måske det viser sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer klar inden du indleder din byggeproces. Du bør forfatte en hurtig liste som indeholder alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
11Du bør regne på om projektet kan klares alene, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Når du skal have assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige håndværkere.
12Der præsenterer sig næsten altid pludselige udfordringer ved omfangsrige opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest ratede byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til multiplader

 • Multiplader hvordan?
 • Hvad er multiplader?
 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  Masser af internet selskaber udlover til alt held et hav af forskellige billige leveringsformer til multiplader. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo usædvanlig hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den mest billige fragtmulighed.

  Du bør lige så vel udse dig at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er sædvanligvis lidt mere omkostningsfuld, men endvidere ret så enkel ved køb af multiplader online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstiden på multiplader er jo særdeles vital om du behøver varen lige om lidt, og med det formål er det helt væsentligt at man tjekker den forventede leveringsdato ved multiplader. Flere firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men som trods alt kræver at ordren indsendes forud for et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren klar før logistikmedarbejderne får fri.

  Visse internet shops frembyder gebyrfri levering på multiplader online, men for det meste kun hvis man shopper for en bestemt sum. Derudover skulle du vælge den mest letkøbte type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

  Temmelig mange netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig multiplader derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på multiplader i disse områder:

  Haslev, Holstebro, Stenløse, Frederiksberg, Varde, Åbyhøj, Lillerød, Middelfart, Vanløse, Hørsholm, Roskilde, Aarhus, Helsingør, Værløse, Brøndby, Birkerød, Køge, Ballerup, Gladsaxe, Albertslund, Holbæk, Viborg, Brønshøj, Skanderborg, Aabenraa, Glostrup, Rudersdal, Nærum, Nakskov, Ringsted, Slagelse, Virum, Frederikssund, Randers, Nyborg, Ikast, Thisted, Brabrand, Hillerød, Hedehusene, Odense, Hobro, Rødovre, Frederiksværk, Taastrup, Kokkedal, Korsør, Tårnby, Vallensbæk, Farum, Odder, Ishøj, Jyllinge, Svendborg, Valby, Brønderslev, Nykøbing Falster, Haderslev, Fredericia, Risskov, Nørresundby, Charlottenlund, Dragør, Lystrup, Hjørring, Vordingborg, Søborg, Sønderborg, Allerød, Grenaa, Horsens, København, Frederikshavn, Silkeborg, Vejle, Herlev, Esbjerg, Struer, Solrød Strand, Højbjerg, Hedensted, Herning, Rønne, Næstved, Skive, Ølstykke, Kalundborg, Aalborg, Kolding, Hvidovre, Gentofte, Lyngby, Tilst, og Greve, .

  Klik-og-hent for multiplader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster).

  Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter bl.a. multiplader priser og billig multiplader. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge efter blandt andet multiplader tilbud, multiplader online og køb multiplader, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Tilbud på multiplader

  Det er ret så let for alle at vurdere prisniveauet på billige multiplader online hos forskellige internet shops, og derfor har en hel del online firmaer fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på multiplader betydeligt, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

  Dog kan det alligevel vise sig profitabelt at udforske nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på multiplader online inden du shopper, så du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man bør trods alt være omhyggelig med, at hvis en internet handler afhænder billige multiplader online på tilbud til en salgspris der kan ses som ubegribelig god, så burde det ofte være en indikation på en snydagtig internet handler. Bestillinger med kort er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper en overfor uoprigtige online forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at dække prisen på multiplader senere. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Når man ser på tallene fremstår det klart, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet multiplader priser og multiplader tilbud. Man ser derudover ofte mennesker kigge efter for eksempel billig multiplader, multiplader online samt køb multiplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Tjek tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot præsterer ganske belejlige løsninger til at bese en stor portion tidligere konsumenters tanker og af den grund går vi ind for, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige multiplader online.

  Facebook tilbyder dig lignende uden sammenligning nyttige chancer for at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Desuden er der nogle online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af deres køb, som ligeledes bør drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen handler billige multiplader online hos en e-handler kunne man de facto gennemse netbutikkens vilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende, især hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

  En nemmere løsning kan være at se om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et signal om at online shoppen opfylder de officielle danske regler, og at online forretningen ofte besigtiges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

  Dette er en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få besvær i forbindelse med din bestilling af multiplader. Foruden dette er det en hjælp at du er klar over de mest essentielle reglementer der kan have indvirkning på købet af multiplader online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren har.

  I den relation er det på samme måde relevant, at man permanent bevarer ens ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise købet af multiplader, ligegyldig om man har købt fra Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Karen Olsen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Anders Andersen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Inge H gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Jan Thomsen gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 tips til din online shopping
  1En hel del shops på nettet lover gratis fragt på multiplader, men typisk er det under forudsætning af at du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ burde man snuppe den prisbilligste metode til levering, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen bliver godt nok også i høj grad fremkommelig. Den billigste leveringsversion er dog selv at hente produkterne.
  2Trustpilot frembyder en række fordelagtige muligheder for at gennemgå diverse forhenværende køberes synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du eftergår online firmaets anmeldelser forinden du køber billige multiplader online. Facebook giver dig tillige stort set fremragende løsninger til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
  3Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af et regulativ, hvilket passer på dig som kunde imod uægte internet shops. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere betalingen i flere bidder.
  4Det har vist sig at være virkelig fremkommeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige multiplader hos flere internet forhandlere i Danmark, og herved yder de fleste online shops fri fragt. Trods dette kan det stadigvæk vise sig rentabelt at eftergå forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du handler, så man er sikker på at indhente den skarpeste pris.
  5Antal dages levering er rigtig vigtig såfremt vi har behov for din ordre fluks, så med det formål er det utvivlsomt aktuelt at du efterser den anslåede leveringsdato for multiplader. En række e-forretninger garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, hvilket dog påkræver at bestillingen realiseres forinden et aftalt klokkeslæt.
  6Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været et bevis på at internet firmaet lever op til de officielle danske regler, udover at online virksomheden af og til besøges af specialister der kender til de gældende regler. Forud for at folk handler billige multiplader på en internet virksomhed kunne man til hver en tid overveje virksomhedens betingelser.
  7Den mest prisbevidste fragttype vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online forhandlerens hjemsted. Den fragtform kan være ret vigtig såfremt vi skal bruge multiplader omgående. Alternativt så garanterer nogle få e-butikker levering uden beregning, men ofte forudsætter det at der shoppes for en konkret sum.
  8Forinden nogen handler billige multiplader i en online forretning burde de principielt sætte sig ind i virksomhedens regler, det er dog ofte en tidskrævende opgave. I øvrigt er det smart at køber er påpasselig med de mest aktuelle forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige multiplader online, fx den returneringsret online butikken benytter.
  9Adskillige e-firmaer tilbyder nu en lang række forskellige billige leveringsmetoder til multiplader. En af de populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo særligt fremkommelig, og mange gange desuden den billigste leveringsløsning.