Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Mere info
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Mere info
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Mere info
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Mere info
Multimeter limit 500
724 kr.
Mere info
Multimeter 289
8.044 kr.
Mere info
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Mere info
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Mere info
Multimeter limit 610
978 kr.
Mere info
Multimeter 233
3.871 kr.
Mere info
Multimeter 287
8.735 kr.
Mere info
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Mere info
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Mere info
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Mere info
Multimeter Limit 210
186 kr.
Mere info
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Mere info
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot multimeter.
Der vil være forskel på prisen på billige multimeter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode tilbud, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som giver gode råd til valg af multimeter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at undvære fragten, og samtidig have varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre køber varer fra mange forskellige leverandører, så du kan vælge fra et stort sortiment af multimeter online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor får du formentlig mere begavet rådgivning fra personale med ekspertviden i netop multimeter.
Flertallet af nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at bestille multimeter online på deres side.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.

automatisk, digital, elektrisk, hånd, kvalitets, lille, mini, professionel, Bosch, Branford, Craftsman, Fluke, Greenline, Millarco, Milwaukee, Philips, Powerfix, Ridgid, Ryobi, Uni-t, Würth, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, grøn, bluetooth, lyd, USB, batteri, bil, bil, elektronik, motorcykel, PC

De største byggecentre i Danmark
multimeter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

multimeter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

multimeter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

multimeter silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
2Det kan give mening at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør fremskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
3Det vil vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer klar forinden du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at notere en hurtig note som samler alt det der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Der viser sig jævnligt ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og herved viser det sig af stor betydning at der er afsat en god portion plads i planen, således at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
5Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer online som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder enormt meget gavnlig info, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
8Det er vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det må være rationelt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan dokumentere omkostningen ved dem alle sammen.
9Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Nogle byggerier stiller krav om flere mennesker. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Man vil nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har værktøjet klar forinden du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de tilhørende udgifter i dit budget.
11Du kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen influerer positivt på klimaet.
12Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør lave en klar plan, der viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter oversigten.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af online selskaber giver nu om dage alverdens billige leveringsløsninger til multimeter. En der er meget almindelig er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså rigtig bekvem, samt i mange tilfælde tillige den billigste form for levering.

Du burde endvidere beslutte dig for at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Denne bliver jævnligt en kende mere omkostningsfuld, men ydermere virkelig nem ved køb af multimeter online. Den billigste slags levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på multimeter er naturligvis temmelig essentiel ifald du har brug for varerne omgående, og med det formål er det rimelig vigtigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved multimeter. Størstedelen af e-handler – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, der dog er påkrævet at ordren aflægges forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ekspederet forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Enkelte online firmaer sikrer portofri fragt på multimeter online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du indkøber for et bestemt beløb. Ellers skulle du overveje den mindst kostelige løsning til levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En hel del webbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig multimeter derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på multimeter i følgende byer:

Vordingborg, Sønderborg, Taastrup, Søborg, Ikast, Hobro, Risskov, Rønne, Kalundborg, Ishøj, Stenløse, Frederikshavn, Rødovre, Virum, Nyborg, Korsør, Næstved, Frederiksværk, Lillerød, Glostrup, Lystrup, Brønshøj, Aarhus, Højbjerg, Thisted, Helsingør, Birkerød, Charlottenlund, Rudersdal, Tårnby, Struer, Hedensted, Esbjerg, Farum, Viborg, Solrød Strand, Åbyhøj, Hørsholm, Fredericia, Nakskov, Holstebro, Hvidovre, Svendborg, Haderslev, Herlev, Nørresundby, Hjørring, Horsens, Skive, Frederikssund, Haslev, Ballerup, Odder, Brønderslev, Ølstykke, Værløse, Skanderborg, Dragør, Gladsaxe, Gentofte, Hedehusene, Vanløse, Silkeborg, Vallensbæk, Køge, Roskilde, Frederiksberg, Holbæk, Ringsted, København, Lyngby, Aabenraa, Kolding, Jyllinge, Aalborg, Tilst, Greve, Odense, Middelfart, Valby, Nykøbing Falster, Allerød, Albertslund, Brabrand, Hillerød, Herning, Grenaa, Randers, Vejle, Varde, Slagelse, Nærum, Brøndby, og Kokkedal, .

Click-and-collect for multimeter er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger bl.a. multimeter priser og køb multimeter. Vi ser derudover tit mennesker kigge efter fx billig multimeter, multimeter tilbud og multimeter online, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Priser på multimeter

Det er efterhånden særdeles ligetil for alle at prissammenligne på billige multimeter online fra forskellige internet varehuse, og af den grund har adskillige internet forretninger i Danmark været nødt til at stampe salgspriserne på multimeter eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere gratis levering.

Derfor kan det alligevel blive rentabelt at prøve nogle enkelte internet webshops efter billige priser på multimeter online forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en forretning på nettet reklamerer billige multimeter online til salg for en salgspris som er urealistisk attraktiv, kan det undertiden være et kendetegn på en fup webbutik. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af en forordning, hvilket bistår køberen overfor snydagtige webshops.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage prisen på multimeter senere. Det fås normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker mange gange søger efter for eksempel multimeter tilbud og multimeter online. Foruden dette oplever man typisk netshoppere kigge efter bl.a. køb multimeter, multimeter priser og billig multimeter.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot giver dig immervæk passende chancer for at granske ganske mange eksisterende konsumenters omtaler og derved slår vi et slag for, at du analyserer e-handlens ratings inden du shopper billige multimeter online.

Facebook tilbyder desuden immervæk ærlige genveje til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle forretninger på nettet hvor du kan frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, som også kan drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige multimeter online hos en internet shop kan man egentlig have øje for deres betingelser, det er dog ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kan være at se nærmere på om internet shoppen er godkendt af e-mærket, da det længe har været et kendetegn for at internet butikken respekterer de danske regler, foruden at internet forhandleren hyppigt tilses af jurister der er inde i reglerne.

Desuden giver det dig chance for hjælpende service, hvis du forvoldes besvær ved din ordre på multimeter. For øvrigt kan det være til hjælp at man er på vagt for de mest vedkommende betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af multimeter online, som for eksempel hvilken returrettighed e-firmaet anvender.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man altid gemmer ens faktura e-mail, så man altid kan bevidne sit køb af multimeter, ligegyldig om man handler fra Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma eller Silvan.

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anders B gav 4 stjerner

Bestilte online

Michael gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jens B gav 4 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo efterhånden temmelig gnidningsløst for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige multimeter på forskellige butikker på nettet, og for det lover en hel del netshops fri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig tiden værd at analysere enkelte e-firmaer efter tilbud og rabat forinden du shopper, så man er sikker på at få fat i den laveste pris.
2Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det bør være en tryghed om at internet firmaet lever op til de danske love, foruden at online shoppen fra tid til anden besøges af eksperter som behersker reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige multimeter på en butik på nettet kan man ideelt set have øje for dens regler.
3Trustpilot tilbyder en række pæne chancer for at se nærmere på en hel del andre brugeres erfaringer og derved er det klogt, at du gennemsøger internet shoppens omtaler inden du shopper billige multimeter online. Facebook byder på derudover uden sammenligning fantastiske muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus.
4Temmelig mange internet shops foreslår nu til dags flere billige leveringsløsninger til multimeter. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ret uproblematisk, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste form for fragt.
5Nogle internet shops lover gebyrfri levering på multimeter, men i mange tilfælde afkræver det at der aftages for en fastsat sum. Desuden kunne du udvælge den mest betalelige leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Leveringstypen er af og til endvidere ret uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
6Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en anordning, som bistår kunden overfor svindlende e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere pengene senere.
7Inden folk køber billige multimeter på en internet forhandler kunne de de facto sætte sig ind i dens handelsaftale, dog er det gerne et omfattende projekt. Desuden anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige multimeter online, for eksempel den returret online forhandleren bruger.
8Antal dages levering er ultra vital ifald du skal bruge produkterne om kort tid, og derfor er det øjensynligt relevant at vi gransker tidshorisonten for levering ved multimeter. En lang række internet outlets reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, som trods alt er betinget af at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
9Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men dette står og falder med at du er i nærheden af internet forhandlerens lager. Den løsning kan vise sig at være særligt betydningsfuld om vi skal bruge multimeter omgående. Alternativt så præsterer en række internet forhandlere levering uden omkostninger, men ofte forudsætter det at du handler for en præcis sum.