Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt sortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot MTD løvsuger.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige MTD løvsuger hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en webshop, som giver hjælp og vejledning omkring MTD løvsuger.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra diverse leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af MTD løvsuger online.
De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og på grund af det har de fleste adgang til at bestille online og transportere varerne selv. Derfor er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe MTD løvsuger online på deres side.
Mange specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså forventes det at du får mere kyndig hjælp fra nogle med specialistviden i netop MTD løvsuger.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

MTD løvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

MTD løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

MTD løvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

MTD løvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du starter byggeprojektet er det temmelig essentielt at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Du vil aldrig fattes grej. Ofte vil det være fornuftigt at have grejet klar til brug inden du igangsætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Der kommer uden tvivl uventede problemstillinger når det kommer til avancerede byggeprojekter, og altså viser det sig af stor betydning at man har afsat betragtelig plads i planen, med det formål at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
4Du finder rigelige mængder af artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver store mængder konstruktiv oplysning, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
5Det viser sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed inden du indleder din byggeproces. Du kunne sammenfatte en overskuelig oversigt som samler alt det der skal bruges, og derefter gennemløbe oversigten, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
6Husk at vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du sikrer dig eksperthjælp kan det være fordelagtigt at modtage priser fra forskellige foretagender.
7Det er vigtigt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge ens udgift ved dem enkeltvis.
8Du skal unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig når du ikke skaffer professionel assistance.
9Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er CO2-besparende. Bidraget betinger at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
10Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er krævende arbejdsopgaver. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Ved projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage et kig på vejrprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at regne når du netop står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Planlægning er vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af din strategi.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En hel del internet butikker giver nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til MTD løvsuger. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså vældig ukompliceret, og oftest endda den prisbilligste fragttype.

Du kan ligeledes foretrække at få produkterne sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er i mange tilfælde et hak dyrere, men derudover super simpel ved køb af MTD løvsuger online. Den mest billige leveringsversion er dog at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du har bopæl lige ved webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på MTD løvsuger er jo vældig bestemmende ifald du har behov for din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det altså afgørende at man gransker den anslåede leveringsdato for MTD løvsuger. Mange forhandlere på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på en masse varer online, som er betinget af at ordren gennemføres inden et konkret klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før lagermedarbejderne holder fyraften.

Flere online shops tilbyder levering uden betaling på MTD løvsuger online, men undertiden forudsætter det at der handles for en præcis sum. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

Store netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig MTD løvsuger derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på MTD løvsuger i disse byer:

Fredericia, Nyborg, Aarhus, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Greve, Hvidovre, Værløse, Vejle, Aalborg, Brabrand, Varde, Valby, Silkeborg, København, Birkerød, Svendborg, Middelfart, Grenaa, Gentofte, Solrød Strand, Køge, Nakskov, Lillerød, Hørsholm, Odder, Stenløse, Hedensted, Taastrup, Lyngby, Frederiksværk, Ringsted, Nærum, Jyllinge, Dragør, Herlev, Ballerup, Virum, Charlottenlund, Vanløse, Tilst, Sønderborg, Roskilde, Brønshøj, Nørresundby, Herning, Kalundborg, Haderslev, Ishøj, Risskov, Viborg, Frederikshavn, Hjørring, Søborg, Skive, Horsens, Rudersdal, Brønderslev, Haslev, Randers, Højbjerg, Albertslund, Vallensbæk, Hobro, Frederiksberg, Ikast, Næstved, Korsør, Hillerød, Tårnby, Skanderborg, Holstebro, Helsingør, Ølstykke, Farum, Brøndby, Holbæk, Aabenraa, Hedehusene, Rønne, Rødovre, Glostrup, Esbjerg, Allerød, Kokkedal, Lystrup, Frederikssund, Struer, Kolding, Åbyhøj, Slagelse, Vordingborg, Thisted, og Odense, .

Afhentning ift. MTD løvsuger er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis MTD løvsuger tilbud og billig MTD løvsuger. Derudover oplever man ofte folk søge blandt andet køb MTD løvsuger, MTD løvsuger priser og MTD løvsuger online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Find den bedste pris på MTD løvsuger

Det er i dag ret problemfrit for folk at analysere tilbud på billige MTD løvsuger online på forskellige internet firmaer i Danmark, og derfor har masser af e-butikker været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på MTD løvsuger en hel del, og derudover love fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre blive lukrativt at studere diverse internet webshops efter rabatter og tilbud på MTD løvsuger online før du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre huske på, at hvis en butik på nettet reklamerer billige MTD løvsuger online på tilbud til en tilbudspris som er uforståeligt billig, så er det mange gange være et karakteristika der viser en fup online shop. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en vedtægt, hvilket garanterer os imod uærlige internet firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage regningen på MTD løvsuger ude i fremtiden. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel MTD løvsuger tilbud og MTD løvsuger online. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge blandt andet MTD løvsuger priser, billig MTD løvsuger samt køb MTD løvsuger.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer egentlig pålidelige løsninger til at gennemstøve ret mange øvrige konsumenters oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår internet butikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige MTD løvsuger online.

Facebook byder på lignende ret så ønskværdige genveje til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Foruden det ser vi nogle internet firmaer hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed kan tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige MTD løvsuger online hos en internet shop behøver man ideelt set tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at kigge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en indikation om at netshoppen forstår de officielle danske regler, samt at netshoppen jævnligt revideres af jurister der har indsigt i lovgivningen.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, hvis du oplever besvær som følge af din shopping med MTD løvsuger. Tilsvarende foreslår vi at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der er gældende for bestillingen af MTD løvsuger online, som fx hvilken returrettighed e-forhandleren har.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man når som helst sikrer sin faktura, således man fremadrettet vil kunne bevise købet af MTD løvsuger, ligegyldig om man handler fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jesper gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Peter L gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Kirsten R gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Henrik gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Visse internet handler byder på billig fragt på MTD løvsuger, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ kunne man snuppe den billigste form for fragt, som mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Den viser sig oftest til gengæld usædvanlig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
2Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel hvis du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det temmelig fornuftigt at vi tjekker tidshorisonten for levering på MTD løvsuger. Mange netbutikker garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt.
3Inden folk shopper billige MTD løvsuger i en forhandler på nettet kunne de for at være på den sikre side have øje for dens handelsbetingelser, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest vedkommende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige MTD løvsuger online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet firmaet kører med.
4Det er efterhånden ret så gnidningsløst for os alle at finde de bedste priser online på billige MTD løvsuger hos forskellige online webshops, og med det motiv garanterer masser af online shops fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre blive nyttigt at sammenholde nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.
5En stor portion e-butikker giver nu til dags et stort udvalg af billige fragtløsninger til MTD løvsuger. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså super let, og endda tillige den mest betalelige leveringsmåde.
6Generelt tilråder vi at efterse om e-butikken er e-mærke tilsluttet, som generelt er en erklæring om at e-forretningen anerkender dansk lovgivning, foruden at online virksomheden jævnligt besøges af fagmænd der mestrer de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige MTD løvsuger hos en forretning på nettet kunne de faktisk gennemse deres vilkår.
7Trustpilot giver dig uden sammenligning stabile muligheder for at studere flere forhenværende konsumenters tanker og derved tilrådes det, at du efterforsker internet webshoppens ratings forud for at du køber billige MTD løvsuger online. Facebook frembringer desuden tilpas relevante genveje til at få indtryk af internet firmaets popularitet.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af et lovbud, hvilket værner køber overfor svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre omkostningerne over flere uger.
9Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du bor med kort afstand til online shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er selvfølgelig ret afgørende forudsat man mangler MTD løvsuger nu og her. Alternativt så præsterer flere shops på nettet fragt uden gebyr, men tit påkræves det at du aftager for en bestemt pris.